Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 153
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid "مصاحبه بازیکنان و مربیان آ اس رم در فصل 2010/2011"

به نام خدا

هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34

2. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma » دروسی: هواداران حق داشتند ما را هو کنند

ما هنوز امیدواریم!
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل،
    دانیله ده روسی، هافبک و کاپیتان آینده رم، پس از شکست 3-2 تیمش مقابل شاختار دونتسک اوکراین در لیگ قهرمانان اروپا گفت هواداران حق داشتند آنها را هو کنند.
    دروسی معتقد است جیالوروسی باید پیشرفت کند، به ویژه از نظر دفاعی تا بتواند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنند.
    این ملی پوش 27 ساله ایتالیایی در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت: " این لحظات سختی برای باشگاه است و ما از تماشاگرانی که برای دیدن بازی به ورزشگاه آمدند، تشکر می کنیم. "
    " آنها حق داشتند که ما را هو کنند و ما باید انتقادات را بپذیریم. رم از پتانسل لازم برای تغییر دادن این شرایط برخوردار است اما ما برای تبدیل شدن به یک تیم بهتر به زمان نیاز داریم. تیم های بزرگ حتی در شرایط سخت آرامش شان را حفظ می کنند. "
    " بازیکنان شاختار به خوبی توپ را کنترل می کردند و ما باید در دیدار برگشت نسبت به آنها کنترل بیشتری روی توپ داشته باشیم. آنها روی ضد حملات خیلی خطرناک بودند."
    دروسی به هواداران تیم امیدواری داد که هنوز اندک شانسی برای صعود رم به مرحله بعدی رقابت ها باقی مانده است.
    " بازی برگشت بسیار پیچیده خواهد بود اما هیچ چیزی غیر ممکن نیست."

نوشته شده توسط الیاس

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » بوریلو: تنها زمانی صحبت می کنم که بازی کرده باشم ...!

ناراحتی سوپرمارکو از نیمکت نشینی!
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، مارکو تنها 22 دقیقه پایانی را برای رم به میدان رفت و معمولی ظاهر شد. بوریلو که مانند دیگر بازیکنان رم شب سختی را گذراند از نیمکت نشینی اش رضایتی ندارد و به نظر می رسد او نیز مانند توتی علاقه ای به تماشای بازی رم از روی نیمکت ندارد!!
    مارکو بوریلو پس از سوت پایان بازی با ناراحتی ورزشگاه را ترک کرد. وفتی با او مصاحبه کردند او گفت:
    " امشب من صحبت نمی کنم. زمانی این کار را انجام خواهم داد که بازی کرده باشم ... ! "
    شاید منظور او را بتوان طور دیگری هم درک کرد. شاید او اظهار داشت او کمتر بازی کرده است و کسانی که بیشتر بازی کرده اند مسئول این شکست هستند!!

نوشته شده توسط الیاس

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

6. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانیری: باید این شکست را بپذیریم

راضی بودم!
    کلودیو رانیری، سرمربی رم، پس از شکست 3-2 تیمش مقابل رم در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، از نمایش تیمش در نیمه دوم ابراز رضایت کرد.
    در این دیدار تیم رم گل اول بازی را به ثمر رساند اما نیمه اول با نتیجه عجیب 3-1 به سود تیم اوکراینی به پایان رسید. رانیری در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما در نیمه دوم فوق العاده بودیم. اکنون تنها باید این شکست تلخ را بپذیریم. "
    " تیم لوچسکو به خوبی توپ را به گردش درمی آورد. داگلاس کاستا یک پدیده است. او سرعت و تکنیک فوق العاده ای دارد و پیش از این گل های زیادی مانند گلی که مقابل ما به ثمر رساند، زده بود. "
    با این وجود ما نباید تسلیم شویم. شاید در بازی برگشت ما بتوانیم بهترین بازی مان را در خانه آنها انجام دهیم، مانند کاری که آنها در زمین ما انجام دادند."

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

8. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » ریسه و عذرخواهی از هواداران رم

افسوس ریسه
    یان آرنه ریسه، مدافع باشگاه رم از شکست 2-3 تیمش مقابل شاختار دونستک در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به شدت ناامید شده است.پس از اشتباه مرگبار ریسه که تقدیم کردن توپ به بازیکن شاختار بود گل سوم تیم اوکراینی رقم خورد و در پایان این دیدار ریسه به اسکای سپورت ایتالیا گفت: " فکر می کنم چهارشنبه ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی بعد از گل اول مان، نمی دانم که چه اتفاقی افتاد. من در مورد گل سوم شاختار مقصر بودم و اشتباه کردم ولی درهر صورت فکر می کنم که می توانیم در دیدار برگشت در خارج از خانه به پیروزی برسیم. "
    ریسه در جریان این بازی تعویض شد و معتقد است که این تعویض، بر پایه مسائل تکنیکی انجام شده و ربطی به عملکرد او نداشته و اعلام کرد که رم از نظر تدافعی مشکل دارد.
    مدافع نروژی رم گفت: " این طور فکر می کنم. شعارهایی را در میان هواداران شنیدم که علیه من شعار می دادند. الان حالم خیلی بد است. هیچ وقت نمی خواستم چنین اتفاقاتی بیفتد. من آماده بودم تا در نیمه دوم به میدان بروم و امیدوارم که هواداران درک کنند که من نهایت تلاشم را به کار گرفتم. من از همه عذرخواهی می کنم."او ادامه داد: "تنها بحث خط دفاعی مطرح نیست. هر یازده بازیکن تیم باید بدوند و عملکرد بهتری داشته باشند. برای من فکر کردن در این رابطه خیلی سخت است. من فقط به اشتباهم فکر می کنم و این خیلی دردناک است."

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

10. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma کنایه جدید بوریلو

از کنایه بوریلو تا حمایت مکسس

دیشب مارکو بوریلو از نیمکت نشینی‌اش راضی نبود و بهترین گلزن جالوروسی در این فصل به عنوان یار ذخیره وارد بازی شد. زمانی که او در کنار زمین حضور داشت به طور غیر مستقیم به تصمیم مربی اعتراض کرد و گفت:"من روی نیمکت هستم و مجبورم 2500 گل بزنم."

بعد از بازی از او در مورد این جمله پرسیده شد و او جواب داد:"من نمی‌خواستم کسی را دلخور کنم."

البته این اولین باری نیست که بوریلو به مربی کنایه می‌زند و او در بازی مقابل ناپلی در ابتدای فصل هم چنین جملاتی را بر زبان آورده بود.

اما امروز تریگوریا شاهد اعتراض تیفوسی‌ها بود و تعدادی از بازیکنان در حین خروج از محل تمرین با آنها دیدار کردند. مارکو کاستی رو به هواداران گفت:"ما باید همراه یکدیگر واکنش نشان بدهیم. ما اولین افرادی هستیم که ناامید شدیم." یکی از هواداران دروسی هم گفت:"دنیله تو می‌دانی که ما چقدر به این پیراهن اهمیت می‌دهیم. پیشنهاد می‌کنم سرت را بالا بگیری." فیلیپ مکسس هم گفت:"مشکل مربی نیست." فرانچسکو توتی، پائولو کاستلینی و مارکو بوریلو هم در کنار هواداران حضور داشتند. یکی از طرفداران کاپیتان گفت:"کاپیتان ما همیشه با تو هستیم." و توتی هم جواب داد:"می‌دانم، می‌دانم."

در همین حال گیلمار رینالدی مدیربرنامه‌های آدریانو حضور این مهاجم برزیلی در پالمیراس را تکذیب کرد.

"من هیچ پیشنهادی از سوی پالمیراس برای بازگشت آدریانو به برزیل دریافت نکردم و کسی اجازه انجام چنین کاری را ندارد، چون او با رم قرارداد دارد. او در رم با مصدومیت‌های متعدد مواجه شد و بدترین نکته این است که هر زمانی که او از ایتالیا خارج می‌شود، اخبار و شایعات بدی در مورد او به گوش می‌رسد. به او حتی اجازه نمی‌دهند که استراحت کرده و بهبود پیدا کند. من پالمیراس را دوست دارم ولی هیچ امکانی برای پیوستن آدریانو به این تیم وجود ندارد."

!!! No Totti No Party

12. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma حمایت کارلتو ادامه دارد

بازیکنان به رانیری کمک نمی‌کنند

کارلو ماتزونه سرمربی سابق رم معتقد است که جالوروسی با وجود شکست مقابل شاختار می‌تواند به لیگ قهرمانان امیدوار باشد. امروز صبح هواداران در تریگوریا دست به اعتراض زدند ولی ماتزونه به بازگشت گرگها امیدوار است.

"خدای من، عجب ضربه‌ای، این رم باعث رنج من می‌شود."

"دیشب خوب نبود و من خیلی ناامید شدم، به ویژه از تندی تماشاگران عالی که هرگز ناامید نمی‌شدند."

"لحظه سختی است، اما رم نباید تسلیم شود. امیدوارم که آنها بتوانند به زودی بازگردند."

بیشترین انتقادات متوجه کلودیو رانیری است، اما ماتزونه همچنان از او دفاع می‌کند.

"کلودیو خیلی آماده است، او یک متخصص است و جو رم را به خوبی می‌شناسد."

"او کارش را به خوبی انجام داده، و من فکر می‌کنم که بازیکنان هستند که به او کمک نمی‌کنند. همه باید طرف مربی بمانند."

!!! No Totti No Party

14. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » ریسه:بعد از آن اشتباه، شب خوابم نبرد

به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل, جان آرنه ریسه، مدافع باشگاه رم بار دیگر ناراحتی اش را از اشتباهی که منجر به گل پیروزی بخش شاختار دونستک در دیدار با رم شد، ابراز کرد.
    چهارشنبه شب شاختار موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد رم عبور کند.
    ریسه در وبلاگ شخصی اش در این باره نوشت:« من به خانه ام بازگشتم.حالم اصلا خوب نبود ولی نیاز داشتم تا برخی افکارم را بنویسم.بعد از بازی برای هضم اتفاقاتی که رخ داد،لحظات سختی را پشت سر گذاشتم.»
    ریسه ادامه داد:« اشتباهی اساسی کردم و پذیرش این، کار خیلی سختی است. خیلی بدشانس بودم که لغزیدم و توپی را از دست دادم که منجر به گل شد. آن شب اصلا نتوانستم بخوابم و از نظر ذهنی در شرایط سختی هستم ولی مثل همیشه، نباید اجازه داد که یک اشتباه همه چیز را خراب کند. تیم ما در شرایط سختی است و ما حس می کنیم که همه چیز بد پیش می رود.»

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

16. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma به میلان نرو!

من اینجا می‌مانم

روزنامه اکیپ فرانسه گزارش داده که میلان آماده می‌شود تا فیلیپ مکسس را به طور آزاد به سن‌سیرو ببرد. در این گزارش آمده که روسونری تنها دو مدافع میانی مطمئن دارد و آنها قصد دارند تا با جذب مرد فرانسوی این پست را تقویت کنند. مکسس در سال 2004 به رم پیوسته و تاکنون بیش از 150 بازی برای جالوروسی انجام داده است.

اما آدریانو گالیانی در خصوص علاقه‌مندی میلان به مکسس گفت:"ما با مکسس توافقی نداشته‌ایم. نمی‌خواهیم مزاحم مذاکرات بین بازیکن و رم شویم، باشگاهی که با آن رابطه خوبی داریم. واضح است که اگر مکسس با رم قرارداد جدیدی نبندد، ما هم مثل بسیاری دیگر از باشگاه‌های بزرگ به او علاقه‌مندیم."

اما برج مراقب امروز در حین ورود به تریگوریا با چند تیفوسی رم برخورد کرد و پس از خوش و بش با آنها، این هواداران از او خواستند که به میلان نرود. فیلیپ هم سریعا جواب داد:"آرام باشید، من اینجا می‌مانم."

به احتمال زیاد با حضور مالکان جدید در باشگاه مشکلی برای تمدید قرارداد او وجود نخواهد داشت.

!!! No Totti No Party

18. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma من هنوز امیدوارم

گلزنی خوب بود اما ناراحتم

جرمی منز حالا یک ستاره کامل است. گرچه رم متحمل شکست بسیار تلخی مقابل شاختار شد اما گل جوان فرانسوی فراموش‌نشدنی بود. در فرانسه همه از او صحبت می‌کنند و بعد از آن بازی دیدنی مقابل برزیل منتظرند تا ببینند که جواهر چه می‌کند. جرمی نمی‌تواند بخندد، چون تیمش در آستانه حذف از لیگ‌قهرمانان قرار دارد و او هم در بازی برگشت محروم است. "گلزنی خوب بود، اما از شکست ناراحتم." تحمل این شکست برای همه سخت است، به ویژه اینکه رم فقط در 12 دقیقه همه چیز را از دست داد. "ما خوب بازی کردیم و ناگهان سه گل خوردیم. قدرت تیمهای بزرگ در یکپارچه بودن آنهاست، چیزی که در ما نیست." علی‌رغم این وضعیت سخت و فشارها منز هنوز به رسیدن به دور بعدی امیدوار است. "با اینکه سه گل خوردیم اما هنوز امیدوارم. می‌توانیم به آنجا برویم و کار بزرگی انجام بدهیم، حتی اگر من بازی نکنم." منز با کارت زردی که با خطا روی ویلیام گرفت مثل کاستی بازی برگشت را از دست داد. "این محرومیت یک ضربه به من بود. من باید خودم را کنترل می‌کردم، اما اشتیاق زیادی برای بردن این بازی داشتم، برای همین دیوانه شدم و کارت گرفتم."

اما منز برای بازی با جنوا باید آماده باشد تا حداقل کمی از ناراحتی‌های هواداران کم کند.

!!! No Totti No Party

20. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانیری: کشتی رم را رها نمی کنم!

به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل، کلودیو رانیری، مربی رم از هواداران خواسته مبارزه را به بازیکنان در میدان واگذار کنند و بگذارند آرامش بر تریگوریا حکمفرما شود. اخیرا طرفداران رم در زمین تمرین رم با پلیس درگیر شده‌اند.
    مربی رم می‌گوید: "امیدوارم اوضاع به آرامش برسد. به نظرم این نشان‌دهنده عشقی است که هواداران برای تیم دارند."
    "طرفداران می‌خواهند بدانند چرا تیم در این وضعیت منفی قرار دارد."
    آیا من می‌روم؟ نه، می‌مانم.
    "مقابل شاختار متقاعد شدم که نمایش ما عالی بود و تیم هر چه از دستش برمی‌آمد انجام داد. یک اشتباه داشتیم و بعد همه چیز برای ما خراب شد."
    "اما من نمی‌روم؛ من کشتی رم را حالا، در پایان فصل یا پس از آن ترک نمی‌کنم."
    "من عاشق چالش هستم. بازیکنان متحد و قوی هستند و باید برای برگرداندن اوضاع به نحوی که می‌خواهیم مبارزه کنیم."
    "من تیمی می‌خواهم که بخواهد در سری آ و لیگ قهرمانان برگردد. ما نیاز به نتایج باثبات داریم."
    طرفداران در پنجشنبه به تریگوریا رفتند تا اعتراض شدید خود را اعلام کنند. آنها 50 نفر بودند. اما در روز شنبه تعداد آنها به حدود 150 نفر رسید و برخی از آنها پس از آن که مواد محترقه‌ را بیرون تریگوریا انداختند، با پلیس درگیر شدند. پلیس مداخله کرد و گفته می‌شود یک افسر پلیس آسیب دیده است.
    رانیری با این حال روی بازی با جنوا تمرکز کرده است: "می‌خواهم تیمی را ببینم که مقابل جنوا آماده مردن در زمین است. آیا بوریلو در کنار توتی بازی خواهد کرد؟ باید ببینیم و اوضاع را بررسی کنیم."
    "صرف نظر از این که چه کسی بازی کند امیدوارم جو مثبت باشد و بازیکنان واکنش مثبتی داشته باشند."

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 02-19-2011 در ساعت 20:59

22. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)