Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 25 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 244
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Jadid آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان

به نام خدا
    در این تاپیک مهمترین و آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان قرار میگیرد.

نکته مهم:تمامی خبر ها را با ذکر منبع قرار دهید.

2. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

رائول: فوتبال آلمان فوق‌العاده پرهيجان است

کاپيتان پيشين تيم فوتبال رئال مادريد و ستاره درخشان شالکه آلمان تاکيد کرد که در نظر مورينيو بن‌زما هنوز هم جلوتر از هيگواين است.

به نقل از ال‌پایس اسپانیا، مارکو رویس خبرنگار با سابقه فوتبال اسپانیا در گپی اختصاصی با کاپیتان همشیگی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید از وی درباره آخرین تحولات فوتبال اسپانیا و آلمان پرسیده است که آن را از نظر می‌گذرانید:
    *آیا پس از گذشت این زمان نظرت درباره فوتبال آلمان تغییر کرده است؟
    از ابتدا نیز فوتبال آلمان در نظر من فوتبالی با کلاس جهانی بود و هرگز آن را در سطحی پایین تر از سایر سبک‌ها نمی‌دانستم اما اعتراف می‌کنم که ذهنیتی اشتباه درباره جو حاکم بر بوندسلیگا داشتم که اکنون اصلاح شده است، فوتبال آلمان فوق‌العاده پرهیجان است و سطح بازی تیم‌ها بسیار بالا است.
    *آیا شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی در رئال مادرید را تایید می‌کنی؟
    مسلما هر بازیکن یا مربی تلاش دارد در سطح رسانه‌ها بهترین شرایط را برای خودش ایجاد کند، این شایعات تا پیش از فصل تابستان بارها تایید و تکذیب خواهند شد اما شنیده‌ام که رئال مادرید به فروش هیگواین ترغیب شده و من هم عقیده دارم که از نظر مورینیو، بازیکنی مثل کریم بن‌زما جلوتر از هیگواین است. اگر رئال مادرید بتواند یورنته یا آخرو را به خدمت بگیرد کار بزرگی کرده است.
    *آیا مورینیو از رئال مادرید خواهد رفت؟
    جواب دادن به این سوال از سوی من که جتی در جو این روزهای تیم هم نیستم کار درستی نیست اما اطمینان دارم که مورینیو در صورت موفقیت در این فصل نه تنها در رئال مادرید خواهد ماند بلکه قرارداد طولانی مدت هم امضا خواهد کرد. او مربی بزرگی است و کارش را خوب بلد است.
    *ارزیابی تو درباره لیگ قهرمانان اروپا چیست؟
    بازی‌ها به مرحله بسیار حساسی رسیده‌اند و شخصا دوست دارم این بازی‌های دیدنی را تماشا کنم، رئال مادرید شانس صعود به مرحله بعدی را دارد و این تیم را در جمع چهار تیم بزرگ اروپا می‌بینم، پیش‌بینی کار سختی است و تصور می‌کنم هر کدام از بازی‌های این مرحله ارزش یک فینال زودرس را دارد.

4. 2 کاربر از پست مفید دختر هامبورگی تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

هونتلار: از دوران حضور در رئال و میلان پشیمان نیستم

این ملی پوش هلندی در ژانویه 2009 از آژاکس به رئال پیوست و 6 ماه بعد راهی میلان شد اما در هیچ یک از دو تیم نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند

کلاوس یان هونتلار، مهاجم شالکه، اعلام کرد به خاطر دورانی که در رئال و میلان سپری کرده، پشیمان نیست.
    این ملی پوش هلندی در ژانویه 2009 از آژاکس به رئال پیوست و 6 ماه بعد راهی میلان شد اما در هیچ یک از دو تیم نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند و سرانجام در تابستان 2010 راهی گلزن کرشن شد.
    او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" رئال مادرید یک باشگاه فوق العاده است. من واقعا سبک هجومی بازی آنها را دوست دارم و فکر می کنم آنها فوتبال خوبی بازی می کردند. از آنها متشکرم.
    فوتبال ایتالیا اندکی متفاوت بود اما آنجا هم نکات مثبتی داشت. همان طور که می گویند هیچ گلی بدون خار نمی شود."
    او سپس در مورد پیوستنش به شالکه صحبت کرد و اعلام کرد پیوستن به این باشگاه تصمیم اشتباهی نبوده است.
    " پیوستن به شالکه را نمی توان یک گام رو به عقب دانست. این باشگاه همیشه در بالاترین سطح فوتبال آلمان قرار داشته و بعد از حضور در میلان، پیوستن به شالکه یک مسیر صحیح بوده است. به ویژه اینکه من در این باشگاه می توانم در پست مورد علاقه ام بازی کنم."
    هونتلار در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار خوبی برخوردار بوده و در 29 بازی رسمی، 27 بار گلزنی کرده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    فرگوسن به دنبال ستاره صرب

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خبرهایی که از آلمان میرسد حاکی از آن است که سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد نون سووتیچ مدافع بورسیا دورتمند را در لیست خرید تابستان آینده خود قرار داده است.

به گزارش fcbayern.ir، پیش از این باشگاه چلسی هم به این مدافع ابراز علاقه کرده بود.
    فرگوسن با وجود ویدیچ از تا حدود زیادی از خط دفاع مطمئن است اما فردیناند پا به سن گذاشته و قراردادش در پایان این فصل به اتمام میرسد و همین امر فرگوسن را به جذب یک مدافع جدید ترغیب میکند،کریس اسمالینگ،فیل جونس و جانی اوانس در حال حاضر برای تصاحب پست دفاع مرکزی تیم منچستر با هم رقابت میکنند، اما فرگوسن قصد دارد با جذب سوبوتیچ یک مدافع با تجربه را با جمع مدافعین جوان خود اضافه کند.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

لواندوفسکی:"رفتن به مونیخ؟"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه دورتمند هرگونه شایعه انتقال وی به باشگاه بایرن را رد کرد و اعلام کرد که هیچ علاقه ای برای پیوستن به بایرن ندارد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از ساکرنت، گزارش هایی منتشر شده بود که از مذاکرات باشگاه بایرن با نماینده این بازیکن خبر می داد اما این مهاجم 23 ساله با رد شایعات هرگونه حرکت به آلیانز را تکذیب کرد.

او به مجله کیکر گفت:" من اکنون عضویت تیم قهرمان را دارم پس چرا باید به بایرن بروم؟"

لواندوفسکی آرام آرام جای خود را در ترکیب یورگن کلوپ پیدا کرد و در این فصل با 14 گل بهترین گلزن بوروسیا دورتمند محسوب می شود و لوکاس باریوس را کاملا نیمکت نشین کرد. ملی پوش لهستانی به هیچ وجه تمایل برای ترک باشگاه را ندارد زیرا یوگن کلوپ را به نوعی در زندگی خود تاثیرگذار می داند.

" من هرگز تصور ترک باشگاه را ندارم. مربی نقش زیادی برای رسیدن من به فرم خوب داشت کلوپ نقاط قوت من را به خوبی برایم مشخص کرد و چگونگی استفاده از آن را برایم آموزش داد."

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Joachim Löw
    بازیکن محبوب
    bastian schweinisteiger و کلا همه ی بازیکنان آلمانی
    اسم واقعی شما
    mehran

GermanyBayernSchalke

تشکر ها
    5
    تشکر شده 8 در 4 پست

بوندس‌ليگا در آستانه ثبت رکورد تعداد تماشاگر

رقابت‌هاي بوندس‌ليگاي آلمان در اين فصل به احتمال فراوان يک رکورد جديد براي حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها به ثبت خواهد رساند.

مسئولان لیگ آلمان اعلام کردند متوسط حضور تماشاگران در نیم فصل اول رقابت‌های بوندس‌لیگا برای هر بازی 44 هزار نفر بوده است.

بوندس‌لیگا فصل گذشته برای هفتمین سال پیاپی رکورد میانگین تماشاگر برای هر بازی را با رقم جالب توجه 42 هزار و 101 نفر شکست که این بیشترین حضور تماشاگر در بین تمامی لیگ‌های فوتبال جهان محسوب می‌شود.

"کریستین شایفرت"، مدیر اجرایی لیگ فوتبال آلمان گفت: این ارقام نشان دهنده جذابیت فوق العاده رقابت‌های بوندس‌لیگاست که هواداران را به ورزشگاه‌ها می‌کشاند.

شایفرت همچنین اعلام کرد که میانگین قیمت هر بلیت در بوندس‌لیگا 22.43 یورو است.

رقابت‌های دسته دوم بوندس‌لیگا نیز از نظر حضور تماشاگران نسبت به فصل گذشته جهش فوق العاده‌ای داشته به طوری که میانگین حضور تماشاگران به 17 هزار و 125 نفر رسیده که نسبت به سال گذشته در همین مقطع از فصل 27 درصد بیشتر شده است.

سازمان لیگ فوتبال آلمان در ژانویه امسال اعلام کرد 18 باشگاه لیگ دسته اول آلمان در فصل 11-2010 دو میلیارد یورو درآمد داشته‌اند. این در حالی است که در فصل قبل از آن درآمد باشگاه‌ها 1.77 میلیارد یورو بوده است و از این نظر هم بوندس‌لیگا برای هفتمین سال پیاپی رکورد خود را شکسته است.

9. کاربر روبرو از پست مفید mehran german تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

شالکه:"18 میلیون برای فروش هوودس"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بندیکت هوودس کاپیتان این فصل آبی پوشان شالکه تا ژوئن 2014 با این باشگاه آلمانی قرار داد ولی معدنچی ها قیمت فروش وی را اعلام کردند.

به گزارش fcbayern.ir ، هوودس کاپیتان و ملی پوش معدنچی ها با آبی پوشان سلطنتی تا ژوئن 2014 قرارداد دارد ولی به نظر می رسد این بازیکن بین المللی تابستان امسال گلزنکیرشن را ترک کند. به این ترتیب سران باشگاه شالکه قیمت هوودس را برای فروش ارزیابی و اعلام کردند.

هوودس می تواند با پرداخت 18 میلیون یورو از شالکه جدا شود. این درحالی است که چند ماه پیش شایعاتی مبنی بر علاقه بایرن برای جذب این مدافع منتشر شده بود. این شایعات از صحبت های مانوئل نویر در مورد پیشنهاد وی برای خرید هوودس استخراج شده بود.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

غیبت دو هفته ای اسون بندر

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سون بندر هافبک تیم بورسیا دورتمند به علت آسیب دیدگی دست کم دو هفته از میادین به دور خواهد بود.

به گزارش fcbayern.ir این خبر به تایید سایت رسمی باشگاه بورسیا دورتمند رسیده است،این بازیکن ملی پوش در دیدار جمعه شب مقابل نورنبرگ در دقیقه 23 بعد از برخورد شدید با دانیل دیوای بازیکن تیم نورنبرگ مجبور شد جای خود را به لایتنر بدهد،

پس از معاینات پزشکی مشخص شد او از ناحیه مپ پای چپ آسیب دیده و حدود دو هفته از میادین دور خواهد بود،این بدین معنا است که یورگن کلوب دست کم تا روز 18 فوریه که دورتمند به مصاف هرتابرلین خواهد رفت نمیتواند از او استفاده کنند. البته اگر پزشکان یک هفته هم برای ریکاوری به او استراحت دهند احتمالا از دیدار مقابل هانوفر مجددا شاهد حضور او در مسابقات خواهیم بود.

هافبک سابق مونیخ1860 بدون شک دیدار هفته 21ام مقابل لورکوزن را از دست خواهد داد. بندر پیش از این نیز به علت مصدومیت دیدار هفته پایانی تیمش در نیم فصل اول بوندسلیگا و دیدار لیگ قهرمانان مقابل آرسنال را از دست داده بود.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بایرن و شالکه در جمع 10 باشگاه ثروتمند جهان

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] لیست باشگاه های ثروتمند جهان اعلام شد در بین این باشگاه که 10 باشگاه اول آن اروپایی هستند در جمع 10 تیم بالانشین این جدول دو باشگاه اسپانیایی و دو باشگاه ایتالیا و آلمان و چهار نماینده از لیگ برتر انگلیس حضور دارند.

جدول 10 باشگاه ثروت مند جهان:

1- رئال مادرید (479.5 میلیون یورو)
    2- بارسلونا (450.7 میلیون یورو)

3-منچستر یونایتد(367 میلیون یورو)
    4- بایرن مونیخ( 321.4 میلیون یورو)

5- آرسنال (251.1 میلیون یورو)
    6- چلسی (249.8میلیون یورو)

7-میلان (235.1میلیون یورو)
    8- اینتر (211.4 میلیون یورو)

9-لیورپول (203.3 میلیون یورو)
    10- شالکه (202.4 میلیون یورو)

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بوندسلیگا پرتماشگرترین لیگ دنیا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بوندسلیگای آلمان خود را آماده میکند تا یک رکورد جدید از لحاظ تعداد تماشاگر را در این فصل به ثبت برساند،پیش از این بوندسلیگا در نیم فصل اول با میانگین 44.000 تماشاگر در هر مسابقه از این حیث در صدر بود.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا، بوندسلیگای 1 آلمان فصل گذشته با میانگین 42.101 تماشاگر در هر مسابقه برای هفتمین سال متوالی پر تماشاگرترین لیگ جهان شد.

کرستین شایفرت رئیس اجرایی بوندسلیگا در بیانیه ای عنوان کرد:" این آمار و ارقام سندی بر جذابیت و چالش بر انگیز بودن رقابتهای بوندسلیگا برای تماشاگران است که شبیه آنرا در کمتر لیگی در دنیا میتوان دید."

شایفرت اضافه میکند که میانیگین قیمت بلیط در هر مسابقه در بوندسلیگا 22.43 یورو میباشد.

بوندسلیگای دوم آلمان هم جهش قابل توجهی از نظر تعداد بیننده دارد، و به میانگین 17.125 تماشاگر در هر مسابقه رسیده است. که رشد 27 درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد.

شایفرت می افزاید:" 18 باشگاه بوندسلیگا بیش از 2 میلیارد یورو (2.66 میلیارد) در فصل 11-2010 سود داشته اند که این میزان در مقایسه با فصل گذشته که مبلغ 1.77 میلیارد بود رشد داشته است،در واقع این میزان برای هفتمین سال متوالی است که رشد داشته است."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پدیده ای دیگر در بوندسلیگا ظهور کرد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه وردربرمن بعد از اینکه نیکلاس فولکروگ در اولین دیدار خود در بوندسلیگا برابر باشگاه لورکوزن حاضر شد تصمیم گرفت که با این بازیکن قرار داد بلند مدتی داشته باشد.

نیکلاس مهاجم 19 ساله آلمانی هم اکنون برای 2 سال و نیم دیگر با برمن قرارداد و از این پس با تیم اول وردربرمن به تمرین می پردازد.

به گزارش fc Bayern.ir و به نقل از The world game، رییس باشگاه وردربرمن کلاوس آلوفس گفت:
    "در حال حاضر از حضور نیکلاس در باشگاه بسیار خوشحال هستیم و خوشحالیم که به این بازیکن جوان فرصت دادیم تا بتواند خود را نشان دهد. ما میدانیم که او پتانسیل همراهی تیم و رسیدن به موفقیت را دارد."

فولکروگ که از سن 16 سالگی در باشگاه جوانان وردربرمن بازی میکرد هم اکنون فرصت این را یافته است که در تیم اصلی وردربرمن بازی کند و به بازیکنی مشهور تبدیل شود.

فولکروگ در این باره گفت:
    "این موضوع بسیار خوب است من میخواهم پیشرفت کنم. این یک شانس بزرگ برای من است تا بتوانم رویاها ی خود راتحقق بخشم و حالا همه چیز برای این کار آماده است."

صفحه 11 از 25 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)