لوکاکو در آرزو بازی در کنار برادرش
بازیکن جدید چلسی معتقد است با بازی در استمفور بریچ با لباس چلسی رویایش را محقق کرد اما دوست دارد روزی در کنار برادرش در این تیم بازی کند چرا که معتقد است برادرش بار فنی بیشتری نسبت به وی دارا می باشد.
این بازیکن آرزو دارد تا روزی در کنار برادرش جوردن بازی کند. این بازیکن ملی پوش بلژیکی با مبلغ 20.5 میلیون یورو از باشگاه اندر لخت به چلسی پیوست و اولین دیدار خود را برابر نوریچ در استمفور بریچ انجام داد. وی جایگزین تورس در بازی شد.
این بازیکن 18 ساله فصل بسیار موفقیت آمیزی را با آندرلخت سپری کرد و توانست در یک فصل 20 گل برای این باشگاه به ثمر برساند. او آرزو در کنار برادرش جوردن به پیشرفتش ادامه دهد و به ستاره تیم تبدیل شود.
او در این زمینه گفت:"من از کودکی عاشق چلسی بوده ام و با پیوستن به این باشگاه آرزویم محقق شد اما اکنون تنها آرزویی که دارم بازی در کنار برادرم است. بازی در چلسی آرزوی هر دو ما بود ما در بازی های غیر رسمی در کنار یکدیگر بازی می کردیم و سخت در تلاش بودیم تا رویایمان را محقق کنیم و روزی این رویا را نیز محقق خواهیم کرد.
لوکاکو 6 فوت و3 اینچ قدر دارد و بعضی کارشناسان وی را با ستاره چلسی، دیدیه دروگبا مقایسه می کنند. او در مصاحبه هایش گفته که برادر 17 ساله اش می تواند حتی از گرت بیل نیز بهتر باشد او ادامه داد:" تکنیک او از من بهتر است و در جناح چپ عالی بازی می کند او بسیار با قدرت و متفکرانه بازی می کند. من فکر میکنم هر گاه مربیان بازی او ببینند، خواهند دید که او چه کار هایی می تواند انجام دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]