به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
منوچهرى چون استقلالى است ،حاضر شد جدا شود
فتح الله زاده: نكونام مى ماند اما يك جلسه ديگر هم داريم
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: جواد نكونام ناراحتى هايى دارد اما تازه او را به دست آورديم و اين بازيكن از استقلال جدا نخواهد شد.
وى در خصوص جلسه اى كه با جواد نكونام برگزار كرده است اظهار داشت: اين بازيكن پيشنهاداتى داشت و صحبت هايى را با ما مطرح كرد اما قرار است يك جلسه ديگر با او برگزار كنيم و صحبت هاى نكونام را بشنويم.او در خصوص اينكه آيا اين بازيكن از استقلال جدا مى شود يا خير گفت: نكونام از جمع ما جدا نمى شود و روى او حساب كردى.م تازه با اين بازيكن انس گرفتيم اما متأسفانه جو فوتبالى ما به شكلى شده كه همه از آن دلخور هستند. مگر خود شما ورزشى نويسان از اين فضاى كار خسته نشديد؟ نكونام دوست دارد از فوتبال لذت ببرد و حتى ما هم دوست داريم اينگونه شود. باور كنيد من هم به عنوان مدير رنج مى كشم و دوست دارم همه مردم از تماشاى فوتبال لذت ببرند.وى تأكيد كرد: نكونام از فضايى به فوتبال ايران آمده كه همه به فكر اين رشته هستند و شادابى و نشاط حرف اول را مى زند اما اميدوارم كه ما همه كمك كنيم كه فضاى فوتبالمان به نشاط منجر شود.مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص پيشنهاداتى كه به اين بازيكن شده گفت: زمانى كه نكونام به استقلال آمد يك پيشنهاد ۵ و نيم ميليون يورويى داشت كه واقعا اغواكننده بود و حتى در فوتبال اروپا هم كسى از اين مبالغ پرداخت نمى كند.وى تأكيد كرد: حتى يك تيم قطرى حاضر بود پول زيادى به اوساسونا بدهد و اين بازيكن را به خدمت بگيرد اما اين بازيكن مردانگى كرد و به استقلال پيوست. نكونام دلخورى هايى دارد چون از فضاى مسرت بخش جدا شده و حالا در فضايى كه نشاطش كمتر است حضور پيدا كرده است. با اين همه حاشيه طبيعى است كه ناراحت باشد اما در جلسه اى كه با او برگزار كردم او درد و دل داشت و به حرف هايش گوش كردم اما او در استقلال خواهد ماند.فتح الله زاده در خصوص آخرين وضعيت منوچهرى نيز گفت: ما روى اين بازيكن سرمايه گذارى كرده بوديم و انصافا هم تلاشش را انجام داد ولى با توجه به شرايطى كه داريم نياز مى بينيم كه جابه جايى صورت بگيرد. منوچهرى نيز مردانگى كرد و چون استقلالى است گفت با اينكه برايم خيلى سخت است اما به خاطر موفقيت استقلال حاضرم جدا شوم. اين بازيكن هيچ مشكلى با ما ندارد و در حال مذاكره با تيم مدنظرش است.مديرعامل باشگاه استقلال در پايان در خصوص آخرين وضعيت كلبرسون بازيكن برزيلى گفت: اين بازيكن هنوز به ايران نيامده است و امروز وارد تهران خواهد شد تا مباحث مالى را با او مطرح كنيم.فتح الله زاده در پايان در خصوص اينكه آيا با مجيدى صحبت كرده است يا خير گفت: هنوز خبرى نشده ولى به احتمال قوى امروز با فرهاد صحبت مى كنم تا نظرش را در خصوص پيشنهاد باشگاه جويا شوم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
آرزه: مى خواهم در استقلال تجربه جديدى داشته باشم
ويسنته آرزه هافبك اهل بوليوى و تازه وارد استقلال حضورش در ايران را تلاش براى تجربه رقابت هاى جديد عنوان كرد. بازيكن تازه وارد استقلال در خصوص حضور در ايران و آشنايى با باشگاه استقلال اظهار داشت: وقتى چنين پيشنهادى به من شد، با كمك مدير برنامه هايم اطلاعاتى را در خصوص اين باشگاه كسب كردم. پيش از اينكه به ايران بيايم نمى دانستم استقلال در ليگ برتر ايران چه جايگاهى دارد.او افزود: پس از ورودم به ايران متوجه شدم كه استقلال يكى از بزرگترين تيم هاى فوتبال ايران است كه هواداران فراوانى دارد. استقلال تيم بزرگى است كه جايگاه بسيار خوبى نيز درجدول دارد.هافبك جديد اهل بوليوى آبى پوشان در پاسخ به اين سوال كه چرا به فوتبالش در اروپا و آمريكا ادامه نداده و تصميم گرفته است، به ايران بيايد، خاطرنشان كرد: دوست داشتم حضور در ليگى متفاوت را تجربه كنم. مى خواستم از اين فرصت استفاده كنم تا تجربه هاى جديدى به دست بياورم.آرزه در پيغامى براى هواداران استقلال تأكيد كرد: اميدوارم بتوانم از تمام توانايى هايم براى موفقيت تيم استفاده كنم. تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا بتوانم هواداران اين تيم را راضى نگه دارم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعه نويى: بياييد به نكونام آرامش بدهيم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: من هم اعتقاد دارم بايد به نكونام آرامش بدهيم ولى او حرفى از جدايى از استقلال به من نزده است.گفت و گو با وى را بخوانيد:
• شرايط تيمتان چطور است؟
-بعد از ديدار دوستانه كه مقابل پيكان انجام داديم تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم و براى بازى روز جمعه آماده مى شويم. سايپا تيم خوب و جوانى است اما همه بازى ها براى ما مهم و با اهميت است و براى پيروزى به ميدان مى رويم.
• اين روزها به نحوه يارگيرى نيم فصل دوم استقلال ايراد هايى وارد مى شود مثلا عده اى معتقدند اين بازيكنان در حد نام استقلال نيستند.
-تيم ما دو سه مشكل داشت كه يكى از آنها اين بود كه در سمت راست و چپمان توازن برقرار نشد. ما اين بازيكنان را به خدمت گرفتيم كه تا حدودى اين مشكل را برطرف كنيم البته تأكيد مى كنم كه تا حدودى. در جناح چپ اشجارى حتى در زمانى كه مربى سپاهان بودم در ليست من بود و با توجه به اينكه احسان حاج صفى سرباز محسوب مى شد اين بازيكن را مى خواستم و ديديد كه پس از ما هم سپاهان نيز او را جذب كرد. عباس محمدرضايى هم امتحان خود را در ليگ پس داده ولى در اين محيط چگونه جواب بدهد نمى دانم اما در مجموع نفرات جذب شده بر اساس افكار تاكتيكى ما به استقلال آمده اند.
• قرار بود در خط حمله بازيكنان ديگرى هم جذب شوند و آيا بازيكنى مثل حاتمى مد نظر شما بود؟
-ما دست مديرعامل را باز گذاشتم و مهره ها را اولويت بندى كرديم مثلا تركيب تيم را -مى كشيم و مهره ها را جاى آنها مى گذاريم. چند نفر در فهرست ما بودند اما باز هم تأكيد مى كنم نفرات جذب شده مد نظر استقلال بودند.
• اين روزها شايعاتى مبنى بر جدايى جواد نكونام از استقلال مطرح شده و اين مساله باعث ايجاد نگرانى براى هواداران شده است آيا اين موضوع صحت دارد؟
-نكونام سرمايه ملى است درست مثل فرهاد مجيدى و على دايى. ما نكونام را با شرايط خاص جذب كرديم و حتى اگر همين حالا از استقلال برود ۳ تا ۴ ميليارد تومان گير باشگاه مى آيد. شايد او اوايل كارايى لازم را نداشت ولى حالا به يكى از بازيكنان خوب ما تبديل شده و خودش هم مى داند شايد اگر در ايران انتخاب ديگرى مى كرد اين قدر راحت نمى توانست به شرايط برگردد. اينكه دلخورى نكونام چه چيزى است را نمى دانم اما ما سعى كرديم كه قداست او را حفظ كنيم و باور كنيد وقتى او به كره جنوبى گل زد من از جواد بيشتر خوشحال شدم.
• اما ظاهرا او پيشنهاداتى هم دارد؟
-من هم شنيده ام كه او پيشنهاداتى دارد ولى بايد در نقل و انتقالات ۳ چيز را لحاظ كرد اول احساس، دوم بازيكن و سوم منافع باشگاه. اگر نكونام آرامش نداشته باشد و احساس كنيم نمى تواند كارايى لازم داشته باشد مشكلى با اين مساله نداريم ولى من هم معتقدم بايد به نكونام آرامش بدهيم.
• در حين تمرين ديروز او با شما در مورد جدايى صحبت نكرد؟
-آن بحث كه به خاطر چيز ديگرى بود اما نكونام در مورد جدايى حرفى به من نزده و من هم چيزى از او نشنيدم.
• ظاهرا ساموئل هم بدقولى كرده است؟
-اگر شما مى دانيد او كجا است من هم مى دانم اما من شنيده ام كه او طى امروز و فردا به ايران برمى گردد. ظاهرا اين بازيكن يك مشكل پاسپورتى داشت كه در حال حل شدن است.
• ميرشاد ماجدى هم به عنوان رئيس كميته جوانان انتخاب شد.
-اولا به او تبريك مى گويم و دوم خوشحال هستم كه ما ۴ - ۵ ماه جلوتر هستيم، ماجدى جوانى است كه قابليت هاى زيادى دارد. او پرانرژى، باسواد و باهوش است و ارتباطات بين المللى خوبى دارد. خوشحالم كه او به اين پست رسيد و من مطمئن هستم ماجدى منشأ تحولات خوبى مى شود.
• او از استقلال جدا نمى شود؟
-من چنين مساله اى را از شما مى شنوم ولى مى دانم كه رياست كميته جوانان براى خودش دنيايى دارد.
• چگونه مى خواهيد با رقبايتان در آسيا مبارزه كنيد؟
-ما به گروه سختى خورده ايم و من نمى دانم چرا در تمام ۴ سالى كه با تيم هاى مختلف شركت كرده ام هم قرعه سختى داريم و هم گروه سختى. تيم هاى حريف خرج زيادى مى كنند ولى ما هم از يك لحاظ خيالمان راحت است چون نيروى انسانى خوبى داريم. مى دانم كه كار سختى داريم ولى بايد تمام تلاشمان را هم انجام دهيم. در حال حاضر در فكر يارگيرى هستيم و يك بازيكن بوليويايى هم به جمع مان اضافه شده و اميدوارم با كمك خدا و اهل بيت در اين راه هم موفق باشيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
منوچهرى:كسانى كه دوست داشتند از استقلال بروم خوشحال باشند
امين منوچهرى مهاجم نيم فصل استقلال گفت: آنهايى كه دوست داشتند از استقلال جدا شوم، خوشحال باشند چون به هدفشان رسيدند.گفت و گو با وى را بخوانيد:
• سرانجام از استقلال جدا شدى، چرا؟
-از هفته دوم قرار بود بروم. اين اتفاق را آنهايى مطرح كردند كه دوست داشتند از استقلال جدا شوم. روزنامه هايى بودند كه از همان ابتداى حضورم در استقلال مى گفتند بايد مهاجم قوى به اين تيم بيايد و منوچهرى ضعيف است. هنوز هم آن روزنامه ها را دارم. خوشبختانه حداقل آنها به هدف شان رسيدند.
• يعنى انصافا روزنامه ها در رفتنت تاثير داشتند؟ پس نظر قلعه نويى چه مى شود؟
-همانطور كه اشاره كردم خيلى ها دوست داشتند من در اينجا نباشم. من قلعه نويى را دوست دارم و تا آنجا كه مى توانستم تلاش كردم اما نظرشان اين بود كه از استقلال بروم و صحبتى باقى نمى ماند.
• ظاهرا هنگامى كه به استقلال آمدى ماشينت را فروخته بودى؟
-اين مسائل ديگر مهم نيست و گذشته ها گذشته است. من با جان و دل و تمام احساساتم به استقلال آمدم و اينجا هم موفق نبودم.
• به نظر خودت عملكردت در استقلال خوب بود؟
-نظر من مهم نيست و اينكه بد بودم يا خوب و يا متوسط را بايد ديگران بگويند اما حداقل بايد يكسال و نيم در استقلال و پرسپوليس بازى كنى چون بازى كردن براى اين دو تيم شرايط خاصى دارد.
• مديرعامل سايپا گفته گذشت زمان ثابت كرد منوچهرى اشتباه كرد كه به استقلال رفت.
-از آقاى حيدرى تشكر مى كنم چون نصيحت هاى او پدرانه است ولى خودشان هم مى دانند اگر به استقلال نمى آمدم حسرتش در دلم مى ماند. اميدوارم در آينده بتوانم موفق باشم.
• تيم جديدت را مشخص نكردى؟
-در حال مذاكره با نفت تهران هستم ولى يكسرى مسائل هم بايد حل شود تا به اين تيم اضافه شوم.
• اگر روزى موفق شدى به استقلال برمى گردى؟
-من هميشه استقلال را دوست دارم و انصافا مى خواهم هميشه به اين تيم كمك كنم اما اين بار سعى مى كنم با قدرت برگردم.
• صحبت خاصى ندارى؟
-از همه كسانى كه من را دوست داشتند و دلشان براى من مى سوخت تشكر مى كنم ضمن آنكه از مديرعامل سايپا ممنونم كه حواسش هميشه به من است و اميدوارم سايپا هم در آينده موفق باشد.
![]()
![]()
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
بايد با آرامش كامل تصميم گيرى كنم
ماجدى:با يك دست نمى توان دو هندوانه برداشت
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مى دانم با يك دست نمى توان دو هندوانه برداشت به همين دليل بايد با آقايان كفاشيان،فتح الله زاده و قلعه نويى در مورد انتخابم به عنوان سرپرست كميته جوانان فدراسيون فوتبال صحبت كنم.و در مورد انتخابش به عنوان سرپرست كميته جوانان فدراسيون فوتبال ضمن بيان مطلب فوق گفت: روز سه شنبه از طريق رسانه ها متوجه صدور اين حكم براى خودم شدم و هنوز صحبتى با على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در اين خصوص نداشته ام.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا پذيرش سمت سرپرستى كميته جوانان باعث تداخل در كارتان با سرپرستى تيم استقلال نمى شود، افزود: مى دانم با يك دست نمى توان دو هندوانه برداشت و بايد با آقايان فتح الله زاده و امير قلعه نويى هم صحبت كنم تا به نتيجه مطلوب دست پيدا كنم.سرپرست تيم فوتبال استقلال در پاسخ به سوال ديگر كه آيا براى شما استقلال مهم تر است يا كار در فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: بايد بگويم كار كردن در فدراسيون يك بحث ملى است اما كار كردن در استقلال هم كمتر از يك بحث ملى نخواهد بود. كار در هر دوى آنها بسيار سخت است و من بايد با آرامش كامل تصميم گيرى كنم.وى در ادامه با اشاره به اينكه استقلال در حال حاضر تمرينات بسيار خوبى را انجام مى دهد، خاطرنشان كرد: با توجه به اضافه شدن بازيكنان جديد و برطرف شدن مصدوميت برخى از نفرات اصلى تيم، تمرينات استقلال با شور و انگيزه مضاعفى پيگيرى مى شود.ماجدى در مورد آخرين وضعيت نقل و انتقال بازيكنان استقلال تاكيد كرد: در خصوص به ماندن يا رفتن بازيكنان بيشتر كميته فنى در جريان است و من تنها از وضعيت كسانى كه در تمرين حضور دارند يا غايب هستند، اطلاع دارم.وى در مورد اينكه چرا ميثم حسينى در تمرينات گروهى شركت نمى كند، يادآور شد: حسينى تا بازى با پيكان نيز در تمرينات ما حضور داشت و در ديدار مقابل پيكان بازى كرد. روز گذشته با اجازه كادر فنى در تمرينات حضور نداشت اما در خصوص اين بازيكن بايد بگويم كه حضور يا عدم حضور يك بازيكن در تيم بسته به نظر سرمربى تيم است.سرپرست تيم فوتبال استقلال اضافه كرد: قطعا سرمربى تيم با بازيكن خود صحبت خواهد كرد و در خصوص ماندن يا رفتن وى به توافق خواهند رسيد. البته به نظرم بهتر است كه اين مسائل رسانه اى نشود زيرا به نفع هر دو طرف خواهد بود.وى در مورد فرهاد مجيدى هم اظهار داشت: مديريت و سرمربى تيم درهاى استقلال را براى فرهاد مجيد باز گذاشته و از او خواسته كه به استقلال برگردد. در هر صورت، هم مديريت باشگاه و هم كادرفنى علاقه مند هستند مجيدى به استقلال برگردد و اين تصميم در پاسخ به هواداران كه خواهان بازگشت مجيدى به استقلال بوده اند، گرفته شده است.
ماجدى در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين كار را نمى شد در ابتداى فصل انجام داد و با آمدن مجيدى موافقت كرد، گفت: گذشته ها گذشته و ديگر نمى توان راجع به آن صحبت كرد، شايد اگر به گذشته برگرديم، همه ما خيلى از اشتباهات زندگى چمان را انجام ندهيم. ما تمام تلاش خود را انجام داديم تا مجيدى را به استقلال بازگردانيم اما اكنون ديگر بايد فرهاد خودش تصميم بگيرد كه مايل است به استقلال برگردد يا خير.وى با اشاره به اينكه هرچند استقلال برابر پيكان در ديدار تداركاتى شكست خورد اما فوتبال تهاجمى و خوبى را ارائه كرد، اظهار داشت: فكر مى كنم كادر فنى استقلال به نكاتى كه لازم بود، دست پيدا كرد. اگر چه بايد بپذيريم در استقلال و پرسپوليس هواداران حتى در ديدار دوستانه نيز خواهان پيروزى تيم محبوب خود هستند اما اين شكست ها مى تواند سرمنشاء پيروزى هاى آينده باشد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در مورد ديدار اين تيم با سايپا در چارچوب رقابت هاى جام حذفى هم تصريح كرد: با توجه به اينكه با چند بازى مى توانيم حضورمان در ليگ قهرمانان آسيا را قطعى كنيم، مطمئن باشيد با تمام قدرت در اين مسابقات حضور پيدا كرده و تلاش مى كنيم نخستين ديدارمان در اين جام را هم با پيروزى پشت سر بگذاريم.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا برنامه خاصى براى حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا داريد، تاكيد كرد: تمامى مجموعه باشگاه استقلال در تلاش هستند تا بتوانيم ديدارهاى بسيار خوبى را مقابل حريفانى برگزار كنيم كه آنها نيز تدارك خوبى براى اين مسابقات ديده اند.ماجدى در پايان گفت: تمام تلاش خود را به كار مى بنديم تا مرحله گروهى اين مسابقات را با سربلندى پشت سربگذاريم اما پس از آن، با توجه به اينكه فصل نقل و انتقالات در ايران شروع مى شود، مطمئنا تعدادى از بازيكن مى روند و نفرات جديد به استقلال مى آيند.اما قاطعانه مى گويم ما نظر ويژه اى به اين مسابقات داريم و با تمام قدرت پاى به اين مسابقات خواهيم گذاشت.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پورحيدرى: همه چيز خوب است
پورحيدرى گفت: اميدوارم مشكلات تاكتيكى حل شود هواداران از نحوه بازى راضى نيستند. دوست دارند بازى زيبا ببينند. اميدوارم در نيم فصل دوم بدرخشيم.وى درباره نقل و انتقالات گفت: چند تا بازيكن خارجى و ايرانى مد نظر ماست و در حال مذاكره هستيم اما با يك نفر از بازيكنان خارجى توافق كرديم و در هفته هاى آينده قرارداد ثبت مى شود.وى درباره اختلاف اشجارى و حيدرى افزود: من فكر نمى كنم مشكلى باشد اين تيم كادرفنى بود كه اشجارى جذب شود. در حال حاضر هم هيچ مشكلى اين دو با هم ندارند.وى درباره حمودى هم گفت: هنوز هيچ مشخص نيست زيرا مربوط به تصميم سرمربى تيم است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
عمران زاده: جام جذفى جاى اشتباه نيست
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت:«قصد داريم از سايپا انتقام بگيريم.»وى درباره خريدهاى جديد باشگاه استقلال اظهار داشت:«اين خريدها با نظر كادر فنى انجام شد.بازيكنان خوبى به استقلال آمدند.ما در نيم فصل اول از كمبود بازيكن رنج مى برديم و در برخى از بازيها فقط ۱۳ بازيكن در تيم حضور داشتند كه اين كار ما را سخت كرده بود.»او درباره شرايط خود بعد از سپرى كردن مصدوميت گفت:«مصدوميت سختى را پشت سرگذاشتم. خوشبختانه يك هفته است كه در تمرينات گروهى حاضرم و در بازى با پيكان هم به ميدان رفتم.»عمران زاده درباره كاپيتانى خود در نيمه اول بازى با پايكان عنوان كرد:«كاپيتانى در استقلال چه در بازى تداركاتى و چه در بازى رسمى افتخار بزرگى است و من از اين قضيه خوشحالم»مدافع استقلال درباره قرعه آبى پوشان در ليگ قهرمانان آسيا گقت:«شرايط ليگ قهرمانان آسيا با بازيهاى داخلى متفاوت است.بايد به بهترين شكل از استقلال حمايت و مشكلات مالى برطرف شود.تيمهايى كه در گروه ما هستند كهكشانى خرج مى كنند و ما بايد با آنان مقابله كنيم.»وى درباره اينكه ايا آستقلال قهرمان مى شود يا خير،گفت:«در نيم فصل دوم كار براى همه تيمها سخت است و بازيها نزديك به هم خواهد بود.اگر مشكلات مالى برطرف شود صد در صد قهرمان خواهيم بود.»عمران زاده درباره بازى جام حذفى برابر سايپا گفت:«جام حذفى جاى اشتباه نيست.ساپيا تيم خوب و منسجمى است.متأسفانه در نيم فصل اول به آنان باختيم و در جام حذفى مى خواهيم انتقام بگيريم.»
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: تغییر زمان بازی پرسپولیس عجیب است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال گفت: نمیدانم ما چرا باید فردا بازی کنیم و پرسپولیسیها چهارشنبه؟!
![]()
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی در نشست خبری پیش از دیدار با سایپا اظهار داشت: سایپا واقعا با برنامه است و در بازی رفت ما را شکست داده است. البته ما هم تغییراتی دادیم و فردا بازی سختی داریم. با توجه به اینکه 2 بازی گذشته را شکست خوردهایم از لحاظ روحی و روانی کار کردهایم و بازیکنان ما پیشرفت خوبی داشتند و با آرامش بیشتر به مصاف حریف میرویم. هم آنها ما را میشناسند و هم ما نسبت به تیم سایپا شناخت داریم و تصور میکنم بازی سختی خواهد بود.
وی در خصوص اینکه چرا شما فردا بازی میکنید و پرسپولیس روز چهارشنبه گفت: برای من هم عجیب است؛ چرا باید این اتفاق بیفتد؟ دیدید که ما به یک سفر رفتیم و چه بلاهایی بر سرمان آوردند و روند داوری را هم که دیدید اما برای خود من هم عجیب است که چرا باید چنین برنامهریزی شود.
سرمربی تیم استقلال در خصوص ناراحتی جواد نکونام و اینکه او مجددا نسبت به حضور در این تیم بی تمایلی نشان داده است، گفت: 2 ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات محمد محمدی و ایمان مبعلی نزد من آمدند و خواهان جدایی شدند. زندی هم در نیم فصل اول همین کار را کرد ولی من اعتقاد دارم بازیکن باید با قلبش بازی کند ولی نکونام تا این لحظه حرفی از جدایی نزده است.باید علتیابی کنیم تا ببینیم مشکل او چیست. شاید او مشکلاتی داشته باشد که ما نمیدانیم.
خبرنگاری در خصوص علت حضور پژمان منتظری در مسابقات غرب آسیا سوال پرسید که قلعهنویی گفت: برای من هم عجیب است چون لزومی نداشت که منتظری به آنجا برود. ما کلاً سه مدافع وسط داریم که یکی از آنها در شرایط ایدهآل نیست، حالا اگر آن بازیکن را نمیدادیم میگفتند قلعهنویی میخواهد به تیم ملی ضربه بزند.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به کمبود مدافع قصد به خدمت گیری بازیکنی در این پست را ندارید گفت: سه مدافع برای استقلال کافی است و من هم قبول دارم که تیمی که میخواهد در سه جام رقابت کند باید 5 مدافع قوی و خوب داشته باشد اما فعلا برای ما همین تعداد کافی است.
قلعهنویی در خصوص اینکه آیا با توجه به گذشته استقلال در جام حذفی این مسابقات را جدی میگیرید با تمرکزتان روی لیگ برتر و آسیا است گفت: ما که هیچ وقت نمی خواستیم در جام حذفی حذف بشویم و تیمها ما را شکست میدادند، ضمن آنکه 2 قهرمانی در جام حذفی داریم اما قطعا همان نگاهی که روی لیگ برتر داریم روی جام حذفی نیز خواهیم داشت.
سرمربی استقلال در خصوص نقل و انتقالات این باشگاه خاطر نشان: بازیکن برزیلی قرار بود به تهران بیاید اما این اتفاق نیفتاد و رایزنیهایی را انجام دادیم که فردا یا پسفردا به تهران بیاید. همچنین کاماچو ارزه را از روی فیلم انتخاب کردیم و با توجه به شناختی که به آقای بیات مدیرعامل شارلوا داشتیم میدانستیم که او میخواهد به استقلال کمک کند. در این دو جلسهای که این بازیکن را دیدم او در حد استقلال است.
وی در خصوص شرایط میلاد میداوودی و اینکه گفته میشود این بازیکن از روز سهشنبه در تمرینات شرکت خواهد کرد گفت: من از این موضوع خبری ندارم.
به گزارش فارس سرمربی استقلال در خصوص اینکه آیا باشگاهی با بازیکنان شما مذاکره کرده است یا خیر، عنوان کرد: قانونی در نیم فصل وجود دارد که تیمها میتوانند نقل و انتقالات انجام دهند که این قانون هم خوب است. اتفاقا اگر این قانون با رایزنی صورت بگیرد بهتر خواهد بود.با بازیکنان ما در میانه راه صحبت کردند و من موضعی نگرفتم چون اعتقاد دارم بازیکن باید با قلبش بازی کند و اگر این گونه نباشد بهتر است که برود. اگر هم یک بازیکن مثلا از استقلال به سایپا رفت دلیل بر ضعف او نبوده و نتوانسته خودش با این تیم هماهنگ کند.
وی در خصوص مذاکره استقلال با غلامرضا رضایی گفت: من خبری ندارم و چنین اتفاقی نیفتاده است.
یکی از خبرنگاران پرسید روزنامهها نوشتهاند شما از فرهاد مجیدی خواستهاید قرارداد 4 ماهه ببیند ولی او میخواهد قراردادش یک سال و نیمه باشد که قلعهنویی پاسخ داد: روزنامهها خیلی چیزها مینویسند. امروز از قول من نوشته شده اگر نکونام از استقلال برود بهتر است، من نمیدانم آنها فکر نمیکنند که خدایی وجود دارد و آخرتی است! مجیدی سرمایه ملی و سرمایه استقلال است. اول فصل هم خودم پیشنهاد دادم بیاید. نظر مردم و احترام به نظر آنها نیز مهم است ولی اگر این بار گفتم او به استقلال برگردد به خاطر شخصیت خودش بود. ما هم که صدرنشین هستیم اگر مثلا استقلال ششم بود میگفتیم او نیاید. در زمان من دو بازیکن خداحافظی کردند و دوست داشتم در مورد مجیدی هم همین اتفاق بیفتد. اگر دوست داشت بیاید و بازی کند و اگر توانست ادامه دهد، اگر هم دوست نداشت خداحافظی کند. اما من پیشنهادی مبنی بر قرارداد چهارماهه به او ندادم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
نکونام: حضورم در النصر هنوز قطعي نشده است
بازيکن تيم فوتبال استقلال جدايي اش از اين تيم را تاييد يا تکذيب نکرد و گفت: مذاکراتي با النصر داشته ام اما هنوز حضورم در اين تيم قطعي نشده است.
جواد نکونام که اين روزها صحبت از جدايي اش از استقلال است عصر امروز چهارشنبه در حاشيه تمرين اين تيم ضمن بيان اين مطلب در جمع هواداران گفت: من به خاطر پول به استقلال نيامدم که به خاطر پول از اين تيم بروم. من خودم يکي از هواداران تيم استقلال هستم و مطمئن باشيد اگر از اين تيم هم بروم، پرسپوليس برو نيستم.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا نيم فصل از استقلال جدا خواهد شد گفت: به هر حال اتفاقاتي رخ داد که من را ناراحت کرده است. با اين حال هنوز نه مادنم قطعي است و نه رفتنم. خصوصيات اخلاقي من طوري است که اگر جايي اذيت شوم نمي مانم. با اين حال هنوز مشخص نيست بروم يا بمانم.
بازيکن تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان کرد: من صحبت هايي با باشگاه النصر امارات داشته ام اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست و مشخص نيست که به اين تيم بروم يا نه.
بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال ديدارهاي جام حذفي را سخت و دشوار خواند و گفت: شرايط رقابت هاي جام حذفي با مسابقات ليگ فرق دارد. ما براي رسيدن به مراحل بالاتر در اين مسابقات بايد تمرکز داشته باشيم. ديدار با سايپا سخت و دشوار خواهد بود و اميدوارم بتوانيم در اين بازي به پيروزي برسيم.
ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و سايپا در رقابت هاي جام حذفي روز جمعه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: جباری آماده، حتی میتواند مشکلات تیم ملی را هم حل کند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مجتبی جباری بازیکن بزرگی است و اگر آماده شود حتی میتواند مشکلات تیم ملی را حل کند.
![]()
به گزارش .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی پس از پیروزی 4 بر صفر برابر سایپا در جام حذفی در نشست خبری اظهار داشت: این برد را به روح هوادار فقید و خانوادهاش تقدیم میکنیم. نیاز به زمان داریم، تغییرات خوب بودند و بازیکنان هم ما خوب بودند. بالانس در جناحین استقلال به وجود میآید. آمدن جباری تاثیرگذار بود. هنوز با استقلال مد نظر من فاصله داریم. بازی به بازی باید بهتر شویم به خصوص در نیم فصل دوم. سایپا با برنامه بود 10 نفره شد و روندشان تغییر کرد. به بازی سرعت دادیم توانستیم پیروز شویم و به سایپا هم تبریک میگویم. جناحین خوب کار کردند و باید به همه بازیکنان تبریک بگویم.
وی در مورد استقلال متفاوت با حضور جباری، گفت: تشکر میکنم از سوالتان و یک تبریک هم به مردم میگویم. مردم ما را تنها نگذاشتند. جباری بازیکن بزرگی است. همه زحمت کشیدند. مجتبی آماده شود حتی مشکلات تیم ملی را هم حل میکند[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)