تو بازي با قطر بالاخره خدا زد تو دهن دشمناي علي كريمي و كاري كرد كه بازوبند به صاحبش برسه .
تو بازي با قطر بالاخره خدا زد تو دهن دشمناي علي كريمي و كاري كرد كه بازوبند به صاحبش برسه .
امیر جان اینکه این عکس فوتوشاپه که بحثی روش نیست ولی این به اون عکس بازی دربی رفت که حاج فتل فتوشاپ کرده بود صفخه اول روزنامش هم زده بود در !
با این که پرسپولیسی ام اما زیادم از کریمی خوشم نمیاد
فکر میکنم زیاد خودشو میگیره
(باز گیر ندین به من . نظر شخصیمه دیگه)
یه روز خوب میاد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Wizard-8 : 09-07-2011 در ساعت 19:09
دم جادوگر گرم ..علارقم خستگی زیاد و البته عدم تمرین باتیم و... بازم بهترین بازیکن پرسپولیس بود و اون گل زیبا رو زد
اینم جادوگر در بازی با ذوب اهن
![]()
علی کریمی تنها بازیکنیه که با هر لباسی یه جور بازی میکنه
اما حیف که بازیکنهای امسال پرسپولیس بعضی هاشون قدرشو نمیدونن و جادوگر رو عذاب میدن با این بازیشون
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
این صحنه یکی از بهترین فرصت های پرسپولیس بود که علی کریمی همین توپ را با یک ضربه چیپ از بالای سر شهاب گردان به طرف دروازه انداخت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
مطمئناً هر کی جای جادوگر بود مستقیم میزد وبراحتی دروازه بان میگرفت تو اون شلوغی بهترین کار ممکن همون چیپ بود که اگه مدافع ذوب نمیرسید یک گل عالی به ثمر می رسید
ولی من معتقدم باتکنیکی که کریمی داره با یه پا دوپا و یا پا عوض کردن گردان حرکت میکرد و فضای بیشتری بین پاهاش بازی می شد ومیتونست لایی کنه توپو !
البته کریمی خیلی تعلل کرد والا گوش راست خالی بود ولی با این همه وقتی که کریمی تلف کرد گردن زاویه رو بست !
انتظار بیشتری از کریمی داشتم !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)