Design & Developed BY Patira

صفحه 100 از 470 نخستنخست ... 50909899100101102110150200 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

تلنگری به خواب های عمویادگار
    عریضه ای برای باد ...

مرجع خبری پرسپولیس : استقلال برای سومین بار متوالی پرسپولیس را برد ، در حالی که اگر اگر چاشنی شانس با پرسپولیسی ها نبود ، می توانست با گل های بیشتری هم ببرد.

ولی این بار شهرآورد که تمام شد ، شادی چندانی در چشم های استقلالی ها نبود . آنها خوب می دانستند حریفی را برده اند که همچون شیری در قفس ، گرسنه و بیمار و بلاتکلیف توان مبارزه و هم آوردی نداشته و همه غرش ها و کری خواندن هایش از سر کم نیاوردن بوده است .

آنها می دانستند طبل توخالی استیلی فقط صدا دارد. برای استقلال مبارزه با پرسپولیس قدرتمند ، بسیار لذت بخش تر از پرسپولیسی است که بخاطر منافع شخصی برخی آقایان که خواب زمستانیشان را طی میکنند ، در منجلاب ناتوانی فرو رفته و دست و پا می زند. استقلال و پرسپولیس بدون هم هویتی ندارند ، با آنهاست که معنی رقابت در فوتبال ایران جان می گیرد. با آنهاست که شهر مرده فوتبال ما برای یک روز هم که شده بیدار می شود . بعد از بازی ، هر استقلالی وسط زمین دست یک پرسپولیسی را گرفت تا از زمین بلند کند و خود بیاد داشته باشد که شرایط کنونی پرسپولیس ، ممکن است بزودی دامنگیر استقلال هم بشود . استقلالی ها و حتی مظلومی که معمولا صحبتهایش اعصاب خراش هواداران پرسپولیس است مثل همیشه طعنه نزدند و تکه پرانی نکردند؛ لابلای همه صحبت های آنها می شد فهمید که آنها نیز از پشت پرده آنچه بر فوتبال ما می رود ، آگاهی دارند. انگار همه بنوعی می دانند ، ستمی که بر پر هوادارترین تیم اسیا رفته ، فراتر از اراده 40 میلیون هوادار ایرانی این تیم بوده. وقتی مفهوم مدیریت و سرپرست موقت در یک باشگاه ، دهان کجی ، بی احترامی و زیر پا گذاشتن نظر خیل هواداران آن باشگاه است ، نتیجه اش می شود همین مدیریت عاریه ای و کادرفنی که دیگر همه باور کرده اند از لپ لپ در آمده است!

آقای کاشانی هیچکس منکر زحمات شما برای پرسپولیس نیست . از همه چیز که بگذریم ، همینکه درفشی فر را برای پرسپولیس احیا کردیدو آنرا تجهیز نمودید کار بزرگی بود و جای تشکر دارد . خوش بینانه ترین حالتش این است که شما سعی کردید ، ولی موفق نبودید. ملاک ارزیابی مدیریت شما ، فقط هواداران هستند . فقط و فقط همان ها که بر خلاف شما ، ثابتند و با خوشی و ناخوشی این تیم زندگی می کنند. آنها پرسپولیسشان را پر غرور و فاتح می خواهند . نه آنچنان که شما ساخته اید.

روی صحبتمان با شماست ؛ جنابعالی که همواره می کوشید در ادبیات و رفتارتان ، شخصیتی پایبند ، مذهبی و معتقد به اصول را نشان دهید ، کی قرار است پنبه های ناشنوائی را از گوش هایتان در آورده و حرف هوادار را بشنوید ؟ آیا می دانید که مدیریت شما خواسته یا ناخواسته به قلع و قمع و تجزیه جمعیت انبوه هواداران انجامیده است ؟ اگر حتی یک بار روزنامه بخوانید یا به سایتهای هواداری سر بزنید ، خواهید دانست که انبوه هوادار از شما بابت اعتقادات پوچ به مربیان ناکارآمد ایرانی ، عدم اعتقاد به دانش مربیان خارجی(اصولا مشکل داشتن با کلمه خارجی!) ، عدم پاسخگوئی تان به هواداران ، تضعیف هویت و عزت نفس هوادار پرسپولیس و شرم نامه ای که بنام "پرسپولیس" چاپ می شود و مضحکه خاص و عام قرار گرفته است شاکی و دلزده هستند . شما بایستی جوابگو باشید که چگونه یک شخص بدون کارنامه درخشان در مربیگری با روابط نامشخص سرمربی محبوبترین تیم آسیا شده و این تیم را با خود به قعر ناکامی می کشاند . شما را بخدا فقط یک پارامتر را معرفی کنید که در آن استیلی از گزینه های دیگر کمیته فنی یا هر کس دیگر فراتر بوده است. بایستی پاسخگو باشید که کمیته فنی چگونه خلق الساعه شکل گرفت و خلق الساعه از بین رفت و اعضایش چگونه انتخاب شدند و دائی را که حداقل محبوب هواداران بود ، ساعت 4 نیمه شب خلع کردند.

شما را بخدا بگوئید چرا مشتی اراذل روی سکوهای پرسپولیس به هر قیمتی از مربی سفارشی حمایت کرده و به هوادار دلسوخته توهین می کنند ؟ شما از معدود مدیرانی هستید که در زمان شما درب زمین تمرین را روی هوادار رسما بستند تا صاحبخانه را از خانه اش بیرون کرده باشند. شما اولین مدیری هستید که باعث شدید پیشکسوتان و حتی بازیکنان سالهای نه چندان دور پرسپولیس ، همه از باشگاه فراری شده و حتی برای گرفتن طلبشان هم به باشگاه شما مراجعه نکنند. شما تنها مدیر پرسپولیس هستید که اجازه می دهید هر کسی به خود اجازه دهد به هوادار و تیم و بازیکنانتان با خیال راحت توهین کند و مطمئن باشد که جوابی نمی شنود. شما با انتخاب فاجعه بار تان باعث شده اید تا پرسپولیس زنگ تفریح تیم های لیگ شده و غرور میلیون ها هوادارش لگد مال شود.تا کی می خواهید شخصیت اینهمه هوادار را قربانی نفسانیات خود کنید. ایا واقعا بر آوردن مطامع شخصی و غرور تان ارزش جریحه دار کردن احساسات میلیونها پیرو جوان هوادار پرسپولیس را دارد؟

چه می شود اگر طبق نظر هواداران پرسپولیس بروید؟ باور کنید چیزی از بزرگیتان کم نمی شود. باور کنید گاهی استعفا دادن ، زیباترین و موثر ترین کار برای خدمت به تیم است. آقای کاشانی باور کنید غیر از عده ای خاص که در اطرافتان هستند ، کسی از هواداران شما را دوست ندارد . به همه مقدساتی که می پرستید از خواب بیدار شوید. امروز پرسپولیس ، هویت فوتبال ایران در قعر جدول دست و پا می زند و مضحکه رقبا شده است. امروز سرمربی تیم زمین و زمان را مقصر دانسته و آنقدر پشتگرم است که حتی مسئولیت کارش را هم بعهده نمی گیرد و مسبب همه اینها شما هستید. آقای کاشانی رمز ماندگاری و سعادت ، تسخیر قلب هاست نه به زور ایستادن و بر عقیده شخصی پافشاری کردن . برادر عزیز ، اگر می خواهی قربانی خشم لبریز شده هوادار نشوی و همه کارهای خوبت لوث نشود ، خودت دست بکار شو و فکر عاقبت خود باش ، اینجا برای تو ، دیگر جای خوبی نیست . راستی سر راه ، دوستان ات را فراموش نکن...

3. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

Jadid حبيب كاشاني استعفا كرد !

نتایج پرسپولیس و انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره پرسپولیس باعث شد حبیب کاشانی روز گذشته به دیدار عباسی وزیر ورزش و جوانان برود.

کاشانی در این جلسه استعفای خود را به وزیر ورزش ارائه کرد تا دست او برای انتخابات جدید باز باشد.

گفتنی است، محمد عباسی روز گذشته اعلام کرده بود اعضای هیئت مدیره پرسپولیس و استقلال امروز معرفی می‌شوند.

5. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

بهزادی: به حال استیلی زار زار گریه کردم

مرجع خبری پرسپولیس : رئيس كانون پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس گفت: از مسئولين بالاي ورزش خواهش مي كنم در خصوص مديريت باشگاه پرسپوليس تجديد نظر كنند و تكليف اين باشگاه بزرگ را مشخص كنند.

همايون بهزادي در گفتگو با «فردا» در خصوص علل ناكامي هاي اين فصل پرسپوليس خاطر نشان كرد: نمي شود كه يك نفر تيم به اين بزرگي را به تنهايي بچرخاند. اين تيم بايد هيئت مديره، مديرعامل و عواملي كه با فوتبال آشنا هستند را داشته باشد.

وي در ادامه خاطر نشان كرد: دوست ندارم كسي گمان كند كه اين حرف ها را به خاطر باخت 2 بر صفر مقابل استقلال مي زنم. دليل من اين است كه تا به حال پرسپوليس را چه زماني كه در شاهين بوديم و چه در دوراني كه با نام پرسپوليس بازي كرديم اين چنين نديده بودم.

پيشكسوت باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا حميد استيلي هم در اين ناكامي ها مقصر است يا خير عنوان كرد: در اين ناكامي ها نمي توان حميد استيلي را مقصر دانست. خدا شاهد است كه من دلم براي اين بچه مي سوزد و زماني كه ديدم او عرق مي ريزد در خانه زار زار گريه مي كردم. خدا مي داند كه غصه پرسپوليس ما را ديوانه كرده است.

كاپيتان سال هاي دور سرخپوشان در خصوص تماس هاي مكرر خبرنگاران براي اظهار نظر وي گفت: من تابه حال لب به سخن نگشوده بودم و اين گونه مصاحبه نكرده بودم اما وقتي حرف نمي زني مردم از انسان ناراحت مي شوند.

رئيس كانون پيشكسوتان پرسپوليس اظهار داشت: من از طرف تمام اعضاي پيشكسوتان پرسپوليس مي گويم كه اين آقايان كجاي فوتبال بوده اند كه امروز همه كاره باشگاه شده اند. زماني كه ما پرسپوليس را با خون دل مي ساختيم اين آقايان كجا بودند؟

وي همچنين تصريح كرد: مسئولان به داد مردم برسند و حرف هاي مردم را بشنوند. من از مديريت بالاي كشور و ورزش تمنا مي كنم تا به وضعيت پرسپوليس رسيدگي كنند تا هواداران و پيشكسوتان اين قدر در فشار نباشند.

كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان افزود: استقلال در روز بازي با پرسپوليس توانايي زدن گل هاي بيشتر هم داشت اما خدا خواست كه تيم با همان دو گل از زمين مسابقه خارج شد.

بهزادي در پاسخ به اين سوال كه چرا پيشكسوتان دست به كار نمي شوند و وارد عمل نمي شوند گفت: ما پيشكسوتان پاي كار هستيم و كسي ما را نمي بيند. نمي توانيم خودمان برويم و بگوييم كه ما هستيم. اين مسئولين هستند كه بايد پيشكسوتان را ببينند. از سوي ديگر من وقتي يك مصاحبه اين چنين انجام مي دهم تا شش ماه آنقدر حرص مي خورم به روي تخت بيمارستان مي افتم و مريض مي شوم.

وي در بخش پاياني اظهارات خود خاطر نشان كرد: وقتي يك مدير با فردي چون علي دايي كه يك مربي جهاني و بين المللي است بدون تشكر خداحافظي و قطع همكاري مي كند چه انتظاري مي توان داشت كه ساير مربيان نيز امنيت داشته باشند.

7. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

کی روش: جواب استیلی را در رسانه ها نمی دهم، این مصاحبه ها حرفه ای نیست

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه آیا با سرمربیان پرتغال و ایتالیا برای بازی دوستانه رایزنی می‌کند یا نه، گفت: وقتم را برای چیزی که اتفاق نمی‌افتد و محال است تلف نمی‌کنم.

کارلوس کی‌روش، پیش از آغاز اولین تمرین تیم ملی در اردوی 2 روزه در جمع خبرنگاران گفت: ‌هدف ما از این اردو خیلی ساده است. اگر شما فکر می‌کنید که تیم ملی فقط با بازی‌های دوستانه آماده رقابت رسمی می‌شود، اشتباه بزرگی مرتکب شده‌اید و در واقع از آنچه در عرصه فوتبال بین‌الملل رخ می‌دهد بی‌خبر هستید.
    وی اضافه کرد: دو هدف از برگزاری این اردو داریم. اول اینکه بازیکنان روند گذشته خود را که در اردوهای قبلی داشتند ادامه دهند و حفظ کنند و تمرکزشان بر روی تیم ملی ادامه داشته باشد و هدف دوم ما این است که بازیکنان جوان در اردوی تیم ملی حاضر شوند و توانمندی‌هایش خود را نشان دهند. 10،11 بازیکن زیر 23 سال داریم که در این اردوی تیم ملی حضور دارند. بازیکنان جوان بدانند که عملکرد همه بازیکنان را زیر نظر داریم.

کی‌روش تاکید کرد: تکرار می‌کنم و از این تکرار هم خسته نمی‌شوم که برای حضور قدرتمندانه در عرصه رقابت‌های بین‌المللی باید بازیکنان را در اردو آماده کنیم و فقط حضور در لیگ برتر کافی نیست. ما می‌خواهیم برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی آماده شویم و به همین دلیل چنین اردوهایی را برگزار می‌کنیم.

سرمربی تیم ملی ایران گفت: کسانی که از برگزاری این اردو دو روزه تعجب می‌کنند، از اردوهای بعدی تیم ملی هم تعجب خواهند کرد زیرا ما در آینده نیز چنین اردوهایی برای تیم ملی ایران برگزار خواهیم کرد. بازیکنان بیشتری به تیم ملی دعوت می‌شوند تا فرصت برای همه بازیکنان باشند که در تیم ملی خودشان را نشان دهند. اگر هم از سپاهان و ذوب‌آهن بازیکنی به تیم ملی دعوت نکرده‌ایم به دلیل آن است که آنها در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند و نمی‌خواستیم به بازیکنانشان فشار بیشتری بیاید. این برنامه را با سازمان لیگ نیز پیش از این هماهنگ کرده بودیم.

کی‌روش در مورد اینکه چرا مهدی رحمتی به تیم ملی دعوت نشده است، گفت: همه می‌دانند و رسانه‌ها نیز باخبر هستند که رحمتی مصدوم شده و دعوت یک بازیکن مصدوم به تیم ملی کار درستی نیست.

کی روش در مورد اینکه حمید استیلی گفته دعوت از 9 بازیکن پرسپولیس به تیم ملی مشکوک و عجیب است، گفت: من هرگز جواب مربیان و همکارانم را در رسانه‌ها نمی‌دهم. این کار از نظر اخلاقی و حرفه‌ای درست نیست که در رسانه‌ها پاسخ مربیان را بدهم و یا پشت سر آنها حرف بزنم. از من به عنوان یک مربی حرفه‌ای نخواهید که چنین اخلاق حرفه‌ای را زیر پا بگذارم. استیلی پیش از آغاز فصل یک جلسه خصوصی با من داشت و در مورد مسائل فوتبال با هم صحبت کردیم. من خیلی خوشحال خواهم شد که مربیان با من تماس می‌گیرند و با من صحبت می‌کنند. تلفن من همیشه باز است اما نباید در رسانه‌ها در مورد مربی دیگر حرفی بزنیم.

کی‌روش در پاسخ به این سؤال که نظرش در مورد دربی پایتخت چه بوده، اظهار داشت: همانطور که گفته‌ام در مورد مسابقات لیگ اظهارنظر نمی‌کنم اما می‌توانم بگویم که دربی بزرگ پایتخت یک روز فوق‌العاده برای فوتبال ایران بود، یک روز بسیار بزرگ برای بازیکنان، مربیان و تماشاگران.

وی افزود: یک نکته را هم می‌خواهم خودم بگویم. من 32 سال است که مربیگری می‌کنم، نیمی از این عمر را در تیم‌های ملی و نیمی را در تیم‌های باشگاهی گذرانده‌ام. ما مربیان نیاز داریم که از همدیگر و تیم ملی حمایت و کمک کنیم. از همه مربیان می‌خواهم نظرشان را به من بگویند و من خوشحال خواهم شد اما نمی‌توانم یک چیز را تضمین کنم و این آن است که بازیکنی در تیم ملی دچار مصدومیت نشود. هیچ مربی در جهان نیست که بتواند چنین قولی بدهد و چنین تضمینی بکند. من تجربه و دانشم را در اختیار بازیکنان قرار می‌دهم و به مربیان قول می‌دهم هر بازیکنی که به تیم ملی بیاید پس از حضور در تمرینات از نظر سطح فنی، تاکتیکی و انگیزه در رده بالاتری قرار می‌گیرد و مشکلی برایش پیش نمی‌آید اما نمی‌توانم تضمین بدهم که بازیکن مصدوم نشود.

کی‌روش در مورد اینکه برخی از مربیان معتقدند مصدومیت برای هر بازیکنی پیش می‌آید و حتی ممکن است در تیم ملی این مصدومیت رخ بدهد اما آنچه ناخوشایند است این است که بازیکن ملی‌پوش پس از مصدومیت مورد توجه فدراسیون قرار نمی‌گیرد مثل قاسم حدادی‌فر، خاطرنشان کرد: این اطلاعات درست نیست. من نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا آمده است. پس از مصدومیت ما حق انتخاب را به خود حدادی‌فر دادیم که زیر نظر تیم ملی مداوا شود یا به باشگاه برود و اکنون نیز حدادی‌فر یک هفته است که در تهران و با هزینه فدراسیون تحت فیزیوتراپی و درمان است.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه بازی تدارکاتی خواهید داشت یا نه، گفت: امیدوارم بازی تدارکاتی داشته باشیم. دعوتنامه‌های زیادی برای تیم‌های مختلف ارسال کرده‌ایم اما هنوز این مسئله نهایی نشده و هیچکدام از این دعوتنامه‌ها قطعی نیست. آخرین تیمی که برایش دعوتنامه فرستادیم تا برای بازی دوستانه به تهران بیاید فلسطین بود و امیدواریم که پیش از دیدار با بحرین بتوانیم بازی دوستانه با فلسطین داشته باشیم. اردوی بعدی ما 10 مهر ماه برگزار خواهد شد.

کی روش در مورد اینکه آیا با سرمربیان پرتغال و ایتالیا برای بازی دوستانه رایزنی می‌کند یا نه، گفت: من وقتم را برای چیزی که اتفاق نمی‌افتد و محال است تلف نمی‌کنم. تیم‌های ملی اروپایی درگیر مسابقات مقدماتی جام ملت‌های اروپا در سال 2012 هستند و برنامه آنها کاملا بسته شده است. ضمن اینکه اولویت من این است که ایران ابتدا بهترین تیم آسیا شود و بعد از آن آماده مسابقه و رقابت با تیم‌های اروپایی شویم. این در واقع مانند آن است که می‌خواهیم پایمان را از پله اول به پله بگذاریم. ما باید مرحله به مرحله و پله پله حرکت کنیم.

9. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

منصوري بازي مقابل فجر سپاسي را از دست داد

مرجع خبری پرسپولیس : محمد منصوری به دلیل مصدومیت بازی مقابل فجر سپاسی در هفته هشتم لیگ برتر را از دست داد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ دکتر چشمه‌سری پزشک تیم فوتبال پرسپولیس امروز اعلام کرد که محمد منصوری در دیدار مقابل فجرسپاسی غایب خواهد بود. همچنین قرار است دست مصدوم رضا نورمحمدی طی دو روز آینده مورد آزمایش قرار گیرد.

11. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

لک: آرزو داشتم علی کریمی را از نزدیک ببینم

مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان جوان تیم فوتبال صبای قم که از سوی کارلوس کی روش برای نخستین بار به اردوی تیم ملی فرا خوانده شد، گفت: آرزو داشتم بتوانم علی کریمی را از نزدیک ببینم.

حامد لك، دروازه‌بان 21 ساله و آماده صباي قم يكي از بازيكنان سابق تيم اميد است كه كارلوس كروش او را به تيم ملي بزرگسالان دعوت كرده. دروازه‌بان صبور صباي قم در اين باره مي‌گويد:

«تا همين سه چهار سال پيش بازي‌هاي برخي بازيكنان فعلي تيم ملي را مي‌ديدم و دوست داشتم روزي از نزديك آنها را ببينم، مخصوصا علي كريمي را كه آرزويم از نزديك ديدن او بود. حالا شرايطي پيش آمده تا به عنوان بازيكن تيم ملي كنار بزرگاني چون كريمي، مجيدي و جباري باشم. قسمت اين بود كه توسط كروش به تيم ملي دعوت شوم و اميدوارم بتوانم جواب اعتماد او را بدهم. تيم ملي تاكنون گلر جواني را آزمايش نكرده و اميدوارم در 21 سالگي بتوانم كروش را روسفيد كنم و جواب اعتماد او را بدهم.»

13. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

دور جدید تمرینات تیم ملی با حضور 9 بازیکن پرسپولیس آغاز شد

مرجع خبری پرسپولیس : خستین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 17:45 در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد.

* کارلوس کی‌روش ساعت 17:15 وارد زمین شد و پس از مصاحبه با خبرنگاران، صحبت کوتاهی با بازیکنان انجام داد و تمرین را آغاز کرد. بازیکنان زیر نظر میک مک درموت، مربی بدنساز بدن‌های خود را گرم کردند.
    * نکته قابل توجه در آغاز تمرین عدم رویارویی بازیکنان پرسپولیس و استقلال بود، البته پس از چند دقیقه تمرین، بازیکنان سرخابی صحبت درباره دربی را آغاز کردند و پس از آن علی کریمی و آندرانیک تیموریان در چند صحنه با یکدیگر شوخی کردند.

* حنیف عمران‌زاده به علت مصدومیت کنار زمین حضور داشت. پای چپ وی با چسب بانداژ شده بود. دکتر شهاب، پزشک تیم ملی درباره مصدومیت عمران‌زاده گفت: حنیف یک هفته دور از میادین خواهد بود.

* حدود 50 تماشاگر از تمرین تیم ملی دیدن کردند. نکته قابل توجه در بین هواداران حضور شهرستانی‌ها بود. برخی تماشاگران که برای دربی به تهران آمده بودند، پایتخت را ترک نکردند تا تمرین تیم ملی را از نزدیک تماشا کنند. برخی از آنها با بازیکنان عکس یادگاری گرفتند.

* مارکار آقاجانیان، مربی سابق تیم ملی امید و مصطفی قنبرپور سرمربی تیم فوتبال زیر 14سال ایران در تمرین امروز حضور داشتند.

* حامد لک، سوشا مکانی و علیرضا حقیقی، 3 دروازه‌بان تیم ملی زیر نظر گاسپارت گرم کردند.

* فرهاد مجیدی در تمرین امروز غایب بود. دکتر شهاب در مورد علت عدم حضور وی گفت: مجیدی به هتل آمد و برای گرفتن MRI تمرین را ترک کرد. به نظر می‌رسد کاپیتان استقلال به علت مصدومیت در دربی نتوانست با تیم ملی تمرین کند.

* بازیکنان دو تیم پس از گرم کردن به 3 گروه زرد، آبی و مشکی تقسیم شدند و در عرض زمین کارهای تاکتیکی را آغاز کردند.

* کریم انصاری‌فرد در جریان تمرین دچار مصدومیت شد و زمین را ترک کرد. پزشک تیم ملی درباره او گفت: مصدومیت او جدی نیست و می تواند از فردا تمرین کند.

* بر روی پیراهن‌های تیم ملی هیچ مارکی حک نشده بود.

* پس از بازی 3 گروه کارلوس کی‌روش 4 مهاجم تیم ملی را به کنار کشید و اختصاصی با آنها تمرین کرد. آرش افشین، غلامرضا رضایی، محسن مسلمان و محمد نزهتی نفراتی بودند که با سرمربی تیم ملی اختصاصی تمرین کردند.

* تمرین بعدی تیم ملی فردا ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد و بازیکنان پس از تقسیم شدن به 3 گروه در 3 زمان 45 دقیقه با یکدیگر بازی می‌کنند و پس از آن در اختیار باشگاه‌های خود قرار می گیرند.

15. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

دايي: باشگاهي كه مزدورها در آن تصميم مي‌گيرند،درش بايد تخته شود
    به با شرف‌ترین بازیکنان فوتبال ایران تهمت می زنند
    مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت:‌ از نظر من باید درب باشگاهی که مزدورها(لیدرها)‌ در آن تصمیم می گیرند را بست.

به نقل از فارس علی دایی در گفت‌وگویی درباره اتفاقاتی که در تمرینات پرسپولیس افتاده اظهار داشت:‌ متأسفانه آقایان به کسانی تهمت زدند که جزو باشرف‌ترین فوتبالیست‌های ایران هستند من با این بازیکنان از زمانی که در تیم ملی بوده‌اند کار کرده‌ام اما متأسفانه الان به این بازیکنان تهمت زدند.

وی افزود:‌آیا گناه کرده‌اند این دو بازیکن در روز روشن آمده‌اند و به احترام من با من عکس گرفته‌اند. آنهایی که به این دو بازیکن تهمت زده‌اند خودشان بی‌غیرت هستند.

دایی ادامه داد: وقتی از یک تیم 8 یا 9 بازیکن به تیم ملی دعوت می‌شود نشانه قابلیت بالای آن تیم است. اما متأسفانه آقایان این را نمی‌دانند. من تعجب می‌کنم چطور زمان پیروزی‌ها مثل فینال جام حذفی آقایان می‌آیند و جام را بلند میکنند و مدال می‌گیرند اما زمانی که اینطور پرسپولیس می بازد جلو نمی‌آیند.

دایی خاطرنشان کرد: من حمید استیلی را دوست دارم او زحمات زیادی را برای فوتبال این مملکت کشیده است اگر اختلافی با او دارم فوتبالی بوده نه شخصی. آقایان نباید در این شرایط او را تنها بگذارند. سؤال من این است کمیته من‌درآوردی فنی چرا نمی‌آید الان دفاع کند.

وی افزود: تنها گله‌ام این است که چرا استیلی اجازه می‌دهد عده‌ای معلو‌م‌الحال بر سر تمرینات حاضر شوند و برای بازیکنان باشرف پرسپولیس خط و نشان بکشند. زمین فوتبال حرمت دارد و نباید حرمت آن را شکست.

دایی تأکید کرد: به آقایان می‌گویم مهرماه نزدیک است و قرار است زنگ مدارس به صدا درآید پس بهتر است به آموزش و پرورش بروند و به کار خود برسند. من عاجزانه از مسئولان مملکتی خواهش می کنم به داد این پرسپولیس برسند و اجازه ندهند اتفاقاتی ناخوشایند بیافتد. معتقدم باید درب باشگاهی که یک عده مزدور در آن تصمیم‌گیرنده هستند تخته شود.

وی در پایان یادآور شد: دوست نداشتم در این‌باره حرف بزنم چون نمی‌خواهم وارد حاشیه شوم اما وقتی که دیدم آقایان یکسری صحبت‌ها از ابتدای فصل علیه من می‌کنند به این نتیجه رسیدم که باید حرف‌هایی را به زبان بیاورم. من امیدوارم هرچه سریعتر پرسپولیس از این وضعیت در بیاید . آقایان خسته نشدند از این وضعیت ، بروید به مدرسته تان و بگذارید مردم با عشق شان زندگی کنند.

17. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

گسترش نارضایتی هواداران پرسپولیس در سطح جامعه
    مرجع خبری پرسپولیس : ابراز نارضایتی های هواداران پرسپولیس از وضعیت بی سابقه این تیم در تاریخ 40 ساله اش به شدت گسترش پیدا کرده است.

پس از هجوم اینترنتی هواداران پرسپولیس به صفحه هواداران مصطفی دنیزلی در شبکه اجتماعی که واکنش این مربی را نیز به همراه داشت اکنون فضای مجازی بیش از هر زمان دیگری بستر تاثیرگذاری هواداران پرسپولیس شده است. بار اول در ناکامی های ابتدایی فصل پرسپولیس بود که پس از شکست های تیم پرسپولیس جمعی از هواداران این تیم در مقابل ساختمان باشگاه پرسپولیس حاضر شده و خوستار برکناری عوامل ناکامی شدند.

آنها در نهایت با هدایت مسئولان وارد ساختمان باشگاه شده و در دیداری رو در رو و محترمانه خواهان کناره گیری حبیب کاشانی شدند. کاشانی هم در پاسخ به آنان گفت که از طرف دولت مامور شده است و اختیار کناره گیری ندارد.

اما دور جدید اعتراضات هواداران پرسپولیس پس از شکست سنگین این تیم در داربی هفتاد و یکم پایتخت شکل گرفت که در آن پرسپولیس با تحمل سنگین ترین شکست 16 سال اخیر خود به رده پانزدهم جدول سقوط کرد.

همین موضوع سبب شد هواداران تیم بار دیگر در ورزشگاه خواستار عذرخواهی و برکناری عوامل ناکامی شدند. پس از این اتفاق هواداران پرسپولیس در شبکه های اجتماعی بار دیگر تصمیم به انتقاد دسته جمعی گرفته اند.

علی محدثی مسئول یکی از صفحات اجتماعی هواداران پرسپولیس در گفتگو با مرجع خبری می گوید :«سه شنبه قرار است دوباره در محل باشگاه جمع شویم و خواهان استعفای مدیرعامل باشگاه شویم. وی ادامه می دهد: هواداران از وضعیت تیم به ستوه آمده اند و دیگر حاضر نیستند این وضع را تحمل کنند. این هوادار پرسپولیس در خصوص دلایل اعتراض خود می گوید: پرسپولیس علاوه بر اینکه نتیجه نمی گیرد باعث تحقیر ما شده است. سابقه نداشته مسئولان استقلال برای ما دلسوزی کنند. ما تا به حال اکثر بازی هایمان با تیم های ته جدولی بوده که با شکست و تساوی به پایان رسیده و تیمی که 3 مسابقه از 7 مسابقه اول خود را می بازد امکان ندارد در مسیر قهرمانی قرار بگیرد. ما از مسئولان می خواهیم پیشکسوتان دلسوز تیم از جمله پروین ، دادکان ، انصاری فرد هدایت تیم را بر عهده بگیرند تا بتواند به روزهای اوج خود بازگردد.»

عده ای دیگر از هواداران پرسپولیس تصمیم گرفته اند با ارسال فایل های صوتی به برنامه نود نسبت به شرایط بی سابقه تیم خود اعتراضشان را نشان دهند. وضعیت بی سابقه این تیم در طول تاریخش باعث بروز خلاقیت های هواداران این تیم شده است.

گفتنی است گردهمایی قبلی هواداران پرسپولیس که از طریق شبکه های اجتماعی هواداری شکل گرفت به صورت غیررسمی و در خیایان روبروی باشگاه تشکیل شد.

19. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

نا امیدی 91 درصد مردم از قهرمانی پرسپولیس/ جوابگو کیست؟

مرجع خبری پرسپولیس : در نظرسنجی این هفته برنامه نود بیش از 80 درصد از یک میلیون و هفتصد هزار شرکت کننده پیش بینی کردند پرسپولیس در پایان فصل رتبه ای بین چهارم تا آخر کسب خواهد کرد. پافشاری وزارت ورزش بر حفظ این مجموعه عقلانی است؟

21. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

صفحه 100 از 470 نخستنخست ... 50909899100101102110150200 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)