Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 200

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis محمدپور:يك سايت اصفهاني كارم را خراب‌تر كرد

پيشنهاداتي از تيم‌هاي مس کرمان و سرچشمه و همين‌طور فجرسپاسي شيراز داشته‌ام که تا يکي دو روز آينده جواب نهايي را به يکي از آن‌ها خواهم داد

بعد از این‌که سرمربی تیم ذوب‌آهن از احمد محمدپور مدافع چپ‌پای تخصصی تیمش دعوت به عمل آورد تا در تمرینات سبزپوشان حضور داشته باشد وی نیز درخواست ابراهیم‌زاده را به فال نیک گرفت و چند جلسه‌ای را همراه دیگر همبازیان سابق خود تمرین کرد.

اما به‌یکباره نظر مدیرعامل باشگاه نسبت به اين مدافع کهنه‌کار ذوب‌آهن تغییر کرد و بنا به دلایل نامعلومي وی را از ادامه تمرینات در اردوی سبزپوشان منع کرد. در همين فاصله يک خبرگزاری‌ محلي در اصفهان مصاحبه‌اي با احمد محمدپور انجام داد که موجبات دلگیری اصغر دلیلی از اين بازيکن را هم فراهم کرد.

وقتی مدافع چپ‌پا و بااخلاق سابق ذوب‌آهن را در چهارباغ اصفهان دیدیم و از جزئیات برکناری و... سوال کردیم، گفت: مدت 14سال از بهترین دوران عمر ورزشی‌ام را در رشته فوتبال در تیم ذوب‌آهن سپری کردم. تا امروز هیچ کسی را آزرده‌خاطر نکردم، با اکثر مربیان حاضر در تیم ذوب‌آهن کار کردم و هیچ وقت با آن‌ها مشکل نداشتم.

اين مدافع بااخلاق و باتجربه در ادامه گفت: تمرینات انفرادی و تخصصی‌ام را برای شروع لیگ برتر ادامه می‌دادم که آقامنصور با بنده تماس گرفت و اظهار داشت می‌خواهم امسال پرقدرت‌تر از گذشته در خدمت تیم باشی که من نیز این دعوت را پذیرفتم. اما نمی‌دانم چه اتفاقاتی رخ داد که بعد از چند جلسه تمرین گفتند آقای دلیلی از انعقاد قرارداد با من امتناع می‌ورزد. در همین حین یکی از خبرنگاران اصفهانی با مصاحبه با بنده و رنگ و لعاب دادن کذب به آن گفتگو، موجبات ناراحتی و دلگیری میان من و آقای دلیلی را فراهم کرد.

احمد محمدپور با ناراحتی ادامه داد: در عجبم که چرا خبرنگاران مطالب کذب و تخیلی خودشان را می‌نویسند. در طول این 3سال که با دلیلی کار کردم جز خوبی و محبت از وی چیزی دیگری ندیدم. خوب حالا که ما را نمی‌خواهند هم به نظرشان ارج می‌گذاریم.

محمدپور درباره ادامه کار در لیگ یازدهم مي‌گويد: پیشنهاداتی از تیم‌های مس کرمان و سرچشمه و همین‌طور فجرسپاسی شیراز داشته‌ام که تا یکی دو روز آینده جواب نهایی را به یکی از آن‌ها خواهم داد.

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

2. 2 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

zob-ahan قاضي 10 جلسه محروم شد

باشگاه ذوب اهن با حکم کم نظيري محمد قاضي را به علت اعتراض به تعويض، به پرداخت 50 ميليون جريمه نقدي و ده جلسه محروميت محکوم کرد.

باشگاه ذوب آهن محمد قاضي بازيکن ملي پوش تيم خود را به دليل اعتراض به تعويض خود با جريمه و محروميت کم نظيري روبرو کرد. کميته انضباطي باشگاه ذوب آهن صبح امروز محمد قاضي را با جريمه اي سنگين روبرو کرد و وي را به دليل اعتراض به تعويض خود 10 ميليون تومان و به دليل ترک ورزشگاه بدون هماهنگي سرپرست و سرمربي تيم 40 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد. همچنين بر اساس اين راي محمد قاضي با 10 جلسه محروميت از سوي باشگاه روبرو شده است.

شايان ذکر است در ديدار شب گذشته تيم ذوب آهن با فولاد خوزستان که با برتري يک بر صفر ذوب آهن به پايان رسيد محمد قاضي نسبت به تعويض خود با پيام صادقيان به نشانه اعتراض به تصميم کادر فني به روي نيمکت ذخيره ها نرفت و بدون اجازه مديران تيم ورزشگاه را نيز ترک کرد تا اين جريمه سنيگن را به جان خريده باشد.

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

دیگه حالم از هر چی داور و بازیکن عربی حالم به هم میخوره
    اون از او ناظر بازی سپاهان - السد که 3-0 شد- (اصلا انگار ناظم بازی - توپ جمع کن بوده)
    این هم از ذوب اهن - سئون
    یه بار هم که تیم های ایرانی خوب نتیجه میگیرن
    اینطوری میشه
    مرده شور فوتبال اسیا- دیگه حالم از فوتبال اسیا به هم میخوره دیگه

5. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Exclamation

ابراهيم‌زاده: ناباورانه به سوان باختيم و حذف شديم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: ناباورانه‌ای برابر سوان سامسونگ شکست خوردیم.

منصور ابراهیم زاده پس از شکست خانگی برابر سوان سامسونگ کره جنوبی و حذف از لیگ قهرمانان آسیا در نشست خبری اظهار داشت: در روزی که می‌توانستیم پیروز شویم و نتیجه فوتبال را به نفع خود تمام کنیم شکست خوردیم به بازیکنانم خدا قوت می‌گویم ما ناباورانه باختیم آن هم در حالی که بازی خوبی انجام دادیم. تیم ما نظم و انضباط خود را حفظ کرد. اما همان طور که دیروز گفتم نباید احساسی بازی می‌کردیم که این اتفاق افتاد.
    وی ادامه داد: داور مسابقه خطای پنالتی روی محمد قاضی را نگرفت و فکر ‌می‌کنم گل فرشید طالبی نیز درست بود البته باید آن صحنه را دوباره ببینیم ضمن اینکه پنالتی سوان سامسونگ پنالتی نبود.
    ابراهیم زاده تاکید کرد: مدام به بازیکن سمت چپ تیم خود می‌گفتم که عقب نیاید اما این اتفاق افتاد و تیم کره‌ای فرصت ارسال پیدا کرد و آنها به گل رسیدند. این بازی تمام شد و ما باید تمام هم و غم خود را برای ادامه لیگ برتر و همچنین فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا بگذاریم.
    سرمربی ذوب آهن در مورد اینکه این تیم بعد از گلزنی برنامه نداشت گفت: برنامه تیم ما این بود که نظم تیمی را حذف کنیم و گل‌های بیشتری بزنیم، اما موقعیت‌های گلزنی از دست رفت، یک فرصت را هوار خراب کرده و دیگری را ایگور کاسترو از دست داد.
    ابراهیم زاده در مورد اینکه پنالتی سوان سامسونگ پنالتی بود یا نه گفت: فارغ از اینکه آن صحن پنالتی بوده است یا نه باید بگویم به علی احمدی گفته بودم که نباید احساسی بازی کند. او باید خودش را در مسیر توپ قرار می‌داد تا توپ وارد محوطه جریمه نشود احساسی عمل کرده احمدی باعث شد که داور آن صحنه را پنالتی بگیرد.
    وی در مورد تعویض‌های دیرهنگامش گفت: شما در کنار تیم نیستید و از درون تیم خبر ندارید. من وضعیت تیم را بهتر از شما می‌دانم. من یک هافبک تخصصی اضافه کردم و شرایط تیمی خود را حفظ کردیم. من با حنجره‌ام پاره شده‌ام آنقدر که بر سر فرهادی داد زدم که به عقب نباید اما او حرفم را گوش نکرد و گل دوم را خوردیم.
    ابراهیم زاده در مورد تماشاگران و ترک زود هنگام ورزشگاه گفت: ما اگر در وقت‌های اضافه یک گل می‌زدیم و بازی 2 بر 2 نمی‌شد. مسابقه به پنالتی کشیده می‌شد. اما تماشاگران این نکته را نمی‌دانستند و در زمانی که ما نیاز به تشویق داشتیم آنها سکوت کردند با این حال از تماشاگران تشکر می‌کنم اما ما این نکته را به بازیکنان گفته بودیم که اگر یک گل بزنند بازی به پنالتی کشیده می‌شود.
    ابراهیم زاده پس از ترک سالن نشست خبری به ناظر مسابقه گفت: داور یک پنالتی ذوب آهن را نگرفت و یک پنالتی بی مورد برای تیم کره‌ای اعلام کرد.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

7. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

خداکنه هرچه سریعتر مشکلات ذوب آهن حل بشه وگرنه ممکن نیست چه بلایی سر این تیم بیاد

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

ابراهيم‌زاده: خلعتبري را مي‌خواهم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: بازيکني مثل خلعتبري را مي‌خواهم اما چه کسي بايد دنبال جذبش برود؟

منصور ابراهیم‌زاده در مورد اینکه چرا در این روزها سکوت اختیار کرده گفت: بهتر است هر سؤالی دارید از باشگاه بپرسید. من تمام برنامه‌های مورد نظرم را به باشگاه‌ داده‌ام.
    وی در مورد اینکه در نیم فصل بازیکنی برای جذب مد نظر داشته یا نه گفت: بهتر است این مسایل را از ابراهیمی مدیرعامل باشگاه سوال کنید. من تمام این‌ها را به باشگاه گفته‌ام.
    ابراهیم‌زاده در مورد مخالفتش با حضور طالبی در استقلال گفت: مگر قرار بوده این بازیکن از ذوب آهن جدا شود؟
    وی در مورد محمد رضا خلعتبری و درخواستش برای جذب این بازیکن گفت: خلعتبری بازیکنی خوب و دوست داشتنی است و همه دوست دارند چنین بازیکنی در اختیار داشته باشند و من هم همین طور اما چه کسی باید به سراغش برود تا آن را جذب کند؟

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

ابراهيم‌زاده: مي‌دانيم چگونه حدادي‌فر را مهار کنيم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با يادآوري اينکه بازيکنانش مي‌دانند چگونه حدادي‌فر را مهار کنند، گفت: به دنبال گرفتن امتياز از تراکتورسازي هستيم و براي شکست اين تيم نيز برنامه‌ريزي کرده‌ايم.

منصور ابراهیم‌زاده در خصوص دیدار تیم‌های تراکتورسازی و ذوب آهن ضمن بیان مطلب فوق افزود: بازی سختی را مقابل تیم تراکتورسازی در تبریز پیش رو داریم اما بازیکنان من برای این بازی انگیزه زیادی دارند.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه مانند بازی با راه آهن اتفاقات فوتبال درون زمین به ضرر تیم ذوب آهن نباشد، افزود: ابتدا به دنبال گرفتن امتیاز از تیم تراکتورسازی هستیم و برای شکست این تیم نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

سرمربی تیم ذوب آهن با اشاره به اینکه من و قلعه نویی شناخت خوبی از یکدیگر داریم، در خصوص بازی حدادی‌فر مقابل تیم سابقش، اظهار داشت: حدادی‌فر بازیکن خوبی است که از سرعت جابه‌جایی خوبی برخوردار است اما بازیکنان ما نیز شناخت خوبی از سبک بازی وی دارند و می‌دانند که چطور او را مهار کنند.

وی در خصوص اینکه از سوی سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار جهان جزو 176 مربی برتر یک دهه گذشته انتخاب شده است، گفت: در آماری که از سوی این فدراسیون اعلام شده من در جایگاه صدوچهل و نهم قرار گرفتم که این موضوع را مرهون تلاش مربیان و بازیکنانی می‌دانم که طی این مدت با آنها کار کرده‌ام. علاوه براین مجموعه و باشگاه ذوب آهن در این موفقیت تاثیر زیادی داشته است.

ابراهیم‌زاده تاکید کرد: امیدوارم این اتفاق برای مربیان ایرانی دیگر نیز رخ دهد، چون آنها شایستگی قرار گرفتن در رتبه‌های بالاتر این رده بندی را دارند.

وی در خاتمه در خصوص مصدومان و محرومان تیم ذوب آهن در بازی با تراکتورسازی گفت: متاسفانه علی احمدی به دلیل سه کارته بودن در این بازی نمی‌تواند بازی کند اما خوشبختانه محرومیت محمد قاضی به پایان رسیده و او در مقابل تراکتورسازی می‌تواند به عنوان یک بازیکن تاثیرگذار تیم ما را همراهی کند.

دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و ذوب آهن از هفته نوزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 15 سه شنبه در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

یعنی چه بلایی سر بهترین تیم ایران در امده؟
    امیدوارم مسئولای ذوب آهن یه فکر اساسی بکنن

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

حاشيه ديدار ذوب‌آهن و سايپا

هواداران تيم فوتبال ذوب‌آهن عليه مهاجم اين تيم شعار دادند.

هواداران ذوب آهن که تعدادشان امروز در ورزشگاه فولاد شهر نهایت ۳۰۰ نفر می شد پس از دریافت گل دوم به شدت علیه بازیکنان این تیم موضع گرفتند.

آنها با سر دادن شعارهایی نظیر" بازیکن پولکی نمی‌خواهیم" و "هوادار با غیرت، بازیکن بی غیرت" و همچنین شعار علیه محمد قاضی مهاجم این تیم اعتراض خود را نشان دادند.

محمد قاضی که از شنیدن این شعارها عصبانی شده بود بعد از دریافت گل دوم درحالی که باید توپ را در مرکز زمین به جریان می انداخت با عصبانیت توپ را به سمت هوادارانی که شعار می دادند شلیک کرد.
    بعد از این کار ابراهیم صادقی کاپیتان تیم سایپا او را آرام کرد.

هواداران ذوب آهن بارها علیه این بازیکن موضع گرفتند. این هواداران با شیوه بیانیه خوانی فریاد می زدند اصفهان جای بازیکنان بی غیرت نیست و این تیم پول ندارد و هر کسی نمی خواهد در این تیم نماند.

این در حالی بود که آنها کریم انصاری فرد مهاجم سایپا را تشویق کردند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

ابراهيم‌زاده: فولاد را خوب آناليز کرده بوديم

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: فولاد را خوب آناليز کرده بوديم و توانستيم اين تيم را شکست دهيم.
    منصور ابراهیم‌زاده پس از پیروزی یک بر صفر مقابل فولاد خوزستان گفت: به فولاد و مجید جلالی تبریک می‌گویم. او تیم آینده‌داری را ساخته است. ما فولاد را خوب آنالیز کرده و به ضد حملات چشم دوخته بودیم. به بازیکنان ذوب‌آهن خدا قوت می‌گویم که در شرایط بحرانی خود را بازسازی کردند و با دعای خانواده‌ و تلاششان اهواز را با دست پر ترک کردیم.

این مربی ادامه داد: به آینده تیم خوشبین هستم. هنوز مشکلات برطرف نشده و امیدوار به برطرف شدن آن هستیم.

وی در خصوص عدم بازگشت هوار ملامحمد گفت: هوار محمد رفته و هنوز بازنگشته است و ما از او خبر نداریم.

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)