Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 63 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 626

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

گاسپرینی: پشیمانم و پوزش می خواهم!

سرمربی اینتر تنها در پنج بازی هدایت این تیم را بر عهده گرفته بود. او چهار شکست و یک تساوی را در کارنامه خود ثبت کرد تا اولین سرمربی اینتر باشد که بدون کسب پیروزی برکنار شده است.

در کنار این آمار و ارقام، جالب است که بدانید تمام تیم هایی که اینتر را شکست دادند، در این فصل موفق به کسب پیروزی نشده بودند و اولین پیروزی آنها در برابر اینتر به دست آمده است!

گاسپرینی بعد از اخراج شدن گفت: "اخراج من قطعا برای من خوشایند نیست. من واقعا متاسفم و پوزش می خواهم؛ نتایج همه چیز را نشان می دهند."

گاسپرینی از نتایج به دست آمده ابراز تاسف و پشیمانی کرده است: "من پشیمان هستم! چرا که رابطه من با بازیکنان و مدیریت باشگاه بسیار خوب بود. بسیار پشیمانم! مطمئنم که همه این احساس را دارند."

پس از اخراج گاسپرینی، کلاودیو رانیری سرمربی نراتزوری خواهد شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

زانتی 757: مرد رکوردهای اینتر

حالا دیگر خاویر زانتی با 757 بازی به تنهایی رکورد بیشترین تعداد حضور در میادین را برای نراتزوری در اختیار دارد. زانتی با بازی در مقابل تبم نوارا از رکورد جوزپه برگومی گذشت و نامش را به تنهایی در صدر تاریخچه بیشترین تعداد بازی در اینتر قرار داد. در اینجا برای شما اعدادی را که ال کاپیتانو در باشگاه در اختیار دارد را بازگو می کنیم.

• 65656 دقیقه بازی برای اینتر
    • 46967 دقیقه بازی در سری آ
    • 15872 دقیقه بازی را زیر نظر روبرتو مانچینی انجام داده است که از این نظر بین مربیان، بیشترین بازی را برای مانچو انجام داده است.
    • 12194 دقیقه بازی در اروپا
    • 5280 دقیقه بازی در کوپا ایتالیا
    • 757 بازی برای اینتر
    • 689 بازی به صورت کامل و 90 دقیقه
    • 539 بازی در سری آ
    • 189 بازی زیر نظر روبرتو مانچینی
    • 141 بازی در اروپا
    • 64 بازی در کوپا ایتالیا
    • 33 بازی به صورت یار تعویضی به داخل زمین آمده است
    • 34 بار در طول بازی ها تعویض شده است
    • 21 گل زده برای اینتر
    • 16 مربی در طول بازی ها داشته است
    • 16 جام برده است
    • 15 جام را با بازوبند کاپیتانی اینتر برده است
    • 12 گل در سری آ
    • 5 گل در اروپا
    • 6 گل برای روی هاجسون که از این نظر برای این مربی بیشترین گل را نسبت به سایر مربیان به ثمر رسانده است
    • 3 گل در کوپا ایتالیا
    • 1 گل در جام باشگاه های جهان
    • 1 کارت قرمز

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

موراتی: از انتخاب رانیری راضی هستم.

پرزدینت ماسیمو موراتی انتظار دارد که سرمربی جدید تیم، بتواند زمام امور را در دست بگیرد.

موراتی در این باره گفت: "بدون شک، اون بهترین گزینه موجود بود. اون منطقی است و می تواند تیم را بازسازی کند. من از انتخاب رانیری راضی هستم چرا که در حال حاضر به تجربه نیاز داریم."

او در مورد گاسپرینی گفت: "برای اتفاقی که با گاسپرینی افتاد متاسفم. واقعا مایع تاسف بود اما او شرایط را کاملا درک کرد."

موراتی در آخر گفت: "کیفیت بازیمان باید بهتر شود؟ تنها چیزی که برای من است، پیروزی در روز شنبه می باشد!"

اینترمیلان هم اکنون سه بازی در سری آ انجام داده است و با یک امتیاز در رده هجدهم جدول قرار دارد. بازی شنبه شب نراتزوری در برابر بلونیا حیاتی خواهد بود.

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

مورینیو: زنده باد رانیری

به نظر می‌رسد ژوزه مورینیو، کدورت‌های گذشته‌اش را با کلودیو رانیری فراموش کرده است. گفتنی است هنگامی که مورینیو در اینتر و رانیری در رم مربی بودند، کدورت‌هایی میان آن‌ها پیش آمد؛ اما اکنون به نظر می‌رسد که این مربی پرتغالی آن ماجراها را فراموش کرده باشد.
    مورینیو در این باره می‌گوید: «من می‌خواهم که اینتر ببرد، پس زنده باد رانیری!»
    وی در یک کنفرانس خبری که در مادرید برگزار می‌شد، گفت: «من خودم را به عنوان یک هوادار معمولی اینتر نمی‌بینم؛ من یک هوادار متعصب هستم. به همین دلیل است که اهمیت نمی‌دهم چه کسی مربی شده است، تنها می‌خواهم اینتر برنده باشد. اگر حالا رانیری مربی شده، پس می‌گویم زنده باد رانیری، امیدوارم که در کارش موفق باشد.»
    از ماه می در سال 2010 که مورینیو از اینتر جدا شد و به رئال‌مادرید پیوست، نراتزوری چهار دگرگونی را در کادر فنی‌اش تجربه کرده است.
    این مربی پرتغالی می‌گوید: «نگران نباشید، من که مربی بزرگی نیستم و نبودن من چندان تفاوتی نخواهد داشت.»

8. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

استانکوویچ: رانیری به اینتر جان دوباره‌ای خواهد داد.

دیان استانکوویچ، هافبک با تجربه نراتزوری بر این باور است که رانیری، سرمربی تازه این تیم، می‌تواند اینتر را پس از خروج اجتناب‌ناپذیر گاسپرینی، به مسیر درستی برگرداند. این هافبک صربستانی که آسیب‌دیده، نمی‌تواند در بازی امروز در برابر بولونیا که نخستین بازی اینتر با سرمربی‌گری رانیری خواهد بود، بازی کند.
    استانکوویچ درباره رفتن گاسپرینی می‌گوید:‌ «روشن بود که پس از سه باخت در چهار بازی، وی در این‌جا نخواهد ماند. رانیری در باشگاه‌های بزرگی کار کرده است و می‌تواند در شرایط سخت به ما کمک کند. وی ما را از شرایط کنونی بیرون خواهد برد. »
    نراتزوری در حالی از سه بازی آخرش در سری آ، یک امتیاز به دست آورده که سوپرکاپ ایتالیا را به رقیب همشهری واگذار کرد و بازی نخست را در مه‌آتزا به ترابوزان‌اسپور باخت.
    استانکوویچ در این باره اعتراف کرد:‌«هیچ‌گاه فکر نمی‌کردم که فصل را به این بدی آغاز کنیم. نباید فراموش کنیم که با مربیگری ژوزه مورینیو به جام‌های گوناگونی رسیدیم. از آن زمان، چهار بار مربی‌هایمان را عوض کرده‌ایم و عادت کردن به تاکتیک‌ها و متدهای تازه بسیار سخت است.»
    وی در پایان صحبت‌هایش افزود: «این بحران باید پایان یابد؛ درست همان‌گونه که با کار و تلاشمان به جام دست پیدا کردیم.»

10. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

استعداديابي فيگو در ترکيه براي تيم اينتر

فيگو به استانبول رفته تا 10 بازيکن با استعداد براي تيم‌هاي پايه اينتر پيدا کند.

12. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

زانتي: پيروزي مقابل بولونيا شروع خوبي بود

کاپيتان نراتزوري از پيروزي مقابل بولونيا به ‌عنوان شروعي خوب براي اينتر ياد کرد.

به نقل از سایت اینترمیلان، خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی نرآتزوری اظهار داشت: پیروزی ارزشمندی را مقابل بولونیا کسب کردیم، این برد اعتماد به نفس از دست رفته را بار دیگر به ما تزریق کرد و امیدوارم بار دیگر به دوران اوج خود باز گردیم.
    اینتر شب گذشته با پیروزی 3 بر یک در خانه بولونیا به برتری رسید تا با هدایت رانیری اولین برد خود را در این فصل کسب کند.
    زانتی درباره حضور رانیری به‌جای گاسپرینی سرمربی سابق این تیم افزود: رانیری یک مربی واقعی است و امیدوارم که با حضور این مربی به پیشرفت برسیم. ما زمان زیادی را در کنار هم نداشتیم تا به هماهنگی موردنظر برسیم و برد مقابل بولونیا قطعاً شروع خوبی برای ما خواهد بود.
    varzesh3

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

ميليتو:همه ما از اخراج گاسپريني ناراحت شديم

ديگو ميليتو ستاره آرژانتيني اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که برد تيمش در ديدار يکشنبه شب مقابل بولونيا به آنها کمک خواهد کرد تا در ديدار اين هفته شان در ليگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو هم به پيروزي برسند.

اینتر یکشنبه شب توانست تا در ورزشگاه رتانو دلا آرا مقابل بولونیای 10 نفره به پیروزی برسد و در این بازی پاتزینی، میلیتو و لوسیو گلزنی کردند.
    در پایان این دیدار، دیگو میلیتو به کانال اینتر گفت:« همه ما بسیار خوشحالیم و هیچ کسی به اندازه من خوشحال نیست؛ چرا که گل من به پیروزی تیممان کمک زیادی کرد. ما رابطه خیلی خوبی با جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق اینتر داشتیم و همه ما از اخراج او ناراحت شدیم. الان صحبتهای زیادی گفته و شنیده می شود که صحت ندارد.»
    میلیتو ادامه داد:« رقابت بین من و پاتزینی؟ فکر می کنم ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم ولی این سوالی است که باید از مربی جدیدمان، رانیری بپرسید. من سال گذشته زیاد خوش شانس بودم و در این سطح وقتی در اوج آمادگی نباشی، کاملا بارز و مشخص است. ولی الان احساس خوبی دارم. جدای از بازیهای اخیرمان، احساس خیلی خوبی دارم. پیروزی روز یکشنبه از نظر روانی برای ما خیلی خوب بود و ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و این بازی به ما کمک خواهد کرد تا نمایش فوق العاده ای را در مسکو و در لیگ قهرمانان اروپا به اجرا بگذاریم.»
    varzesh3

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    415
    تشکر شده 255 در 49 پست

inter بحران مصدوميت در اينترميلان

بحران مصدوميت در تيم اينترميلان در آستانه سفر به مسکو و رويارويي با تيم زسکا، کلوديو رانيري سرمربي اين تيم را دچار مشکل کرده است.

وسلي اسنايدر يکي از چند هافبک اين تيم است که به دليل مصدوميت خط خورده است.
    رانيري که به تازگي هدايت اينترميلان را به عهده گرفته با پيروزي سه بر يک برابر بولونيا در روز شنبه نخستين گام را محکم برداشت.
    اسنايدر و دژان استانکوويچ به دليل مصدوميت اين بازي را از دست دادند و بعيد است تا ديدار روز سه شنبه برابر زسکا مسکو بهبود يابند.
    ژوئل اوبي هم در جريان بازي با بولونيا مصدوم شد و حضور در ديدار با زسکا در هاله اي از ابهام است.
    رانيري گفته است که مصدوميت اسنايدر بدتر از آن است که فکر مي کرده و آزمايش هاي بعدي نشان خواهد داد که اين بازيکن هلندي به ديدار هفته آينده سري آ برابر ناپولي خواهد رسيد يا نه.
    سولي مونتاري هم نمي تواند در ليگ قهرمانان اروپا برابر زسکا مسکو بازي کند و در فهرست محرومان يوفا است.
    خاوير زانتي، استبان کامباسيو و ريکي آوارز به همراه کريستين چيوو گزينه هاي پيش روي رانيري براي بازي برابر زسکا مسکو هستند.

varzesh3

18. 4 کاربر از پست مفید ams7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    415
    تشکر شده 255 در 49 پست

inter خوليو سزار: اينتر واقعي را ديديم

دروازبان نراتزوري پس از پيروزي مقابل بولونيا گفت: پس از مدت‌ها اينتر واقعي را مشاهده کرديم.

به نقل از سایت اینتر، خولیو سزار پس از پیروزی شب گذشته تیمش اظهار داشت: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، همه از ما انتظار بالایی دارند و ما باید در بازی‌هایمان تمام توانمان را به نمایش بگذاریم.
    اینتر شب گذشته با نتیجه 3 بر یک بولونیا را شکست داد تا در سری آ اولین برد خود را در این فصل کسب کند. این دروازبان دراین باره اظهار داشت: اینتر واقعی را در این دیدار دیدیم و به نظرم بازی کم‌نقص و راضی کننده‌ای را ارائه کردیم.
    سزار درباره حضور رانیری در راس کادرفنی اینتر نیز گفت: رانیری مربی کاربلدی است و نقاط قوت تیم را به خوبی شناسایی کرده است، او در کارش جدی است و می‌توانیم به او برای فتح اسکودتو امیدوار باشیم.

20. 4 کاربر از پست مفید ams7 تشکر کرده اند .

صفحه 11 از 63 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)