به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
این روزها انتشار خبری در شبکه های اجتماعی مثل بمب صدا کرده است. ایکر کاسیاس در ماه جولای با نامزدش، سارا کاربونرو، خبرنگار اسپانیایی ازدواج خواهد کرد. این گزارشی است که مجله «لکتوراس » آن را بازتاب داده است جشن ازدواج دروازه بان رئال مادرید و خبرنگار اسپانیایی بعد از برگزاری رقابتهای یورو۲۰۱۲ در کوررال د آلماگر (تولدو)، زادگاه ساراکاربونرو برگزار خواهد شد.
ایکر کاسیاس که خودش متولد موستولس مادرید است، اعلام کرده که جشن ازدواجشان در هر مکانی که نامزدش انتخاب کند، برگزار خواهد شد .البته محلی که از امنیت لازم برای حضور چهره های صاحب نام فوتبال اسپانیا برخوردار باشد
از ابتدای آشنایی ایکر کاسیس و کاربونرو، صحبتهای زیادی درمورد ارتباط این دو به گوش می رسید و انتشار خبر ازدواج آنها انقلاب بزرگی در شبکه هاای اجتماعی را به همراه داشته. بعضی ها با طنز و طعنه دراین رابطه صحبت کرده و برخی دیگر خواستد جزو اولین نفراتی باشند که به این زوج جوان تبریک می گوینند.
آشنایی ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو به رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۰ برمی گردد و جالب اینجاست که مراسم ازدواج آنها هم بعد از یورو۲۰۱۲، یک رویداد فوتبالی دیگر خواهد بود.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
پيروزي رئال مادريد برابر زسکا مسکو
رئال مادريد با برد خوبي که مقابل زسکا مسکو به دست آورد راهي مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد.
دیدار برگشت در حالی در برنابئو آغاز شد که نتیجه دیدار رفت دو تیم یک بر یک بود.
زسکا بازی را خوب آغاز کرد اما مادرید به تدریج بازی را در دست گرفت و زسکا را در نیمه زمینش محبوس کرد. آنها مطابق انتظار به سرعت هم به گل رسیدند. سامی خدیرا توپ را در دقیقه 26 به کاکا سپرد و او آن را به محوطه ششقدم فرستاد و گونسالو ایگواین توپ را به گل تبدیل کرد.
مادرید نیمه دوم را توفانی آغاز کرد و در دقیقه 55 به گل رسید. سرگی چپچوگوف، دروازهبان زسکا که در بازی رفت نمایشی درخشان داشت اشتباهی بد مرتکب شد. او شوت کریستیانو رونالدو را مهار کرده بود اما توپ از دستش دررفت و به درون دروازه غلتید.
زسکا دیگر انگیزهاش را از دست داده بود و در دقیقه 70 گل سوم را هم خورد. کریم بنزما که چند لحظه پیش وارد میدان شده بود ضربهاش را به سمت دروازه زد و پس از دفع توپ ناامید نشد و آن را با نوک پا به گوشه دروازه فرستاد.
زسکا در فاصله 13 دقیقه مانده به پایان یک گل زد. زوران توسیچ توپ را از سمت چپ به پیش برد و با شوتی مهارنشدنی که به تیر دروازه هم برخورد کرد از فاصله 18 متری گلزنی کرد.
رونالدو در دقیقه 94 جشن مادرید را تکمیل کرد و پاس بنزما را با یک شوت به زیبایی به گل چهارم تبدیل کرد.
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
رئال مادرید 4-1 زسکا/ دوختن شنل دهمین قهرمانی را آغاز کنید
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید با پیروزی قاطع برابر زسکا مسکو ، به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ رسید تا روز جمعه حریفش را بشناسد.
![]()
در شب پرشور برنابئو ، رئال مادرید با گلهای گونزالو هیگوائین ، کریم بنزما و کریستیانو رونالدو توانست که زسکا را شکست دهد .
بر خلاف گمانه زنی ها ، این هیگوائین بود که جای بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت . در 25 دقیقه آغازین ، زسکا به خصوص از نظر تدافعی ، کاملا بی نقص عمل کرد و چند موقعیت هم داشتند که خطرناک ترینش تک به تکی بود که دومبیا در دقیقه 18 از دست داد .
اما این گل به موقع هیگوائین بود که بازی را به سود رئال برگرداند . او همچون بازی با بتیس ، توانست که با زدن گل اول ، تیم را به بازی برگرداند . کاکا که از کمند آفساید فرار کرده بود ، توپ را برای رونالدو فرستاد اما ال پیپیتا سریع تر خودش را به توپ رساند و در دقیقه 26 گلزنی کرد .
رئال مادرید از آن پس بازی را با آرامش بیشتری دنبال کرد . در دقیقه 34 ، در مقابل حمله دومبیا و موسی ، ایکر یک واکنش خارق العاده داشت . در دقیقه 37 نیز مارسلو دیر به توپ ژابی رسید . به هر صورت رئال مادرید لایق پیروزی حداقلی در نیمه اول بود و توانست که به آن دست پیدا کند .
رئال مادرید نیمه دوم را مطمئن تر آغاز کرد ، هر چند که کارت گرفتن ژابی در اوایل نیمه و محرومیتش از بازی بعدی ، از نکات منفی به نظر می رسید. در دقیقه 55 روی شوت سی متری کریستیانو و واکنش بد چپ چوگوف که پیش از بازی ادعاهای دیگری داشت ، گل دوم رئال نیز به ثمر رسید .
رئال مادرید پس از زدن گل دومش ، سعی در آرام کردن بازی داشت و زسکا نیز که نا امید تر شده بود ، امیدش را روی ضد حملات گذاشته بود . در دقیقه 65 ، روی حرکت اوزیل ، کریستیانو یک موقعیت را از دست داد . سه دقیقه بعدش دومبیا در حالی که کاسیاس هم جا مانده بود ، به طرز عجیبی توپ را از دست داد .
در نهایت ، در دقیقه 70 بنزما یک دقیقه پس از ورودش به زمین روی پاس جادویی اوزیل نشان داد که دیگر خبری از مصدومیتش نیست و کاملا آماده شده است .
مورینیو بعد از این گل سعی در حفظ نتیجه کرد و به همین علت تصمیم به تعویض گرانرو با کاکا گرفت که البته این باعث نشد که رئال گل نخورد . روی حرکت عالی توسیچ و جا ماندن په په ، بازیکن زسکا شوت محکمی را از پشت محوطه وارد دروازه کاسیاس کرد .
زسکا که چیزی برای از دست دادن نداشت ، با این گل روحیه گرفت و سعی داشت که در 13 دقیقه پایانی بتواند دست به معجزه بزند . رئال مادرید نیز با تعویض های تدافعی مورینیو نظیر استفاده از لاس جای اوزیل حسابی عقب کشیده بود و سعی داشت که پیروزی را حفظ کند تا این که کریستیانو در دقیقه پایانی بازی ، گل دیگری را به ثمر رساند تا پیروزی رئال قاطعانه تر شود .
در مجموع ، رئال مادرید توانست با یک پیروزی خوب خانگی ، راهی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ شود هر چند که بهتر بود که دروازه اش گشوده نمی شد. اعتماد به نفس دادن مورینیو به هیگوائین بر خلاف گمانه زنی ها ، بازگشت بنزما به گلزنی و دبل کریستیانو در مقابل حریفی که به مراتب مشکل تر از تیمی نظیر لورکوزن بود ، از دیگر نکات مهم این بازی بود .
ژابی: کارت گرفتنم را اشتباه نمی دانم
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی آلونسو پس از بازی با زسکا از عملکرد تیم ابراز خرسندی کرد .
"تا زمانی که گل دوم را زدیم ، بازی باز بود اما در نیمه دوم احساس آرامش می کردیم ، به خصوص پس از گل رونالدو . "
"هفت تیم دیگری که در تورنمنت مانده اند شایستگی رسیدن به این جا را داشته اند . قرعه کشی جمعه جالب خواهد بود اما مرحله یک چهارم صرفنظر از این که حریف چه کسی است ، هیجان انگیز است . بازیهای آسان تمام شده اند و اگر برابر بارسلونا هم قرار گیریم ، با تمام قوا می جنگیم . "
"در مورد کارتی که گرفتم دچار شک هستم . ناراحت کننده بود اما بازی باز بود و ریسک کردم . این را یک اشتباه بزرگ نمی دانم . "
مارسلو: مهم نیست که به بارسا بخوریم
مرجع خبري رئال مادريد : مارسلو از بازی با زسکا خوشحال بود و برای مرحله یک چهارم اولویتی قائل نشد :" تیم خاصی را ترجیح نمی دهم . برابر هر تیمی که شد باید بازی کنیم . مهم نیست که حریف چه تیمی باشد . فقط باید آن را شکست دهیم . مهم نیست که به بارسلونا بخوریم . در سطح یکسانی هستیم و تلاش خواهیم کرد که شکستشان دهیم . "
سپس به تمجید از مهاجمان رئال پرداخت :" سه مهاجم خیلی خوب داریم . برایشان خوشحالم . هواداران از ما می خواهند که بهتر بازی کنیم اما در چنین بازیهایی بردن مهم است . مربی یک برنده است و خواستار تمرکز بیشتر بود . "
راموس در مورده ژابی: هیچکس بدون جانشین نیست
مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید پس از پیروی 4-1 برابر زسکا مسکو گفت :" در نیمه دوم سعی کردیم که کمی آرام تر باشیم . با این که کنترل توپ را داشتیم ، آنها تحرک بیشتری داشتند ، فضای بیشتری ایجاد کردند و خطر بیشتری به وجود آوردند . "
در مورد غیبت ژابی در بازی رفت مرحله یک چهارم گفت :" ژابی برای ما حیاتی است اما هیچ کس بی جانشین نیست . طبیعی است که کسی بتواند جایش را پر کند . "
در مورد روابطش با په په در طول بازی گفت :" این اتفاق جدیدی نیست . در طول 90 دقیقه با هم صحبت می کنیم و به هم کمک می کنیم . برای این که بتوانیم جلوی دو مهاجم سریع را بگیریم باید حواسمان جمع می بود . "
در پایان مدافع رئال مادرید اولویتی را برای حریف تیمش در مرحله یک چهارم قائل نشد :" هیچ گاه حریف خاصی را انتخاب نمی کنم چرا که اشتباه است . برای جمعه منتظر می مانیم . انتخاب کردن ، بی احترامی است . "
اسلوتسکی: برابر رئال مادرید هر اشتباهیی با تنبیه مواجه میشود
مرجع خبري رئال مادريد : لئونید اسلوتسکی ، مربی زسکا مسکو در این باره که تیمش نتوانسته برابر رئال دست به شگفت یزند و گفت :" برای نتیجه گرفتن برابر تیمی نظیر رئال مادرید باید بهترین بازیمان را بدون اشتباهات انجام می دهیم . این جا هر اشتباهی که در بازیهای دیگر مشکلی ایجاد نمی کند ، با تنبیه مواجه می شود . "
در ادامه گفت :" در نیمه اول می دانستیم که باید مواظب حملات رئال باشیم و در ضد حملات کار کنیم اما مرتکب اشتباهات شدیم . اگر کمتر اشتباه می کردیم شانس داشتیم . "
در مورد گل دوم که روی اشتباه چپ چوگوف بود گفت :" او را سرزنش نمی کنم چرا که بازی خوبی انجام داد و خیلی خوب عمل کرد . بازیکنان با تجربه تری بودند هم که اشتباه کردند . روی بازیکن خاصی زوم نمی کنم . "
مورینیو: برای مرحله یک چهارم قرعه سرد یا گرم وجود ندارد
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو از عملکرد تیمش برابر زسکا که توانست بلیط مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ را بگیرد خوشبین بود . وی در صحبت هایش از هواداران هم انتقاد کرد و گفت :" من آن طور که فکر می کردم دچار مشکل شدم ، نه بیشتر . می دانستم که با توجه به نتیجه بازی رفت ، حریف مشکلی پیش رویمان است . حریف را می شناختم و می دانستم که آسان نخواهد بود و به همین علت از پختگی تیم راضی بودم . بدون آن که کاری فضایی انجام دهیم ، به حریف غالب بودیم و با پختگی بالایی بازی کردیم و تنها زمانی که دچار مشکل شدیم مربوط به واکنش ضعیف هواداران در زمان دریافت گل بود آن هم وقتی که بازی 3-1 بود. "
در مورد قرعه کشی مرحله یک چهارم گفت که اولویتی در نظرش نیست و برایش بارسلونا با آپوئل فرقی ندارد :" در حال حاضر می توان برابر هر حریفی بازی کرد .توپ سرد یا گرمی وجود ندارد و دمای توپ مربوط به همه قرعه ها ، یکی است . همه حریفان مرحله یک چهارم یا نیمه نهایی مشکل هستند و میانشان نمی توان تفاوتی قائل شد . هر تیمی که به این جا رسیده ، شایستگی آن را داشته است ."
در مورد حمایت برنابئو گفت :" از حمایت سکوها نه انتقادی می کنم و نه نظری می دهم . به درخواست کردن ادامه می دهم اما انتقادی نخواهم کرد . زمانی بود که ما پس از دریافت گل هو شدیم امادسته کوچکی پشت دروازه هستند که باید از حمایت همیشگی که دارند تشکر کنم . "
در مورد گلزنی هیگوائین و بنزما و محرومیت ژابی گفت :" نمی توانیم ناراحت باشیم که ژابی بازی نمی کند . ما آماده هستیم چرا که در آن پست گرانرو ، لاس و خدیرا را داریم . استراحت می کند و در بازیهای لیگ حاضر می شوند . مهاجمان ما هم گل زدند اما مهم تیم و بازی تیمی است . بحثی نیست چرا که هر دویشان کارشان را انجام دادند . "
در مورد زسکا گفت :" از نظر دفاعی خیلی مستحکم بودند و چهار بازیکن خط حمله شان هم خیلی سریع بودند و موقعیت ایجاد می کردند . موقعیت هایی هم داشتند که بازی را عوض کنند . اما ما به خوبی کنترل کردیم . بازیمان شگفت انگیز نبود اما پخته بود . پس از 3-0 ، البته کمی کنترل شده تر بازی کردیم . "
در مورد کاکا گفت :" بازی فوق العاده ای انجام داد . هیچ گاه به اندازه حالا نجنگنیده بود . کارش برای تیم عالی است و طبیعی است که در دقیقه 75 خسته شود . در نیمه اول یکی از بهترین بازیهایش را انجام داد . "
در مورد این که آیا خط دفاع اذیت شده یا نه نیز گفت :" اذیت شدنی ندیدم . په په و راموس در میانه خط دفاع کارشان را کردند . در پایان کار البته کمی فشار را تحمل کردیم چرا که تیم متوقف شده بود . "
در این باره که بکن باوئر گفته بود از رئال و بارسا می ترسد نیز گفت :" او تجربه فوق العاده ای دارد . بایرن می تواند هر تیمی را شکست دهد و از بخت های اصلی است . "
مورینیو نزد جایگاه دو آتشه ها رفت و تشکر کرد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو پس از پیروزی 4-1 برابر زسکا و صعود به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ ، به شدت مورد تشویق قرار گرفت . او به سمت جنوبی استادیوم رفت تا پاسخ تشویق های هواداران را بدهد .
مربی پرتغالی گفت :" همچنان به درخواست حمایت ادامه می دهیم . این انتقاد نیست . گروهی در پشت دروازه به نام دو آتشه ها هستند که همیشه از ما حمایت کرده اند . "
هیگواین هیچگاه نگران گل زدن نبوده ام
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هیگوائین ، باز هم در بازی چمپیونزلیگ با زدن گل اول تیمش در پیروزی برابر زسکا ، یکی از ستارگان بازی بود . بازیکن آرژآنتینی گفت :" خوشحال هستم ، یک بازی مهم برای کمک به تیم بود . " در مورد این که در گذشته دچار طلسم گل نزدن شده بود گفت :" هیچ گاه نگران نشدم . با کمک تیم ، احساس اطمینان می کردم . "
در مورد قرعه کشی مرحله یک چهارم گفت :" باید دید که چه می شود . در مورد هیچ کدام از رقیبان حس خاصی ندارم . باید هر کدام از آنها برابرمان قرار گرفتند ، برنده باشیم . " در مورد آینده اش گفت :" آرام هستم . در جو رقابت ها هستیم و فعلا به آن فکر می کنم . "
بنزما: بین من و هیگواین هیچ مشکلی نیست
مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما در مصاحبه با تله مادرید در مورد بحث این که او فیکس شود یا هیگوائین گفت :" مشکلی میان من و هیگوائین نیست . مهم تیم است . هیگوائین هم امروز گل زد و این خوب است . "
بازیکن فرانسوی در ادامه در این باره که از مصدومیت برگشته بود گفت :" مهم این است که بردیم و صعود کردیم . " در مورد قرعه مرحله یک چهارم گفت :" ببینیم چه می شود . "
رسیدن مثلث بنزما-هیگواین-رونالدو به 85 گل
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در خط حمله آهنین است . رونالدو ، هیگوائین و بنزما هر کدام برابر زسکا گلزنی کرده اند . مثلث هجومی رئال مادرید ، تا کنون 85 گل زده اند : 42 تا بازیکن پرتغالی ، 22 تا بازیکن فرانسوی و 21 تا بازیکن آرژانتینی .
کریستیانو آقای گل این فصل رئال مادرید در چمپیونزلیگ با شش گل زده است و یکی بیشتر از بنزما گلزنی کرده است . 42 گلش باعث می شود که در آستانه شکستن رکورد 53 گلش در فصل گذشته قرار گیرد .
بنزما که از کمند مصدومیت رهایی یافته هم در اولین توپی که لمس کرد ، برابر زسکا 22 مین گلش را زد تا به رکورد 13 گل در لالیگا ، پنج گل در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی سوپرکاپ برسد .
هیگوائین هم برای سومین بار پیاپی گلزنی کرد . ال پیپیتا سومین گل اروپاییش را به ثمر رساند . او 17 گل نیز در لالیگا و یکی دیگر در کوپا زده است .
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در خط حمله آهنین است . رونالدو ، هیگوائین و بنزما هر کدام برابر زسکا گلزنی کرده اند . مثلث هجومی رئال مادرید ، تا کنون 85 گل زده اند : 42 تا بازیکن پرتغالی ، 22 تا بازیکن فرانسوی و 21 تا بازیکن آرژانتینی .
کریستیانو آقای گل این فصل رئال مادرید در چمپیونزلیگ با شش گل زده است و یکی بیشتر از بنزما گلزنی کرده است . 42 گلش باعث می شود که در آستانه شکستن رکورد 53 گلش در فصل گذشته قرار گیرد .
بنزما که از کمند مصدومیت رهایی یافته هم در اولین توپی که لمس کرد ، برابر زسکا 22 مین گلش را زد تا به رکورد 13 گل در لالیگا ، پنج گل در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی سوپرکاپ برسد .
هیگوائین هم برای سومین بار پیاپی گلزنی کرد . ال پیپیتا سومین گل اروپاییش را به ثمر رساند . او 17 گل نیز در لالیگا و یکی دیگر در کوپا زده است .
HALA MADRID
مورينيو: بازي درخشاني نبود
مربي پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که به حريف تيمش در مرحله يک چهارم پاياني فکر نمي کند.
رئال مادرید 4شنبه شب با کسب یک نتیجه مطلوب مقابل زسکامسکو مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپارا کسب کرد.![]()
درپایان این مسابقه مورینیو در کنفرانس خبری شرکت کرد و به خبرنگاران گفت:« به حریفمان درمرحله یک چهارم پایانی فکر نمی کنم. همین که اینجا هستیم، این مهمترین نکته است و الان باید صبر کرد.»
مربی پرتغالی از هواداران تیمش خواست تا به تشویق رئال بپردازند:« من نه از هواداران انتقاد می کنم و نه درمورد آنها اظهر نظر می کنم. باز هم از آنها می خواهیم که به ورزشگاه بیایند ولی نمی خواهم بعد از آن از آنها انتقاد کنم. کروه کوچکی پشت دروازه هستند و باید از این حمایت تشکر کرد.»
ایگواین و بنزما دراین بازی به گل رسیدند و ژابی آلونسو از داور مسابقه کارت گرفت:« نمی توانیم به خاطر غیبت ژابی در بازی بعدی (به خاطر محرومیت) گریه کنیم. دراینجا اوضاعمان خوب بود و مشکلی نخواهیم داشت، چرا که جای او لاس، یا گرانرو و خدیرا بازی خواهند.ژابی استراحت خواهد کرد و دربازیهای لالیگا به میدان خواهد رفت. مهاجمان گل می زنند ولی مهمترین نکته این است که به عنوان یک تیم و به صورت گروهی به گل برسی. از نظر من بحث این است که هر دوی آنها، بنزما وایگواین خیلی خوب کارشان را انجام می دهند.»
البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:« زسکا در قسمت تدافعی متمرکز و منسجم بودند و 4 بازیکنشان که رو به جلو حرکت می کردند، سریع بودند و می توانستند خطرهای زیادی را خلق کنند . با وجودی که آنها فرصتهای خوبی در ابتدای بازی داشتند، ولی ما توانستیم بازی را تحت کنترل خودمان در بیاوریم. بازی تماشایی ای نبود ولی با بلوغ فراوانی بازی کردیم. بعد از 0-3 بازیکنانمان اندکی از سطح بازی شان کاستند.»
این روزها سوالات فراوانی درمورد کاکا مطرح می شود:« او بازی فوق العاده ای انجام داد. هیچ وقت کاکا به این اندازه کار نکرده بود. او برای تیم خیلی تلاش می کند و طبیعی است که در دقیقه 75 زانوهایش کم بیاورند. بهترین موقعیتهای تیم درنیمه اول را کاکا ساخته و پرداخته کرد.»
درحالی که کارشناسان معتقد بودند که رئال از نطر تدافعی سختی زیادی کشید، آقای خاص نظر دیگری داشت:« من این سختی را ندیدم. په په و راموس در میانه خط دفاعی بازی کردند . ما در دقایق پایانی سختی کشیدیم؛ چون تیممان متوقف شده بود.»
مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»
manbae : varzesh3
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
بکن باوئر: بهتر است به بارسا و رئال نخوريم
طبق صحبتهاي رئيس افتخاري باشگاه باواريايي بهترين حالت براي تيم بايرن اين است که به غولهاي اسپانيا برخورد نکند.
با اتمام رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و مشخص شدن 8 تیم راه یافته به دور بعدی رقابتها، همه درانتظار آن هستند تا با انجام قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی، تیمها حریفانشان را بشناسند.
دراین میان روزنامه بیلد هم در گزارشی صحبتهای فرانس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن را بازتاب داده. بکن باوئر ترجیح می دهد تا تیمش بدرمرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به رئال مادرید یا بارسلونا برنخورد.
بکن باوئر بعد از برد 0-7 تیمش مقابل بازل سوئیس،درمورد حریف بعدی بایرن دراین رقابتها گفت:« از نظر شرایط آمادگی بایرن می تواند مقابل هر حریفی به پیروزی برسد؛ حتی رئال مادرید و بارسلونا ولی امیدوارم که در قرعه کشی روز جمعه، به این دو تیم برنخوریم.»
قیصر فوتبال آلمان ادامه داد:« ما ترجیح می دهیم تا در دیدار فینال که روز 19 می در مونیخ برگزار می شود مقابل یکی ازاین دو تیم قرار بگیریم.»
REAL MADRID
![]()
مارسلو: فقط به قهرماني فکر ميکنم
مدافع برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي مقابل زسکا مسکو گفت: بدون توجه به قرعه کشي فقط به قهرماني فکر ميکنم.
به نقل از آس اسپانیا، مارسلو پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل زسکامسکو گفت: همه از من میپرسند که دوست داری حریف بعدی چه تیمی باشد اما مسئله مهم این است که هدف اصلی ما قهرمانی است و برای یک تیم مدعی هیچ فرقی ندارد که حریف بعدی چه تیمی باشد.
وی افزود: وقتی فقط به دهمین قهرمانی رئال مادرید در اروپا میاندیشیم چه تفاوتی دارد با چه تیمی بازی کنیم؟ رئال مادرید به عنوان بهترین تیم صعود کننده به مرحله حذفی شناخته شد و از این مرحله هم مقتدرانه صعود کرد. باید با همین قدرت و اراده به سمت فینال حرکت کنیم.
منبع : ورزش 3
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
سخنگوي مورينيو، اين بار عليه هواداران رئال
سخنگوي ژوزه مورينيو مجددا صحبتهاي جنجالي اي را برزبان اورده ولي اين بار مخاطب صحبتهاي او هواداران رئال مادريد و شعارهاي آنها در جريان ديدار 4شنبه شب تيمشان در مقابل زسکامسکو بود.
پارامس از طریق توئیتر پیغامی برای هواداران رئال داشت:« دیروز (4شنبه) بازی رئال مقابل زسکامسکو که با برد 1-4 رئال همراه بود به ورزشگاه زسکا....ببخشید...چون در طول 90 دقیقه فقط شعار هوداران روس را شنیدم، اشتباه کردم»
جمله او کنایه ای به هواداران رئال مادرید بود، چرا که درهمین یک جمله اعلام کرد که برای تماشای بازی به ورزشگاه زسکا رفته بود؛ این هم درحالی بود که بازی در برنابئو برگزار شده بود.
انتقادات پارامس نسبت به هواداران رئال، به انتقادات مورینیو اضافه شد. مورینیو درکنفرانس خبری پایانی بازی در صحبتهایی اعلام کرد که از هوادارانی که در ضلع جنوبی ورزشگاه حضور داشتند، تشکر می کند. و دراین باره گفت:« در جریان بازی کاملا حس می کردیم برایمان سوت می زنند؛ به جز گروه کوچکی که پشت دروازه می نشینند و همیشه از ماه حمایت می کنند.»
REAL MADRID
![]()
ايگواين: تنها روي ادامه فصل تمرکز دارم
در ماه هاي اخير شايعاتي زيادي در مورد جدايي اين ملي پوش آرژانتيني از رئال منتشر شده است.
گونسالوایگواین، مهاجم رئال مادرید، اعلام کرد توجهی به شایعات اخیر در مورد آینده اش در این باشگاه ندارد و تنها روی عملکردش در دیدارهای ادامه فصل تمرکز دارد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" من هرگز نگران آینده ام نیستم. من کاملا آسوده خاطر هستم و ذهنم تنها روی ادامه فصل تمرکز دارد."
او سپس در مورد پیروزی 4-1 تیمش مقابل زسکا صحبت کرد و از صعود تیمش به مرحله بعدی چمپیونزلیگ اظهار خوشحالی کرد.
" خوشحاالم که به مرحله بعدی رسیدیم و همین طور به خاطر اینکه در این دیدار مهم گلزنی کردم. برای تیم خوشحالم، برای هم تیمی هایم و اینکه به مرحله یک چهارم نهایی رسیدیم که مهمترین مسئله بود.
باید ببینیم حریف مان در مرحله بعد چه تیمی خواهد بود. البته برای رسیدن به قهرمانی باید هر تیمی را شکست داد."
REAL MADRID
![]()
بوتراگنيو: بايد به آپوئل احترام بگذاريم
رئيس بخش روابط عمومي و مکاتبات بين سازماني باشگاه رئال مادريد گفت: بايد به آپوئل احترام بگذاريم.
به نقل از آس اسپانیا، امیلیو بوتراگنیو در حاشیه مراسم نیون سوئیس پس از آن که متوجه شد، آپوئل قبرس حریف رئال مادرید در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا است تصریح کرد: مشخص است که نباید هیچ حریفی را دست کم گرفت، آپوئل تیم قدرتمندی است و باید به آن احترام گذاشت.
وی افزود: همه از قرعه آسان رئال مادرید حرف میزنند در حالی که حتی اگر بازی با آپوئل را نادیده بگیریم، حریف بعدی ما احتمالا بایرن مونیخ است و من نام این بازی را تنها فینال زودهنگام این فصل از لیگ قهرمانان اروپا میگذارم.
در این مراسم تیمها به شرح زیر حریفان خود را شناختند:
آپوئل – رئال مادرید
المپیک مارسی – بایرن مونیخ
بنفیکا – چلسی
میلان – بارسلونا
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
کاسياس: تا فينال ال کلاسيکو نداريم
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از محرز شدن حريفان در مرحله يک چهارم نهايي و روند بازيهاي مرحله نيمههايي گفت: ال کلاسيکو نداريم تا فينال.
به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس دروزاهبان ملیپوش رئال مادرید اسپانیا پس از آنکه مشخص شد حریف رئال مادرید آپوئل قبرس است تصریح کرد: در چنین مرحلهای کاملا غیر حرفهای است اگر از آسان بودن یا سخت بودن یک بازی حرف بزنیم. همه تیمهای قدرتمند هستند و ما نباید حریف قبرسی خود را دست کم بگیریم، اگر آپوئل تیم کوچکی بود هرگز به این مرحله نمیرسید.
کاسیاس ادامه داد: با توجه به قرعهکشی صورت گرفته و روند بازیها در نیمهنهایی مشخص شد که الکلاسیکو دربی به این زودیها در لیگ قهرمانان اروپا نداریم و باید تا فینال رقابتها صبر کنیم و در استادیوم بایرن مونیخ آلمان شاهد الکلاسیکودربی باشیم.
در این مراسم تیمها به شرح زیر حریفان خود را شناختند:
آپوئل – رئال مادرید
المپیک مارسی – بایرن مونیخ
بنفیکا – چلسی
میلان – بارسلونا
بر همین اساس بازی های رفت از یک چهارم نهایی ۲۷ و ۲۸ مارس
(۷ و ۸ فروردین) و بازیهای برگشت ۳ و ۴ آوریل (۱۴ و ۱۵ فروردین) برگزار خواهد شد.
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)