به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
چرا همتون نا امیدانه دارید از فصل بعد حرف میزنید؟!!!!!!!!!!!!
ما هنوز امید زیادی داریم.وقتی فرگی هنوز امید داره دلیلی نداره شما نداشته باشید.
سرمربی QPR مارک هیوزه. شاگرد سابق فرگی بوده.تازه سرمربی قبلی سیتی بوده و با بعضی بازیکناش آشناست. من که هوز امید دارم واسه قهزمانی.فقط خدا کنه ما ساندرلند رو ببریم که اگه سیتی امتیاز از دست داد بریم واسه بیستمین قهرمانی
زنده باد یونایتد![]()
منم به اخرين هفته بد جور اميدوارم .خدا كنه استرس اين تازه به دوران رسيده ها رو بدجور بگيره
ولي خدايي واسه فصل بعد بايد چند خريد خوب انجام بديم
حیفه مانچو قهرمان بشه شخصیت قهرمانی نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس رو که دیدم گفتم بذارمش اینجا , میشناسین که ؟
آره که میشناسن مرد بزرگ سر الکس کبیر مربی تمام نشدنی
سلام دوستان عزیز منچستری منم منچستر رو دوست دارم به خاطر اسطوره هاش و بازی های قشنگی که انجام میده ولی این فصل به دلیل مصدومیت های ناگهانی و گاه عجیب بازیکنانش به نوعی ضعیف شد ولی این تیم یه مرد بزرگ پشتش بود که این تیم رو جمع کرد و بازم تونست با سیتی که بسیار پر مهره وقوی بود رقابت کنه و حالا هم امکان داره قهرمان بشه و حتی اگه نشه هم به نظرم چیزی از بازیکنان جوانش و شخصیت تیمیش کم نمیشه با یه نگاه به آمار مصدومین این فصل میشه فهمید ایت تیم کاری کرده که حتی با قهرمانی در لیگ برابره هرچند در بازی های حذفی خوب کار نکرد و زود حذف شد به نظرم تنها بازیکنی که این فصل مصدوم نشده اورا باشه شاید یه ضربه سخت که خورد امسال مصدومیت ویدیچ و فلچر بود که ضربه سختی خوردن هرچند با برگشت اسکلز تیم روال عادی رو پیش گرفت و حتی8 امتیاز جلو افتاد که با بی دقتی اونو از دست داد بازم این حرفو میزنم که البته کلیشه ای شده که فوتبال هیچوقت قابل پیشبینی نیست و هنوز امیدی هست چیزی که بارها شاهدش بودیم
سلام . خوشحالم كه يه منچستري ديگه به جمعمون اضافه شد
در تاييد حرفهاي شما دوست عزيز اين آمار رو ميزارم :
بررسي آماري مصدوميت هاي تيم ها در ليگ برتر در فصلي كه گذشت.
مصدومیت یک هفته ای یک بازیکن = ۱ امتیاز
منچستر يونايتد 305
آرسنال 272
بولتون 256
تاتنهام 249
نيوكاسل 218
ساندرلند 198
كوئينز پارك رنجرز 176
فولهام 170
نوريچ 157
استون ويلا 155
بلكبرن 143
ولوز 139
وست بروم 136
اورتون 126
سوانسي 117
چلسي 106
استوك 97
ليورپول 95
ويگان 73
من سيتي 50
منبع: سایت Ladyarse
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
تیم رزورهای منچستر یونایتد شب گذشته توانست در ضربات پنالتی استون ویلا قهرمان جنوب انگلستان را شکست بده و جام قهرمانی لیگ رزروها را مال خود کند در بازی دیشب که در وقت معمول به نتیجه 0-0 انجامید جوانان منچستر توانستند با درخشش دروازه بان خود جانستون 3-1 تیم استون ویلا را شکست دهند پل اسکولز در این بازی به عنوان کمک مربی رو نیمکت تیم قرار داشت و سرالکس و دیوید گیل نیز به عنوان مهمان ویژه در ورزشگاه حضور داشتند
منبع:mufctalk.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سلام دوستان بعد چند روز دوری برگشتم
خوشترین خبر رو الان دیدم یعنی قهرمانی تیم رزروها که برای فرگی و تیم منچستر از اهمیت بالایی برخورداره چون تو این تیم ممکنه بعدها ستاره های تیم پا به عرصه فوتبال جهانی بذارن و همین بازیکنا برای تیم بارها و بارها کسب افتخار کنن
در ضمن ورود دوست جدیدمونjoaquin رو خوش امد میگیم و امیدواریم بتونه فعالیته خوبی داشته باشه و در کنار هم شاهد قهرمانی های منچستر باشیم
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف شد جام امسال رو از دست دادیم
این آخرا یکم بد بودیم .....
جذب نویسنده و مدیر فعال برای انجمن
سلام.......................................... .......
یکشنبه هفته ی آخر مسابقات فوتبال لیگ جزیره!!!!
و سرنوشت ساز ترین هفته!!!
به امید قهرمانی!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)