پرسش و پاسخ میاچی در توئیتر
ستاره ی جوان ژاپنی اذعان کرد که دوری از خانواده دشوار است
ریو میاچی ستاره ی جوان آرسنال روز پنجشنبه در نشست پرسش و پاسخ از طریق توئیتر که در باشگاه بولتون ترتیب داده شده بود شرکت کرد.
میاچی یکی از هیجان انگیزترین جوانان آؤسنال است و بسیاری افراد به این جوان 19 ساله امید بسته اند. او اکنون دوران قرضی خود را در بولتون سپری می کند و فرصت حضور در ترکیب اصلی این تیم را بارها به دست آورده است. او در آخرین بازی بولتون در لیگ برتر (مقابل کوئینزپارک رنجرز) به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
اما از برنامه ی شلوغ کاری او که فارغ شویم از میاچی سؤالاتی عمومی پرسیده شد. در ادامه متن کامل این پرسش و پاسخ ها را ملاحظه می فرمائید. در این سؤالات میاچی فاش کرد که کریستیانو رونالدو بازیکن مورد علاقه ی اوست. دوست دارد در جام جهانی 2014 برزیل بازی کند و رابین ون پرسی را ستایش می کند. همچنین گاهی اوقات تمل دوری از دوستان و خانواده برای او دشوار است.
متن کامل این پرسش و پاسخ از که از طریق باشگاه بولتون منتشر شده است به شرح زیر است:
سؤال: توجه رسانه ها هنگام بازگشت به ژاپن هنگامی که برای حضور در تیم ملی ژاپن در ماه گذشته انتخاب شدید چگونه بود؟
میاچی: احساس بسیار خوبی داشتم زیرا حضور در تیم ملی رویای من بوده است. خوشحال بودم زیرا بازی و تمرینات در شهر زادگاهم برگزار می شد.
سؤال: بهترین دوست شما در آرسنال کیست؟
میاچی: آرسنال باشگاه شگفت انگیزی است. از وقتی به این باشگاه پیوسته ام همه در این باشگاه به من کمک کرده اند. سرمربی با من بسیار خوب است و مرا راهنمایی می کند.
سؤال: سلام ریو! زبان انگلیسی ات چطور است؟ دلت برای غذای ژاپنی تنگ شده است؟ امیدوارم اولین مصاحبه انگلیسی تو را به زودی ببینیم.
میاچی: انگلیسی من همواره در حال پیشرفت است. یادگیری آن سخت است اما تلاش می کنم به بهترین نحو آن را انجام دهم و اکنون کاملاً می توانم با هم تیمی هایم صحبت کنم. دلم برای غذای ژاپنی بسیار تنگ شده است. می توانم برخی غذاهای ژاپنی را از لندن و مرکز خرید منچستر بخرم. وقتی به ژاپن رفتم مقداری غذا از آنجا با خود آوردم.
سؤال: بازیکن محبوب همیشگی شما چه کسی بوده است؟
میاچی: بازیکن محبوب همیشگی من کریستیانو رونالدو بوده است زیرا او می تواند گلزنی کند، دریبل کند و ضربه سر بزند. او بازیکن درجه یکی است.
سؤال: آیا با چانگ (بازیکن کره ای بولتون) دوست خوبی هستید؟
میاچی: چانگی بهترین دوست من در بولتون است. او بسیار هوای من را دارد و ما با هم غذا می خوریم و به خرید می رویم. او دوست بسیار خوبی است."
سؤال: کتاب کمدی مورد علاقه شما کدام است؟ "یک قطعه"؟ "ناروتو"؟
میاچی: هر دو. من همیشه هر دو کتاب را از 12 سالگی به بعد می خواندم.
سؤال: نظرت در مورد رابین ون پرسی چیست؟
میاچی: او باورنکرنی است. در زمین توانایی های او کاملاً مشهود است. در خارج از زمین نیز او فوق العاده است. او در فاینورد بازی می کرده است و یک بار در این مورد با هم صحبت کردیم. در مورد روتردام و این باشگاه. وقتی من به اینجا می آمدم او برای من در بولتون آرزوی موفقیت کرد.
سؤال: دوست دارم در سال 2014 در برزیل حضور داشته باشی. آیا در این باره فکر کرده ای؟
میاچی: البته. می خواهم در جام جهانی برزیل بازی کنم. همواره در این مورد فکر می کنم. از کودکی این رویای من بوده است.
سؤال: در بولتون کجا به آرایشگاه می روی؟ جای خوبی برای اصلاح سر هست؟
میاچی: از وقتی به بولتون آمده ام موهایم را کوتاه نکرده ام! اگر جای خوبی هست به من بگوئید!
سؤال: اگر من برای فوتبال بازی کردن به جایی دور از وطنم بروم دلم برای خانواده و دوستانم تنگ می شود. آیا تو هم احساس مشابهی داری؟
میاچی: من هم چنین احساسی دارم و دلم برای دوستانم و خانواده ام تنگ شده است. گاهی این مسأله خیلی سخت است اما تمام بازیکنانم به من مک می کنند تا احساس خوشحالی کنم و از روزهایم لذت ببرم.
سؤال: اوون کویل چگونه است؟ او پیش از این ویلشر و استاریج را به سطح عالیشان رسانده است! رمز کار او چیست .. لول ..
میاچی: سرمبی بولتون انسان بسیار خوبی است. او همیشه به من کمک می کند. او از فوتبال تیمش لذت می برد.
سؤال: آیا بازی های ویدئوی هم انجام می دهی؟ بازی مورد علاقه ات چیست؟
میاچی: گاهی در PS2 بازی Winning Eleven را انجام می دهم و در خانه ی چانگی با هم این بازی را انجام می دهیم. او همیشه مرا شکست می دهد!"
سؤآل: هیدتوشی ناکاتا در ریبوک درخشش داشت. آیا او روی تو تأثیر گذاشته است و آیا احساس فشار می کنی که باید بهتر از او باشی؟
میاچی: وقتی کوچک بودم او بهترین بازیکن ژاپن بود. هنوز هم هست! او قهرمان من بود زیرا او کاپیتان تیم ملی ژاپن بود.