تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
راز باش
ولي فاش نشدني!
امیدوارم بازی های لیگ انگلیس رو بیشتر نشون بدند ..... دیگه شورشو در اوردند ..............
فردوسی پور هم دیشب در پایان بازی بارسلونا و زاراگوزا یه سوتی داد : به جای روسل گفت لاپورتا![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دوستان عزیز
چرا فقط به تیم مورد علاقه ی خودتون فکر میکنین؟شبکه های ایران کلا به جذب بیننده فکر میکنن به خاطر همین فقط فوتبال تیم هایی رو نشون میدن که طرفداراشون خیلی زیاده.البته سوء تفاهم پیش نیاد...میدونم که تیمای ایتالیایی و انگلیسی هم طرفدارای زیادی دارن اما قبول کنین که هیچ لیگی به اندازه ی لالیگا طرفدار نداره.در کل،هر سه تا شبکه ی ما فقط به دنبال جذب بیننده هستن،نه جذب رضایت بیننده.اگر به فکر بیننده ها بودن،برای ورزش،اونم ورزش پر طرفدار فوتبال یه شبکه ی جدا درست میکردن.اینجوری میتونستن ورزش های دیگه مثل تنیس و شنا و ... رو هم نشون بدن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
ضعیف ،ضعیف و بازم ضعیف.
فوتبال : فقط اسپانیا، بارسا، رئال و بعضی وقتا هم اوساسونا .تازه همشونم دزدیه با ماهواره که نمیشه فوتبال اروپا رو از شبکه سه نگاه کرد.( به جز بعضی از رسیورها )
سانسور مسابقات ورزشیم تا دلتون بخواد
من از بیست ، به شبکه سه 9/25 می دم.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
اقا الان جذابیت لیگ اسپانیا بیشتره یا انگلیس و ایتالیا تو دو این دوتا لیگ با یک امتیاز کلی تیم تو جدول جابه جا میشه ولی تو اسپانیا چی رئال با بارسا فقط گل میشمارن بقیه تیما هم که فقط دفاع میکنن که کمتر گل بخورن حالا خودتون قضاوت کنین واقعا این لیگ اسپانیا و بازی رئال و بارسا جذابیت داره یا نه
به نظر من زیاد خوب عمل نکردن![]()
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
اگه هر هفته 3 تا بازی از لیگ انگلیس نشون بدم من راضی ام![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
اصلا پخش فوتبال تو شبکه سه تو حدی هست که بشه دربارش نظر داد؟!
خیلی بازیای مهم لیگ انگلیس و ایتالیا که پخش نمیشه. نمونش همین بازی یووه پالرمو که بازی خیلی قشنگی بود و 3 گل هم داشت. منم کارت رسور ویژن پلاس دارم بزور تونستم یه نیمه رو اونم پای کامپیوتر ببینم.
بازیایی هم که پخش میشه کیفیت نداره و دزدی از شبکه های دیگه است و واسه هر زیرنویس یا نمای بسته مدیوم شات تماشاچیا مجبورن زیرنویس برن و تصاویرو قطع کنن.
به خاطر همین مشکل بازیا تازه با تاخیر هم پخش میشه.
یکی از جذابیتای اصلی فوتبال مسائل حاشیه ای کارشناسیشه و نقد بازی که تو صدا و سیما اصلا وجود نداره. اگه هم هست فقط حرفای بیخود و تکراریه.
واسه از بین بردن صدای اصلی گزارشگر هم مجبورن یه صدای ورزشگاه تقلبی روش بزارن که 90٪ حس بازیو از آدم میگیره. صدای تشویق تکراری و مزخرفی که همه فهمیدن صدای اصلی ورزشگاه نیست. مثلا بازی چلسی لیورپول با اینکه چلسی میزبان بود ولی وقتی گل خورد تماشاچیا همچنان داشتن آواز می خوندن!!
پخش فوتبال رو باید از این عربای سوسمارخور یاد بگیریم که حق پخش تمام لیگای مهم دنیارو گرفتن و با کیفیت بالا و کارشناسی و نشون دادن حاشیه ها مثل رختکن قبل بازی و 5-6 دیقه بعد تموم شدن بازیو ... رو نشون میدن. البته واسه اینکار باید هزینه بشه و با اینکه ایران هم مثل قطر نفت و گاز داره اما درآمدا جاهای دیگه میره.![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
بدون شرح :
برنامه پخش بشبکه در روز سه شنبه 8 آذر
آشپزخانه3 20:30:00 '15
سريال ايراني جاودانگي 20:45:00 '60
سر آمدن اقتصاذ 21:45:00 '15
اخبار 22:00:00 '15
مرثيه وعزاداري 22:15:00 '15
مصباح (بصيرت در نهضت حسيني 22:30:00 '45
پخش مستقيم فوتبال بارسلونا- رائووالكائو 23:15:00 '120
حالا یه نفر انصاف بده و مقایسه کنه :
ناپولی - یوونتوس-----------> بارسا رایو والکانو
واما :
یکی از دست اندرکاران ورزش شبکه سه که نخواست نامش فاش شود در گفت و گو با سایت گل به نکات جالبی اشاره کرد:اولا پخش بازیهای لیگ های اروپایی سلیقه ای است و فقط در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کارشناسی صورت می گیرد تا حساسیت بازی بررسی شود و بعد از آن بازی پخش خواهد شد.با توجه به تماس هایی که از بینندگان تلویزیون داریم طرفداران بارسا برای پخش بازیها زیاد است و به همین دلیل اولویت پخش بازیها با بارساست.
وی در حالیکه به سلیقه مدیران بالادستی هم اشاره می کرد گفت:آتفاقا آنها هم طرفدار بارسا هستند و بیشتر بازیهای بارسا را می خواهند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)