به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
میدونید که بازی استقلال _ پیکان کی هست؟
من فهمیدم 9 آبان امیدوارم اونم با تفاضل ببریم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
آره بازی با پیکان 9 آبان برگزار میشه.
سلام.بازی دیشب مقابل صبای قم هم خیلی افتضاح بود.من نمیدونم اگر اون گل دقیقه یک را آرش نمیزد تیم میخواست چیکار کنه.
اینکه یک گل بزنی ونتونی تا 90 دقیقه بعدش حتی دو تا حمله به درد بخور انجام بدی خیلی بده.تیمی مثل استقلال این روزها چه بلائی سرش اومده من که نمیدونم.
درسته که الان تیمهای دیگه هم خیلی بهتر از ما نیستند.اما ما کاری به تیمهای دیگه نداریم.ما استقلال هستیم و بعد از گذشت 10 هفته از لیگ هنوز اون انسجام تیمی را نداریم و اون طراوت و شادابی توی بازی بچه ها نیست.
اینکه توزی اول مهاجم باشه کنار آرش و بعدش بره هافبک بازی کنه جای سوال داره من نمیدونم امیر کی میخواد به امین منوچهری و میلاد اعتماد کنه.
اگر از اول بازی منوچهری و یا میلاد را کنار آرش بذاره خیلی بهتره.
تیم ما هافبکهای خیلی خوبی داره ولی وقتی صاحب توپ میشن واقعآ گیج و سردر گم میشن و وقتی میبینن کسی جلو نیست مجبور میشن پاسه رو به عقب بدهند.
این امر در بازی دیشب محسوس بود.
بازی زیبایی نبود.یه بازی سرد و معمولی که هیچ کدوم از دو تیم تلاشی برای قشنگتر شدن بازی نمیکردن.استقلال امسال یه جوری شده و فقط برای کسب 3 امتیازها میاد تو زمین.البته مهمترین چیز کسب 3 امتیاز بود که خدا رو شکر مال خودمون شد.
اما از نظر زیبایی تا اینجای فصل اصلا خوب نبودیم.
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
ما امسال اصلا از لحاظ زیبایی خوب کار نکردیم،ما الان بهترین نفرات لیگ ایران رو داریم و نباید اینقدر ساده و معمولی بازی کنیم. تیمهای قلعه نویی همیشه زیبا ترین بازیها رو تو لیگ میکردن ولی امسال چه اتفاقی افتاده که استقلال اینطوری بازی میکنه، خدا میدونه، که البته من فکر میکنم مال این حاشیه هایی که از اول فصل برامون درست کردن و متاسفانه تماشاگرای خودمون هم بهش دامن میزنن.
بنظر من ما فصل قبل خیلی زیباتر بازی میکردیم. ولی با تمام این حرفها همونطور که اشاره شد مهمترین اصل تو فوتبال کسب امتیازه که استقلال بد کار نکرده و اگه بازی عقب افتادمون رو ببریم با یه امتیاز اختلاف رده دوم قرار میگیریم. انشاالله با گذشت زمان استقلال خیلی بهتر از اینی که هست میشه.
سلام به همه آبی دلائ عزیز حال شما ارادت اومدم تا نظرتون رو درمورد بازی خیلی سخت خودمون با تراکتور صحبت کنیم میدونید که تراکتور سال قبل از استقلال بالا تر بود دیگه!
درضمن نتیجه تخمینی بازی رو هم بگید!
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
سلام بچه ها من چند وقت بود نیومدم به این تاپیک
اگه استقلال همین جوری ادامه بده اوله.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
I Love you David Beckham
![]()
به نام خدا
بازی تدارکاتی
جمعه 21 مهر ماه 91 // ساعت 00:00
استادیوم : زنده یاد حجازی
استقلال 1 - صنعت مس 0
داور :
استقلال ۱- مس كرمان صفر
استقلال بدون ملى پوشانش، مس را برد
گل:
امين منوچهرى(دقيقه۲۳)براى استقلال
داور:
ياسر همرنگ، كمكها:اسد حاج محمد و جواد مداح، اخطار:رضا عنايتى(مس)
محل مسابقه:
كمپ ناصر حجازى
تماشاگر:
حدود ۱۰۰ نفر
استقلال
سيد حسين حسينى،حنيف عمران زاده، على حمودى،جى لويد ساموئل،امين منوچهرى،اميرحسين صادقى،آرش برهانى(از دقيقه ۸۵ سعيد لامعى)،مهدى شيرى،ميثم بائو(از دقيقه ۸۲ آرمين طهماسبيان)،ميلاد ميداودى و ميثم حسينى
سرمربى:اميرقلعه نويى
مس
ميلان مياتويچ،استفان باتيس،شهرام گودرزى،پوريا سيف اللهى،فرزاد حسين خانى،حسين كاظمى،ايوان پترويچ،رضا عنايتى،مهرداد كريميان،مهدى محمدى ومسعودنظرزاده
سرمربى:ابراهيم قاسمپور
شرح بازى
اين ديدار تداركاتى كه در غياب بازيكنان ملى پوش ۲تيم برگزار شد،براى آمادگى بهتر اين ۲ تيم ليگ برترى براى هفته هاى آتى بود.در اواسط نيمه اول بود كه امين منوچهرى روى پاس مهدى شيرى،بازيكن اميد استقلال كه براى اولين بار در تركيب تيم بزرگسالان به ميدان رفته بود،با يك ضربه گل اول تيمش را به ثمر رساند.در ادامه مسى ها تلاش كردند اين گل را جبران كنند اما ۲ تيم با همين نتيجه نيمه اول را به پايان بردند.در نيمه دوم نيز هر دوتيم موقعيت هاى زيادى داشتند كه با بى دقتى مهاجمان از دست رفت تا آبى پوشان پيروز اين ديدار تداركاتى باشند.
در حاشيه ديدار استقلال - مس
خيرات
به دليل در گذشت مادر امير قلعه نويى در كمپ استقلال حلوا و خرما خيرات شد.
خوش و بش
ميلاد ميداودى و چند تن ديگر از بازيكنان استقلال قبل از شروع بازى به سمت ابراهيم قاسمپور سرمربى مس رفتند و با او خوش و بش كردند.قاسمپور هم با اعضاى كادر فنى استقلال به خوش و بش پرداخت.
تمرين اختصاصى
سياوش اكبرپور، هاشم بيك زاده و كيانوش رحمتى به دليل مصدوميت به صورت اختصاصى تمرين كردند.
گفت و گوى عنايتى با قلعه نويى
رضا عنايتى به سمت نيمكت استقلال رفت و با امير قلعه نويى
گفت و گو كرد.
حضور پيكانى ها
هوشنگ لوينيان و احمد كعبيان پور مربيان تيم پيكان و سعيد اخبارى آناليزور اين تيم از نزديك اين ديدار را تماشا مى كنند. استقلال و پيكان در هفته هفتم بايد با هم بازى مى كردند كه اين ديدار عقب افتاد و به ۹ آبان موكول شد. ضمن اينكه پيكان هفته آينده با مس بازى دارد.
حضور مديرعامل روى نيمكت!
ناصر شهبازى مديرعامل تيم مس كرمان روى نيمكت در كنار كادر فنى حضور داشت!ايرج كهندل مشاور مديرعامل تيم مس كرمان نيز از تماشاگران اين بازى بود.
حاضران استقلالى
سيروس دين محمدى، مهدى فنونى زاده، شاهرخ بيانى و رضا رجبى تماشاگران ويژه اين مسابقه بودند.
حضور نوروزى
دكتر نوروزى معاون پزشكى باشگاه استقلال در پايان نيمه اول در محل بازى حضور يافت.
شماره جديد برهانى
مهاجم تيم استقلال با شماره جديدى در بازى دوستانه مقابل مس كرمان به ميدان رفت.آرش برهانى كه در همه سالهاى حضورش در استقلال با شماره ۹ بازى مى كرد،در بازى جمعه با پيراهن شماره ۱۸ به ميدان رفت.
بازيكن تيم زير ۲۲سال در تركيب استقلال
هافبك تيم زير ۲۲ سال كشورمان در تركيب اصلى استقلال مقابل مس كرمان قرار گرفت.مهدى شيرى كه پيش تر در عضويت تيم داماش تهران قرار داشت،روز جمعه در تركيب اصلى استقلال در بازى دوستانه مقابل مس كرمان به ميدان رفت.حاضران در تمرين،سبك بازى وى را شبيه به ايمان مبعلى دانستند.
عنايتى با تيم نيامد
مس با يك دستگاه اتوبوس به كمپ اختصاصى استقلال رسيد اما رضا عنايتى به صورت جداگانه و با اتومبيل خودش به اين محل رفت.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
جدول ليگ برتر جام خليج فارس
.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
ویرایش توسط hamedss : 10-13-2012 در ساعت 07:23
جدول ليگ برتر جام خليج فارس
.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
ویرایش توسط hamedss : 10-13-2012 در ساعت 07:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)