Design & Developed BY Patira

صفحه 103 از 218 نخستنخست ... 35393101102103104105113153203 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,021 تا 1,030 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal رحمتى استقلالى ها را ممنوع المصاحبه كرد؟

بعد از ممنوعيت مصاحبه در تيم ملى؛

رحمتى استقلالى ها را ممنوع المصاحبه كرد؟

اين روزها بازار مصاحبه نكردن داغ است و اين پديده كه اخيرا در فوتبال ايران باب شده بعد از ظهور در تيم ملى به تيم استقلال هم كشيده شده است.
    بعداز اينكه ملى پوشان فوتبال ايران در تصميمى ناگهانى خودشان را ممنوع المصاحبه كردند و دور خبرنگاران را خط قرمز كشيدند حالا نوبت به بازيكنان استقلال است كه در پيروى از كاپيتان تيمشان حتى بعد از برد شيرين مقابل
    راه آهن با خبرنگارانى كه در انتظار آنها بودند مصاحبه نكنند.مهدى رحمتى دروازه بان پر اشتباه اين روزهاى تيم ملى و استقلال به همراه كاپيتان تيم ملى كه نمايش نا اميد كننده اى هم در استقلال و هم در تيم ملى دارد تصميم گرفتند براى بازيكنان ملى پوش تعيين تكليف كنند كه حق مصاحبه با ندارند.مهدى رحمتى كه در جريان ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملى به همراه نكونام و على كريمى نقش پررنگى داشت بعد از بازى با راه آهن در رختكن از بازيكنان استقلال خواست با خبرنگارانى كه در انتظار صحبت با آنها هستند حرف نزنند و هر كدام به بهانه اى از مصاحبه با اهالى رسانه سر باز بزنند.اين تصميم غير حرفه اى كه توسط كاپيتان استقلال گرفته شده در ادامه ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملى است. حالا علاوه بر ملى پوشان، بازيكنان استقلال هم رسانه ها را بايكوت كرده اند. در اين زمينه به مسئولان باشگاه استقلال هم انتقاد وارد است كه در حضور برخى از آنها وى چرا بايد كاپيتان تيم براى ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تصميم بگيرد؟تصميم شخصى مهدى رحمتى براى بايكوت كردن رسانه ها همان طور كه تيم ملى را به حاشيه برد مى تواند استقلال را هم به حاشيه ببرد. بايد ديد بازيكنان استقلال پاى تصميم كاپيتان تيمشان مى مانند يا نه؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برهانى دومين گلزن تاريخ استقلال

برهانى دومين گلزن تاريخ استقلال

برهانى مقابل راه آهن هشتاد و سومين گلش را براى استقلال زد و با ركورد گلزنى فرهاد مجيدى در اين تيم مساوى شد.آرش برهانى با گلى كه مقابل راه آهن به ثمر رساند، تعداد گل هاى خود با پيراهن استقلال را با ۸۳ رساند و با ركورد گلزنى فرهاد مجيدى برابرى كرد.برهانى اكنون فقط ۷ گل ديگر نياز دارد تا برترين گلزن تاريخ استقلال شود. برهانى در ۱۴۹ بازى ليگ برتر ۶۳ گل، در ۲۵ بازى ليگ قهرمانان آسيا ۹ گل و در ۱۵ بازى جام حذفى نيز ۱۱ گل زده و در مجموع ۸۳ گل در ۱۸۹ بازى براى استقلال به ثمر رسانده است. ميانگين گلزنى او در هر بازى ۴۴/۰ است. در تاريخ استقلال على جبارى با ۸۹ گل زده برترين گلزن است و فرهاد مجيدى و آرش برهانى نيز با ۸۳ گل در رده هاى بعدى قرار گرفته اند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal نوروزى: جبارى ۳ هفته ديگربه ميادين بر مى گردد

حمودى بايد معاينه شود

نوروزى: جبارى ۳ هفته ديگربه ميادين بر مى گردد

معاون پزشكى باشگاه استقلال اعلام كرد كه جبارى از ۳ هفته ديگر مى تواند بازى كند.امين نوروزى با اعلام اين خبر گفت: جبارى در طول هفته بايد كار دوى خود را شروع كند و اگر مشكل خاصى برايش پيش نيايد، پس از طى ۲ تا ۳ هفته انجام كار بدنسازى مى تواند در بازيهاى ليگ برتر شركت كند.وى همچنين در خصوص على حمودى افزود: وى كه از ناحيه عضله پشت پا دچار گرفتگى شده بود، پس از انجام معاينه دقيق در صورتى كه مشكل خاصى نداشته باشد، حضورش در رقابتهاى ليگ برتر بلامانع است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جشن ازدواج منتظرى امشب برگزار مى شود

جشن ازدواج منتظرى امشب برگزار مى شود

مدافع تيم فوتبال استقلال امشب جشن ازدواج خود را برگزار خواهد كرد. «پژمان منتظرى» امشب پاى سفره عقد مى نشيند و فصل تازه اى از زندگى اش را آغاز خواهد كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تمرین تیم فوتبال استقلال تحت تاثیر حضور یکی از مدارس فوتبال که از قوچان به تهران آمده بودند برگزار شد.
    به نقل از خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل راه‌آهن از ساعت ۱۸ امروز در کمپ مرحوم حجازی پیگیری شد.
    در تمرین امروز آبی‌پوشان پژمان منتظری به دلیل رتق و فتق مراسم عروسی‌اش حضور نداشت ولی بقیه بازیکنان در سلامت کامل پا به پای یکدیگر تمرین کردند.
    *‌ در ابتدای تمرین امیر قلعه‌نویی برای دقایقی کوتاه با بازیکنانش صحبت کرد و سپس او با بازیکنان نوجوانی که از یک مدرسه فوتبال به تهران آمده بودند عکس یادگاری گرفت. این نوجوانان از قوچان برای تماشای تمرین آبی‌پوشان به تهران آمده بودند.
    *‌جواد نکونام به همراه پدرش در تمرین امروز حاضر شد و مورد استقبال کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال قرار گرفت.
    * بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل راه‌آهن به میدان رفته بودند پس از ۲۰ دقیقه ریکاوری راهی استخر و سونا شدند و بقیه بازیکنان در قالب ۲ گروه به تمرین پرداختند.
    * در جریان بازی درون‌ تیمی لیام ردی دروازه‌بان استرالیایی تیم استقلال نقش مدافع راست را ایفا کرد و به عنوان یک مدافع به میدان رفت.
    * سیاوش اکبرپور و حنیف عمران‌زاده که روز گذشته به علت محرومیت برای استقلال به میدان نرفته بودند، امروز در کنار دیگر بازیکنان ذخیره به بازی درون تیمی و فوتبال پرداختند.
    * در اواخر تمرین بود که امیر قلعه‌نویی از مسئولان کمپ استقلال خواست تا به بازیکنان مدرسه فوتبال پیراهن یادگاری با رنگ آبی بدهند که البته آنها از این اقدام استقلالی‌ها بسیار خوشحال شدند. این بازیکنان نوجوان در پایان تمرین با جواد نکونام و مهدی رحمتی عکس یادگاری گرفتند.
    * بنابر اعلام کادر فنی تمرین فردای آبی‌پوشان تعطیل خواهد بود و این تیم از روز سه‌شنبه برنامه‌های آماده‌سازی خود را پیگیری خواهد کرد.

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

معاون حقوقی باشگاه استقلال فعالیت رسمی خود در این سمت را آغاز کرد.
    عبدالرحمن شاه حسینی به عنوان معاونت حقوقی که در زیر مجموعه خود سه کمیته انضباطی،حقوقی و استیناف را دارد،و همچنین مشاور عالی مدیرعامل باشگاه در استقلال فعالیت خواهد کرد. وی سابقه ریاست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را داراست

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

چند بازیکن تیم استقلال با باشگاه تراکتورسازی تبریز مشکل دارند و این موضوع همچنان ادامه دارد و حل نشده است.
    سه بازیکن سابق تیم تراکتورسازی که درحال حاضر به استقلال آمدند از این باشگاه طلب دارند و اعلام کرده اند مسئولان باید در این خصوص اقدام کنند تا مشکلات مالی آنها حل شود
    آنها مدعی شدند در صورتی که پول آنها پرداخت نشود از باشگاه تبریزی شکایت می کنند.

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تيم پيشكسوتان استقلال امروز به ميدان مى رود

تيم پيشكسوتان استقلال امروز به ميدان مى رود

تيم پيشكسوتان استقلال امروز(سه شنبه) به مصاف تيم شهردارى منطقه ۱۰ مى رود.به دعوت رضاييان، معاون ادارى مالى شهردارى منطقه ۱۰ تهران از پيشكسوتان استقلال،اين بازى برگزار خواهد شد.در تيم پيشكسوتان استقلال بازيكنانى نظير:حسين ترابپور،مهدى فنونى زاده،جلال بيات،بهروز پرورش خواه،محسن گروسى،مجيد نامجومطلق،على موسوى،بهتاش فريبا،بيژن طاهرى و مرتضى يكه به سر مربى گرى على شورى به ميدان مى روند.لازم به ذكر است؛ مسئول هماهنگى اين ديدار هاشم حيدرى بازيكن اسبق استقلال بوده كه به تازگى به استخدام شهردارى در آمده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal باشگاه استقلال؛ با عنايتى مذاكره نكرديم

باشگاه استقلال؛ با عنايتى مذاكره نكرديم

در روزهاى اخير رسانه ها از احتمال حضور يك مهاجم داخلى يا خارجى در فهرست استقلال خبر داده اند و گويا قرار است نام دروازه بان خارجى اين تيم از ليست خارج شود.در اين ميان گفته مى شود كه استقلالى ها مذاكراتى را با رضا عنايتى و همچنين عمادرضا انجام داده اند.ميرشاد ماجدى، سرپرست آبى ها در گفت وگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در خصوص خبر مذاكره با عنايتى مى گويد: باشگاه استقلال مذاكره اى با عنايتى انجام نداده و اصلاظ اين كار حرفه اى و درست نيست. در مورد عليعسكر هم چنين موضوعى مطرح شد كه حاشيه هاى زيادى را به وجود آورد اما استقلال با بازيكنى كه با تيم ديگرى قرارداد دارد مذاكره نمى كند.او ادامه داد: در اين ميان گفتن اين موضوع ضرورى است كه باشگاه استقلال تا پايان نيم فصل اول هيچ تغييرى در فهرست بازيكنان ايجاد نخواهد كرد و بعد از پايان اين فصل امير قلعه نويى در مورد اضافه شدن يا جدايى بازيكنان تصميم خواهد گرفت. در مورد اضافه شدن عمادرضا هم بايد بگويم كه از آمدن او بى خبر هستم و اين موضوعى است كه بايد توسط قلعه نويى و مسئولان باشگاه به آن پاسخ داده شود.ماجدى در پاسخ به اين سئوال كه آيا باشگاه استقلال بازيكنان اين تيم را ممنوع المصاحبه كرده است، مى گويد: «باشگاه چنين اقدامى انجام نداده و اين خبر صحت ندارد. من معتقدم براى موفقيت تيم ملى و همچنين پويا شدن ليگ بايد تعامل خوبى بين رسانه ها و بازيكنان به وجود بيايد و اميدوارم مشكلات اخير هرچه زودتر حل شود.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal اميدوار رضايى: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم

اميدوار رضايى: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم

اميدوار رضايى عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم و مطمئنم استقلال قهرمان ليگ دوازدهم خواهد شد.اميدوار رضايى در باره وضعيت استقلال و آينده آبى پوشان اظهار داشت:آينده تيم براى من خيلى روشن است .درست است كه در هفته هاى پيش از بازى با راه آهن نتايج چندان خوبى را كسب نكرديم اما بايد به قلعه نويى و افرادى كه تازه به تيم اضافه شده اند وقت داد.قلعه نويى مربى است با كارنامه اى مشخص كه سبك خاص خود را دارد و در ادامه راه استقلال روز به روز بهترمى شود.وى افزود:تيم استقلال در حال حاضر نياز به زمان دارد وهماهنگى هر چه بيشتر.اين هماهنگى نيز تنها در بازى هاى رسمى حاصل مى شود ودر بازى هاى تداركاتى نمى توان تيم را به هماهنگى رساند.رضايى تاكيد كرد:من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم و مطمئنم اين تيم قهرمان ليگ دوازدهم خواهد شد.در آسيا نيز حرف هاى زيادى براى گفتن داريم.مى خواهيم شأن ايران را در اين بازى ها حفظ كنيم و اميدوارم استقلال پس از سالها بتواند در سطح قاره موفقيت بزرگى كسب كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 103 از 218 نخستنخست ... 35393101102103104105113153203 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)