Design & Developed BY Patira

صفحه 107 از 470 نخستنخست ... 75797105106107108109117157207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

كريمي و اولادي مي توانند مقابل فجرسپاسي به ميدان بروند.

با اعلام پزشک پرسپولیس
    مرجع خبری پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان این تیم را تشریح کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ دکتر وجیه‌الله جشمه‌سری درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: باتوجه به احساس دردی که کریمی از ناحیه کمر کرد مصدومیت وی را سریعا بررسی کردیم.
    اما خوشبختانه کاپیتان تیم هیچ مشکل خاصی ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی به بازی مقابل فجرسپاسی خواهد رسید.

وی افزود:‌ محمد منصوری نیز پس از تستی که انجام گرفت،مشخص شد که مصدومیت این بازیکن هم رفع شده و در صورت صلاحدید استیلی می‌تواند به میدان برود.

چشمه سری درباره مهرداد اولادی نیز گفت: خوشبختانه این بازیکن در اختیار گمالوویچ سپرده شده و در حال بدنسازی است. اگر استیلی صلاح بداند با نظر پزشکی می‌تواند به میدان برود.

وی خاطرنشان کرد: تنها مصدوم پرسپولیس در بازی مقابل فجرسپاسی علیرضا محمد است که به دلیل شکستگی دست قادر به همراهی سرخ پوشان در شیراز نیست.

پرسپولیسی‌ها فردا بعدازظهر عازم شیراز می‌شوند.

پرسپولیس اف سی : هفته هفتم لیگ برتر از روز یکشنبه دنبال می‌شود. از همین رو کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۸:۱۵ فردا شنبه عازم شیراز می‌شود. این تیم پس از بازی مقابل فجرسپاسی ساعت ۲۳:۳۰ به تهران بازخواهد گشت. گفتنی است قرار است پروین نیز همراه با قرمزپوشان به شیراز برود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
    ویرایش توسط Mehrd@d : 09-23-2011 در ساعت 13:48

3. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

پروین با پرسپولیسی ها به شیراز می رود

مرجع خبری پرسپولیس : عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس همراه کاروان این تیم به شیراز خواهد رفت.

هفته هشتم لیگ برتر از روز یکشنبه دنبال می‌شود. از همین رو کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 18:15 فردا شنبه عازم شیراز می‌شود. این تیم پس از بازی مقابل فجرسپاسی ساعت 23:30 به تهران بازخواهد گشت.
    گفتنی است قرار است پروین نیز همراه با قرمزپوشان به شیراز برود.

5. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

اولین گفتگوی صریح رویانیان: قول قهرمانی نمی دهم/همین امروز یک پرسپولیسی بیاید کنار می روم

از شغلم دومم استعفا می دهم

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل جدید پرسپولیس در اولین گفتگوی صریح و بی پرده خود به سوالات ما و ابهامات به وجود آمده در روزهای اخیر پاسخ داد. گفتگو با محمد رویانیان را به گزارش مرجع خبری در زیر مرور می کنید:

* چقدر زمان می برد که به اوضاع پرسپولیس مسلط شوید؟
    بستگی به اوضاع و عرضه خودم دارد!

* چه نظری درباره آمدن به پرسپولیس دارید؟
    بنده آمدن به پرسپولیس را یک توفیق برای خودم می دانم. انشالله که با کمک طرفداران حرفه ای و لیدرهای منظم و منضبط بتوانیم شاهد پیروزی های پی در پی تیم بزرگ ، همیشه پیروز و سربلند پرسپولیس باشیم.

* سوالی که این روزها از شما پرسیده می شود این است که عکس با لباس ورزشی دارید؟!
    من در جوانی انصافا ورزش کرده ام. اما جدای از آن در خصوص فوتبال بالاخره ما بچه جنوب شهر و محله فلاح هستیم و مگر می شود پسربچه ایرانی فوتبال بازی نکرده باشد؟ من هم زاده مازندران و و در تهران بزرگ شده و بچه تهران شده ام و در نوجوانی توی زمین های خاکی فوتبال بازی کرده ام اما عکس ندارم.

* تعریفی که از شما می شود کرد این است که در گذشته هرجا بوده اید مدیریت خوبی اعمال کرده اید. تلاش کردید هم حرف خوب بزنید و هم به حرف هایتان عمل کنید. چقدر فکر می کنید بتوانید این حرف ها را در تیم پرطرفدار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیز عملی کنید؟
    حوزه ورزش از حوزه های قبلی بسیار وسیع تر است و ادعا کردن در ورزش ادعای بسیار سختی است. من هیچ گونه ادعایی نمی کنم چون افراد زیادی در ورزش نقش دارند. من تمام سعیم را می کنم که وظیفه ام را درست انجام دهم.

* گفته می شود قرار است به جای پاداش بردها کارت سوخت بدهید؟! از شوخی گذشته مشغله چند شغله بودن مشکل ایجاد نمی کند؟
    اگر من این کار را بکنم که خودم می سوزم! (با خنده) اما مسئله دوشغله بودن را حل خواهم کرد. بالاخره طی یک زمان بندی یا از شغل قبلی استعفا می دهم یا از پرسپولیس و از قانون پیروی خواهم کرد.

* یعنی امکان دارد به این زودی از پرسپولیس بروید؟
    نه چنین نیست . من اساسا آدم محکمی هستم و این مسئولیت را پذیرفتم به خاطر حسی که پیدا کردم نسبت به پرسپولیس و این که پرسپولیس نیاز داشت یک خدمت گذاری بیاید و این تیم بزرگ را کمک کند.

* خیلی ها معتقدند مگر پرسپولیس پیشکسوت فوتبال ندارد که آقای رویانیان بیاید مدیرعامل شود؟
    خیلی متشکرم از سوال شما. اگر بتوانند مدیرعاملی بیاورند که در پرسپولیس بازی کرده و یا سال ها در این تیم مدیریت کرده من به سرعت جای خودم را به او می دهم و واقعا از این مساله استقبال می کنم. من باید در این تیم مدیریت بکنم یعنی مدیر یک باشگاه ورزشی اولا باید مردم را خوب بشناسد ، با مردم ارتباطش خوب باشد و بتواند با جوانان ارتباط برقرار کند ، ثانیا بتواند پول به باشگاه بیاورد و کار اقتصادی درست و قانونی بکند.

* قولی به هواداران پرسپولیس می دهید؟ فعلا اولویت حفظ تیم در لیگ است تا نوبت قهرمانی شود؟
    ما نه فعلا هیچ قولی می دهیم و نه به چیز دیگری فکر می کنیم. فقط به بازی آینده مان فکر می کنیم و اینکه باید در آن خوب بازی کنیم و ببریم. فقط باید ببریم و پرسپولیس باید بیاید بالا. من هیچ ادعایی نمی کنم که می توانم پرسپولیس را قهرمان کنم ، فقط یک ادعا می کنم و اینکه با تمام وجود برای پرسپولیس کار میکنم.

7. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

کنایه صدا و سیما به حضور رویانیان در باشگاه پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : یکی از بخش های خبری صدا و سیما به حضور سردار رویانیان در باشگاه پرسپولیس واکنش نشان داد.

در گزارش این بخش خبری با اشاره به حضور سردار رویانیان در باشگاه پرسپولیس، گفته شد: سردار رویانیان از باشگاه پرسپولیس، 60 لیتر بنزین شوت کرد تو سهمیه مهرماه ماشین‌ها! او از رئیس پلیسی شروع کرده، همه را دریبل کرد و بعد شد رئیس پرسپولیس.
    با این حساب یا باید اوضاع سوخت خوب شود یا اوضاع پرسپولیس. چون او صبح‌ها بنزین تقسیم می‌کند و عصرها هم به امور پرسپولیس می‌رسد!

9. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کردی : خدارا شکر از جهنم خارج شديم /حضور رويانيان روحيه بازيكنانم را بالا برد.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتسال پرسپوليس با کسب اولین برد این یتم پس از چهارباخت درهفته پنجم گفت: چهار شكست پياپي برايمان جهنمي شده بود كه خدا را شاكرم توانستيم از اين جهنم خارج شويم.

رضا كردي اظهاركرد: پرسپوليس در دو بازي قبلي‌اش نيز خيلي خوب ظاهر شده بود اما در لحظه‌هاي آخر برد را با باخت عوض مي‌كرديم. اين پيروزي نشان دهنده پيشرفت تيم است و بازيكنان فعل خواستن را صرف كردند.

وي در ادامه افزود: به بازيكنانم گفته‌ام كه اگر با برنامه ادامه دهيم،‌قهرمان نيم فصل دوم ليگ مي‌شويم. البته با آن‌ها صحبت مي‌كنم كه پس از چهار باخت، اين برد مغرورشان نكند تا بتوانيم در دو بازي آينده كه در تهران خواهيم داشت، 6 امتياز كسب كنيم، چون اين دو بازي نسبت به بازي‌هاي قبلي راحت‌تر خواهد بود.

كردي با اشاره به اين كه منتظر پرسپوليس هجومي پس از تعطيلات باشيد ، تصريح كرد: پس از اتمام هفته هفتم و در زماني كه تيم ملي به مسابقه جايزه بزرگ برزيل مي‌رود، روي كارهاي تاكتيكي،‌شروع مجددها و دفاع كردن كار مي‌كنيم و كاري مي‌كنيم تا پاي هواداران به ورزشگاه باز شود.

وي ادامه داد: حضور رويانيان در اين بازي برايمان بركت داشت و باعث شد روحيه بازيكنانم بالا رود.

سرمربي تيم فوتسال پرسپوليس در پاسخ به اين پرسش كه در هفته‌هاي قبلي مشكل پرسپوليس كجا بود، تشريح كرد: بازيكنان پرسپوليس از بهترين‌هاي ليگ هستند و تيم از لحاظ فني هيچ مشكلي نداشت. تنها به دليل اينكه پس از جدا شد چند نفر و دير بسته شدن تيم ، بازيكنان نگران بودند و از لحاظ روحي افت كرده بودند. من نيز فقط روي بحث روحي و رواني آن‌ها كار كردم و خوشحالم كه به خودباوري رسيدند.

كردي در پايان با اشاره به اينكه از مديريت جديد انتظار حمايت از فوتسال پرسپوليس دارد تاكيد كرد: جايگاه فوتسال پرسپولس بسيار رفيع‌تر از اين است. اميدوارم كه آقاي رويانيان با تصميمات به جا كاري كند كه تيم فوتسال به روزهاي اوج خود برسد.البته از وي درخواست جلسه خصوصي كردم تا به اتفاق حسين شمس خواسته‌هايمان را طرح كنيم كه اميدوارم هرچه زودتر اين جلسه برگزار شود.

سرمربي تيم ملي فوتسال: بازيكنان پرسپوليس خوبند، اما مثل‌ آن‌ها در تيم ملي زيادند

سرمربي تيم ملي فوتسال پس از تماشاي بازي دو تيم پرسپوليس و فيروز صفه در مورد انتخاب جديد براي اردوي تيم ملي عنوان كرد: پرسپوليس بازيكنان خوب زيادي دارد، اما سطح آن‌ها مثل بازيكنان فعلي تيم ملي است و مثل آن‌ها در تيم زياد است.

علي صانعي اظهار كرد: ‌در حال حاضر زمان براي اضافه كردن بازيكن نداريم و شانزدهم بايد 4 نفر اصلي را براي گرند پري برزيل معرفي كنم.

اگر خدا بخواهد در اردوهاي بعدي از بازيكناني مثل بهروز جعفري از پرسپوليس نيز دعوت مي‌كنيم.

وي در ادامه افزود: هفته دوم اردوي تيم ملي 18 بازيكن و بدون اصغر حسن زاده از شنبه عصر آغاز مي‌شود و با پيگيري در صبح و عصر يك‌شنبه، دوشنبه صبح به پايان مي‌رسد تا بازيكنان خودشان را براي هفته ششم ليگ آماده كنند. همين روند تا هفته هفتم ادامه مي‌يابد و پس از اتمام بازي‌هاي اين هفته، ليست اصلي را معرفي مي‌كنم تا در تاريخ بيست و دومم مهرماه راهي برزيل شويم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

رويانيان: ازمن گذشته دنبال شهرت باشم / کاری به مسائل فنی ندارم.

مرجع خبری پرسپولیس : ديدارتيم فوتسال پرسپوليس درهفته پنجم ليگ برتر، چهار بر دو به نفع سرخپوشان به پايان رسيد كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس اين ديدار را از نزديك تماشا كرد ؛ وي درحاشيه اين ديدار گفت: هدف ما پيشرفت ورزش پرسپوليس است و فوتسال هم ازاين قاعده مسثتني نيست و از آن حمايت مي‌كنيم.

محمد رويانيان اظهار كرد: به من تكليف كردند و آمدم به پرسپوليس تا به عشق 30 ميليون طرفدار، امتحاني پيش خدا و مردم ايران پس دهم. تمام تجربه‌اي كه درزمينه مديريت حوزه‌هاي اجتماعي و رسانه‌اي دارم راهزينه مي‌كنم و چيزي هم نمي‌خواهم .

وي افزود: از من گذشته است كه دنبال شهرت و اسم و رسم باشم. بايد مشكلات مالي، اعتباري ، پشتيباني و اجتماعي باشگاه را حل كنم و كاري به مسائل فني ندارم.از هيات مديره كه افرادي مثل علي پروين و پنجعلي در آن هستند خواستم كه يك كميته فني قوي‌اي درست كننند كه دائما بازيكنان را از نظر فني حمايت كنند و توسعه دهند . كار ما هم توسعه تخصص بازيكنان همه رده‌هاست.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين با اشاره به اينكه هدفش حرفه‌اي كردن بازيكنان و تماشاگران پرسپوليس است ، خاطرنشان كرد: به هيچ كس وابستگي ندارم و هيچ كس را هم كنار نمي‌گذارم. تمام پيشكسوتان پرسپوليس را جمع مي‌كنم تا به ما كمك كنند. اگر هم نيايند به مردم مي‌گويم كه فلاني به ما كمك نكرد.

پس از حضور رويانيان در بازي تيم فوتسال پرسپوليس ، رضا كردي سرمربي تيم پرسپوليس از وي درخواست كرد تا به اتفاق حسين شمس در جلسه‌اي خصوصي خواسته‌هايشان را مطرح كنند.

13. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کاظمیان: کدام کارت سوخت؟ / به شیراز می رویم تا سپاسی را شکست دهیم.

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن پرسپولیس می گوید که شرایط این تیم خوب است و آنها برای شکست دادند سپاسی به شیراز می روند.

جواد کاظمیان که پس از داربی کمتر موبایل خود را جواب می داد در مورد انتخاب سردار رویانیان به عنوان مدیر عامل جدید سرخپوشان می گوید: راستش من در جایگاهی نیستم که بخواهم در مورد مدیریت نظر بدهم.
    چون فکر می کنم نه تنها من بلکه بقیه بازیکنان هم نباید در این امر صحبت کنند چون این یک امر تخصصی است.

او این را می گوید و ادامه می دهد: «فقط امیدوارم پرسپولیس بتواند با این مدیر عامل جدید موفق شود و جایگاه این تیم از وضعیت موجود خارج شود. شرایط تیم پرسپولیس در حال حاضر بهتر است و آماده هستیم که در شیراز به مصاف تیم سپاسی برویم. امیدوارم بتوانیم شکست هفته قبل مقابل استقلال را با پیروزی مقابل فجر جبران کنیم.»

کاظمیان در مورد کارت سوخت 500 هزار تومانی و هدیه ای که مدیر عامل جدید به آنها داده است می گوید: «من نمی دانم این خبر ها از کجا می آید. کدام کارت سوخت 500 هزار تومانی؟ اگر هم داده اند که من نگرفته ام.»

15. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

بازدید رویانیان از ورزشگاه امام رضا همزمان با برد تیم امید پرسپولیس برابر پاس

مرجع خبری پرسپولیس : مدیر عامل باشگاه پرسپولیس روز جمعه از ورزشگاه امام رضا(ع) بازدید کرد و شاهد پیروزی تیم امید پرسپولیس برابر پاس بود.

محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به همراه محمد رسایی معاون حبیب کاشانی سرپرست سابق پرسولیس ، برای بازدید از ورزشگاه امام رضا (ع) عازم این مجموعه ورزشی شد که پس از بازدید کلیه امکانات و تجهیزات این ورزشگاه، دیدار تیم های امید پرسپولیس و پاس را از نزدیک مشاهده کرد.

این مسابقه با نتیجه دو بر یک به سود امیدهای پرسپولیس به اتمام رسید.

امیدهای سرخپوشان پایتخت در ورزشگاه امام رضا (ع) با دو گل از سد میهمان خود تیم پاس گذشتند. گل های تیم امید پرسپولیس توسط روح اله سیف الهی و حمید افروز به ثمر رسید.

این برد، دومین برتری سرخپوشان با حضور محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در روزهای اخیر است. مدیرعامل پرسپولیس روز پنجشنبه، شاهد دیدار فوتسال پرسپولیس برابر فیروز صفه بود که با نتیجه 4 بر 2 به سود سرخپوشان به پایان رسید.

روز یکشنبه تیم فوتبال پرسپولیس برابر مقاومت سپاسی از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال، سومین بازی سرخپوشان پس از حضور محمد رویانیان در باشگاه پرسپولیس خواهد بود.

17. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

وعده استیلی به بهترین های تمرین/ناراحتی غیرفوتبالی پروین

پرسپولیس اف سی : تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۰ امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.

* در تمرین امروز تنها علیرضا محمد غایب بود.
    * میثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپولیس پس از اینکه در تمرین حضور پیدا کرد به کادر فنی خبر داد که به دلیل خستگی نمی‌تواند تمرین کند به همین دلیل تنها نظاره‌گر شد.

* علی کریمی با رفع مصدومیت پا به توپ شد و تمرینات ویژه‌ای را انجام داد.
    * مهرداد اولادی زیرنظر گمالوویچ به تمرینات ویژه بدنسازی پرداخت.
    * محمد منصوری نیز به مدت ۴۰دقیقه تمرینات ویژه انجام داد و پس از انجام یک آزمایش، مشخص شد که وی مشکلی برای بازی مقابل فجرسپاسی ندارد.
    *پرسپولیسی ها امروز با روحیه جدی‌تر نسبت به جلسات گذشته تمرین کردند. حمید استیلی نیز در ابتدای تمرین اعلام کرد که بهترین ها و افرادی که در تمرینات خوب باشند در بازی مقابل فجر به میدان خواهند رفت.

*وحید هاشمیان پس از گفت‌وگویی با استیلی علی رغم اینکه هیچ گونه مصدومیتی نداشت تنها به دور زمین دوید.

*علی پروین در تمرین امروز پرسپولیس نیز حضور داشت و در جریان تمرین با رادیو مسابقه تیم های بسکتبال ایران و اردن را پیگیری می کرد که پس از شکست ایران به شدت ناراحت شد.ناراحتی وی مورد توجه حاضرین در تمرین قرار گرفت.

*تمرینات اختصاصی سومدیک با خطوط دفاعی پرسپولیس در نوع خود جالب بود.

* جدیت حمید استیلی، فریادهای بلندش و دویدن‌ وی در تمرین‌ امروز در نوع بسیار جالب بود. او از بازیکنان می‌خواست تا با تمام توان تمرین کنند و به بازی روز یکشنبه با تمام تمرکز خود فکر کنند.

19. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

استيلي: شرايط‌‌مان خوب است و تشنه پيروزي هستيم/براي رسيدن به صدر وقت داريم.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس با مطلوب ارزیابی کردن شرایط تیمش گفت: تشنه کسب سه امتیاز دیدار با فجرسپاسی هستیم.

حمید استیلی درباره آخرین شرایط پرسپولیس در آستانه دیدار فردا با فجرسپاسی عنوان کرد: پس از اتفاقاتی که در چند روز گذشته رخ داد شرایط را طوری فراهم کردیم که بازیکنان فقط به فکر تمرینات خوب و شادابی لازم برای بازی مقابل فجر باشند.
    وی با اشاره به حضور علی پروین در هیئت مدیره و تمرینات گفت: قطعا حضور پروین به عنوان یک بزرگتر می‌تواند کمک‌ زیادی به ما کند. ایشان وقتی در تمرینات حضور پیدا می‌کند انگیزه بازیکنان بیشتر می‌شود و دوست دارند خودشان را بیشتر ثابت کنند. خوشحالم که شرایط پرسپولیس بعد از باخت ناباورانه در دربی و بازی نه چندان خوب در شرایط ایده‌آل است.

استیلی تاکید کرد: خیلی از بازیکنان حتی تا چند ساعت گذشته در شوک دربی و اتفاقات آن بودند. خیلی سعی کردیم با آنالیز بازی استقلال و گوشزد کردن نقاط ضعف و همچنین پرقدرت کردن نقاط قوت شرایط پرسپولیس را مثل بازی با ذوب‌آهن کنیم که خوشبختانه تا حدود زیادی همراه با دستیارانم به این هدف رسیده‌ایم.

وی در ادامه درباره دیدار فردا گفت: فجر همیشه تیمی جوان و جویای نام بوده و بازیکنان خوب و خطرناکی دارد. آنها همیشه فوتبال خوبی بازی می‌کنند و باید مقابل این تیم مراقب باشیم. فجر با توجه به اینکه در خانه بازی می کند قطعا مقابل پرسپولیس انگیزه فراوانی دارد تا خودش را نشان دهند اما ما هم با توجه به اینکه باید به جمع بالانشینان جدول برسیم با تمام قدرت به شیراز می‌رویم تا به سه امتیاز برسیم.

استیلی در پاسخ به این سؤال که آیا در ترکیب تیم با توجه به تمرینات دو روز گذشته تغییراتی ایجاد خواهید کرد یا خیر،‌ گفت: همیشه گفته‌ام سعی می‌کنم بازیکنانی که در یک هفته قبل در تمرینات بهترین عملکرد را به نمایش گذاشته‌اند ‌داخل زمین بروند. حالا باید بینیم شرایط حریف چه طور است تا تصمیمات لازم را بگیریم. احتمال دارد تغییرات کوچکی در ترکیب بدهیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا پروین در امور فنی تیم دخالت می‌کند یا خیر،‌ گفت: علی آقا بزرگ ما است و خوشبختانه حمایتی که این گروه از هیئت مدیره پرسپولیس مانند گروه قبل از من انجام دادند، قابل تقدیر است. من مربی‌ای هستم که همیشه مشاوره می‌گیرم تا بهترین تصمیم‌ها را برای پرسپولیس بگیرم. قطعا با حمایتی که از من شد، انگیزه بیشتری را دارم تا پرسپولیس هر چه سریع‌تر به شرایط ایده‌آل برگردد. این تیم، تیم خوبی است و فقط امیدوارم بدشانسی دست از سر ما بردارد. خود علی آقا هم شاهد است که ما در چند بازی خیلی خوب بودیم اما متاسفانه به دلیل ناهماهنگی‌ها کمی بدشانس بودیم.

استیلی در خصوص وضعیت علی کریمی گفت: کریمی بازیکن باتعصبی است که از شکست‌های تیم مانند هواداران باتعصب بسیار ناراحت می‌شود. او هم دوست دارد هر چه سریع‌تر پرسپولیس به بالای جدول بیاید و تمام سعی و تلاش خود را در تمرینات و بازی‌ها انجام می‌دهد. کریمی یک بازیکن بسیار باتعصب به پیراهن پرسپولیس است که قطعا با بازی‌های زیبای او تیم می‌تواند قدرت تاکتیکی خود را بهتر به نمایش بگذارد.

وی افزود: کریمی در هفته گذشته کمی از ناحیه کمر دچار مشکل بود اما خوشبختانه اکنون مشکلی ندارد و در تمرینات گروهی است. امیدوارم با توجه به اینکه در حال حاضر همه بچه‌ها با یکدیگر همدل شدند تا اتفاقات گذشته را فراموش کنند مقابل فجر سپاسی بدشانسی‌های خود را به پایان برسانیم و به سه امتیاز بازی برسیم. هنوز وقت داریم تا با بازی‌های خوب به جمع صدرنشینان بپیوندیم.

استیلی در خصوص وضعیت نوری و رضایی یادآور شد: این دو بازیکن پس از اتفاقاتی که در دربی و تمرینات افتاد از لحاظ روحی کمی ناراحت بودند اما با صحبت‌های علی پروین و آقای رویانیان مدیرعامل محترم باشگاه مثل تمام بازیکنان در شرایط خوبی هستند.

سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: تشنه این هستیم تا در زمین بازی خود را ثابت کنیم و با این بازیکنان با یک فوتبال زیبا به دنبال این هستیم تا به سه امتیاز بازی برسیم.

21. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 107 از 470 نخستنخست ... 75797105106107108109117157207 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)