Design & Developed BY Patira

صفحه 105 از 113 نخستنخست ... 55595103104105106107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,041 تا 1,050 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه امين منوچهرى

منوچهری: امیدورام تصمیم باشگاه به نفع من و استقلال باشد

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: هرگونه که باشگاه استقلال صلاح بداند من هم همان کار را خواهم کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، سید امین منوچهری درباره تفاهمنامه باشگاه نفت تهران با استقلال در خصوص انتقال وی عنوان کرد: یکسری صحبت‌هایی انجام شده امام هم اکنون من هم مثل شما هستم. نمی‌دانم قرار است چه اتفاقی بیفتد. فردا شاید اتفاق جدیدی رخ بدهد.
    وی ادامه داد: من بازیکن حرفه‌‌ای هستم و در حال حاضر با استقلال قرارداد دارم در این تیم بازی خواهم کرد و هر جور که باشگاه تصمیم بگیرد عمل خواهم کرد. نفت جزو تیم‌های خوبیاست و احتمالا منصور ابراهیم‌زاده نیز به سبک بازی من علاقمند است. امیدوارم تصمیمی بگیرند که به سود فوتبال من باشد.
    مهاجم تیم استقلال در خصوص اینکه آیا مسئولان باشگاه اعلام کرده‌اند تا در تمرینات حاضر نشود یادآور شد: هر تصمیمی که باشگاه برای من بگیرد به آن عمل می‌کنم امیدوارم این تصمیم به صلاح من و استقلال باشد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حسن اشجاری

برای ثابت شدن نیاز به زمان دارم

آن طور که می‌خواستیم به پیروزی رسیدیم

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: برای رسیدن به موفقیت و هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داریم.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، حسن اشجاری پس از پیروزی 4 بر صفر استقلال مقابل سایپا در جام حذفی گفت: بازی خوبی را ارائه دادیم و پس از اخراج بازیکن حریف همه چیز به نفع ما شد.
    وی افزود: نیمه دوم با آمدن جباری بازی به دلخواه ما پیش رفت و آنطور که می‌خواستیم به پیروزی رسیدیم با توجه به اینکه بازیکنان جدیدی به تیم تزریق شدند برای هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داریم و این برد کمک می‌کند تا به چیزی می‌خواهیم برسیم.
    بازیکن جدید استقلال درباره حضورش در این تیم گفت: 10 روز به استقلال آمده‌ام و برای ثابت کردن خودم به زمان نیاز دارم چند سال بحث حضورم در این تیم مطرح بود در سپاهان هم قلعه‌نویی من را می‌خواست و خوشبختانه در نیم‌فصل امسال با رضایت‌نامه‌ایی که گرفتم به استقلال آمدم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ویسنته آرزه

خوشحالم در اولین بازی موفق به گلزنی شدیم

جو ورزشگاه خوشایند بود

خبرگزاری فارس: بازیکن جدید استقلال گفت: خوشحالم که در اولین دیداری که برای تیمم به میدان رفتم موفق به گلزنی شدم.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، ویسنته آرزه پس از پیروزی 4 بر صفر استقلال مقابل سایپا در جام حذفی و گلزنی‌اش در این دیدار گفت: خیلی خوشحالم که در اولین دیداری که برای استقلال به میدان رفتم موفق شدم اولین گلم را به ثمر برسانم.
    وی افزود: هواداران خوبی به ورزشگاه آمده بودند و از تیم‌شان حمایت می‌کردند این جو برای من خوشایند بود. من از آمریکای جنوبی می‌آیم جایی که هواداران همواره استادیوم را پر کرده و از تیم‌شان حمایت می‌کنند.
    بازیکن جدید استقلال خاطرنشان کرد: قبل از اینکه به ایران بیایم شناختی از فوتبال ایران نداشتم اما با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که هواداران پرشوری در ایران حضور دارند که همواره ورزشگاه را پر می‌کنند[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

ماجدی:برای ترک استقلال با قلعه‌نویی مشورت می‌کنم

با یک دست نمی‌توان دو هندوانه برداشت

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: در صورتی که بخواهم از استقلال جدا شوم حتماً با امیر قلعه‌نویی مشورت خواهم کرد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، میرشاد ماجدی پس از پیروزی 4 بر صفر استقلال در جام حذفی مقابل سایپا درباره جدایی‌اش از این تیم و قبول مسئولیت جدید در فدراسیون فوتبال گفت: در فوتبالی که این هجمه روی آن است نمی‌توان با یک دست دو هندوانه را برداشت.
    وی افزود: قبول چنین مسئولیتی کار کوچکی نیست که بخواهم همزمان با سرپرستی استقلال آن را بپذیرم. در این رابطه باید با بزرگترها مشورت ‌کنم و هر جا مفیدتر باشم خدمت خواهم کرد.
    سرپرست استقلال تصریح کرد: اولویت اصلی من استقلال است و اگر بخواهم این تیم را ترک کنم حتماً از امیر قلعه‌نویی مشورت خواهم گرفت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجید صالح

صالح: دوم دی‌ماه، فهرست بازیکنان خروجی و ورودی استقلال مشخص می‌شود

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال گفت: دوم دی به طور قطعی بازیکنان ورودی و خروجی استقلال مشخص می‌شوند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مجید صالح پس از پیروزی 4 بر صفر برابر سایپا در جمع خبرنگاران گفت: استقلال خوب بازی کرد و به هواداران تبریک می‌گویم. اخراج هم جزئی از فوتبال است؛ ما در نیمه دوم خیلی خوب بودیم و موقعیت‌های گلزنی زیادی ایجاد کردیم. هرچه می‌گذرد استقلال بهتر می‌شود.
    وی در مورد حضور سیدایمان موسوی در استقلال گفت: قرار است تفاهم‌نامه‌ای امضا کنیم و بهتر است در این مورد مدیریت باشگاه پاسخگو باشد. من مسائل فنی را جواب می‌دهم.
    مربی استقلال در مورد وضعیت سیدمیثم حسینی گفت: باید فقط در مورد مسائل فنی حرف بزنم. در این مورد هم باید از باشگاه سؤال کنید اما وقتی بازیکن تر و تمیز نیست، خودتان مطلع می‌شوید چه اتفاقی رخ داده است.
    صالح در مورد جدایی میداودی از استقلال گفت: چرا این سؤالات را از من می‌پرسید؟ جدایی میداودی هنوز قطعی نیست؛ دوم دی فهرست بازیکنان خروجی و ورودی استقلال مشخص می‌شود.
    وی در مورد اینکه میدوادی هم سر تمرین نمی‌آید، گفت: در فصل نقل و انتقالات بازیکن هم حق دارد؛ باید تصمیمی گرفته شود که هم به نفع باشگاه و هم به نفع بازیکن باشد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جواد نکونام

نکونام: روز جدایی از استقلال صحبت‌هایم را می‌گویم

قلعه‌نویی را دوست دارم

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: در زمان جدایی از استقلال، تمام حرف‌هایم را می‌گویم.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، جواد نکونام پس از پیروزی 4 بر صفر برابر سایپا در جمع خبرنگاران در مورد اینکه چه زمانی رمزگشایی می‌کند و حرف‌هایش را به طور شفاف می‌زند، گفت: شما می‌توانید اکنون از یک تا هر چند که دلتان می‌خواهد بشمارید اما من حرفی نمی‌زنم. من نه با کادر فنی استقلال، نه با بازیکنان و نه با هواداران مشکلی ندارم.
    وی افزود: مطمئن باشید روزی که بخواهم از استقلال جدا شوم، تمام حرف‌هایم را می‌زنم و صحبت‌هایم را کامل می‌گویم ولی اطمینان داشته باشید قلعه‌نویی را دوست دارم و مشکلی با او ندارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اصغر حاجیلو

حاجیلو: استقلال با امیر می‌برد

هوادار پرسپولیس نیشگونم گرفت!

خبرگزاری فارس: سرپرست سابق تیم استقلال گفت: با تمام احترامی که برای یحیی قائلم، باید بگویم نیمکت استقلال سنگین‌تر از پرسپولیس است و ما با امیر می‌بریم.

اصغر حاجیلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مورد دربی‌هایی که تاکنون تجربه کرده است، اظهار داشت: فکر می‌کنم از شش یا هفت سال پیش از انقلاب تا سال 68 در این بازی به عنوان بازیکن حضور داشته‌ام و بعد از آن نیز با عنوان سرپرست در کنار استقلال بوده‌ام. در واقع در دربی‌های خیلی زیادی حضور داشته‌ام.
    وی با انتقاد از حاشیه‌های اخیر و صحبت‌هایی که این روزها در مورد دربی‌های گذشته مطرح می‌شود، خاطرنشان کرد: این روزها از شنیدن و خواندن این صحبت‌ها خیلی ناراحت می‌شوم. این چه کاری است که پیشکسوتان دو باشگاه انجام می‌دهند. چطور روی‌شان می‌شود با این سن و سال این حرف‌ها را بزنند که به ما گفتند بزن یا نزن، ببر یا نبر؟ اغلب پیشکسوتان‌مان موهای‌شان سفید شده، اینکه موهای‌شان را رنگ می‌کنند دلیل نمی‌شود که فراموش کنند بزرگ تیم هستند و باید بزرگی کنند. چرا این‌طور همه به جان هم افتاده‌اند؟ ما که از دربی جز خاطره خوب، چیز دیگری نداریم.
    بازیکن سابق آبی‌پوشان با اشاره به خاطرات خوبش از این بازی،‌ گفت:‌ سال 62 فکر می‌کنم اولین و آخرین دربی‌ای بود که تماشاگران دو تیم تا لب خط اوت،‌ کنار زمین نشسته بودند. یعنی وقتی می‌خواستیم اوت بیندازیم، باید مراقب بودیم که پای تماشاگران را لگد نکنیم. حتی یک دفعه می‌خواستم اوت بیندازم که یکی از هواداران پرسپولیس نیشگونم گرفت،‌ گفتم چرا این کار را می‌کنی،‌ گفت خیلی نامردی اوت می‌اندازی! آن روز دو تیم عالی بازی کردند و ما با نتیجه یک بر صفر بردیم. آن روزها این همه تماشاگر به ورزشگاه می‌آمد و تا لب خط، می‌نشست، از آن سو نیز تا روی تیر نورافکن هم تماشاگر می‌نشست اما خون از دماغ یک نفر هم نمی‌آمد.
    وی افزود: امروز تعجب می‌کنم که چرا بی‌دلیل شلوغش می‌کنند. هواداران دو تیم، فوتبال را می‌فهمند. آن روزها که دربی هیجانش خیلی بیشتر از امروز بود، کسی به دیگری توهین نمی‌کرد، چون همه مردانه و جوانمردانه کار می‌کردند و مردم هم لذت می‌بردند. ما جلوی 120 هزار تماشاگر که تازه 20 هزار نفر هم خارج از ورزشگاه بودند و از رادیو بازی را گوش می‌دادند، بازی می‌کردیم اما دعوایی هم در کار نبود.
    حاجیلو در پاسخ به این سوال که آن روزها هم دربی‌های جنجالی زیادی برگزار شد که حتی به زد و خورد بازیکنان درون زمین منجر شد،‌ تاکید کرد: زمان ما هر چه بود،‌ درون زمین بود نه مثل امروز که شاهد این همه توهین در رسانه‌ها هستیم. ما دعوا داشتیم اما وقتی داور سوت را می‌زد،‌ دوباره رفاقت‌ها سر جایش برمی‌گشت. یک روز استقلال وضعیت بهتری داشت اما پرسپولیس می‌برد و یک روز هم برعکس این بود، ولی امروز از مصاحبه‌هایی که در رسانه‌ها خصوصا در تلویزیون پخش می‌شود،‌ خجالت‌زده می‌شوم.
    وی در خصوص پیش‌بینی این مسابقه گفت: ما با امیر قلعه‌نویی این بازی را می‌بریم. مثلا اگر علی دایی روی نیمکت پرسپولیس بود،‌ این حرف را نمی‌زدم. من معتقدم بردن در دربی، به نیمکت‌هاست. با همه احترامی که برای یحیی گل‌محمدی قائلم باید بگویم تجربه امیر قلعه‌نویی برای این بازی خیلی بیشتر است و نیمکت این تیم چه به لحاظ بازیکن و چه بازیکنان از نظر فنی سنگین‌تر است. امیدوارم این دربی هم مثل سال 62 با حضور مردم و با جنگندگی و جوانمردی بازیکنان دو تیم تمام شود و مردم به تماشای یک بازی زیبا بنشینند.
    سرپرست سابق تیم ملی امید با اشاره به خداحافظی سیدمهدی رحمتی از تیم ملی فوتبال تصریح کرد: من 2 سال سرپرست تیم ملی بودم. باید بگویم همان‌طور که مرحوم حجازی اسطوره فوتبال ما شد و عابدزاده حماسه‌ساز ملبورن و نام‌شان در تاریخ ثبت شد،‌ سیدمهدی رحمتی هم همیشه در قلب‌ها و در تاریخ می‌ماند. من حداقل 2 سال شاهد بودم که او چه زحماتی کشید و چه ایثارهایی کرد. وقتی مسابقات باشگاهی تمام می‌شد و همه همراه زن و بچه به مسافرت می‌رفتند، رحمتی تازه به اردوی تیم ملی می‌رفت. برای یک پدر چیزی دردناک‌تر از این نمی‌تواند باشد که بزرگ شدن بچه‌اش را نبیند، رحمتی بزرگ شدن علی‌اش را ندید و به جای به تیم ملی خدمت کرد. برخوردی که امروز با او می‌شود خیلی بی‌انصافی است. او علاوه بر تیم ملی، به سپاهان و استقلال نیز خدمت کرده است. گاهی او یک تنه باعث برد تیم‌هایش شده است.
    اصغر حاجیلو با انتقاد از سرمربی‌ تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: مسعود شجاعی وقتی به اسپانیا می‌رود، زبان این کشور را یاد می‌گیرد تا این طریق با فرهنگ آن مردم و آن کشور خو بگیرد. مربیانی چون رایکوف و اوفارل هم به فوتبال ما آمدند که در عرض چند ماه زبان فارسی را یاد گرفتند چون قصدشان خدمت به فوتبال ایران بود و می‌خواستند طولانی مدت در این کشور فعالیت کنند، اما کی‌روش این کار را نکرده و مطمئن باشید به زودی هم می‌رود. آقای کی‌روش! شما عاشق ایران و ایرانی نیستید اما رحمتی هست که با کتف آسیب‌دیده و با کورتون خودش را به بازی می‌رساند. من دیده‌ام رحمتی به خاطر کشورش چه درد و عذابی را تحمل کرده است.
    سرپرست سابق تیم استقلال ادامه داد: من دیده‌ام که آندو شجاعی برای همراهی تیم ملی، چه مسافت طولانی‌‌ای را طی می‌کنند. این‌ها دل‌شان به حال ایران می‌سوزد، اگر کی‌روش هم می‌خواست بماند و دلش می‌سوخت، فارسی یاد می‌گرفت. همه دیده‌اند وقتی سرمربی تیم ملی فوتبال فارسی یاد می‌گیرد و عیدها و ناراحتی‌ها را شادباش و تسلیت می‌گوید، چه تاثیری روی مردم دارد. چطور آفریقایی‌ها در کمتر از یک‌سال در فوتبال ما فارسی یاد می‌گیرند، کی‌روش هم می‌تواند اما چون قصدش ماندن نیست، این کار را نمی‌کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه

اکبری: استقلال روی کاغذ برنده است

دربی سال ۷۹ را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم

خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ آبی‌پوشان روی کاغذ برنده هستند.

ر مورد دربی 76 گفت: دربی مسابقه‌ای هست که نتیجه آن مشخص نیست و حساسیت های خاص خودش را دارد. این بازی غیر قابل پیش‌بینی است و هر اتفاقی ممکن است در آن بیافتد.
    وی در مورد شرایط استقلال و پرسپولیس قبل از این دیدار عنوان کرد: استقلال تیم بسیار خوبی است و مهره های تأثیر گذار زیادی دارد. به نظر من این تیم روی کاغذ برنده است اما در بازی هر اتفاقی مکمن است بیافتد.
    اکبری در مورد اینکه آیا دربی ها حساسیت گذشته را دارند؟ اظهارداشت: هر چه رو به جلو می رویم این بازی حساسیتش کمتر می شود. به نظر می رسد دربی ها دیگر آن رنگ و بوی گذشته را ندارند و قبلا خیلی حساس تر بود.
    پیشکسوت استقلال در مورد خاطراتش از رویارویی با پرسپولیس گفت: اولین دیداری که با استقلال به مصاف پرسپولیس رفتم دربی سال 79 بود که دعوا شد. من تازه به استقلال آمده بودم و در اولین مسابقه آن اتفاقات رخ داد. آن مسابقه هیچ وقت از خاطر من فراموش نمی شود.
    اکبری در مورد مردان تاثیرگذار دربی 76 اظهار داشت: در استقلال فرهاد مجیدی و مجتبی جباری می توانند تأثیر زیادی در دربی داشته باشند. همچنین علی کریمی در پرسپولیس می توانست به این تیم کمک زیادی کند که به نظر می رسد او مصدوم است و نمی تواند به میدان برود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجید نامجومطلق

نامجومطلق: برد دربی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد

مجیدی می‌تواند به استقلال کمک کند

خبرگزاری فارس: بازیکن و مربی سابق استقلال گفت: پیروزی در دربی برای هواداران و بازیکنان بیشتر از قهرمانی ارزش دارد.

مجید نامجومطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص دربی 76 عنوان کرد: دربی همیشه بازی حساسی است. ارزش ویژه‌ای به این بازی داده می‌شود. برای تماشاگران و بازیکنان برد دربی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد. نتیجه دربی ربطی به جدول رده‌بندی ندارد. دربی 90 دقیقه تلاش دو تیم است و از نظر شرایط روحی و روانی هر تیمی که شرایط بهتری داشته باشد برنده دربی خواهد بود.
    وی در مورد اینکه شانس چه تیمی را بیشتر می‌داند افزود: امیدوارم این دربی هم چون چند سال اخیر جذاب باشد. در آمار و ارقام شرایط استقلال بسیار بهتر است. پرسپولیس در چند هفته اخیر روند رو به رشدی داشته است. حضور رضا حقیقی شرایط خاصی به این تیم داد. در نیم‌فصل اول پرسپولیس هافبک دفاعی قدرتمند که تاثیرگذار باشد نداشت که آمدن حقیقی شرایط را بهتر کرده است و این تیم بازی‌های بهتری به نمایش می‌گذارد. استقلال هم مدعی اصلی قهرمانی است و در نیم فصل توانست بازیکنان خوبی جذب کند. شرایط استقلال به مراتب بهتر است اما این تعیین‌کننده نتیجه بازی نیست. دربی همیشه یک جور است که هر تیم در طول 90 دقیقه تیم را رهبری کرد و بازیکنان را از استرس دور کرد به برتری خواهد رسید.
    نامجومطلق درباره حضور فرهاد مجیدی خاطرنشان کرد: مجیدی بازیکن محبوب طرفداران است و زحمات زیادی کشیده. گل های حساسی زده و می‌تواند به استقلال کمک کند. با توجه به اینکه از فوتبال مدتی دور بود اما نشان داده می خواهد به آمادگی برسد. او برای رسیدن به حد صد در صد آمادگی نیاز به زمان دارد.
    بازیکن سابق استقلال در مورد بازیکنان تاثیرگذار در این دیدار یادآور شد: مهدی رحمتی و جواد نکونام در استقلال تجربه زیادی دارند. مجتبی جباری و ایمان موسوی هم می‌توانند به این تیم کمک کنند. سیدجلال حسینی، علی کریمی و محمد نوری در پرسپولیس تاثیرگذار خواهند بود و در خط حمله با وجود اینکه کریم انصاری‌فرد روزهای خوبی نداشته اما می‌تواند در این بازی تاثیرگذار باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

على جبارى: هواداران حرمت ورزش و رفاقت ها را نگه دارند

على جبارى پيشكسوت استقلال درباره شعارهاى توهين آميزى كه هواداران سرخابى عليه تيم رقيب سر مى دهند اظهار كرد: مطمئن باشيد، آنهايى كه هواداران اصلى دو تيم هستند اين كارها را نمى كنند. . هر جايى هم كه كسانى فرياد بزنند تعدادى به آنها اضافه مى شوند. ما هميشه بهترين هواداران را داشته ايم و تنها برخى هواداران «نيمه بد» هستند. آنها بايد حرمت ورزش و رفاقت ها را نگه دارند و تيم خود را تشويق كنند. هواداران دو تيم نبايد به تيم حريف، مديرعامل، سرپرست يا ساير عواملش كارى داشته باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 105 از 113 نخستنخست ... 55595103104105106107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)