Design & Developed BY Patira

صفحه 106 از 218 نخستنخست ... 65696104105106107108116156206 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal در غياب افشارزاده

در غياب افشارزاده

جلسه هيات مديره باشگاه استقلال برگزار شد

جلسه هيات مديره باشگاه استقلال روز دوشنبه در غياب بهرام افشارزاده برگزار شد.در اين نشست كه مقداد نجف نژاد رئيس هيات مديره، على فتح الله زاده، اميدوار رضايى و احمد شهريارى حضور داشتند، بهرام افشارزاده تنها عضو غايب جلسه بود.در اين نشست مقداد نجف نژاد به نمايندگى از جانب هيات مديره از فتح الله زاده بابت عقد قرارداد مناسب با اسپانسر تيم فوتبال استقلال در ليگ برتر تشكر كرد و مراتب تقدير هيات مديره را به واسطه بازى خوب و پيروزى مقتدرانه تيم استقلال مقابل راه آهن اعلام داشت.گفتنى است؛ در اين جلسه هيات مديره به مسائل مالى باشگاه و تيم فوتبال رسيدگى كرد و براى ادامه روند خوب به تصميم گيريهاى مناسبى رسيد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal حضور فتح الله زاده و رويانيان در يك پروژه مشترك

حضور فتح الله زاده و رويانيان در يك پروژه مشترك

مديران عامل ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس در يك پروژه مشترك مالى حضور پيدا مى كنند.على فتح الله زاده و محمد رويانيان تصميم دارند در يك پروژه مشترك مالى كه براى استقلال و پرسپوليس منفعت دارد حضور پيدا كنند.اين پروژه درباره اسپانسر مشترك ۲ باشگاه است كه جزئيات آن در روزهاى آينده اعلام خواهد شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مجتبی جباری، هافبک بازی‌ساز و تکنیکی استقلال به احتمال فراوان از روز شنبه دویدن را آغاز خواهد کرد.
    به گزارش آبیته، جباری که مدتی پیش زانوی خود را تحت عمل جراحی قرار داد در حال پشت سر گذاشتن مراحل درمانی‌اش است. روند بهبودی او به خوبی پیش رفته و آخرین اخبار حاکی از آن است که جباری از روز شنبه دویدن را آغاز خواهد کرد. او برای بازگشت به میادین فوتبال باید سه هفته دیگر منتظر بماند و تمرینات بدنسازی را هم انجام دهد. به طور حتم رسیدن جباری به شرایط بازی خبر خوبی برای امیر قلعه‌نویی و همچنین کارلوس کی‌روش خواهد بود. جباری در صورت بازگشت به میادین مطمئنا مهره تأثیر‌گذاری برای استقلال و تیم ملی خواهد بود.

8. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

هفته‌ نهم لیگ برتر فوتبال جمعه ۳۱ شهریور با انجام هشت دیدار در شهرهای مختلف پیگیری می‌شود که در مهم‌ترین دیدار این روز استقلال در تهران به مصاف فجرسپاسی می‌رود.
    لیگ برتر فوتبال از روز جمعه ۳۱ شهریور وارد نهمین هفته‌ خود می‌شود و تیم‌ها با انجام هشت دیدار جایگاه خود را در جدول تثبیت کرده یا ارتقا می‌دهند.
    در جریان بازی‌های این هفته‌ دو تیم استقلال و فجر سپاسی مهم‌ترین بازی را انجام می‌دهند. آبی پوشان که نسبت به سایر بازی‌ها یک بازی کمتر دارند، با پیروزی برابر فجر سپاسی می‌توانند خود را به صدر جدول بچسبانند، چرا که این تیم هم اکنون تنها سه امتیاز با نفت تهران که صدرنشین است، فاصله دارد. از سوی دیگر فجرسپاسی که فصل دوازدهم را بسیار خوب آغاز کرده و هفته‌ گذشته موفق شده بود با شش گل داماش گیلان را در هم بکوبد، این هفته‌ برای انجام کاری بزرگ راهی تهران می‌شود.
    ویژگی بسیار مهم فجر سپاسی حضور محمود یاوری در راس کادر فنی این تیم است. این سرمربی با سابقه تخصص بالایی در کسب امتیاز از استقلال و پرسپولیس در تهران دارد به همین دلیل شیرازی‌ها امید زیادی دارند که بتوانند استقلال را شکست داده و خود در صدر جدول قرار گیرند.
    دیدار دو تیم استقلال و فجر سپاسی جمعه ۳۱ شهریور، ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

**‌ برنامه کامل دیدارهای هفته‌ نهم لیگ برتر:
    جمعه ۳۱ شهریور
    * سایپا ـ پیکان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت ۱۷:۲۵
    * نفت تهران ـ صبا، ورزشگاه دستگردی تهران، ساعت ۱۷:۲۵
    * داماش ـ راه‌آهن، ورزشگاه شهید عضدی رشت، ساعت ۱۶:۳۰
    * تراکتورسازی ـ گهر، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز، ساعت ۱۶:۳۰
    * مس ـ ذوب آهن، ورزشگاه شهید باهنر کرمان، ساعت ۱۸
    * آلومینیوم ـ نفت آبادان، ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس، ساعت ۱۸:۰۵
    * استقلال ـ فجرسپاسی، ورزشگاه آزادی تهران ، ساعت ۱۸:۳۰
    * فولاد ـ ملوان، ورزشگاه تختی اهواز، ساعت ۱۸:۴۵
    یکشنبه دوم مهر
    * سپاهان ـ پرسپولیس، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان، ساعت ۱۸:۳۰

10. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

بنا به صلاحدید کادرفنی استقلال تمرین امروز آبی‌پوشان پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. این تمرین از ساعت ۱۸ در کمپ اختصاصی باشگاه و بدون حضور اصحاب رسانه‌ و تماشاگران برگزار خواهد شد.

12. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal هیئت رئیسه سازمان لیگ زمان بازی استقلال و پیکان را مشخص می‌کند

هیئت رئیسه سازمان لیگ زمان بازی استقلال و پیکان را مشخص می‌کند

خبرگزاری فارس: هیئت رئیسه سازمان لیگ در مورد زمان بازی استقلال و پیکان در هفته هفتم تصمیم‌گیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های استقلال و پیکان در هفته هفتم لیگ برتر به دلیل برگزاری اجلاس سران کشورهای غیر متعهد به تعویق افتاد اما هنوز سازمان لیگ زمان برگزاری این دیدار معوقه را اعلام نکرده است.
    میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال در این باره به خبرنگار ورزشی فارس گفت: روز گذشته در سازمان لیگ حضور پیدا کردم و گفتند تا قبل از 11 مهر که این مسابقه برگزار نمی شود چون برنامه بازی ها فشرده است. از تاریخ 12 تا 25 مهر هم ملی پوشان اردو دارند و بعید است بتوان در این تاریخ این مسابقه را برگزار کرد.
    وی افزود: به من اعلام شد هیئت رئیسه سازمان لیگ باید در این خصوص تصمیم‌گیری کند. هنوز جلسه هیئت رئیسه سازمان لیگ برگزار نشده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

علی امیری، معاون باشگاه استقلال با تایید این خبر اظهار داشت: ضمن احترام به عنوان پیشکسوت برای آقای فرزامی متاسفانه ایشان مطالبی که منتصب به باشگاه استقلال بوده را عنوان کرده‌اند که به اطلاع می‌رساند کذب محض است و مصداق نشر اکاذیب می‌باشد که باشگاه استقلال این حق و حقوق خود را از طریق معاونت حقوقی باشگاه و شکایت در مراجع ذی‌صلاح پیگیری خواهد کرد.

16. 2 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

شهرام قویدل در نشست خبری باشگاه داماش گیلان در مورد اینکه قرار است علی کریمی را جذب کنند یا نه گفت: عابدینی کاملاً پرسپولیسی است اما خواهش می‌کنم ما و پرسپولیس را وارد حاشیه نکنید. بحثی برای جذب کریمی نداشته‌ایم، درخشان حرف‌هایش را در هیئت‌مدیره زد و صحبتی از جذب علی کریمی نکرد. خواهش می‌کنم با این بحث‌ها ما و پرسپولیس را به حاشیه نبرید.
    مالک باشگاه داماش تصریح کرد: من استقلالی هستم و فرهاد مجیدی را می‌خواستم اما مجیدی حاضر نشد در ایران بازی کند. علی کریمی را بر نمی‌داریم، البته اگر علی کریمی از باشگاه پرسپولیس جدا شود حق هر باشگاهی است که با او مذاکره کند اما در شرایط کنونی نه اخلاقی و نه حرفه‌ای است که ما با بازیکن پرسپولیس مذاکره کنیم.

18. 2 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

قلعه نویی: استقلال هنوز تیم دلخواه من نشده است/ می جنگیم،حتی اگر یه نفر برای بازی ما به استادیوم بیاید/ باید ارتباط هافبک و خط حمله فجر را قطع کنیم

دوبازی آن ها را آنالیز کرده ایم که تیمی دونده و شوتزن هستند .من دنبال این هستم که شاگردانم به خوبی بتوانند خط ارتباطی بین هافبک ها و مهاجمان فجر را به خوبی از کار بیندازد

امیر قلعه نویی سرمربی استقلال تیمش را آماده بازی با بجر سپاسی می کند و برای او کسب 3 امتیاز بازی روز جمعه بسیار مهم است تا آبی پوشان به کورس قهرمانی برگردند.قلعه نویی در آستانه این بازی تاکید می کند که هنوز استقلال به تیم دلخواهش تبدیل نشده است.حرف های سرمربی آبی ها را در مورد بازی با فجر و مسائل مختلف دیگر بخوانید.

ابتدا در خصوص وضعیت استقلال در آستانه بازی با فجر صحبت کنید.
    من هنوز به ایده ال هایم نرسیدم و امروز هم دوباره تکرارمی کنم که استقلال تیم دلخواه من نشده است. اما درباره بازی با فجر باید بگویم که هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.بازی با راه آهن یک بازی بود با آن اتفاقاتی که دیدیم و این هم یک بازی دیگر است. ما باید برنامه ریزی تازه ای برای این میدان داشته باشیم.

خیلی ها دوست دارند بدانند قلعه نویی تیمش را چگونه آرایش می کند. با توجه به اینکه محرومان استقلال هم بازگشته اند دوباره می خواهید آنها را در ترکیب قرار دهید؟
    تا جمعه صبر کنید و خودتان متوجه می شوید در ذهن من چه می گذرد. شما خیلی عجله دارید(با خنده).

از نحوه بازی فجر سپاسی و خصوصیات این تیم چقدر شناخت دارید؟
    دوبازی آن ها را آنالیز کرده ایم. آن ها تیمی دونده و شوتزن هستند . طبیعتا من دنبال این هستم که شاگردانم به خوبی بتوانند خط ارتباطی بین هافبک ها و مهاجمان فجر را به خوبی از کار بیندازند. اگر کمی از نظر روحی و روانی به آن شرایطی که مد نظرم است دست یابیم دیگر هیچ دغدغه ای نخواهم داشت. فقط باید کمی جلو بریم تا ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد.

بهترین خط دفاع لیگ متعلق به استقلال است و بهترین خط حمله هم متعلق به تیم فجر.به این موضوع فکر کرده بودید؟
    من نمی خواهم درباره این آمار حرفی بزنم. این ها چیزهایی است که روز کاغذ می آید. آن جا یعنی روی زمین باید فوتبال بازی کنیم و شاید وقتی دقایقی از بازی گذشت بفهمیم که این آمار هیچ تاثیری ندارد. بازهم تکرار می کنم که در فوتبال هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.البته دنبال این هستم که رفته رفته بهترین خط حمله را هم داشته باشیم.

قبول دارید هنوز هوادران استقلال از بازی های این تیم استقبال خوبی نداشتند؟
    گلایه ای از هواداران استقلال نداریم، حتی اگر یک تماشاگر هم به ورزشگاه بیاید به خاطرش می جنگیم. من ممنون دار این تماشاگران هستم و امیدوارم در کنار هم تیم بسیار خوبی را تشکیل بدهیم.

راستی در مورد مشکلاتی که بین رسانه ها و بازیکنان تیم ملی وجود دارد چه صحبتی دارید؟
    مطبوعات رکن اول ورزش هستند و کار انتقال اخبار به عهده همین مطبوعات است. یعنی شما هستید که خبرهای ما را پوشش می دهید. من همیشه گفته ام ارزش قلم بسیار بالا است. خدا در قرآن نیز به قلم قسم خورده است پس ما باید ارزش قلم را بدانیم.قلم مثل ناموس انسان می ماند و کسی که قلم می زند باید حواسش به نوشته هایش باشد. روی سخن من با یک عده بسیار کم بود که به اعتقاد من ارزش قلم را نگه نداشتند. نمی خواهم دیگر در این باره چیزی بگویم. اما من همیشه برای آن هایی که صادقانه و عادلانه قلم زده اند ارزش و احترام قائل بوده ام. چه طور می توانم رکن اول ورزش را از یاد ببرم؟ من برای مطبوعات خیلی ارزش قائلم. امیدوارم همه آنهایی که قلم می زنند طوری بنویسند که واقعیت داشته باشد و همیشه خدا در نوشته های خودشان در نظر بگیرند. من دوستدار رسانه ها هستم ولی دخالتی دراین موضوع ندارم چون در حیطه وظایفم نیست و فقط می توانم ابراز امیدواری کنم که هرچه زودتر این مشکلات برطرف شده و مشکلات ختم به خیر بشود.بازی با کره جنوبی نزدیک است و باید همه با هم متحد بشویم.

20. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض فرزامي: فتح‌الله‌زاده کم‌کاري‌اش را گردن ديگران مي‌اندازد

عضو پيشين هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: فتح‌الله‌زاده کم‌کاري‌هاي خود را گردن ديگران مي‌اندازد و مردم هم چنين افرادي را مي‌شناسند.
    حسين فرزامي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دوره حضورش در هيئت مديره استقلال و مشکلات حاشيه‌اي که بين او و علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال رخ داد صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
    * شما پس از برکناري از هيئت مديره استقلال سکوت کرديد و از مشکلاتي که وجود داشت صحبتي به ميان نياورديد اين در حالي بود که فتح الله زاده هميشه مي‌گفت شما به قولتان براي جذب اسپانسر عمل نکرده‌ايد.
    در حکمي که آقاي عباسي وزير ورزش براي ما صادر کرده بود شرح وظايف مشخص شده بود و از جذب اسپانسر و يا مسائل مالي صحبتي نشده بود. اين مسئله چه درمورد من و چه در مورد زرينچه صدق مي‌کرد و من وظيفه جذب اسپانسر نداشتم، فقط پس از اينکه متوجه شدم باشگاه دچار چه مشکلاتي است براي کمک به اين باشگاه که قدمت 60ساله دارد تصميم گرفتم به اين باشگاه کمک کنم.
    * اما هميشه مي‌گفتند شما هيچ کمکي به استقلال نکرده‌ايد و حتي آقاي فتح الله زاده در مصاحبه‌اي گفت شما حتي يک آدامس هم براي اين باشگاه نياورده‌ايد.
    به آقاي فتح الله بگوييد سال قبل اسپانسر پشت پيراهن و بالاي شماره را چه کسي گرفت؟ اين آقا هر روز يا در تلويزيون است يا سايت‌هاي خبري و اگر در اين دو جا هم نباشد در روزنامه استقلال جوان در دسترس است تا عليه ما صحبت کند اما جواب او خاموشي است. اگر قرار باشد هر روز جواب او را بدهم سنگ روي سنگ بند نمي شود. او مي‌خواهد همه چيز را به نفع خود تغيير دهد در حالي که جذب اسپانسر وظيفه مديرعامل است.
    * قضيه اسپانسر پشت پيراهن استقلال چيست؟
    سال گذشته در جلسات هيئت مديره عنوان شد که فقط بالاي شماره و پشت پيراهن اسپانسر نياز دارد و من هم شرکتي را به باشگاه معرفي کردم که کار آنها جذب اسپانسر بود و طبق قاعده و قانون بايد پس از جذب اسپانسر پورسانت شرکت تبليغاتي به آنها داده مي‌شد. فتح الله زاده چک باشگاه را به مبلغ 16 ميليون تومان به عنوان پورسانت به اينشرکت در اختيار ‌آقاي طاهري که در آن شرکت مسئول بود صادر کرد اما اين چکهنوز پاس نشده است. به نظر شما اگر اين شرکت بخواهد اين چک را به اجرا بگذارد بايد يقه چه کسي را بگيرد؟ من از کدام مشکلات باشگاه استقلال بگويم؟ از آقاي اسدي معاون مالي باشگاهبگويم که باجناق فتح الله زاده است يا از اينکه فتح الله زاده روي هوا چکي را براي نکونام صادر کرده‌ است؟ تعدادي از اين چک‌ها را فاميل‌هاي فتح الله زاده خرد مي‌کنند.
    * شما اگر اين شرايط را ديديد چرا قول داديد براي استقلال اسپانسر جذب مي‌کنيد؟
    سال گذشته در هفته هفتم يا هشتم بود کههيئت مديره جديد تشکيل شد و در جلسه اول فتح الله زاده گفت پشت پيراهن استقلال اسپانسر دارد و فقط قسمتبالاي شماره مانده است. به قدري از مشکلات مالي گفتند که خواستم کمک کنم. آن موقع چه مي‌توانستم بگويم؟ در روزهايي که او عليه من مصاحبه مي‌کرد هرچه مي‌گفتم تف سربالا بود. به نظر شما در شأن يک مديرعامل است که در يک برنامه تلويزيوني با شخصي مثل مايلي کهن آنطور صحبت کند؟ حتي به فتح الله زاده گفتيم در شأن تو نيست چنين صحبت هاي را مطرح کني. از بس کهگفت ما مانع کارش شده‌ايم گفتيم برايامسال خودش به دنبال اسپانسر برود.
    * اين روزها هم فقط وعده داده مي‌شود واز پول خبري نشده.
    آنها دروغ مي‌گويند. اين رفتارها براي باشگاه‌هاي جديد است. البته من اميدوارم پول برسد اما اگر جاي عباسي بودم با اين وضعيتي که باشگا‌ه‌ها دارند ليگ را تعطيل مي‌کردم. فتح الله زاده مدام در جلسات هيئت مديره مي‌گفت که با وزارت ورزش قرارداد بسته‌اند که 50درصدهزينه‌ها را آنها بدهند و بقيه را خود باشگاه تأمين کند اما هيچگاه اين قراردادبه ما نشان داده نشد. مديرعامل اگر مي‌خواهد صحبتي کند بايد قانوني باشد. او بايد طبق مصوبه حرف بزند. هرگاه هر طرحي در هيئت مديره مطرح کرديم آن را نپذيرفتند.
    * در يک برهه در فصل پيش جنجال‌هاي مديريتي در باشگاه استقلال به جايي رسيد که در روند فني تيم تأثير گذاشت و فتح الله زاده معتقد بود استقلال خودزني کرد و مانع قهرماني خود شد.
    اتفاقا در همان برهه در هيئت مديره به او گفتيم شما مصوبه هيئت مديره داري که اجازه جدايي فرهاد مجيدي را دادي؟ ‌او مي‌گفت مجيدي مي‌خواست بچه‌‌اش را ببيند آيا به نظر شما اين دليل منطقياست؟ کسي که با يک بازيکن قرارداد رسمي و حرفه‌اي امضا مي‌کند چطور مي‌تواند در وسط فصل چنين تصميمي بگيرد؟ اگر يادتان باشد فرهاد مجيدي در مصاحبه‌اي گفت مسائل را به زودي مطرح مي‌کنم. فتح الله زاده فقط شعار مي‌دهد و قهرماني‌هاي استقلال را به پاي خود مي‌نويسد. او کم کاري‌هاي خود را گردن ديگران مي‌اندازد و همه مردم همچنين افرادي را مي‌شناسند.

22. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

صفحه 106 از 218 نخستنخست ... 65696104105106107108116156206 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)