تو این تایپیک تمام اخبار و حواسی تیم ملی آرژانتینن در جام جهانی رو قرار میدیم.
تو این تایپیک تمام اخبار و حواسی تیم ملی آرژانتینن در جام جهانی رو قرار میدیم.
مارادونا يك حقه باز است!
الوصل در حال حاضر در مكان ششم ليگ امارات قرار دارد اما هواداران اين تيم همچنان به مارادونا عشق ميورزند و براي ماندن او در اين تيم به هر ترفندي متوسل ميشوند. آنها به تازگي آهنگي را با نام «مارادوناي الوصلي» ساختهاند كه آن را جاسم محمد خواننده مشهور اماراتي خوانده است. ساخت اين ترانه البته واكنشهاي متفاوت رسانههاي خارجي را در پي داشته است.
روزنامه ديلي تلگراف انگليس پس از پخش اين ترانه كه هم به زبان عربي و هم به زبان اسپانيايي اجرا شده است نوشته: طرفداران الوصل ميخواهند اين گونه علاقه خود را به مارادونا نشان دهند. اين در حالي است كه آنها به خوبي ميدانند كه مارادونا فردي جنجالي و حقهباز است و چه بسا مدتي ديگر ساز جدايي بزند و اين تيم را ترك كند.» روزنامه گاردين انگليس هم واكنش مشابهي نسبت به پخش اين ترانه داشت و نوشته: مارادونا در امارات هم مثل ايتاليا و آرژانتين محبوب است اما در مقابل اصلا در ميان انگليسيها محبوب نيست و نماد حقهبازي محسوب ميشود. مردم انگليس هنوز گل جنجالي او در جام جهاني 1986 را فراموش نكردهاند.
از سوي ديگر روزنامه پرتيراژ اوله آرژانتين در توصيف زندگي مارادونا در امارات نوشته است: مارادونا شور و هيجان را به هواداران الوصل هديه كرده و آنها را به ساختن چنين آهنگي به صرافت انداخته. چنين تقديري ستودني است چرا كه در حالي صورت ميگيرد كه الوصل در جدول دوازده تيمي ليگ امارات در رده ششم قرار دارد.» احمد خليفه مدير رسانهاي باشگاه الوصل در گفتوگو با روزنامه الامارات اليوم در مورد واكنش مارادونا به ساخت آهنگ مارادوناي الوصلي ميگويد: «مارادونا از اين آهنگ بسيار خوشحال شد و از تمام افرادي كه در اين راه زحمت كشيدهاند تشكر كرد. او نسخهاي از آن را در اتومبيلش دارد و دائما آن را گوش ميكند.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
مسی درپیراهن برزیل و رونالدو درپیراهن آرژانتین!!
اگر در کوچه و خیابانهای مکزیک قدم بزنید، دیدن لیونل مسی در پیراهن زرد برزیل برایتان چندان غریب به نظر نمی رسد
سایت گل- مسی در پیراهن زرد سلسائو و کریستیانو رونالدو با لباس آلبی سلسته. دنیای فوتبال دیوانه نشده و این تنها تصاویری است که برای تبلیغات کمپانی تلفنی «یونیورسل» مکزیک به کار گرفته شده است.در تبلیغ این کمپانی تلفنی می خوانیم:« شماره تان را حفظ کنید، اپراتورتان را عوض کنید.»طببق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، دریکی دیگر ازتصاویر به کار گرفته شده در این تبلیغ، لوئیس فابیانو را با پیراهن قرمز تیم ملی اسپانیا می بینید.این مثالی است که گویای تاثیرگذاری دنیای فوتبال در تبلیغات است. نبرد بین کریستیانو رونالدو و لیونل مسی حالا دیگر به دنیای تلفنهای همراه کشیده شده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
در تازهترین ردهبندی فیفا که امروز (چهارشنبه) اعلام شد و به تاریخ ۷ مارس تا ۱۱ آوریل(۱۷ اسفند ۹۰ تا ۲۳ فروردین ماه سال ۱۳۹۱) اختصاص دارد،
.
.
در این گزینش همچنین تیم ملی اسپانیا با ۱۴۴۲ امتیاز در رده نخست بهترینها باقی ماند و تیم آلمان با ۱۳۴۵ امتیاز دوم شد. اروگوئه با ۱۳۰۹ امتیاز سوم شده است. تیمهای هلند، پرتغال، برزیل، انگلیس، کرواسی، دانمارک و آرژانتین در رده های چهارم تا دهم جای گرفتند.
Apr 2012
RnkTeamPts+/- Pos
1 Spain14420![]()
2 Germany13451![]()
3 Uruguay13091![]()
4 Netherlands1207-2![]()
5 Portugal11902![]()
6 Brazil1165-1![]()
7 England1132-1![]()
8 Croatia11142![]()
9 Denmark10692![]()
10 Argentina1066-2![]()
11 Russia10491![]()
12 Italy1041-3![]()
13 Chile9671![]()
14 Greece961-1![]()
15 Côte d'Ivoire9510![]()
16 France9380![]()
17 Sweden9310![]()
18 Republic of Ireland8911![]()
18 Switzerland8910![]()
20 Mexico8682![]()
21 Australia862-1![]()
22 Ghana8161![]()
23 Colombia8158![]()
24 Norway8050![]()
25 Paraguay8030![]()
26 Czech Republic7983![]()
27 Bosnia-Herzegovina792-6![]()
28 Slovenia7810![]()
29 USA779-2![]()
30 Japan7533![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-11-2012 در ساعت 13:48
خوان سباستین ورون،آماده خداحافظی با دنیای فوتبال
اسطوره آرژانتینی و ستاره سابق تیمهای لاتزیو و منچستریونایتد آماده است تا به زودی برای همیشه کفشهایش را آویزان کند
سایت گل- خوان سباستین ورون، کاپیتان باشگاه استودیانتس در صحبتهایی اعلام کرده که آماده است تا برای همیشه کفشهایش را آویزان کند. جادوگر 37 ساله آرژانتینی درابتدا درنظر داشت که در پایان سال 2011 بافوتبال خداحافظی کند ولی در نهایت پذیرفت تا به درخواست هم تیمی ها، مدیران و هواداران استودیانتس پاسخ مثبت داده و شش ماه دیگر برای این تیم بازی کند.
او در طول امسال تنها در 3 بازی به میدان رفت و در روز دوشنبه در صحبتهایی اعلام کرد که دیگر زمان رفتن فرا رسیده.
ورون در صحبتهایی به لابراتوریو پینچاراتا گفت:« جدای از اینکه من در اوج 100% آمادگی نیستم، فکر می کنم که ال چینو" لونادرو بنیتس" باید با تیم بماند. نیاز و اجباری به بازی کردن من نیست. دیگر به من نیازی وجود ندارد. بعد ازبازیهای بدی که داشتیم، ال چینو بازی های خیلی خوبی را ارائه کرد.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه اوله، ورون ممکن است یک بازی دیگر در ورزشگاه خانگی استودیانتس برگزار کند و درنهایت بازی خداحافظی اش را در روز 13 ماه می مقابل گودوی کروس برگزار خواهد کرد.
مارادونا به پرداخت 816 هزار دلار محکوم شد
کميته تجديد نظر فدراسيون فوتبال امارات حکم محکوميت مارادونا به پرداخت 816 هزار دلار به وکيلش را تاييد کرد.
ديگو مارادونا بر اساس اين حکم، محکوم شده است اين مبلغ را که 10 درصد از مبلغ قراردادش با باشگاه الوصل است را به وکيل تونسي خود ''رياض الحسناوي'' بپردازد.
اين وکيل تونسي که مدير برنامه هاي مارادونا نيز مي باشد شکايتي را درمورد عدم دريافت حقوق خود به فدراسيون فوتبال امارات ارايه کرده بود و حکم اوليه به نفع وي صادر شد.
مارادونا خواستار تجديد نظر در حکم صادره شده بود ولي کميته تجديد نظر حکم را تاييد و وي را به پرداخت مبلغ 816 هزار دلار محکوم کرد.
مارادونا قرارداد خود را با باشگاه الوصل به طريق وکيل ديگري منعقد کرده بود و حق و حقوق بازاريابي و زمينه سازي هاي الحسناوي در انعقاد اين قرارداد را ناديده گرفته بود.
www.varzesh3.com
باتیستوتا: دل پیرو باید چند سال دیگر بازی کند
قرارداد مهاجم اسطوره ای بیانکونری با این باشگاه در انتهای فصل به پایان می رسد و او در پایان فصل به دوران پرافتخار حضورش در این باشگاه پایان خواهد داد.
سایت گل- گابریل باتیستوتا، ستاره سابق فوتبال آرژانتین، معتقد است دل پیرو نباید به بازنشستگی فکر کند و باید دوران حرفه ای اش را در تیمی خارج از سری آ ادامه بدهد.
به گزارش سایت هواداران یوونتوس در ایران، قرارداد مهاجم اسطوره ای بیانکونری با این باشگاه در انتهای فصل به پایان می رسد و او در پایان فصل به دوران پرافتخار حضورش در این باشگاه پایان خواهد داد.
هنوز مشخص نیست دل پیرو برای آینده چه تصمیمی دارد اما باتیستوتا معتقد است که او نباید به فکر بازنشستگی باشد.
" او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به او پیشنهاد می کنم که به فوتبال خارج از ایتالیا فکر کند، او همچنان انرژی و توان زیادی برای بازی کردن دارد، من زمانی که فوتبال را کنار گذاشتم تصمیم به رفتن و تمام کردن فوتبال داشتم اما الساندرو هنوز فراموش نکرده که چطور فوتبال بازی می کنند، امیدوارم که او چند سال دیگر بازی کند. "
باتیستوتا که سال های درخشانی را در فیورنتینا سپری کرد، در این مورد نیز گفت " دلم برای فلورانس تنگ شده، برای ایتالیا، شهر و کشوری که همیشه در قلب من هستند، بزرگ ترین سلام ها را با اغوشی صمیمی برای انها می فرستم. "
آگرو: المپيک فرصتي تکرار نشدني است
مهاجم منچسترسيتي بر اين باور است که شرکت در رقابتهاي المپيک از اهميت بسيار زيادي براي تمام بازيکنان فوتبال جهان برخوردار است.
92روز بيشتر به پايان بازيهاي المپيک لندن 2012 باقي مانده است. سرخيو آگرو مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي معتقد است که شرکت در اين بازيها فرصتي تکرار نشدني براي هر بازيکني در جهان فوتبال است.
وي در گفتوگو با سايت فيفا گفت: شرکت در رقابتهاي المپيک فرصتي تکرار نشدني است و ممکن است که براي يک بازيکن تنها يک بار اتفاق بيفتد. من تنها يک بار در سال 2008 در اين رقابتها شرکت کردم و خوشبختانه با قهرماني آرژانتين هم همراه شد. قبل از اينکه در اين رقابتها شرکت کنم بازيکنان آرژانتين که در المپيک 2004 شرکت کردند از اهميت بسيار بالاي اين رقابتها سخن ميگفتند که من هم عملا آن را در المپيک 2008 چين ديدم.
آگرو در اين فصل رقابتهاي ليگ برتر نمايش بسيار خوبي در ترکيب منچسترسيتي داشته است و با 22 گل زده بعد از فان پرسي و روني بهترين اين رقابتها است.
آرژانتين در المپيک 2008 چين در فينال با تک گل آنخل دي ماريا نيجريه را شکست داد و صاحب گردانآويز طلا شد. در ترکيب تيم آن زمان بازيکناني مانند ديماريا، آگرو و ليونل مسي حضور داشتند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارادونا و تهدید به جدایی از باشگاه الوصل
دیه گو مارادونا بار دیگر تهدید کرد فصل آینده از تیم فوتبال الوصل جدا می شود و گفت قصد دارد در نشست هفته آینده با رئیس باشگاه از او برای جذب بازیکن، پول بیشتری طلب خواهد کرد.
مارادونا که در ماه مه با قراردادی دو ساله به الوصل پیوست گفت وی پیشنهاد دیگری ندارد و بر این باور است که باشگاه به تعهداتش عمل نکرده و نیمی از بازیکنان مورد نظر او را خریداری نکرده است.
ریاست باشگاه الوصل را شیخ احمد بن رشید آل مکتوم یکی از برادران حاکم دبی به عهده دارد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بازیکنان خارجی زیادی از جمله خوان اولیویرا مهاجم اروگوئه ای و محمدرضا خلعتبری هافبک ایرانی در این تیم بازی می کنند.
با وجود مشکل با قوه قضاييه ايتاليا
مارادونا شهروند افتخاري ناپل مي شود
بنابه به اعلام منابع رسانهاي مربي و بازيکن اسطوره اي فوتبال آرژانتين شهروند افتخاري ناپل ايتاليا خواهد شد.
ديگو مارادونا مربي يک سال گذشته تيم الوصل امارات دوشنبه شب در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر، يکي از تماشاگران ويژه دربي منسيتي و منيونايتد بود. او براي ديدن بازي سرخيو آخرو، مهاجم 23 ساله «سيتيها»و دامادش، حاضر به سفر به انگليس شد. ساعتي قبل از حضور او در محل انجام اين ديدار شبکه کانال پلاس اعلام کرد با تلاش هاي فراوان لوييجي دي ماگريس، شهردار شهر ناپل ايتاليا، قرار است او شهروند افتخاري اين شهر ايتاليايي ميشود.
براساس اظهارات آنجلو پيزاني، وکيل دعاوي ستاره 51 ساله در ايتاليا، مارادونا در ماه مه راهي ناپل خواهد شد تا در مراسمي شهروند افتخاري شود.
اين اتفاق در حالي در زندگي وي روي خواهد داد که او با قوه قضايي کشور اروپايي، مشکلات عديدهاي بخصوص در ماجراي عدم پرداخت ماليات 38 ميليون يورويي داشته است.
اعجوبه سابق آرژانتينيها در سالهاي 1984 تا 1991 براي تيم ناپل 259 بازي کرد و 115 گل نيز به ثمر رساند.
www.varzesh3.com
مارادونا در الوصل ماندني شد
اسطوره فوتبال آرژانتين پس از نشست با مسئولان باشگاه الوصل اعلام کرد يک فصل ديگر با اين تيم قرارداد دارد و در امارات باقي خواهد ماند.
باشگاه الوصل امارات اعلام کرد که ديگو مارادونا سرمربي آرژانتيني اين تيم فصل آينده هم در امارات و باشگاه الوصل باقي خواهد ماند.
مارادونا پس از بازي تيمش مقابل النهضة عمان که با پيروزي 4 بر 3 آنها و گلزني خلعتبري به پايان رسيد بار ديگر تهديد کرد اگر نتواند براي تقويت تيم بازيکنان جديدي به خدمت گيرد به احتمال 50 درصد الوصل را ترک خواهد کرد.
در نشست باشگاه الوصل با مارادونا که سه ساعت به طول انجاميد دو طرف براي ادامه همکاري در فصل آينده به توافق رسيدند.
در بيانيه باشگاه الوصل پس از نشست آنها با مارادونا آمده است: مارادونا اعتراف کرد که سخنان اخير او در راستاي مصلحت تيم نبود. وي در اين نشست پس از گفتگوهاي صورت گرفته تاييد کرد که فصل آينده هم در الوصل باقي خواهد ماند و اين تيم را تحت هيچ شرايطي ترک نخواهد کرد.
مارادونا هم پس از اين نشست گفت: مسئولان باشگاه الوصل تعهد دادند که براي فصل بعد تيم را تقويت کنند و بازيکنان جديد و طراز اولي به خدمت بگيرند. آنها بايد وعدههاي خود را عملي کنند در غير اين صورت تيم را ترک خواهم کرد و به آرژانتين برخواهم گشت چرا که من همواره عاشق مبارزه طلبي و چالش هستم. پيشنهادي از باشگاههاي ديگر نداشتهام. تنها با توافق هيئت مديره الوصل اين تيم را ترک خواهم کرد. من تا يک فصل ديگر با الوصل قرار داد دارم و از کار کردن در اينجا لذت ميبرم.
www.varzesh3.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)