Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 100 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

چلسي مبلغ 28 ميليون پوند را براي جذب مدافع اژاكس
    پذيرفت.

طبق گزارشات رسيده از هلند چلسي مبلغ قرارداد مدافع با كيفيت اژاكس،گريگوري ون در ويل را قبول كرده است.

مدافع ملي پوش هلندي براي مدتي است براي رفتن به استمفورد بريج در ارتباط است و اعتقاد بر اين است كه AVB اطمينان دارد مي تواند با مبلغ 28 ميليون پوند او را جذب نمايد.

AVB شايد ون در ويل را جانشين جوان و مناسبي براي پائولو فررا و خوزه بوسينگوا در سمت راست خط دفاعي مي بيند.

اين بازيكن جوان با برجسته شدن در جام جهاني 2010،باعث شد كه همه او را در پست مدافع راست بهترين بازيكن جوان اروپا بدانند.او همچنين (پيش از اين) با من سيتي نيز در ارتباط بوده است.

سرمربي سابق پورتو در فكر ان است كه ميانگين سني تركيب چلسي را طي دو فصل كاهش دهد و(طبق اين هدف گزاري) او (پيش از اين) اوريل رومئو را از بارسلونا و لوكاكو را از اندرلخت به خدمت گرفته است.

اين در حالي است كه هافبك اسپانيايي 23 ساله ،خوان ماتا را نيز انها اخيرا از والنسيا به خدمت گرفته اند.

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

مودریچ نمی خواست برای تاتنهام بازی کند

هری ردنپ گفته است که مودریچ نمی خواسته برای تاتنهام به بازی کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه باشگاه چلسی و لوکا مودریچ به طور علنی اعلام کردند که خواهان همکاری با یکدیگر هستند و میان آنها تنها باشگاه تاتنهام است که اجازه این همکاری نمی دهد . لوکا مودریچ که بارها از مشکلاتش با مسئولان تاتنهام گفته و خواسته است که او را به چلسی منتقل کنند قبل از شروع بازی تاتنهام با منچستر سیتی به سراغ هری ردنپ ، سرمربی قو های سفید لندن رفته و از او خواسته تا برای تیمش بازی نکند ، که با مخالفت مربی روبه رو شده که ردنپ خود در این خصوص می گوید :" لوکا مودریچ قبل از بازی پیش من آمد و گفت که فکر نمی کند بتواند بازی کند و من نیز به او گفتم که احساس می کنم تو احتیاج داری که بازی کنی ، لوکا تو نیاز داری که بازگردی و بازی کنی ."

هری ردنپ اضافه کرد :" من به او گفتم که مصدومانی داریم و همچنین به او گفتم من به تو احتیاج دارم که بیایی و بازی کنی ، ما به تو توی زمین نیاز داریم ، برو و بازی کن ."

وی ادامه داد :" من مطمئن هستم که او مشاوره گرفته بود که امروز بازی نکند ، ما آن را در باشگاه های دیگر دیده ایم . او صبح روز گذشته آماده بازی بود اما بدیهی است که اتفاقاتی شب گذشته افتاده است ، چه کسی می داند چه شده است"

ردنپ همچنین گفت :" امروز روزنامه ها نوشته اند که چلسی آماده ارسال پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای مودریچ است ، در حالی که مودریچ هنوز روزنه های از نور را برای انتقالش به چلسی می بیند ، او احتمالا کاری را انجام می دهد که مردم به او می گویند بهترین راه برایش این است که از اینجا ( تاتنهام ) برود."

به نظر می رسد با این شرایط پیش آمده در تاتنهام در این چند روز باقی مانده در نقل و انتقالات تابستانه ، شاهد انتقال مودریچ از تاتنهام به چلسی باشیم.

6. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

رفتی زبرم دیدیه !!!
    بردی جیگرم دیدیه !!!
    از داغ جگرسوزت !!!!
    میسوزم و میسازم !!!

روحش شاد یادش گرامی باد

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

8. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea لوکاکو در آرزو بازی در کنار برادرش

لوکاکو در آرزو بازی در کنار برادرش

بازیکن جدید چلسی معتقد است با بازی در استمفور بریچ با لباس چلسی رویایش را محقق کرد اما دوست دارد روزی در کنار برادرش در این تیم بازی کند چرا که معتقد است برادرش بار فنی بیشتری نسبت به وی دارا می باشد.

این بازیکن آرزو دارد تا روزی در کنار برادرش جوردن بازی کند. این بازیکن ملی پوش بلژیکی با مبلغ 20.5 میلیون یورو از باشگاه اندر لخت به چلسی پیوست و اولین دیدار خود را برابر نوریچ در استمفور بریچ انجام داد. وی جایگزین تورس در بازی شد.

این بازیکن 18 ساله فصل بسیار موفقیت آمیزی را با آندرلخت سپری کرد و توانست در یک فصل 20 گل برای این باشگاه به ثمر برساند. او آرزو در کنار برادرش جوردن به پیشرفتش ادامه دهد و به ستاره تیم تبدیل شود.

او در این زمینه گفت:"من از کودکی عاشق چلسی بوده ام و با پیوستن به این باشگاه آرزویم محقق شد اما اکنون تنها آرزویی که دارم بازی در کنار برادرم است. بازی در چلسی آرزوی هر دو ما بود ما در بازی های غیر رسمی در کنار یکدیگر بازی می کردیم و سخت در تلاش بودیم تا رویایمان را محقق کنیم و روزی این رویا را نیز محقق خواهیم کرد.

لوکاکو 6 فوت و3 اینچ قدر دارد و بعضی کارشناسان وی را با ستاره چلسی، دیدیه دروگبا مقایسه می کنند. او در مصاحبه هایش گفته که برادر 17 ساله اش می تواند حتی از گرت بیل نیز بهتر باشد او ادامه داد:" تکنیک او از من بهتر است و در جناح چپ عالی بازی می کند او بسیار با قدرت و متفکرانه بازی می کند. من فکر میکنم هر گاه مربیان بازی او ببینند، خواهند دید که او چه کار هایی می تواند انجام دهد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

لمپارد:بهتر که مردم ما را مدعي نمي دانند!

هافبک کليدي چلسي تحت تاثير نمايش دلپذير دو تيم مدعي شهر منچستر قرار نگرفته و همچنان آبي هاي لندن را مدعي قهرماني مي داند.

تيم فوتبال چلسي که فصل گذشته رقابت قهرماني را به منچستريونايتد واگذار کرد، هرچند در سه هفته ي نخست ليگ برتر انگليس نمايش قابل قبولي داشته و تنها در يک بازي امتياز از دست داده است، اما نمايش خيره کننده تيم هاي منچستريونايتد و منچسترسيتي بسياري از کارشناسان را متقاعد کرده تا شانس کمتري براي چلسي براي قهرماني اين فصل در نظر بگيرند. موضوعي که فرانک لمپارد به هيچ وجه با آن موافق نيست.

هافبک 33 ساله چلسي درباره‌ي شرايط ليگ برتر عنوان کرد: تنها سه بازي از آغاز ليگ سپري شده و بسيار زود است که بخواهيم درباره‌ي تيمها اظهار نظر کنيم. تيمي مانند منچسترسيتي در اين سه هفته عالي کار کرده است، اما اين را در نظر بگيريد که مقابل تيمي مانند بولتون دو بار دروازه اش باز شده است. پيش بيني وضعيت نهايي تيم و ارزيابي قدرت شان در چنين مقطعي از فصل بسيار دشوار است.

لمپارد در واکنش به اين مساله که بسياري چلسي را مدعي قهرماني در اين فصل نمي دانند، عنوان کرد: به نظر من خوب است که درباره‌ي تيم ما کمتر صحبت مي شود. حقيقت هم اين است که تيمهاي ديگر هزينه بسيار بيشتري نسبت به ما انجام داده اند. ما بايد روي تيم خودمان تمرکزکنيم. اين که ديگران درباره ما حرفي نمي زنند و از ما انتظاري ندارند براي ما بهتر است. وظيفه ما فقط اين است که در پايان فصل به مردم بفهمانيم که اشتباه فکر مي کرده اند!

ستاره ي ملي پوش چلسي درباره‌ي حضور خوان ماتا هم عنوان کرد: آمدن ماتا تيم ما را به شرايطي که روبن و داف در تيم حضور داشتند نزديک مي کند. زماني که بازيکن خوبي در پست پيستون وجود دارد و از گوش حرکت مي کند، مهاجمان اين فرصت را دارند تا در محوطه جريمه يارگيري کنند. حضور ماتا باعث مي شود بتوانيم از گزينه‌هاي تاکتيکي زيادي بهره ببريم.

تيم فوتبال چلسي در آخرين ديدار خود در ليگ برتر با نتيجه ي 3 بر يک نورويچ را شکست داد و در رده‌ي چهارم جدول قرار گرفت.

Good Bye Berba

12. کاربر روبرو از پست مفید ashly تشکر کرده است .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

لمپار قصد خداحافضی ندارد

فرانک لمپارد ستاره خط مياني باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرده که تصميمي براي خداحافظي با دنياي فوتبال ندارد.

این بازیکن 33 ساله معتقد است که هنوزبرای چند سال دیگر توانایی بازی در بالاترین سطح فوتبال را دارد و تا زمانی که هنوز حرفی برای گفتن در زمین چمن دارد، به آویزان کردن کفشهایش فکر نمی کند

ستاره انگلیسی معتقد است که ذهنیتی مشابه با رایان گیگز دارد که در سن 37 سالگی هنوز فوتبال بازی می کند.

لمپارد در صحبتهایی به چلسی تی وی گفت:« به قراردادت نگاه می کنی و می بینی که چند سال از قراردادت مانده. من تا زمانی که حس کنم که آماده ام و به اندازه کافی برای فوتبال بازی کردن خوب هستم، می خواهم قراردادم را تمدید کنم.»

ستاره انگلیسی چلسی ادامه داد:« درک می کنم که پل اسکولز و گری نویل حس کردند که دوران بازیکنی شان به سر آمده. آنها مثل قبل خوشحال نبودند و یا اینکه نمی توانستند زیاد بازی کنند و درنهایت تصمیم به خداحافظی گرفتند ولی من جور دیگری هستم و مطمئنم که رایان گیگز هم همین طور است. پس هرچه بیشتر بواتی در سطح اول فوتبال باقی بمانی، بهتر است.»

14. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

مالودا:از چلسی جدا نمی شوم

فرانک مالودا که در روزهاي گذشته شايعه‌هايي درباره‌ي انتقالش به يکي از تيم‌هاي ايتاليايي در سري A مطرح شده بود با رده اخبار مربوط به بازار نقل و انتقالات درباره‌ي وي تاکيد کرد که قصد دارد با توجه به قراردادش در چلسي بماند.

مالودا درباره‌ي وضعيتش براي فصل آتي رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس عنوان کرد: من سال 2013 با چلسي قرارداد دارم و به همين دليل استمفوردبريج را ترک نخواهم کرد. با مربي جديد هم ارتباط خوبي برقرار کرده‌ام و با او رفيق شده ام.

گفته مي شود تيم‌هاي رم، ميلان و اينتر خواهان جذب اين مهاجم فرانسوي شده اند.

اين مهاجم 31 ساله همچنين گفت: قصد دارم در صورت امکان پس از پايان قرارداد باز هم در چلسي بمانم و تا 2014 در اين تيم بازي کنم.

مهاجم آبي‌هاي لندن در طي سالهاي حضورش (2007) در 184 بازي براي چلسي به ميدان رفته و 42 بار موفق به گلزني شده است.

www.gol2.blogfa.com

16. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea احتمال جدایی بنایون از چلسی

احتمال جدایی بنایون از چلسی

این بازیکن اسرائیلی که یکی از بند های قرارداد با مودریچ برای انتقال به چلسی محسوب میشد در صفحه تویتر خود اعلام کرد که در حال مذاکره با چند باشگاه برای ترک استمفوربریچ است.

یوسی بنایون در صفحه تویتر خود نشان داد در حال مذاکره با باشگاه های متعددی برای ترک چلسی است.

البته نام باشگاهی که مذاکرات بنایون با آنها جدی شده هنوز مشخص نیست اما طبق گزارشات رسیده از اسرائیل، این بازیکن سابق باشگاه های لیورپول و وستهم که سابقه قهرمانی در لیگ فرانسه را با لیل دارا می باشد در حال ترک باشگاه چلسی است.

این بازیکن ملی پوش اسرائیلی در دیدار برابر مارسی در لیگ قهرمانان فصل قبل از ناحیه آشیل آسیب دید و بعد از آن نتوانست خود را به سطح رقبایش در چلسی برساند.

بنایون در صفحه تویتر خود به زبان ابری چنین نوشت:"אני במשא ומתן עם כמה קבוצות...חדשות בקרוב" در حال مذاکره با باشگاه های متعددی هستم که اخبار آن به زودی منتشر خواهد شد."

طبق گزارشاتی که منتشر شده بود باشگاه چلسی برای راضی کردن مقامات تاتنهام، بنایون را به عنوان بخشی از قرارداد برای خرید مودریچ به آنها پیشنهاد دادند که با مخالفت ورت هارت لینی ها مواجه شدند.

با آمادن خوان ماتا بازیکن پیشین باشگاه والنسیا این بازیکن خیلی راحت شماره 10 را به این بازیکن داد و همین خود به شایعه جدایی بنایون از چلسی دامن زد.

18. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ليل در حال سنجيدن (شرايط) انتقال مهاجم چلسي

ليل در حال سنجيدن (شرايط) انتقال مهاجم چلسي

ليل اماده است تا به مهاجم چلسي،سالومون كالو پيشنهاد بدهد.

AVB پس از امدن مهاجم جوان،لوكاكو علاقه مند است تا مهاجم ساحل عاجي خود را به فروش برساند .

كالو در سال 2006 از فاينورد به چلسي پيوست و از ان زمان تاكنون نتوانسته است به طور مرتب در تركيب تيم قرار بگيرد و الان نيز اماده است با انتقال خود به باشگاه ديگر دوران حرفه اي جديدي در زندگي خود را رقم بزند.

از گذشته ارسنال نيز به اين بازيكن علاقه مند بوده ولي حقيقتا اين چلسي بوده است كه نخواسته او را به رقيب لندني به فروش برساند.با اين حال ليل علاقه مند است تا او را به خدمت بگيرد.

باشگاه فرانسوي كه در تابستان اخير ژرونيهو را به ارسنال فروخته است اكنون نيز مهاجم ديگر خود،پارك چو يونگ را در حال از دست دادن و رفتن به ارسنال مي بيند.

ليل مشتاق است تا قدرت خود را پس از دست دادن پارك افزايش دهد و كالو يكي از اهداف اصلي انها ( براي تحقق اين هدف ) مي باشد.

رايزني ها فعلا در مراحل اوليه قرار دارد ولي اين انتظار مي رود كه ليل از سرمايه 10 ميليون پوندي خود كه از فروش ژروينهو بدست اورده براي بازيابي و تعمير تركيب خود استفاده كند.

طبق منابع فرانسوي باشگاه ليل علاوه بر كالو به ديگر بازيكن هم تيمي او يوسي بنايون نيز علاقه مند است.كسي (بنايون) كه مطمئن است در همين تابستان چلسي را ترك خواهد كرد.

20. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست

لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست

پس از کسب نتایج خیره کننده و دور از ذهن دو تیم منچستری سیتی و یونایتد ، فرانک لمپارد که از پیروزی تیمش برابر نورویچ سیتی خوشحال است بر این باور است که تیمش می تواند قهرمانی را پس گرفته و دوباره جشن قهرمانی بگیرند .

لمپارد در مصاحبه ای گفت :" اکنون اویل فصل است و ما هنوز در جریان مسابقات قرار نگرفته ایم . من بازیهای زیادی را دیده ام و اگر بازی منچستر سیتی را ببینید آنها خیلی خوب هستند ، اما وقتی به بولتون رفتند دو گل خوردند."

وی ادامه داد :" پیش بینی تیم ها در اوایل فصل بسیار سخت است ، زمانی که مردم در مورد ما صحبت نمی کنند و در خصوص تیم هایی حرف می زنند که بیشتر از ما پول خرج کرده اند ، زمان مناسبی برای ما خواهد بود تا روی کارمان تمرکز کنیم . بعضی وقتها خوب است که مانند سالهای گذشته مردم از چلسی انتظار نداشته باشند ، می توانیم به مردم ثابت کنیم که اشتباه می کردند ."

کاپیتان دوم و محبوب استمفوردبریج گفت :" در حال حاضر بردن بازیها و در جریان لیگ قرار گرفتن برایمان بسیار مهم است."

صفحه 11 از 100 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع