Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 140 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

ایول علی ، باهات موافقم، بنظرم برو بازیهای گذشتشو ببین ، فصل پیش عکسایی که گذاشتم تیم مقابلم کمتر از 6تا به تیمی نزده بود، فقط یه بازی رو 3 بر1 برده بود، منم سیستمم رو مثل همون تیمی چیدم که 3بر1 باخته بود و نتیجه ی خیلی خوبی گرفته بود پیش تیمای دیگه ، و بردمش تو فینال
    شخصا با دفاع مخالفم، هیچ بازی رو دفاعی بازی نکردم البته نقطه قوت خودت و ضعف حریفت رو پیدا کن
    جای توبودم 1 _4.3.3 خطی بازی میکردم جلو این سیستمش و حمله ای
    2_پاس رو روی long نمیذاشتم البته 1 نیمه ، جواب نگرفتی بذار
    3_بازیکنای حمله ی قویت رو بذاری سمت راست خودت و حمله کنی بهتره چون چپش ضعیفتره و تکلتم بذار روی hard , ریسکه اما میارزه
    جسارت کردم ، ببخشید ، شما 2تامربی من حساب میشین، درس پس میدم

2. کاربر روبرو از پست مفید Ali kian تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali kian نمایش پست ها
    ایول علی ، باهات موافقم، بنظرم برو بازیهای گذشتشو ببین ، فصل پیش عکسایی که گذاشتم تیم مقابلم کمتر از 6تا به تیمی نزده بود، فقط یه بازی رو 3 بر1 برده بود، منم سیستمم رو مثل همون تیمی چیدم که 3بر1 باخته بود و نتیجه ی خیلی خوبی گرفته بود پیش تیمای دیگه ، و بردمش تو فینال
    شخصا با دفاع مخالفم، هیچ بازی رو دفاعی بازی نکردم البته نقطه قوت خودت و ضعف حریفت رو پیدا کن
    جای توبودم 1 _4.3.3 خطی بازی میکردم جلو این سیستمش و حمله ای
    2_پاس رو روی long نمیذاشتم البته 1 نیمه ، جواب نگرفتی بذار
    3_بازیکنای حمله ی قویت رو بذاری سمت راست خودت و حمله کنی بهتره چون چپش ضعیفتره و تکلتم بذار روی hard , ریسکه اما میارزه
    جسارت کردم ، ببخشید ، شما 2تامربی من حساب میشین، درس پس میدم
    این چه حرفیه آخه!!!! ما اینجا هستین تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.ممکنه شما چیزایی رو تو بازی متوجه بشین که منو امثال من تا حالا متوجهش نشده باشیم.اینجا هر کی آزاده نظرشو بگه داداش.راحت باش
    راستی بچه ها یه چیزی
    نمیدونم چرا ولی من چند وقتیه دیگه به بازیکنای کناریم اعتقادی ندارم.احساس میکنم یه لول پایین تر از بقیه بازیکنا بازی میکنن.حتی با اینکه قدرتشونم قوی تره!
    شما چنین حسی ندارین؟!

4. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نه واسه من هنوز خوب کار میکنن.سالاری همچنان تاثیر گذاره تو بازی ها.اگر هافبکی که کنار بازیکن گوش حضور داره حالت دفاعی و تهاجمیش رو برداری بهتره.یعنی بزاری ثابت سر جاش باشه.چون وقتی عقب یا جلو بیاد ممکنه دیگه بازیکن کناری رو نبینه که بهش پاس بده.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

واسه منم خوب کار نمیکردن ، بعداز چندتابازی ازهمون موقع که بازی رو نصب کردم تفاوت سیستم هارو متوجه شدم ، دیگه بازیکن گوش نخریدم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

یه مورد باید تو پست اول اصلاح بشه.تغییر آی پی هیچ تاثیری در شناخت تیم نداره.چون وقتی با اکانت فیسبوک متصل میشیم تیم به ناممون زده میشه.مثلا الان تیم ali.chila fc به نام من توی فیسبوکه.تا وقتی که من اکانت فیسبوکم رو دارم این تیم سرجاشه.اگر اکانتمو به هردلیلی گم کنم (که احتمالش تقریبا 1% میشه) تیم هم از دست میره.حالا فرقی نداره که ما با چه آی پی ای متصل میشیم.فقط کافیه توی فیسبوکمون لاگین بشیم.نیازی به رفتن به سایت تاپ الون هم نیست.از داخل خود فیسبوک میشه وارد تاپ الون شد.من از همون ابتدا تیمم رو متصل به فیسبوک ساختم که نگرانی ای از لحاظ گم شدن گوشی-خراب شدن گوشی-عوض کردن گوشی به خاطر قدیمی شدن و مشکلات دیگه ای که هست نباشم.بهتره اگر اکانت فیسبوک دارید شما هم تیمتون رو به فیسبوک متصل کنید.البته با اینکار باید همیشه ابتدا برنامه اکانت فیسبوکتون رو بشناسه و بعد وارد میشه.اگر دسترسی به ف ی ل شکن نداشته باشید یا به هردلیلی قطع بشه برنامه نمیتونه اکانتتون رو بشناسه و در نتیجه تیم رو load نمیکنه.واسه ما ایرانیا که هر چند یکبار با قطعیه ف ی ل شکن مواجه میشیم یه مقدار ریسکه اتصال به فیسبوک ولی خوب من این ریسک رو کردم چون احتمال اینکه گوشی خراب بشه یا دزدیده یا گم بشه خیلی بیشتر از خراب شدن ف ی ل شکن هاست.چون اگر خراب بشن برنامه های دیگه ای هم وجود داره که جایگزینشون بشه.

8. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    یه مورد باید تو پست اول اصلاح بشه.تغییر آی پی هیچ تاثیری در شناخت تیم نداره.چون وقتی با اکانت فیسبوک متصل میشیم تیم به ناممون زده میشه.مثلا الان تیم ali.chila fc به نام من توی فیسبوکه.تا وقتی که من اکانت فیسبوکم رو دارم این تیم سرجاشه.اگر اکانتمو به هردلیلی گم کنم (که احتمالش تقریبا 1% میشه) تیم هم از دست میره.حالا فرقی نداره که ما با چه آی پی ای متصل میشیم.فقط کافیه توی فیسبوکمون لاگین بشیم.نیازی به رفتن به سایت تاپ الون هم نیست.از داخل خود فیسبوک میشه وارد تاپ الون شد.من از همون ابتدا تیمم رو متصل به فیسبوک ساختم که نگرانی ای از لحاظ گم شدن گوشی-خراب شدن گوشی-عوض کردن گوشی به خاطر قدیمی شدن و مشکلات دیگه ای که هست نباشم.بهتره اگر اکانت فیسبوک دارید شما هم تیمتون رو به فیسبوک متصل کنید.البته با اینکار باید همیشه ابتدا برنامه اکانت فیسبوکتون رو بشناسه و بعد وارد میشه.اگر دسترسی به ف ی ل شکن نداشته باشید یا به هردلیلی قطع بشه برنامه نمیتونه اکانتتون رو بشناسه و در نتیجه تیم رو load نمیکنه.واسه ما ایرانیا که هر چند یکبار با قطعیه ف ی ل شکن مواجه میشیم یه مقدار ریسکه اتصال به فیسبوک ولی خوب من این ریسک رو کردم چون احتمال اینکه گوشی خراب بشه یا دزدیده یا گم بشه خیلی بیشتر از خراب شدن ف ی ل شکن هاست.چون اگر خراب بشن برنامه های دیگه ای هم وجود داره که جایگزینشون بشه.
    من زیاد از قسمت فیسبوک بازی اطلاعی نداشتم.یه جا خونده بودم که چند نفر به دلیل مشکلاتی که واسه فیسبوکشون پیش اومده بود همین بحث تغییر آی پی و اینا دیگه نتونسته بودن وارد تیمشون بشن.منم رو این حساب اونو نوشتم
    ولی دستت درد نکنه بابت توجهت.الان پست اول رو ادیت میکنم

10. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

ورژن جدید بازی 2.23 منتشر شده و لینک دانلود آن به پست اول اضافه شد

12. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

PortugalRealMadridBargh

Ronaldo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

سلام بچه
    خوبین ی سوال دارم اگه فلش گنم گوشیمو ایا میتونم برگردم به بازی اخه من به فیسبوک وصل نیستم

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

من الان سه چهار روزه بعد از آخرین آپدیتی که اومد دیگه نمی تونم از طریق هیچ اینترنت وایرلسی کانکت بشم و ارور میده مدام
    ولی جالبه که از طریق اینترنت سیم کارت می تونم برم که خوب اونم سرعتش افتضاحه
    کسی مشکل من رو پیدا کرده؟ راه حلی چیزی داره؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi111111111111 نمایش پست ها
    من الان سه چهار روزه بعد از آخرین آپدیتی که اومد دیگه نمی تونم از طریق هیچ اینترنت وایرلسی کانکت بشم و ارور میده مدام
    ولی جالبه که از طریق اینترنت سیم کارت می تونم برم که خوب اونم سرعتش افتضاحه
    کسی مشکل من رو پیدا کرده؟ راه حلی چیزی داره؟
    من بازیم به آخرین نسخه آپدیت هست و به راحتی وارد بازی میشم

به احتمال زیاد مشکل از سرویس دهنده اینترنت تون هست

صفحه 10 از 140 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع