آفرین کارتون عالیه ادامه بدین خیر سرم اومدم دربی چن تا پست منطقی و فنی بزارم برگشتم صفحات قبل و خوندم از هرچی پرسپولیس و پرسپولیسیه متنفر شدم دستتون درد نکنه شما ها همتون فرقی نداره بازیگر یا تماشاگر اشک آدم و در میارین دیشب یه جور امروز یه جور شماها که دم از بازیکن باتعصب و غیرت میزنین خودتون یه جو غیرت تو وجودتون پیدا نمیشه تا دنگی به دونگی میخوره علی دایی تا یه گل میخوریم علی دایی
به جرعت میتونم بگم من غیرتم از تمام شما بیشتره با باخت فجیح مون دوستان استقلالی ساعت12شب اسمس میدادن تسلیت این بود تیمتون چرا اینقد ادعا میکنین هه هه پرسپولیس و...........هزار جور جمله ی تحقیر آمیز دیگه
اما به خدا مثه شما وا نرفتم سرم و گرفتم بالا از تیمم از مربیم از رنگم دفاع کردم گفتم میبریم بازی بعدی میبریم ما امسال قهرمان میشیم
اما شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خفت و خواری که متحمل نشدم اما برام مهم نبود استوار و محکم مثه ی پرسپولیسی واقعی از تیمم دفاع کردم
اما متاسفانه بعضیا خصوصا تو همین سایت دربی هستند کسانی که تظاهر میکنن طرفدار سرخن
نمیگم همه من و متهم به تحمت زدن نکنین میگم بعضیا یه تیم وقتی نتیجه میگیره که یه عده پشتش باشن ازش حمایت کنن امیدوارش کنن بهش روحیه بدن این عده اسمش هواداره هوادار واقعی متاسفانه دور تیم ما افرادی جمع میشن که بویی از هوادار واقعی نبردن معنی شم نمیفهمن
فقط تا بازیکن تیم و مربی نتیجه نمیگیره دم از بی تعصبی و بی غیرتی و از اون جور کلماتی معنی و مفهومشم نمیفهن میزنن اگه بخواین این جوری ادامه بدین اگه تا هر کی یا هرچی شد سکوت کنین بهتر همین الان طرفداری تیمی دیگری رو بکنین چون لیاقت میخواد کسی که طرفدار پرسپولیس باشه
هر وقت مشکلتون و با خودتون حل کردین اون وقت افرادی مثه من و صدا کنین بیایم به جای پیدا کردن مقصر حاشیه ها چن تا راه کار مناسب برای موفقیت بازی بعدی بدیم