Design & Developed BY Patira

صفحه 101 از 214 نخستنخست ... 519199100101102103111151201 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,001 تا 1,010 , از مجموع 2133
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    gk
    مربی مورد علاقه
    carlo ancelotti
    بازیکن محبوب
    alexandre pato
    اسم واقعی شما
    Ramin Dehghani

ItaliaMilanSS_Tehran

تشکر ها
    1,280
    تشکر شده 1,730 در 479 پست

پیش فرض اخبار و مصاحبه بایرنی ها در فصل 2012-2011

با سلام
    در این تاپیک آخرین خبرها و مصاحبه های بایرنی ها قرار خواهد گرفت.

موفق یاشید...

EZIO AUDITORE DAFIRENZE
    Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
    The Most Successful Club
    *Just Rossoneri*Just AC Mila
    n*
    ویرایش توسط *Rossonero* : 07-13-2011 در ساعت 16:59

2. 3 کاربر از پست مفید *Rossonero* تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اوسامی بایرن را ترک میکند

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]صدر نشین بوندسلیگا قصد ندارد قرارداد اوسامی را که در حال حاضر به صورت قرضی از تیم گامبا اوزاکا در این تیم بازی میکند را به صورت دائم تبدیل کند.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از 4-4- 2این بازیکن 19 ساله ژاپنی تابستان گذشته به آلمان آمد. و در ابتدای ورودش به او لقب "آرین روبن جدید" تیم بایرن را اعطا کردند.

در حالیکه این بازیکن در اردوی تیم بایرن در ماه گذشته هر 5گل بایرن را در یک دیدار دوستانه را به ثمر رساند،اما ظاهرا نتوانسته کادر فنی بایرن را برای قطعی کردن قراردادش متقاعد کند.

کیکو کاناموری رئیس باشگاه گامبا اوزاکا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت:"واقعا برای تاکاشی متاسف هستم اما حداقل او این شانس را داشته که با یک تیم بزرگ تمرینات با ارزشی را انجام دهد و ما تمایل داریم که او را به گامبا باز گردانیم."

اوسامی در این فصل تنها 3بار به عنوان بازیکن ذخیره برای بایرن به میدان رفته و انتظار حضور او در سایر تیمهای اروپایی هم میرود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

گروس کرویتز:ترسی از شالکه نداریم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کوین گروس کرویتز وینگر تیم بورسیا دورتمند احتمال قهرمانی شالکه در این فصل بوندسلیگا را منتفی میداند.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد؛ تیمهای شالکه و دورتمند با 40 امتیاز به همراه بایرن در صدر جدول بوندسلیگا قرار دارند اما گروس کرویتز اعتقاد دارد هوب استوینس و شاگردانش به زودی از بایرن و دورتمند عقب خواهند ماند و این دو تیم تکلیف قهرمان این فصل را مشخص می کنند.

گروس کرویتز در گفت و گو با بیلد میگوید:"در ابتدای فصل جاری هیچکس انتظار نداشت آنها(شالکه) در بالای جدول قرار بگیرند، اما میتوان گفت آنها به هیچ وجه شانسی برای قهرمانی ندارند اما تیم بایرن مونیخ شانس بالایی برای این عنوان دارد،ما حتی اگر در رده دوم یا سوم هم قرار بگیریم باز هم برای ما موفقیت بزرگی محسوب میشود".

بورسیا دورتمند خود را برای بازی جمعه شب در زمین نورنبرگ آماده میکند تا همچنان خود را در کورس قهرمانی حفظ کند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"میخواهم دو سال دیگر نیز بازی کنم"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اویتسیا اولیچ مهاجم باشگاه بایرن مونیخ بار دیگر اعلام کرد اگر تغییری در شرایط نیمکت نشینی او ایجاد نشود تابستان آینده بایرن را ترک خواهد کرد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن؛ مهاجم کروات می گوید:" من تلاس می کنم که یک شانس بدست آورم. اگر آن در اینجا به من رو نکند باید شانس های دیگر را بررسی کنم من خواستار یک جایگاه مشخص در ترکیب هستم و این چیزی است که در اینجا وجود ندارد." اولیج می خواهد دو سال دیگر نیز در بالاترین سطح فوتبال حاضر باشد.

تا کنون او و مدیر برنامه هایش صحبت هایی در مورد آینده این مهاجم کروات داشته اند در آخرین رایزنی های انجام گرفته اولیچ با باشگاه ولفسبورگ در ارتباط بوده است.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

انتقاد ریبری از عملکرد بایرن در نقل و انتقالات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرانک ریبری ستاره فرانسوی بایرن احساس می کند این باشگاه آلمانی فرصت مناسبی را در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای تقویت تیم از دست داده است.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از اسکای اسپورت، غول های باواریا در بازار زمستانی نقل و انتقالات نتوانستند بازیکنی را به تیم اضافه کنند البته رومینیگه در این مورد اظهار داشت که این بر عهده سرمربی تیم است و او بازیکنی را مدنظر نداشت و به کادر مدیریتی اعلام نکرد.

ریبری اعتقاد دارد در صورتی که بایرن دچار مصدومیت از سوی دو یا سه بازیکن شود این قدرت در نیمکت آن ها نیست که بتوان بازیکنانی در اندازه بازیکنان اصلی جایگزین کرد.

او به کیکر گفت:" من فکر می کنم این یک مشکل بزرگ باشد اگر ما دو یا سه بازیکن مصدوم داشته باشیم. بایرن حقیقتا نیمکت خوبی ندارد و فاقد تیم دوم خوب است اما در حال حاضر من مدیریتی بر تیم ندارم و تنها یک بازیکن برای باشگاه محسوب می شوم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

تورستن فینک بدون هراس از نام بایرن

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در دربی شمال و جنوب آلمان شنبه هامبورگ میزبان بایرن خواهد بود تورستن فینک سرمربی جوان هامبورگی ها و بازیکن اسبق بایرن از مواجه با باشگاه سابق خود ترسی ندارد.

به گزارش fcbayern.ir، تورستن فینک می گوید:" بایرن در بسیاری از زمان ها خوب به نظر می رسد در این فصل برخی از تیم ها به ما نشان دادند که چگونه باید مقابل بایرن بازی کرد تا آن ها را شکست دهیم ما می خواهیم از آنان تقلید کینم."

پس از شکست سنگین 5 بر 1 مقابل دورتمند هامبورگی ها موفق شدند هفته گذشته با حساب 2 بر 1 هرتابرلین را شکست دهند. فینک ادامه داد:" پیروزی هفته گذشته به ما اعتماد به نفس را برگرداند و ما می خواهیم این روند را ادامه دهیم."

" بایرن مورد علاقه است اما ما باید راهی را پیدا کنیم که بتوانیم بهترین ضربه را به آن ها بزنیم مشتاقانه در انتظار این مبارزه هستم ما می توانیم آن ها را شکست دهیم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"کروس در پست 10 عملکرد بهتری دارد"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرانک ریبری وینگر بین المللی باشگاه بایرن بر این عقیده است که تونی کروس در پست 10 (پشت ماریو گومز) عملکرد بهتری از خود نشان می دهد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از کیکر؛ ریبری می گوید:" به نظر من بهتر است کروس در پست 10 بازی کند البته اینکه او در چه پستی بازی کند به تصمیم مربی خواهد بود در دیدار برابر ولفسبورگ او در پست 6 به کار گرفته شد و من نیز می پذیرم که عملکرد مناسبی داشت اما هنگامی که بایرن صاحب توپ می شود بهتر است که کروس در پست 10 حضور داشته باشد."

ریبری که از گرفتگی عضلات کمر رنج می برد با قاطعیت اعلام کرد که در دیدار شنبه حاضر خواهد بود او در مورد نحوه بازی بایرن نیز اظهار نظر کرد و گفت:" ما نیاز به تحرک بیشتری داریم گاهی احساس می کنم هر کسی که صاحب توپ می شود آن را بلافاصله به سمت چپ ارسال می کنه ما نیاز داریم که بیشتر به صورت تیمی بازی کنیم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬فرانک ریبری که از گرفتگی ماهیچه های کمر خود رنج می برد امروز اعلام کرد در دیدار مقابل هامبورگ در ترکیب بایرن حضور خواهد داشت.
    به نقل از بیلد، هافبک بین المللی باواریایی ها تمرینات روز چهارشنبه بایرن را از دست داد ولی امروز پنج شنبه اعلام کرد که برای حضور در بازی روز شنبه برابر هامبورگ مشکلی نخواهد داشت.

ریبری گفت:" من هنوز نیز احساس درد دارم اما احساس می کنم شرایط برایم بهتر شده باشد می توانم در روز شنبه بازی کنم." سرمای شدید هوا در مونیخ نیز باعث تشدید این مصدومیت شد ستاره 28 ساله بایرن ادامه داد:" شرایط بی رحمانه است گرم کردن در این هوا بسیار سخت است دمای هوای منفی یازده درجه شرایط را بسیار مشکل کرده است."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

می خواهم دوسال دیگر بازی کنم

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬اویتسیا اولیچ مهاجم باشگاه بایرن مونیخ بار دیگر اعلام کرد اگر تغییری در شرایط نیمکت نشینی او ایجاد نشود تابستان آینده بایرن را ترک خواهد کرد.
    به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن؛ مهاجم کروات می گوید:" من تلاس می کنم که یک شانس بدست آورم. اگر آن در اینجا به من رو نکند باید شانس های دیگر را بررسی کنم من خواستار یک جایگاه مشخص در ترکیب هستم و این چیزی است که در اینجا وجود ندارد." اولیج می خواهد دو سال دیگر نیز در بالاترین سطح فوتبال حاضر باشد.
    تا کنون او و مدیر برنامه هایش صحبت هایی در مورد آینده این مهاجم کروات داشته اند در آخرین رایزنی های انجام گرفته اولیچ با باشگاه ولفسبورگ در ارتباط بوده است.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬فرانک ریبری ستاره فرانسوی بایرن احساس می کند این باشگاه آلمانی فرصت مناسبی را در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای تقویت تیم از دست داده است.
    به نقل از اسکای اسپورت، غول های باواریا در بازار زمستانی نقل و انتقالات نتوانستند بازیکنی را به تیم اضافه کنند البته رومینیگه در این مورد اظهار داشت که این بر عهده سرمربی تیم است و او بازیکنی را مدنظر نداشت و به کادر مدیریتی اعلام نکرد.

ریبری اعتقاد دارد در صورتی که بایرن دچار مصدومیت از سوی دو یا سه بازیکن شود این قدرت در نیمکت آن ها نیست که بتوان بازیکنانی در اندازه بازیکنان اصلی جایگزین کرد.

او به کیکر گفت:" من فکر می کنم این یک مشکل بزرگ باشد اگر ما دو یا سه بازیکن مصدوم داشته باشیم. بایرن حقیقتا نیمکت خوبی ندارد و فاقد تیم دوم خوب است اما در حال حاضر من مدیریتی بر تیم ندارم و تنها یک بازیکن برای باشگاه محسوب می شوم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ در دربی شمال و جنوب آلمان شنبه هامبورگ میزبان بایرن خواهد بود تورستن فینک سرمربی جوان هامبورگی ها و بازیکن اسبق بایرن از مواجه با باشگاه سابق خود ترسی ندارد.
    تورستن فینک می گوید:" بایرن در بسیاری از زمان ها خوب به نظر می رسد در این فصل برخی از تیم ها به ما نشان دادند که چگونه باید مقابل بایرن بازی کرد تا آن ها را شکست دهیم ما می خواهیم از آنان تقلید کنیم."
    پس از شکست سنگین 5 بر 1 مقابل دورتمند هامبورگی ها موفق شدند هفته گذشته با حساب 2 بر 1 هرتابرلین را شکست دهند. فینک ادامه داد:" پیروزی هفته گذشته به ما اعتماد به نفس را برگرداند و ما می خواهیم این روند را ادامه دهیم."
    " بایرن بسیار قدرتمند است و ما باید راهی را پیدا کنیم که بتوانیم بهترین ضربه را به آن ها بزنیم مشتاقانه در انتظار این مبارزه هستم ما می توانیم آن ها را شکست دهیم."

صفحه 101 از 214 نخستنخست ... 519199100101102103111151201 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)