به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
پيروزي دشوار رئال مادريد برابر رئال بتيس
رئال مادريد کار دشواري در خانه بتيس داشت اما توانست با درخشش رونالدو به سه امتياز مهم دست پيدا کند.
دیدار پربرخورد و تماشایی رئال بتیس و رئال مادرید با برتری سه بر دو تیم میهمان به پایان رسید تا آنها همچنان برتری خود را در صدر جدول حفظ کنند.
این بازی پر از برخورد بود و ادواردو ایتورالده گونزالس، داور اصلی بازی هم به دلیل کشیدگی عضله بین دو نیمه تعویض شد.
بتیس در دقیقه 10 به گل اول رسید. روبن کاسترو توپ را به خوبی کنترل کرد و آن را به خورخه مولینا سپرد تا او از داخل محوطه جریمه دروازه ایکر کاسیاس را باز کند. صحنه آهسته نشان میداد که پس از کنترل توپ کاسترو، توپ به صورت سطحی به دست او هم برخورد کرده است و این باعث اعتراض بازیکنان رئال شد.
مادرید در دقیقه 25 گل تساوی را زد. روی پاس تکضرب و تماشایی مسعود اوزیل بود که گونسالو ایگواین فرار کرد و توپ را از بین تیر نزدیکتر دروازه و دستان فابریسیو وارد دروازه بتیس کرد. این گل مشکوک به آفساید بود اما تصاویر آهسته نشان میداد پائولائو آفساید را پر کرده و گل ایگواین صحیح است.
رونالدو که شب درخشانی داشت در دقیقه 52 گل دوم را زد. پاس چیپ کاکا با ضربه مارسلو همراه شد و رونالدو روی توپ تاثیر گذاشت تا آن را وارد دروازه کند. اما تنها سه دقیقه بعد بود که بتیس سختکوش گل تساوی را زد. آنها که در حملات بسیار خطرناک بودند با ضربه جفرسون مونترو به گل رسیدند. کرنر سالوا با کنترل ضعیف آلوارو آربلوا همراه شد و مونترو از فاصله دهمتری با ضربهای محکم دروازه کاسیاس را گشود. این اولین گل این بازیکن برای بتیس بود. او به صورت قرضی از ویارئال به جمع سبزپوشان پیوسته بود.
در دقیقه 64 بود که روی کنترل ناقص آربلوا، توپ به دستان او برخورد کرد اما داور اعتقادی به هند و پنالتی نداشت.
رئال در دقیقه 73 بار دیگر از حریف پیش افتاد. کرنر کاکا با ضربه سر تماشایی سرخیو راموس همراه شد و در حالی که به نظر میرسید توپ دارد وارد دروازه میشود فابریسیو با واکنشی فوقالعاده توپ را دفع کرد، اما توپ مقابل پای رونالدو افتاد و او هم با دقت بالای همیشگی خود آن را وارد دروازه کرد.
در ادامه رونالدو دو شوت خطرناک به سمت دروازه حریف زد که هر کدام از آنها میتوانست به گلی دیگر تبدیل شود.
بازیکنان بتیس در آخرین لحظات بازی معتقد بودند باید برایشان پنالتی گرفته شود. شوت مونترو به نظر میرسید به دست راموس برخورد کرده باشد اما داور باز هم اعتقادی به پنالتی نداشت تا این بازی که یکی از تماشاییترین دیدارهای این فصل لالیگا و یکی از دشوارترین بازیهای رئال مادرید بود با برتری کهکشانیها به پایان برسد.
اکنون رئال مادرید صدرنشین با 70 امتیاز موقتا 13 امتیاز از بارسلونا پیش افتاده و بتیس هم با 30 امتیاز در رده سیزدهم باقی ماند.
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در نظر دارد قرارداد خود را با اين تيم تمديد کند.
مورینیو پیش تر از تمایل خود برای بازگشت به رقابت های لیگ برتر خبر داده بود و نیز نامش به عنوان یکی از نامزدهای جایگزینی "آندره ویلاس - بوآس" درتیم فوتبال چلسی مطرح است.
رئال مادرید در حال حاضر با 10 امتیاز بیشتر نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندی رقابت های لالیگا ایستاده است. اکنون این مربی از علاقمندی خود برای ادامه حضور در سانتیاگو برنابئو سخن گفته است.
خوزه مورینیو به "دیلی میل" گفت: قصد دارم قرارداد جدیدی با رئال امضا کنم. دوست دارم در تاریخ باشگاه جایی داشته باشم. اینکه بخشی از این تیم باشید فوق العاده است چراکه رئال یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان است و من احساس خوبی از اینجا بودن دارم. احساس می کنم آنها به من اعتماد کرده اند و من از سوی هواداران و مسئولان تیم مورد طمینان کامل قرار دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
مورينيو: بازيکنانم خوب ظاهر شدند
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با وجود 2 صحنه بسيار مشکوک و اشتباهات فاحش داوري در پايان کار گفت: پنالتي نبود، داوران خوب بودند.
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو که از پیروزی ۳ بر ۲ تیمش مقابل رئال بتیس بسیار خوشحال بود، این پیروزی خارج از خانه را گامی بلند به سوی قهرمانی در لالیگا توصیف کرد و گفت: از درخشش رونالدو راضی هستم، بازیکنانم خوب ظاهر شدند و نکات تاکتیکی را به خوبی در زمین اجرا کردند؛ اما مثل همیشه اشتباهات فردی وجود داشت که نباید در هفتههای بسیار حساس پایانی تکرار شود.
مورینیو درباره اشتباهات داور مسابقه گفت: گل دوم رئال بتیس خیلی مشکوک بود، داور نیز با مکث این گل را سالم اعلام کرد، به هر حال گلهمند نیستم.
آقای خاص پس از اصرار خبرنگاران درباره ۲ پنالتی گرفته نشده گفت: برخورد توپ به دست آلونسو را دیدم، عمدی نبود و جهت توپ هم تغییر نکرد، مشخص بود که پنالتی نیست اما خطای دست راموس هرگز صحت ندارد، پنالتی نبود، داوران در کل خوب بودند، داوران اسپانیایی آن قدر علیه مادرید سوت زدهاند که وقتی به اشتباه به سود ما قضاوت میکنند باورمان نمیشود و متوجه آن نمیشویم.
مورینیو ادامه داد: شما حق دارید، ممکن بود هر دو گل نزده بتیس با این ۲ پنالتی مورد علاقه شما ثبت شود در آن صورت من هم یک گل از این داور طلب دارم و شاید تساوی ۴ بر ۴ عادلانه تر باشد.
مورينيو پاسخ گوارديولا را داد
مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي مقابل بتيس پاسخ اظهارات پپ گوارديولا را داد و گفت: من اشتباهاتم را پنهان نمي کنم؛ شايد ديگران از من باهوش ترند.
به گزارش سایت باشگاه رئال مادرید، این تیم شنبه شب در جریان رقابت های لالیگا رئال بتیس را 3 بر 2 شکست داد.
گواردیولا سرمربی بارسلونا چندی پیش گفته بود سرمربی سابق چلسی در رفتارش صادق نیست به همین دلیل این مربی 49 ساله پرتغالی بعد از مسابقه با بتیس اظهار داشت: حرف های گواردیولا طبیعی است. اما همانطور که همه می دانند من پر از عیب و نقصم ولی تصمیم گرفته ام اشتباهاتم را پنهان نکنم. به خاطر همین نقایصم است که چیزهایی که دوست ندارم را می گویم. در حالیکه دیگران از یک نفر سوم استفاده می کنند.
مورینیو در ادامه به ''ادواردو ایتورالده'' داور دیدار رئال مادرید و بتیس تبریک گفت. این داور در بین دو نیمه به دلیل آسیب دیدگی تعویض شد اما به عنوان داور چهارم به کارش ادامه داد.
وی همچنین در مورد نتیجه بازی هم خاطر نشان کرد، به دلیل عملکرد خوب خط حمله بتیس و فلسفه مربیگری ''پپ مل'' در این بازی، تساوی نتیجه منصفانه تری بود.
سرمربی رئال مادرید گفت: بعضی اوقات بهتر است بیشتر دفاعی بازی کنید تا کنترل مسابقه را در دست داشته باشید اما در بازی دیشب هیچیک از تیم ها دفاعی نبودند. به همین دلیل مساوی نتیجه بهتری بود. بتیس تیم بزرگی نیست اما همانند دیدار با بارسلونا در کوپا دل ری، خیلی خوب بازی کرد. فلسفه مربی آنها فوق العاده است.
رئال مادرید پس از این پیروزی به عنوان صدرنشین جدول رقابت های لالیگا در فاصله 13 امتیازی نسبت به بارسلونا قرار گرفت.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
هيگواين:انتخاب اول من تمديد قرارداد با رئال است
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ظرف 4 ماه آينده درباره پيشنهادات تصميم ميگيرم.
![]()
به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین که از باشگاههایی چون یوونتوس، اینترمیلان، لیورپول، چلسی و منچسترسیتی پیشنهاد رسمی دریافت کرده گزینه نجومی و با ارزش پاری سنژرمن را نیز پیش روی خود میبیند.
وی در همین رابطه گفت: به هر حال حق هر بازیکنی است که درباره آینده حرفهای خود تصمیم بگیرد و هواداران نباید در این موارد حساسیت بیهوده داشته باشند.
هیگواین ادامه داد: فرصت برای انتخاب هست و در این چند ماه باید فقط به رئال مادرید فکر کنم، بازیکنی نیستم که در لباس یک تیم به پیشنهاداتم بیاندیشم، یورو ۲۰۱۲ باعث میشود تا فصل نقل و انتقالات به تاخیر بیفتد و بازیکنان فرصت کافی برای انتخاب داشته باشند، تاکید میکنم که انتخاب اول من تمدید قرارداد با رئال مادرید است اما باید همه شرایط را بررسی کرد.
وی افزود: برای حضوری مستمر و پررنگ در تیم ملی فوتبال آرژانتین باید درخشید و شرط اول من برای انتخاب تیم باشگاهی سال آینده حتی پیش از مسائل مالی، ماجرای حضور در ترکیب اصلی و دوری از نیمکتنشینی است.
هیگی تعصبت رو عشقه :x
رونالدو در آستانه رکوردي تازه
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد در 89 بازي لاليگايي خود 98 گل به ثمر رسانده و فرصت دارد اولين بازيکني باشد که 100 گل زده خود را در کمتر از 100 بازي به ثمر ميرساند.
به نقل از آس اسپانیا، کریستیانو رونالدو تا به حال در ۸۹ بازی رسمی خود در لالیگا ۹۸ گل به ثمر رسانده و در بازی هفته آینده خود مقابل مالاگا فرصت دارد تعداد گلهای زده خود را به مرز ۱۰۰ برساند.
پیش از رونالدو دیگر رئال مادریدی تاریخ لالیگا، پوشکاش موفق شده بود در ۱۰۵ بازی رسمی در لالیگا ۱۰۰ گل به ثمر برساند و هیچ بازیکن دیگری از هیچ تیم اسپانیایی چنین رکوردی را ثبت نکرده است.
به این ترتیب اگر رونالدو بتواند در هفته بیست و هفتم لالیگا ۲ گل بزند، با ۱۵ بازی کمتر از رکورد پوشکاش ۱۰۰ گل زده خود را ثبت کرده و از این لحاظ در تاریخ لالیگا به صدرنشینی قدرتمند و دست نیافتنی تبدیل خواهد شد.
رائول گونسالس کاپیتان پیشین تیم فوتبال رئال مادرید نیز ۱۰۰ گل خود را در ۲۱۲ بازی رسمی ثبت کرد و حضور در کار گروهی و پاس گل برای این کاپیتان مهمتر از گلزنی بوده است.
ايگواين: تمايلي به صحبت در مورد آينده ندارم
مهاجم تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل رئال بتيس گفت: 4 ماه ديگر با رئال مادريد قرار داد دارم و تا آن مدت در اختيار باشگاه هستم.
به نقل از سایت رئال مادرید، ایگواین پس از این دیدار اظهار داشت: می دانستیم که به مصاف حریف قدرتمندی می رویم. بازی خوبی بود که می توانست به نفع هر دو تیم تمام شود اما نکته مهم این بود که ما توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.
مهاجم رئال مادرید با بیان اینکه پیروزی مقابل بیس از اهمیت بالایی برایمان برخوردار بود ، افزود: نهایت تلاشم را کردم تا در این دیدار بهترین باشم. سعی کردم گل بزنم و به تیمم کمک کنم. ما عادت کرده بودیم که این بازی ها را واگذار کنیم اما حالا موفق شدیم آن ها را با کمی شانس و البته برنامه قبلی شکست دهیم.
وی اظهار داشت: قصد ندارم درباره آینده ام حرف بزنم. تا 4 ماه دیگر با رئال مادید قرار داد دارم و تا آن مدت در اختیار باشگاه هستم که این نکته مهمی است. در حال حاضر باید تمرکزمان را به بازی با زسکا مسکو معطوف کنیم.
HALA MADRID
بنزما براي بازي مقابل زسکا آماده است
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد براي حضوري ثابت مقابل زسکا مسکو آماده است.
![]()
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما که در بازی مقابل رئال بتیس تنها برای ۵ دقیقه وارد میدان شد به تجویز کادر پزشکی آخرین مراحل آب درمانی و ماساژ تخصصی را پشت سر میگذارد و برای مقابله با زسکا مسکو در برنابئو آماده میشود.
این مهاجم فرانسوی میتواند برگ برنده مورینیو در برنامههای تاکتیکی باشد چرا که مقابله با قدرت بدنی بازیکنان با انگیزه زسکا نیاز به تغییرات چندباره تاکتیکی در طول بازی دارد.
پیشبینی میشود در طول دیدار رئال با زسکا شاهد تغییرات عمیق تاکتیکی از سوی مورینیو باشیم، این همان چیزی است که اکثر کارشناسان از آن به عنوان تنها راه نجات مادرید یاد کردهاند.
دو تیم رئال مادرید و زسکا مسکو در بازی رفت به تساوی یک بر یک تن داده و فردا شب در برنابئو مقابل یکدیگر صفآرایی میکنند.
انتقاد آقاي خاص از رسانههاي اسپانيايي
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در انتقاد از فرصتطلبي رسانههاي اسپانيا گفت: خود شما بازيهاي ليگ برتر را تماشا نميکنيد؟
![]()
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو از این که از سوی رسانهها به ترک رئال مادرید متهم میشود و مدام در جایگاه پاسخگویی درباره آینده خود و رئال مادرید قرار میگیرد دلخور است.
وی در این خصوص گفت: در تعطیلات یا هر فرصتی که نصیبم شود با هماهنگی کامل با باشگاه به انگلیس میروم و این یکی از بزرگترین تفریحات من است که مسابقات فوتبال لیگ برتر را تماشا کنم. آیا تماشای بازیهای لیگ برتر نشانه واضح ترک رئال مادرید است؟ خود شما بازیهای لیگ برتر را تماشا نمیکنید؟
مورینیو ادامه داد: حین تماشای یکی از بازیهای چلسی در استمفوردبریج مشاهده کردم که تعداد خبرنگاران اسپانیایی در جایگاه خبرنگاران از انگلیسیها بیشتر است و این برای من ارزشمند بود و از این همه تلاش خبری از همه شما ممنونم اما چرا تیتر اول روزنامه خود را به هر قیمتی جذاب میکنید؟ رابطه خوب من با رئال مادرید اینگونه تخریب نمیشود و روند رو به رشد و راه قهرمانی ما در جدول لالیگا هرگز تحت الشعاع این فعالیتهای خبری قرار نخواهد گرفت.
بوتراگوئنو: این ترکیب بهترین ترکیب تاریخ رئال است
مرجع خبري رئال مادريد : امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید ، در سفری که به آمریکای لاتین داشت ، پاسخگوی سوالات وبسایت السالوادور دات کام بود.
تکرار می کنید که هنوز لالیگا را نبرده اید ، چرا ؟
برنامه ریزی به شدت فشرده است . روز چهارشنبه باید سعی کنیم در چمپیونزلیگ از مرحله یک هشتم صعود کنیم . در آوریل هم اگر در چمپیونزلیگ بمانیم ، بازیها خیلی مشکل می شوند . درست است که برتری قابل توجهی داریم اما هنوز بازیهای زیادی مانده اند . 12 بازی و 36 امتیاز پیش روی ما هستند و بارسلونا تیم بزرگی است که نا امید نمی شود . باید با مشکلات مواجه شویم . در زمین تیمهایی نظیر ویارئال ، اوساسونا ، اتلتیکو ، بارسلونا ، بیلبائو و ... بازی داریم . به طور خالصه ، همه بازیهای خارج از خانه مان مشکل هستند . به همین علت باید محتاط باشیم .
اما اگر پیش از شروع تورنمنت به شما می گفتند که به چنین فاصله ای با بارسلونا می رسید ، مطمئنا از همان موقع با آغوش باز پذیرفتید .
کلا بله . چرا که بارسلونا روی دور خوبی در سالهای اخیر بوده است . آنها امتیازات غیرمنتظره ای داده اند و ما توانسته ایم که از این فرصت ها بیشترین بهره را بردیم .
راز جنگندگی رئال مادرید در این تیم چیست ؟
ما یک تیم کامل داریم ، شاید بهترین تیم تاریخ باشگاه باشد .
بهترین تیم تاریخ ؟
از نظر تیمی ، همین طور فکر می کنم . به عنوان مثال هیگوائین . با این که بازی نمی کند ، یکی از بهترین مهاجمان جهان است و در هفته های اخیر نتوانسته آن طور که باید و شاید بازی کند . بنزما به تیم بازگشته و گلزنی می کند . این نشان می دهد که یک تیم خیلی کامل داریم . مورینیو فرصت خوبی دارد تا از تمامی بازیکنان درجه یک خود به بهترین شکل استفاده کند . تقریبا تمامی بازیکنان تیم ملی پوش هستند . همه آنها یک ویژگی مشترک دارند که خیلی مهم است : انگیزه . مورینیو از این نظر یک متخصص است و هر بازی را با جدیت ویژه ، تمرکز بالا و اتکا به افراد آماده می کند . ما تیمی خطرناک هستیم که ره لحظه بوی گل می دهیم . همه این ها کنار هم باعث شده اند که این فاصله را با بارسلونا پیدا کنیم .
این رئال مادرید می تواند فاصله با بارسلونا را بیشتر کند ؟
باید دید که چه می شود . لالیگا تورنمنتی با 38 بازی است و باید در هر بازی حواس جمع و آماده بود چرا که هر بازی سه امتیاز دارد . ما اشتباهات کمتری نسبت به بارسلونا داشتیم . بارسا امتیازاتی را از دست داد که انتظارش را نداشت . در نقطه مقابل ، ما خیلی مستحکم بودیم . تیم کم گل می خورد و به جایش گلهای زیادی می زند و شرایط بدین شکل است .
در مورد تیم صحبت کردیم ، اما این تیم فعلی تا چه حد به خوزه مورینیو ارتباط دارد ؟
او مربی ایست که بیشترین را از هر کدام از تیمهایش بیرون می کشد . مربی ایست که در چهار کشور شایستگی هایش را نشان داده است . در دنیای رقابتی حال حاضر ، خوزه مورینیو یک مربی افسانه ایست .
و چقدر به رونالدو بستگی دارد ؟
او هم همین طور است . در کنار مسی ، دو بازیکن برتر فوتبال جهان هستند . او تفکر قابل اعتنایی دارد ، روحیه اش برای رسیدن به حد اعلایش بالاست و جاه طلبی هایی که دارد خالی نشدنی است . همیشه می خواهد که بهتر باشد و گلهای بیشتری بزند . همین طور همیشه می خواهد که تیم ببرد . واقعیت این است که او الگویی برای همه است .
از چمپیونزلیگ صحبت کنیم . از بازی با زسکا مسکو چه انتظاری دارید ؟
در مسابقات اروپایی باید خیلی حواس جمع بود ، غفلت جایز نیست . به همین علت باید خیلی حواسجمان جمع باشد . تیم در فرم خوبی است و امیدوارم که هواداران ما با حمایتی که می کنند باعث شوند که بتوانیم صعودمان را مسجل کنیم .
چمپیونزلیگ ارزشهای خاصی دارد ، به خصوص برای رئال مادرید ...
یک رقابت بزرگ است . رقابتی است که پرستیژ زیادی به هر سازمانی می دهد . به همین علت این ها بازیهای بزرگی هستند و هر بازیکنی می خواهد این تورنمنت را ببرد ، این یک واقعیت است .
تصاویر: پرتغالی زبان ها در جشن کوئنترائو
مرجع خبري رئال مادريد : عکس کریستیانو رونالدو در حال رانندگی لامبورگنی خود ، روز یکشنبه توسط خبرنگار مارکا شکار شد . او به رستوران ال تراسگو در مادرید می رفت تا در جشن تولد 24 سالگی فابیو کوئنت رائو که مارسلو و په په هم در آن بودن دشرکت کنند .
این بازیکنان به همراه خانواده هایشان از یک شب آرام لذت بردند تا با آرامش آدامه ادامه فصل شوند . این سه مهمان در بهترین دورانشان در رئال مادرید هستند . رونالدو که آقای گل لالیگاست در شرایط خوبی است ، تواد هموطنش را در کنار مارسلو و په په جشن گرفت .
رونالدوسریع ترین بازیکن تاریخ لالیگا در رسیدن به 100 گل
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو می تواند روز یکشنبه برابر مالاگا ، سریع ترین بازیکن تاریخ لالیگا در رسیدن به رکورد 100 گل ، آن هم در کمتر از 100 بازی شود . او در 89 بازی که انجام داده ، 98 گل زده است . تا به امروز ، پوشکاش سریع ترین بازیکن در زمینه رسیدن به رکورد 100 گل بود . بازیکن مجاری در 105 بازی به این رکورد رسید . بدین ترتیب ال پیپیتا در صورتی که در برنابئو در هفته آینده دبل کند ، می تواند با 15 بازی کمتر از پوشکاش به رکورد 100 گل برسد .
بدین ترتیب میانگین گلزنی مهاجم رئال مادرید ، 1.1 گل در هر بازی خواهد شد . پس از پوشکاش ، در میان رئالی ها رکورد بعدی در دست دی استفانوست که پس از 115 بازی به رکورد 100 گل رسید . کریستیانو 25 بازی زودتر از مدیر افتخاری رئال به این رکورد می رسد .
رائول نیز که یک فصل با کریستیانو هم بازی بود ، 212 بازی نیاز داشت تا به 100 گل اولش برسد . بوتراگوئنو با 259 بازی و هوگو سانچز با 170 بازی هم رکوردای دیگری دارند . دیگر مهاجم اسطوره ای رئال مادرید ، سانتیاناست . مهاجم کانتابریایی پس از 223 بازی به رکورد 100 گل دست یافت .
این در حالی است که مسی ، بازیکن بارسلونا هم در بارسا پس از 154 بازی توانست که صدمین گل لالیگایی را بزند .
HALA MADRID
12 هزار بلیط برای بازی فردا با زسکا به گفته وبسایت باشگاه ، باقی مانده است . اما هنوز بیش از یک روز تا زمان بازی مانده و باشگاه امیدوار است که استادیوم پر شود . به همین علت ویدئویی برای انگیزه دادن به هواداران آماده کرده است .
قیمت بالای بلیط ها که گرانترینش 220 یورو و ارزان ترینش 60 یوروست ، به علاوه بحران اقتصادی و معمولی بودن حریف ، باعث شده که هواداران فعلا روی خوش به این بازی نشان ندهند . در واقع بسیاری از هواداران ترجیح می دهند پول هایشان را برای مراحل دیگر ذخیره کننده . برای بازیهای لالیگا ، 65 هزار نفر از قبل بلیط ها را رزرو کرده اند و برای بازی های چمپیونزلیگ این آمار فقط 35 هزار تاست .
همین قضیه باعث شد که رئال مادرید ویدئویی ضبط کند که در آن از هواداران بخواهد به استادیوم بیایند و بلیط ها را به اتمام برسانند . نام این ویدئو "شما هم بازی می کنید " است . این ویدئو زمانی ضبط شد که مشخص شد که روند فروش بلیط ها کند است .
در این کلیپ ، نفراتی نظیر کاسیاس ، ژابی ، مارسلو ، هیگوائین و په په حضور دارند . پیغام ها با تصاویری از برنابئو و برخی صحنه های بازی میکس شده اند . کاسیاس می گوید :" می خواهم که شما دست دیگر من باشید . " ژابی ادامه می دهد :" شما نیروی پاهای من خواهید بود . " بازیکن اهل سن سباستین فقط یک کارت تا محرومیت فاصله دارد . پیغام مارسلو کمی شوخ طبعانه تر است :" می خواهم که جادوی من باشید . " هیگوائین احساسی تر است :" می خواهم روحم باشید ." که به پیراهن رئال مادرید اشاره می کند . په په در ادامه می گوید :" می خواهیم برنده باشیم ، می خواهیم که با ما بازی کنیم . "
این اولین کلیپی نیست که رئال مادرید برای تهییج هواداران می سازد . کریستیانو ، بنزما ، کاکا ، راموس و حتی مورینیو هم در کلیپ های قبلی حاضر شده بودند .
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)