Design & Developed BY Patira

صفحه 104 از 470 نخستنخست ... 45494102103104105106114154204 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,031 تا 1,040 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

با اعلام علی پروین / استيلي در پرسپوليس ماندني شد

مرجع خبری پرسپولیس :
    عضو هیئت مدیره پرسپولیس از ادامه حضور حمید استیلی در رأس کادر فنی این تیم خبر داد.

علی پروین اعلام کرد: حمید استیلی در چند بازی اخیر دچار بدشانسی شده و به همین دلیل نتیجه نگرفته است. وی در پرسپولیس می‌ماند به و کارش ادامه می‌دهد.

3. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

سردار رویانیان مدیرعامل پرسپولیس را بهتر بشناسیم

مرجع خبری پرسپولیس :
    در مرداد ماه 1388 نام او به عنوان جانشین محمد علی آبادی برای ریاست سازمان تربیت بدنی مطرح شد، اما در نهایت علی سعیدلو این پست را گرفت.

سردار سرتیپ محمد رویانیان فرمانده سابق پلیس راهنمایی و رانندگی و از سال ۱۳۸۶ با حکم محمود احمدی نژاد رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت است.

وی پیش از این از سال ۱۳۶۱ وارد کمیته شهرستان نور شد و بتدریج به فرماندهی کمیته و از آن پس با ادغام کمیته و شهربانی به عنوان فرمانده نیروی انتظامی نور و سپس به عنوان فرمانده نیروی انتظامی مازندران منصوب شد. وی به عنوان اولین فرمانده پلیس تازه تاسیس ۱۱۰ منصوب شده و تا ۱۳۸۰ رییس مرکز فوریتهای پلیسی بوده‌است.

پس از آن رویانیان در جایگاه فرماندهی پلیس راه قرار گرفت و تا سال ۱۳۸۴ در این سمت بود تا در سال ۱۳۸۴ با جایگزینی اسماعیل احمدی مقدم به جای قالیباف وی نیز جایگزین انصاری رئیس راهنمائی و رانندگی کشور شد. او در سال 1386 بازنشسته و به عنوان رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور منصوب شد. رویانیان دارای یک فرزند پسر و دو فرزند دختر است که همه آنها ازدواج کرده‌اند.

در مرداد ماه 1388 نام او به عنوان جانشین محمد علی آبادی برای ریاست سازمان تربیت بدنی مطرح شد، اما در نهایت علی سعیدلو این پست را گرفت. رویانیان در یکی از مصاحبه های خود از علاقه به ورزش گفته و اینکه در جوانی کونگ فو را دنبال می کرده است.

5. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

کاشانی را مدیرعامل استقلال کنید !

مرجع خبری پرسپولیس : کاشانی را مدیرعامل استقلال کنید !
    قلمم روی کاغذ نمی رود! نمی دانم چگونه بنویسم ، واقعا شوک بزرگی بود پرسپولیسی ها همه منتظر شوک بزرگی به بدنه باشگاه بودند تا از این اوضاع اسفناک رهایی یابند اما به یکباره شوکی به بزرگی یک سونامی همه آرزوهای هواداران پرسپولیس را با خود برد ، هوادارانی که گمان می بردند بالاخره بعد از سال ها دوباره مدیری ورزشی همچون محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل پرسپولیس خواهد شد و با بازگشت مربی بزرگی چون دنیزلی دوباره روح تازه ای به کالبد نیمه جان پرسپولیس خواهد دمید .

اما چنین نشد و دوباره قدرت اشخاص سیاسی به توان مدیران ورزشی چربید و محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس شد ، نمی دانم چه مدت زمانی به طول خواهد انجامید تا این مدیر جدید بفهمد که در فوتبال سیستم 4-4-3 وجود ندارد اما می دانم در این شرایط امیدی به بقای پرسپولیس در لیگ برتر هم در اعماق ذهن هواداران وجود ندارد به حق باید گفت سرخورده تر از این هوادار در دنیا وجود نخواهد داشت ، شاید مدیران کشوری ندانند اما بوکا تیمی بود که پس از 100 سال به دسته 1 فوتبال آرژانتین سقوط کرد و پرسپولیس هم در این مسیر گام بر می دارد!

روان این هوادار از آنجا بیشتر آزرده خاطر می شود که چرا باشگاه رقیب که او هم توسط دولت اداره می شود باید اینگونه در بازار نقل و انتقالات بمب ترکانده و از همه تیم ها سرتر باشد ؟ آیا این دو تیم که از یک طریق تغذیه می شوند چرا نباید بتوانند مثل هم رقابت کنند ؟ هر دو آخر یا هر دو در رقابت سالم قهرمانی !؟؟

مسلما تنها تفاوت این دو تیم مدیریت این دو تیم است که یکی بر ارزش های قانونمندی پایدار و دیگری به هر طریق قانون گریزی را سرلوحه قرار داده و تیمش را قدرتمند تر از همیشه راهی میادین می کند !
    به عنوان یک هوادار پرسپولیس از مسئولین نمی خواهم مدیری ورزشی را برای پرسپولیس انتخاب کنند چون می دانم حتما صلاح و مصلحتی هست که این امر اتفاق نمی افتد فقط از مسئولین محترم دولتی و وزارت ورزش محترمانه تقاضا داریم یک مدیر لایق و پاک کارآمد غیرورزشی همچون محمد رویانیان را برای استقلال انتخاب کنند تا به اوضاع این باشگاه هم سر و سامانی دهد و این دو باشگاه هر دو مدیری قوی و توانمند داشته باشند و فقط پرسپولسی ها از این نعمت برخوردار نشوند ، لذا بنده حقیر حاج حبیب کاشانی را برای اخذ سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال پیشنهاد می نمایم .

در پایان از همه مسئولین کشوری که طی دو سال گذشته تلاش شبانه روزی خود را به بهترین نحو برای انتخاب این هیئت مدیره گذاشتند سپاسگذارم .

7. 6 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

خواسته های اعتراضی هواداران پرسپولیس ادامه خواهد یافت
    مرجع خبری پرسپولیس : هواداران تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز(سه شنبه) مقابل باشگاه پرسپولیس جمع شده و خوستار کنار رفتن عوامل ناکامی این تیم شدند.

خبرهای رسیده حاکی از آن است که پس از استعفای حبیب کاشانی خواسته های هواداران پرسپولیس به پایان نرسیده و خواهان بازگشت پیشکسوتان دلسوز به تیم و انتخاب یک کادر فنی قوی بوده و روز آینده نیز به حضور خود ادامه خواهند داد.

یکی از هواداران حاضر در جمع امروز که تمایل نداشت نام خود را عنوان کند در این خصوص گفت: «با توجه به اینکه حبیب کاشانی امروز در باشگاه حضور نداشت و استعفا داد ، طبق صحبت هایی که با ماموران محترم کلانتری ونک داشتیم قرار شد جمع را ترک کرده و فردا دوباره با هماهنگی که با ماموران انجام شد به محل باشگاه بازگردیم. قرار است از ساعت 12 دوباره در محل باشگاه حاضر شویم و خواسته خود مبنی انتخاب یک کادرفنی قوی همچون مصطفی دنیزلی و بازگشت پرسپولیس به روزهای اوج را مطرح کنیم.»

فردا جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تشکیل خواهد شد و در خصوص وضعیت کادرفنی تصمیم گیری خواهد شد.

گفتنی است اجتماع قبلی صبح روز سه شنبه در محل باشگاه پرسپولیس در میدان پیروزان تهران واقع در خیابان شیخ بهایی برگزار شد.

9. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

رويانيان: اول بايد افراد را بشناسم، بعد صحبت كنم/ کسی نمی‌تواند بگوید استقلالی‌ام

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس درباره اینکه از استیلی حمایت می کند، گفت: اول باید افراد را بشناسم و سپس صحبت کنم.
    محمد رویانیان در خصوص انتخابش به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: ترجیح می دهم با توجه به اینکه تازه به این سمت انتخاب شدم فعلا مصاحبه ای نداشته باشم.
    من اول باید همه را بشناسم و به امور مسلط شوم سپس بتوانم حرفی بزنم. اکنون باید به فکر مدیریت باشم.

وی افزود: در این 33 سال هیچ جا را خودم انتخاب نکردم و هر جا که به من تکلیف کرده اند در خدمت مردم بوده ام. کمترین خادم مردم هستم. ما فوتبالی آرام اما پر جهش، وزین، با وقار، عمیق و متین و مقتدر می خواهیم در نتیجه در چنین شرایطی از هر صحبتی ممکن است تعبیری شود.

مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که برخی منابع از استقلالی بودن وی خبر داده اند، اظهار داشت: استقلال، پرسپولیس، استیل‌آذین، شیرین فراز، داماش، شموشک نوشهر تیم هایی هستند که مردم دوستشان دارند. ما هم جزء مردم هستیم و همه تیم ها را دوست داریم. البته اکنون پرسپولیس را بیشتر دوست دارم.

رویانیان تصریح کرد: پرسپولیس را از قدیم دوست داشتم و اتفاقا رفقایی هم مثل پنجعلی، دایی و علی پروین دارم، پس هیچکس نمی تواند اتهامی به من بزند و بگوید استقلالی ام. البته با استقلالی ها هم رفیق هستم اما با هر کسی دوست باشیم و مقابل ما باشد به آنها گل می زنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از استیلی حمایت می کند، گفت: باید ابتدا نفرات را بشناسم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

11. 6 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پروين همه كاره فني پرسپوليس در هيئت مديره شد.

مرجع خبری پرسپولیس : با تصمیم اعضای هیئت مدیره پرسپولیس امورات فنی تیم به علی پروین سپرده شد.
    در جلسه شب گذشته هیئت مدیره پرسپولیس اعضا تصمیمات جدیدی را در روز اول کاری خود برای پرسپولیس گرفتند. از همین رو با تصمیم اعضای هیئت مدیره پرسپولیس امورات فنی و بررسی آن به علی پروین سپرده شد.
    پروین قرار است کلیه امورات فنی زیر را بررسی و مشکلات را در دومین جلسه هیئت مدیره پرسپولیس اعلام کند. گفتنی است علی پروین روز گذشته اعلام کرد که حمید استیلی به عنوان سرمربی در پرسپولیس ماندنی شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

نژادفلاح : پرسپولیس به دوران اوج بازمی‌گردد.

پرسپولیس اف سی : محمد حسین نژاد فلاح در خصوص حضورش در هیئت مدیره پرسپولیس گفت: با توجه به اینکه مدتی پرسپولیس با سرپرستی اداره می‌شد باید برای این تیم تصمیماتی گرفته می‌شد. یک سرپرست ۶ ماه بیشتر نمی‌تواند در یک تیم کار کند. به هر حال سرپرستی آقای کاشانی بیشتر طول کشید و ایشان زحمات زیادی کشیدند.
    وی افزود: طبق قانون باشگاه بزرگ پرسپولیس باید در راستای اساسنامه هیئت مدیره خود را مشخص می‌کرد که با تدبیر ویژه دکتر عباسی پس از رایزنی‌های فراوان افراد مشخص شدند.

نژاد فلاح ادامه داد: در بین اعضای هیئت مدیره اسطوره‌ای بزرگ در فوتبال ایران به نام علی پروین وجود دارد که سرمایه‌ این مرز و بوم است. او خودش سال‌ها به عشق پرسپولیس عرق ریخته و عالی ترین مقام‌ها را کسب کرده؛ پس انتخاب بسیار خوبی بود.
    وی تاکید کرد: نفر دوم محمد پنجعلی است که سال‌ها در خط دفاعی پرسپولیس و تیم ملی جنگیده و سرد و گرم فوتبال را کشیده است. این ۲ نفر از بزرگان پرسپولیس هستند و انشاءالله بتوانند به پرسپولیس کمک کنند.
    نژاد فلاح یادآور شد: در کنار بزرگان پیشکسوت که حضور آنها قطعا نوید بخش روزهای خوب برای پرسپولیس است آقای فروزنده معاون محترم رئیس جمهور که خودش یکی از هواداران پرسپولیس است حضور دارد. این تصمیم نشان دهنده علاقه و جدیت رئیس جمهور محترم و وزیر ورزش به باشگاه بزرگ و مردمی پرسپولیس است. این انتخاب نیز می‌تواند کمک شایانی به پرسپولیس کند. آقای فروزنده بسیاری از مشکلات پرسپولیس را حل می‌کند. ایشان در کارهای اداری و سیاسی زبانزد عام و خاص هستند و قطعا تدابیری ویژه خواهند داشت.
    وی در خصوص مدیرعاملی رویانیان به فارس گفت: رویانیان فردی است که برای مردم شناخته شده است. سردار رویانیان فردی است که ویژگی‌ها و برجستگی‌های مدیریت خوبی دارد. ایشان پروژه‌های بزرگی را در دست داشته و تعامل خوبی با افراد مختلف دارد. او خوش رفتار است و می‌داند باید چطور با مشکلات برخورد شود. جا دارد از این تصمیم آقای عباسی که سعی کرده خونی تازه‌ای به پرسپولیس تزریق کند سپاسگزاری داشته باشیم.
    عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: جا دارد از تلاش حبیب کاشانی تشکر ویژه داشته باشم. مدیریت در باشگاه استقلال و پرسپولیس کار ساده‌ای نیست مخصوصا اگر یک نفر بخواهد همه این کارها را در باشگاه انجام دهد. به کاشانی خسته نباشید می‌گویم و انشاالله در ادامه راهش موفق باشد.
    وی در خصوص انتخاب رئیس هیئت مدیره پرسپولیس گفت: پس از جلسه شب گذشته هیئت مدیره در خصوص ریاست هیئت مدیره وارد مشورت شدیم و به این نتیجه رسیدیم که حق با آقای فروزنده معاونت محترم رئیس جمهور است تا تصمیم‌های نهایی را در راس هیئت مدیره ایشان بگیرند. قطعا آقای فروزنده تدابیر خوبی برای باشگاه پرسپولیس دارند که متعاقبا آنها را به اطلاع مردم شریف ایران و هواداران پرسپولیس می‌رسانیم.
    نژاد فلاح همچنین در خصوص رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس به فارس گفت: پس از جلسه هیئت مدیره شب گذشته با آقای عباسی در این باره صحبت و به او اعلام کردم برای همدلی بیشتر و هماهنگی‌ کارها باید ایشان مسئولیت رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس را بپذیرد تا گزارش های لازم را به ایشان بدهیم و هیئت مدیره بیشتر احساس مسئولیت کند. با این تفاسیر عباسی رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس خواهد شد.
    عضو هیئت مدیره پرسپولیس درباره حمید استیلی گفت: در کنار علی پروین و محمد پنجعلی، حمید استیلی نیز یکی از سرمایه‌های باشگاه پرسپولیس است که زحمات زیادی در این تیم کشیده است. درست است ایشان روزهای خوبی در پرسپولیس نداشته اما باید به این توجه کرد که نتیجه نگرفتن یک تیم دلایل مختلفی دارد که فقط یکی از آن سرمربی است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم استیلی در راس کار بماند و موانع مختلف را از پیش روی ایشان برداریم. استیلی به پرسپولیس عشق و علاقه دارد و می‌تواند پرسپولیس را به روزهای درخشان باز گرداند. ما بازیکنان خوبی در پرسپولیس داریم که با اضافه شدن علی پروین و شوک مثبت می‌توانیم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.
    وی افزود: فارغ از اینکه بخواهیم به فردی توهین کنیم یا افرادی از ما ناراحت شوند جا دارد از طرف هیئت مدیره پرسپولیس از تمام هواداران این تیم بابت نتایج بد گذشته و مخصوصا باخت در دربی عذر خواهی ویژه‌ای داشته باشیم و همه با هم کمک کنیم تا پرسپولیس به روزهای اوج خود برسد. ما همه یک خانواده هستیم و برای اینکه پرسپولیس سرپا شود باید با یکدیگر یکدل شویم. مطمئن باشید با حمایت وزیر ورزش و قول رئیس جمهور و حمایت اعضای هیئت مدیره و پیشکسوتان پرسپولیس به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.

15. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

جلسه استیلی با بازیکنان در صنایع دفاع برگزار شد.

پرسپولیس اف سی : این نشست به مدت ۳۵ دقیقه در سالن کنفرانس صنایع دفاع برگزار شد و حمید استیلی در خصوص اعضای جدید هیئت مدیره و رفتن حبیب کاشانی از پرسپولیس سخن گفت.
    وی در این گفت و گو تاکید کرد که تیم اکنون نیاز به آرامش دارد تا در بازی‌های آینده بتواند عملکرد بهتری را از خود نشان دهد.
    استیلی از دیدار اعضای تیم با هیئت مدیره جدید، به زودی خبر داد و گفت: در آن جلسه بازیکنان می توانند تمامی خواسته های خود را به هیئت مدیره منتقل کنند.
    ۹ ملی‌پوش تیم پرسپولیس در این جلسه حضور داشتند.با توجه به تعطیلی تمرینات تیم ملی در روز گذشته این نفرات امروز به باشگاه خود برگشتند.

17. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

اولادی : با پای شکسته هم باید برای پرسپولیس بازی کنم.

پرسپولیس اف سی : مهرداد اولادی درباره آخرین شرایط جسمانی خود اظهار داشت: دیروز در تمرینات تیم فشار زیادی به من وارد شد، پایم ورم کرد و دردم بیشتر شد؛ به همین دلیل امروز کمی با توپ کنار زمین تمرین کردم.
    وی ادامه داد: دوست دارم هرچه زودتر به ترکیب تیم بازگردم. به خاطر انگیزه زیادی که داشتم با پرسپولیس قرارداد بستم؛ اما هفته اول در دقیقه پنجم به خاطر درد کتف از زمین بیرون آمدم. هفته دوم نیز در دقیقه ۳۰ با پارگی رباط مواجه شدم.
    اولادی با اشاره به اینکه اکنون از شرایط مصدومیتش خیلی کلافه است، گفت: حرف و حدیث های زیادی به خاطر آمدنم به پرسپولیس و مصدومیتم گفته می شود که نمی‌خواهم وجود داشته باشد. دوست دارم بیشتر به این تیم کمک کنم.

وی درباره اینکه زود پا به توپ نشده است، تصریح کرد: خودم می خواستم زود برگردم. وقتی وضعیت تیمی مثل پرسپولیس است حتی باید با پای شکسته هم بازی کرد.
    اولادی درباره تاکید استیلی به اینکه مراقب پایش باشند، اظهار داشت: ایشان به من لطف دارند اما به هر حال این اتفاق افتاده است.
    مهاجم تیم پرسپولیس درباره آمدن علی پروین گفت: در این زمینه حرف خاصی ندارم. ایشان بزرگ فوتبال ایران است و با آمدنش شرایط بهتری را در پرسپولیس شاهد خواهیم بود.
    اولادی در پاسخ به اینکه آیا فکر می کند آمدن هیئت مدیره جدید تاثیر مثبتی بر روند تیم خواهد داشت، افزود: من بازیکن تیم هستم و باید کار خودم را انجام دهم. کاشانی در پرسپولیس خوب کار کرده بود، به هر حال این تغییر و تحولات ایجاد شده است. وظیفه من اظهار نظر درباره آنها نیست.

19. 6 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نژادفلاح: هواداران راضي شوند، استيلي مي ماند

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس، گفت: تعيين زمان براي سرمربي يک تهديد است، نه فرصت. چرا که فشار و استرس اين زمان اجازه عملکرد مناسب را به سرمربي و تيم نخواهد داد.

محمد حسين نژاد فلاح پس از دومين نشست اين هيات مديره گفت: اولين جلسه شب گذشته در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد ولي امروز نيز اولين جلسه در باشگاه برگزار شد و طبيعي است که پس از بازي روز يکشنبه، جلسه معارفه و توديع در باشگاه انجام خواهد شد ولي چون بازي روز يکشنبه براي ما خيلي مهم بود، امروز براي اين بازي برنامه ريزي شد که قرار شد با تمام وجود از تيم حمايت کنيم و انشاءا... پرسپوليس بتواند بردش را در اين بازي داشته باشد.

وي مهمترين اولويت براي پيشرفت پرسپوليس را نياز به يک برنامه زمانبندي دانست و افزود: اولويت بندي نيازمند يک برنامه زمانبندي شده است که طي چند جلسه بتوانيم اولويت بندي کنيم. آنچه که براي ما مهم است خارج کردن پرسپوليس از وضعيت فعلي است که اين بدست نمي آيد جز با بردها و ما در حال حاضر تنها به برد تيم فکر مي کنيم و تمام توان اعضاي هيات مديره، مدير عامل، کادر فني و بازيکنان در اين است که با بردهاي پي در پي بتوانند دل هواداران را شاد کنند و در يک کلمه اگر بخواهم بگويم که اولويت باشگاه در چيست؟ بايد بگويم جلب رضايت هواداران. من واقعا از هواداران عزيز و ارزشمند که روزهاي سختي را پشت سر گذاشته اند عذرخواهي مي کنم. هواداران مطمئن باشند که همت ارکان باشگاه جلب رضايت آنها است.

او در پاسخ يه سوالي درباره وضعيت استيلي و زمان فرصت داده شده به او تصريح کرد: مسلما اين تغيير و تحول براي برد بوده و ما وضعيت خوبي را در جدول رده بندي نداريم. منتهي همه بايد دست به دست هم بدهيم تا سير صعودي بردهاي تيم دنبال شود و طبيعتا اگر آقاي استيلي بتوانند اين سير صعودي را طي و حفظ کنند که موجب رضايت مندي هواداران باشد و چه کسي بهتر از ايشان.

varzesh3
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

21. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 104 از 470 نخستنخست ... 45494102103104105106114154204 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)