همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام.من مهدی فردوسی هستم.عاشق رنگ آبی و تیم محبوبم استقلاله
سلام دوستان عزیزم.مهدی فردوسی هستم.امیدوارم حال همتون خوب و خوش باشه.عاشق استقلال و رنگ آبی هستم.خواهان بهترینها از خداوند برای شما هستم
سلام چه خبر
![]()
از تهران هستم
![]()
سلام من تازه واردم ..........
مجتبی
47
16 ساله
47
از گلستان ....
47
خیلی خوشحالم که اینجا اومدم و کاملا هم خوش اومدم
47
سلام بنده حامد هستم
24 ساله از تهران از دیدن همه شماها خوشبختم
من باید چجووری تیم انتخاب کنم با تشکر![]()
با سلام خدمت همگی دوستان
من علی هستم 17 ساله
عاشق چلسی
امیدواریم روزای خوبی رو در انجمن با هم سپری کنیم
خیلی چاکریم
سلام به همه دوستان
من یه وبلاگ دارم که تعداد زیادی کلیپ های ورزشی توش فرستادم ولی زیاد دانلود نداشتم حالا اومدم اینجا تا کلیپ ها رو اینجا بفرستم امیدوارم که از کلیپ ها خوشتون بیاد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)