در این تاپیک نظر سنجی های رئال مادرید قرار می گیرد
در این تاپیک دوستان رئالی سعی کنید هر دفعه یه نظرسنجی قرار بدید
و در موردش بحث و نظر بدید
سعی کنید در این تاپیک فعال باشید.
در این تاپیک نظر سنجی های رئال مادرید قرار می گیرد
در این تاپیک دوستان رئالی سعی کنید هر دفعه یه نظرسنجی قرار بدید
و در موردش بحث و نظر بدید
سعی کنید در این تاپیک فعال باشید.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:00
به نظر من نيمار و ويديچ به همراه گرت بيل ميتونه خريدهاي خوبي باشه و نقاط ضعفمون رو بپوشونه
Real Madrid
بازم که شما دوتا اسم نیمار رو اوریدآقا به چه زبونی بگم نیمار به درد رئال نمیخوره !
ول کنید این بچه رو
لطفا دیگه رو اعصاب من راه نرید
![]()
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظرسنجی سیزدهم
دوستان به نظرتان سال 2012 چه سالی واسه رئال خواهد بود؟همین طور چه سالی واسه رونالدو خواهد بود؟
HALA MADRID
من اطمينان دارم امسال ما قهرمان ليگ قهرمانانميشيم كريس رونالدو دوباره توپ طلا و كفش طلا رو ميگيره
Real Madrid
دقیقا نمی دونم ولی حس میکنم 2012 یک سال معمولی نیست.پیش بینی نمی کنم ولی امسال رئال مادریدشانسش برای قهرمانی درلالیگا زیاده.(گفتم شانسش زیاده نگفتم قهرمان میشه)دراروپا هم شانس رئال مادرید از دو مدعی اصلی دیگر به نام بایرن مونیخ و بارسلونا بیشتره.موفقیت رونالدو هم به موفقیت رئال مادرید بستگی داره.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
سلام بچه ها .
به نظر من سال2012 یه تفاوت اساسی باسال قبل خواهد داشت چون رئال خیلی تشنه ی جام هست .
به نظر من اگه داورها بزارن قطعا یا لالیگا یا چمپیونز لیگ رو میبریم شاید هم هردوتاش رو.
در نتیجه رئال نیم فصل دوم رو با گرفتن حداقل یک جام به پایان می بره.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم عالیه و میتونیم همه ی جام ها رو کسب کنیم و کریس هم میتونه برا سال بعد توپ طلا رو بگیره...امسال ک رد شد
امسال سال پر فروغیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
به نظرم امسال سال خوبیه سالی که 2جام واسه رئال خواهد آورد.این پیش بینیه منه.
سالی هست که تیم آماده تره و مطمئن هستم در الکلاسیکو ها هم موفق تراز پارسال خواهد بود.
رونالدو هم به نظرم مثل ساله قبل اگر به همین روند ادامه بده حتما کفش طلا رو خواهد برد
رونالدو امسال رکورد قبلیشو جابه جا می کنه و اسمشو به عنوان گرفتن 3بار کفش طلا تو تاریخ ثبت می کنه.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 01-10-2012 در ساعت 12:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)