[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها ميشه بگين چطوري از اين پكيچ ها استفاده كنم
باسلام
دوست عزیز از زحماتت واقعا متشکرم. ممکنه این پچ 0.8 رو تو سایت مدیا فایر یا هات فایل بذارید. چون من از این فایل سرو نمیتونم دانلود کنم...
خیلی متشکرم
برای دانلود از این سرور، ابتدا در پایین صفحه دو گزینه ی slower download و fastest download مشاهده می کنید. بر روی slower download کلیک کنید. سپس در همان جا تصویری به نمایش در می آید که از حروف پیچ خورده ای تشکیل شده است. شما باید در جای خالی آن حروف را بدون فاصله نوشته و کلید Enter را ( از روی کیبورد ) فشار دهید. بعد از آن در بالای صفحه، ثانیه شماری فعّال می شود که برای این فایل، از حدود 25 ثانیه شروع شده و به طرف صفر کم می شود. هنگامی که ثانیه شمار صفر شد، در همان جای ثانیه شمار، دوباره گزینه ی slower download را مشاهده می کنید که با کلیک بر روی آن، می توانید فایل را دانلود کنید.
يه سوال فني !!!
pes من ورژن 1.0 و مارك آرسنال و چلسي و تمام پيراهن هاي انگليسي و اسپانيايي ساخته نشده اس و نقل و انتقالات هم انجام نشده.
اگه اين پچ آخري كه قرار دادين رو دانلود كنم(ليگ خليج فارس)و قرار بدم.به غير از اضافه شدن ليگ ايران مواردي مذكور درست ميشه يا نه؟؟؟؟![]()
کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده
اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)