با سلام این اولین پست منه
من از افرها و تبلیغات و پر کردن فرم ها توکن میگیرم توی 4 روز 27 توکنم رو کردم 170 توکن
ولی الان دلم نمیاد خرج کنم
لول 3 هستم
با سلام این اولین پست منه
من از افرها و تبلیغات و پر کردن فرم ها توکن میگیرم توی 4 روز 27 توکنم رو کردم 170 توکن
ولی الان دلم نمیاد خرج کنم
لول 3 هستم
ویرایش توسط mehdidf : 09-25-2014 در ساعت 13:43
سلام دوست خوبم
خیر زیاد نیست اگر از چیز شکن خصوصی بری افرهای بیشتر و تپل تری تو پستتون میخوره قبلا هم گفتم من از یه افر 23 تا و از یکی 17 تام گرفتم تو یه دقیقه بقیشم 5 و 7 تا شبی میانگین 40 تا 45 تا میگرفتم چون هنوز همون افرها هست و من توکنشون رو گرفتم دیگه سر اونا به من نمیده و باید صبر کنم افرها عوض بشه البته افرهای 2 و 3 توکنی هم هست ولی من حوصله ندارم وقت بذارم برای اونا
با چیز شکن عمومی فایده نداره زیاد نهایتش 10 بیست تا توکن بگیرید اونم با مکافات چون همه از اون ای پی استفاده کردن و احتمالا برای افرها چیزی بهتون نده.
به نظر من چیز شکن با سرور امریکا بگیرید اگر نیاز شدید به توکن دارید حدود 3 تا 5 هزار میدی هم چیز شکن خصوصی با سرعت بالا داری و افرهای خیلی خیلی بیشتری داری و کلی توکن در صورتی که اگر بخوای ویزا و یا مسترکارت تهیه کنی از ایران که توکن بخری کلی هزینت میشه یه کارت 10 دلاری حدود 50 هزار تومن برات اب میخوره که نهایتش سی چهل تا توکن بهت میده اونم یه شبه تو رقابت با خارجی ها برای خرید بازیکن از دستش میدی.
توی نت هم اصلا دنبال توکن مجانی نگردید این سایتهای هک توکن و نرم افزاراشون همش دروغه و شما رو گول میزنن ک افر پر کنید و برای اونا کار کنید و در واقع کارگر بی مزد و مواجب باشید.
با تشکر
تورو خدا کمک کنین بچه ها من نمیتونم ویدو ببینم و توکن بگیرم یه پیغام ارور میده لطفا راهنمای کنید . بار چندم هست که این سوال رو میپرسم ولی هیچکسی جواب نمیده
افرها چند دسته هستند
1. دانلود و اجرا کردن نرم افزار ک گاهی باید توی نرم افزار با ایمیل یا شماره تلفن ثبت نام کنی یا اگر بازی باشه برخیشون باید تا مرحله یکش بازی کنی که تو خود افر نوشته ک بعد دانلود و اجرا توکن میده یا بعد اجرا باید حرکتی بزنی تا توکن بده
2. فرمی هست ک باید پر کنید تموم که شد توکن میده برخی فرمها پولیه ک بدرد ما نمیخوره.
3. دیدن تبلیع و ویدئو که معموات خیلی کمه و تقریبا من یبار برام پیش اومد ببینم و توکن بگیرم
==================================================
وقتتون رو برای گرفتن یه توکن و دو توکن برای یک افر نگذارید و برید سراغ افرهایی که 3 - 4 به بالا توکن میده و نرم افزار هایی که کم حجمه دانلود و اجرا کنید مثلا زیر 20 مگ
چیزی ک مهمه با چیز شکن عمومی سعی کنید نرید و سعی کنید چیز شکن خصوصی بخرید یا با ای پی کشورای مختلف سر بزنید چون برای هر کشور افرهای جدا گذاشته با هات اسپات و این عمومی ها تقریبا هیچی نگذاشته
برای اینکه بدونی توکن گرفتی یا نه بعد هر تکمیل افر رو بازی بزنید تا اجرا بشه
سوالی بود در خدمتم
من تو یه افر 23 تا 17 تا هم گرفتم یه افر تو یه دقیقه پر میکنی توکن میگیری
ویرایش توسط mehdidf : 09-25-2014 در ساعت 14:02
وقتی بخوام ویدو ببینم همچین اروری میده
sorry.but we have no available offers for you at the moment please try again later
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)