[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یکی سریسع جواب بده چرا هیچ تیمی منو واسه مربی نمیخوات میرم تو مای جوپ پیشنهادم میدم اما هیچکه قبول نمیکنه!!!!راه دیگه ای نداره
1سوالم داشتم چرا تو فصل نقل وانتقالات هیچ تیمی مربی نمیخوات.
لطفا سریعتر خیلی اضطراری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه , خودتو خسته نکن . چون کریر مد بیشتر بر اساس چیزهای واقعی هستش نه چیزی که علاقه ی شخصی هست . گر چه به قول دوستمون هم فقط میتونی کفشو جورابو بلندی کوتاهیه آستینو عوض کنی
نمیدونم , شاید چون اونموقع دیگه نیازی بهت ندارن .
تو کی بهشون پیشنهد میدی ؟
البته فک کنم بستگی به جایگاه تیمه مقابل هم داره . مثلا اگه قعر نشین باشن یا شرایط بدی داشته باشن فک کنم قبول کنن .
باو فصل نقلو انتقالات چه ربطی به مربی داره ؟ مگه بازیکنه
البت ممکنه تو طول فصل خود باشگاه ها بیان بهت پیشنهاد بدن ( البت خیلی نادر هست شاید فصلی یکی دوتا باشگاه )
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
من تا حالا تیم عوض نکردم ولی به فک کنم منظورش تو همون فصله . چون بعضی تیمهای ضعیف که اسمشون تو لیستت هست میگن میخوان تو لیگ بمونن بعد وختی میری جایگاهشونو نگاه میکنی میبینی رده های آخرن .
من خودم دو بار وقتی فصل تموم شد پیشنهاد دادم که برم ولی تیمها قبول نکردن .
به احتمال خیلی زیاد تیمها نسبت به نیازی که تو اون زمان دارن میخوان مربیشون عوض شه چون اگه دقت کنی با شروعه فصله بعد لیستت خالی میشه و تو هفته های اول هم اصن هیچ تیمی مربی نمیخواد .
مثلا یادمه یه بار خود لیون آخرای فصل بهم پیشنهاد داد ولی من رد کردم و وختی فصل تموم شد من بهشون پیشنهاد دادم که چون دیگه اونموقع نیازم نداشتن درخواستمو رد کردن .
رفاقت ریده
ویرایش توسط INDECENT : 02-26-2013 در ساعت 18:20
نه , لیون تو قسمت مای جاب بهم پیشنهاد نداد . بهم پیشنهاد داد که قرارداد ببندم , همونجوری که تیمهای ملی پیشنهاد میدن که شما یا معطلشون میکنی یا قبول میکنی یا ردشون ( reject ) میکنی . که من رد کردم ولی فصل که تموم شد رفتم تو مای جاب به لیون پیشنهاد دادم که اونا هم رد کردن . گفتم که , اینکه تیم بیاد شخصا بهت پیشنهاد بده چیزیه که شاید فصلی یکی دوبار بیشتر اتفاق نیفته .
رفاقت ریده
دیگه توضیح ندارههمونجوری که یه پیغام میاد که تیمهای ملی میخوانت همون پیغام در مورد باشگاه میاد .
گفتم که خیلی کم میشه این اتفاق بیفه . شاید اصن تو چند فصل بازی کنیو همچین اتفاقی نیفته .
البته این یکی از ضعف های فیفا هستش چون مربیی که میدرخشه رو همه باشگاه ها میخوان ولی اینجا فقط تیمهای ملی میان دنبالت .
به نظرم از تو همون مای جاب تلاش کنی بهتره .
رفاقت ریده
آقا چه جوری میشه خوشحالی معروف بالوتلی رو انجام داد مگه با ضربدر خوشحالی تخصصی خود بازیکن رو انجام نمیده؟ اما بالوتلی خوشحالیش جور دیگس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)