سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
چند تاس سوال دیگه هم دارم.
چجوری میشه خودمون ی بازیکن رو قرض بدیم؟؟/
اخرای فصل که قرارداد بعضی بازیکنا تموم میشه چجوری تمدید کنم.پیغامش میاد ولی نمیدونم چجوری تمدید کنم. دمتون گرم
In my time at Liverpool we always said we had the best two teams in Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves
You Can Buy Any Thing.But You Can't Buy Our History
khob in karo mikonam ama mablagh va sale gharardad HICH tagheeri nemikone,elatesh ro lotfan ZUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuddddDDDDDDDD behem begin duste aziz???????![]()
اقا ی سوال دیگه از کجا بفهمیم چ بازیکنی قراردادش با تیمش تموم میشه که مفتی بگیریمش؟
درود بروبکس
من اومدم
بچه ها ستاره های تیم بیش از حد زیاد شد چیکار کنم دعوا نشه ؟ :d
وسواس روحی پیدا کردم هی بازی هارو تقسیم میکنم بین بازیکنا ( حال نمیده و هیچ بازی کنی به اوج نمیرسه ) :|
importante چند بازی تحمل نیمکت نشینی داره ؟
sguad rotation چقدر ؟
Cruical چقدر ؟
الان موندم بین هازارد88 - اینیستا 89 - ماتا 88 کدوم رو بازی بدم :|
تو حمله هم ال شاراوی ذخیره نیمار و ایکاردی 80 ذخیره سوآرز 90 - و پدرو هم ذهیره شاه مسی
دو فصل فقط پول نگه داشتم و هیچ نقل و انتقالاتی انجام ندادم و کلی بازیکن 16 ساله هم ساختم
یه فصل کلی ستاره خریدم :| موندم کیو بازی بدم
سپهر ایکاردی رو از من کپی کردی؟ :دی
تو فیفا ورلد خریدمش هی بهت گل میزدم باهاش رفتی خریدیش نه؟ :))
important امتحان نکردم ولی فکر کنم 2 3 بازی کامل رو نیمکت باشه و بازیش ندی صداش در بیاد
squad rotation که کلا بازیکن ذخیرس فکر نکنم صداش در بیاد ولی هراز گاهی بازیش بدی خوبه
crucial که کامل باید تو 11 نفر بازیش بدی.اونم همیشه یکی 2 بازی تو تیم اصلی نباشه ناراحت میشه!
ستاره خوبه ولی دردسر هم داره! ما که بازیکن جوون کشف میکنیم خودمونم پیشرفتش میدیم کلی هم فاز میده![]()
salam
dustan baraye tamDde gharardad nemidunam chera nemishe yek Pshnahade jeDd be bazikoni bedam ke 5 6 mah munde ta gharadadesh tamum beshe va hamun gharardaD baste mishe ke jari hastesh va az ghabl bude????
faghat khaheshan zuttar javabe mano beDn azizan?????
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)