Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 219
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma ღღ بحث و تبادل نظر هواداران جالوروسی ( 2011/12 ) ღღ

به نام خدا

در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد

لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!

از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!

موفق باشید

!!! No Totti No Party

2. 10 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط elyas_totti نمایش پست ها
    خب باختیم!
    به همه چی باختیم. همه به خودمون هم به میلان و هم به رکورد 6 ساله.

داش الیاس خیلی نا امیدی هرچند حرفایی که زدی حرف این روزای همه ی ما رمیهاست آخه دیگه بدتر از این نمیشه هر سال در هر نیم فصل چهار بازی مهم داریم با این تیما : میلان ، یووه ، اینتر و لاتزیو . تا الآن سه تاش رو انجام دادیم اما دریغ از یه برد! این چیزا رو شاید ما بتونیم راحت تر هضم کنیم اما وقتی پای بحث هوادار ایتالیایی وسط میاد دیگه بحثش جداست! چرا که اونا هر روز توی خیابون ، محل کار ، صفحات اجتماعی اینترنت و هزار تا محل دیگه با هوادارای تیمای دیگه روبرو میشن و مجبورن تمسخرهای اونا رو گوش کنن! هواداری که طاقت اینطور اتفاقات رو نداره در برابر مدیران باشگاه و کادر فنی و حتی بازیکنا جبهه میگیره که به مرور زمان بر تعداد این افراد هم افزوده میشه و کم کم به چنان حاشیه ای برای تیم تبدیل میشه که روی نتایج تیم تاثیر مستقیم میذاره! انریکه نباید بذاره بحران تا این مرحله برسه وگرنه حتی رسیدن به میانه ی بالای جدول هم به یه آرزوی بزرگ واسمون تبدیل میشه!
    اما بحث اخراج انریکه هم که این روزا بین حرفای خودمونی هوادارا شنیده میشه قطعا بزرگترین اشتباهیه که میتونه صورت بگیره! اشتباهی که موراتی اول فصل انجامش داد و نتیجش رو هم که خودتون بهتر میدونید! با حمایت هایی که سابا و بالدینی از انریکه جوان کردن به نظر میرسه حداقل تا پایان نیم فصل هر نتیجه ای هم که حاصل بشه بحث برکناری انریکه مطرح نخواهد شد و عاقلانه ترین کار هم قطعا همینه. نه اونقدر به موندن یه سرمربی که کارنامه ی چندان خوشایندی نداره پافشاری کنیم و نه با دو سه باخت به دنبال جانشین بگردیم! بلکه باید درحد تعادل عمل کرد که اینجا تعادل مترادف خواهد بود با دادن فرصت به انریکه تا پایان نیم فصل

4. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

roma

بچه ها به نظر من تفكر انريكه يه تفكر مدرنه!
    انريكه داره رو تيم كار ميكنه و ميخواد با روش حفظ توپ يعني همون حمله تدريجي به اهدافش برسه!
    تو بازي هاي رم ديده ميشه كه تعداد پاس ها نسبت به گذشته زيادتر شده و اين تو فوتبال ايتاليا تازگي داره!
    الان يووه بهتر از بقيه تيمهاي ايتاليا حفظ توپ ميكنه و با وجود پيرلو به نتيجه رسيده.
    اما انريكنه ميخواد يه چيزي فراتر از كار يووه رو تو رم انجام بده و اين توانايي رو هم داره.
    انريكه ميخواد يه چيزي شبيه بازي بارسا رو تو رم پياده كنه و با توجه به اين كه سالها تو اين باشگاه چه به عنوان بازيكن و چه به عنوان مربي كار كرده تفكراتش تقيبا مطابق با سبك بارساست.
    اينهارو گفتم كه به يه چيز برسيم:بارسايي كه چند ساله قدرت اول فوتبال اروپا شده يه شبه به اين موفقيت ها نرسيده و تنيجه سال ها تلاشش رو گرفته!
    رو بازيكنهاش كار كرده تا حالا بتونن تو فوتبال اروپا صاحب سبك باشند.
    پس بايد به انريكه زمان بديم و بزاريم با آرامش به كارش ادامه بده.مهم نيست كه رم اين فصل چه نتايجي ميگيره و تو چه رده اي قرار ميگيره!مهم اينه كه رم يه پروژه بلند مدت رو باز كرده و به آينده فكر ميكنه!
    رم چند ساله كه اون اقتدار گذشته رو نداره و با عوض كردن مربي نتيجه اي حاصل نشده و نميشه.
    زمان اسپالتي اوج كار رم تو چند سال اخير بوده ولي بعد از اون رم دوران بدي رو سپري كرده!
    ما بايد منتظر نتيجه كار انريكه تو فصل بعد باشيم و نميتونيم توقع داشته باشيم تو اولين فصل حضورش تو رم و با وجود تيمهاي خوبي مثل يووه و ميلان و ... واسه تيم قهرماني بياره!
    به نظر من اگه انريكه تو اين تيم بمونه واسه فصل بعد رم يه مدعي قهرماني به حساب مياد و كم كم به سطح اول اروپا نزديك ميشه.
    اين نظر من بود...

به اميد روزهاي خوب با انريكه
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 11-02-2011 در ساعت 09:55

6. 8 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

و اما نتایج پر نوسان رم همچنان ادامه دارد...
    برد شیرینی رو بدست آوردیم تیمی رو بردیم که در بازیهای ابتدایی فصل موفق شده بود اینتر رو شکست بده! بازی خوبی بود و البته امیدوار کننده! امروز تیمی مثه اینتر رو میبینیم که مثه رم و شاید بد تر از اون دچار یه بحران شدید شده اما وقتی برنامه ای واسه آینده وجود نداشته باشه دیگه چه امیدی باید داشت به بازگشت به دوران اوج؟ فوق ستاره های خیلی خوبی رو در این تیم میبینیم اما اکثرا پا به سن گذاشتن و دیگه اون کارایی گذشته رو ندارن در یک کلام یه تیم بی روحیه! اما از اون طرف رم رو میبینیم که توی بحران شدید قرار گرفته اما هیچکس به اونصورتی که باید و شاید صدای اعتراضش بلند نمیشه چرا که دلیل خوبی واسه این بحران داریم و اون هم جوانگرایی هست! کسی اعتراض نمیکنه چون میدونیم کارهامون روی برنامه ریزی بلند مدته و اینها یعنی چشم امید داشتن به آینده! یعنی وقتی خوردی زمین اینقدری امید داری که دوباره با قدرت هر چه تمام تر بلند میشی. اینه فرق بحرانی که رم داره با بحرانی که تیمی مثه اینتر داره
    پارسال توی نیم فصل اول خیلی از گلهامون رو روی حرکات منز به ثمر رسوندیم و اکثرا روی مهارت های فردی به گل می رسیدیم اما امسال تعداد گلهایی که با همکاری تیمی زده میشه به نسبت قبل بیشتر شده که در بازی دیشب هم مشاهده کردید هر دو گل همینطوری به ثمر رسید. خیلی خوبه که به غیر از کاستی کل بازیکنا رو به پیشرفت حرکت میکنن! اما در حال حاضر مهم ترین مشکلمون اینه که هنوز انریکه خط حمله ی ایده آل خودشو پیدا نکرده. به نظر من در غیاب توتی بهترین خط حمله میتونه مثلث بویان- لاملا - اسوالدو باشه. بازی های اول فصل بویان رو قبول دارم چندان چنگی به دل نمیزد اما رفته رفته داره بهتر میشه و الآن هر وقتی که به بازی گرفته میشه موثر و پرتلاش ظاهر شده
    امیدوارم موفقیت هامون ادامه دار باشه...
    forza roma

8. 7 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma

تبریک میگم دوستان
    قبل از هر چی باید گفت تغییرات بعد هر بازی تو تیم به طور چشمگیری بالا رفته واین میتونه یکی از نکته های منفی تو هر تیمی باشه!
    تو بازی دیشب بیشترین تغییرات رو در خط دفاعی داشتیم یعنی جایی که بوردیسو -کاستی-تادی!- و روزی بازی میکردند.
    نمیدونم دلیل استفاده از بازیکنهای غیر تخصصی تو این ناحیه از زمین چی میتونه باشه! ولی خب شاید انریکه با این کارش خواسته یه محک جدی زده باشه..
    کاستی و تادی از جمله کسایی هستند که این انتقادهار و بر می انگیختند!
    کاستی: از جمله کسایی بود که خیلی دلش خواست تو این بازی اخراج بشه و شرایط رو به نوعی سخت کنه واسه تیم!
    خودتون هم که دیدید که بعد از دریافت کارت اول در دقایق ابتدایی بازی عملا" خبری از بازی محتاطانه که باید سراغ میرفت. نبود و فقط با نیت سرنگون کردن بازیکنان حریف بازی رو ادامه میداد.
    تو یه صحنه هم کلا" از غافله عقب افتاد و به کلی جا موند که خوشبختانه با درخشش فوق العاده استکلنبرگ تونستیم از دروازه خودمون محافظ کنیم. چه بسا اگه این گل رو دریافت میکردیم باز شرایط فرق میکرد!
    تادی: از این موجود خوشم نمیاد! یکی از انتقادهای من به انریکه همینجاست!!
    چطور ممکنه بازیکنی که در دیدارهای گذشته به یه نیمکت نشین محض تبدیل شده و حتی سکو نشینی هم تجربه کرده به یکواره فیکس بازی میکنه!؟
    در موردش باید بگم. خیلی دوست داره متفاوت تر از قبل بازی کنه ولی شرایط سنی و بدنیش این اجازرو نمیده بهش. بابا بخدا این توانایی شو نداره دیگه!
    توبازی دیشب هم که رو مخ بود! پاس های اشتباهش خیلی به چشم میومد
    نمیخام زیاد در موردش بحرفم چون میدونم فایده ای نداره! کلی حساب کنبم بدک نبود . ولی بهتره به آنجل اعتماد بشه.
    گاگو: به نظرم دیشب عالی بود و تو این پست جدیدیش خیلی کارآمد تر ظاهر شد. رو قطع توپ های حریف تمرکز خاصی داشت.این تصمیم انریکه رو خیلی دوست داشتم.
    دروسی: دانیل هم تو این پست جدیدش و با توجه به در اختیار گرفتن فضای بیشتر برای بازی سازی به نظرم خوب بود
    لاملا: لاملا هم یکی از چهره ای خوب این دیدار بود تو حرکات انفرادی عملکردی بهتری داشت. به نظرم خیلی باید بهتر از اینها ظاهر بشه.

پیانیچ: من با توجه به اعتقادی که دارم ازش معتقدم هنوز به اون مرز آمادگی خودش نرسیده ویکم کار داره واسه بهتر شدن. البته یه پاس گل زیبا هم داد به بویان که قابل تحسینه ولی در کل خوبه
    فقط خیلی زود از کوره در میره مثلا" همون اخطاری که بیخود و بی جهت گرفت!
    بویان: بهترین و تاثیر گذارترین بازیکن از نظر من
    من فک میکنم بویان تو این پیروزی نقش به سزایی داشت . قبل از ورود بویان من نظرم در مورد رم همونی بود که قبلا می گفتم. . یعنی رمی که همه کارس ولی بی نتیجه!
    رمی که تملک بازی رو در اختیار داره ولی دریغ از خطر آفرینی بر روی دروازه حریفان!
    با ورودش خیلی به کیفیت تیم کمک کرد و من از این بابت خیلی خوشحالم ... این نیمکت نشینی هاش دیگه داره خستم میکنه. واقعا" خیلی جای سوال داره. انریکه باید دیدگاهشو نسبت به بویان عوض کنه. وگرنه با من طرفه!!!
    اسوالدو: به نظرم اصلا" آماده نیست و در جایگیری و خلق موقعیت ها مشکل داره باید این نواقص خودشو برطرف کنه . انتظارات از مهاجم اول تیم خیلی زیاد شده . پس خیلی باید بهتر از اینا باشه.
    امیدوارم هر چه زودتر به شرایط مطلوب برسه.
    به امید تداوم این برد ها
    زنده باد رم

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 11-06-2011 در ساعت 20:29

10. 7 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    لوچانو اسپالتی&رودی گارسیا&آنتونیو کونته
    بازیکن محبوب
    باتیستوتا & توتی
    اسم واقعی شما
    سجاد

ArgentinaSS_TehranRoma

Farhad Majidi

تشکر ها
    94
    تشکر شده 85 در 14 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    بچه ها به نظر من تفكر انريكه يه تفكر مدرنه!
    انريكه داره رو تيم كار ميكنه و ميخواد با روش حفظ توپ يعني همون حمله تدريجي به اهدافش برسه!
    تو بازي هاي رم ديده ميشه كه تعداد پاس ها نسبت به گذشته زيادتر شده و اين تو فوتبال ايتاليا تازگي داره!
    الان يووه بهتر از بقيه تيمهاي ايتاليا حفظ توپ ميكنه و با وجود پيرلو به نتيجه رسيده.
    اما انريكنه ميخواد يه چيزي فراتر از كار يووه رو تو رم انجام بده و اين توانايي رو هم داره.
    انريكه ميخواد يه چيزي شبيه بازي بارسا رو تو رم پياده كنه و با توجه به اين كه سالها تو اين باشگاه چه به عنوان بازيكن و چه به عنوان مربي كار كرده تفكراتش تقيبا مطابق با سبك بارساست.
    اينهارو گفتم كه به يه چيز برسيم:بارسايي كه چند ساله قدرت اول فوتبال اروپا شده يه شبه به اين موفقيت ها نرسيده و تنيجه سال ها تلاشش رو گرفته!
    رو بازيكنهاش كار كرده تا حالا بتونن تو فوتبال اروپا صاحب سبك باشند.
    پس بايد به انريكه زمان بديم و بزاريم با آرامش به كارش ادامه بده.مهم نيست كه رم اين فصل چه نتايجي ميگيره و تو چه رده اي قرار ميگيره!مهم اينه كه رم يه پروژه بلند مدت رو باز كرده و به آينده فكر ميكنه!
    رم چند ساله كه اون اقتدار گذشته رو نداره و با عوض كردن مربي نتيجه اي حاصل نشده و نميشه.
    زمان اسپالتي اوج كار رم تو چند سال اخير بوده ولي بعد از اون رم دوران بدي رو سپري كرده!
    ما بايد منتظر نتيجه كار انريكه تو فصل بعد باشيم و نميتونيم توقع داشته باشيم تو اولين فصل حضورش تو رم و با وجود تيمهاي خوبي مثل يووه و ميلان و ... واسه تيم قهرماني بياره!
    به نظر من اگه انريكه تو اين تيم بمونه واسه فصل بعد رم يه مدعي قهرماني به حساب مياد و كم كم به سطح اول اروپا نزديك ميشه.
    اين نظر من بود...

به اميد روزهاي خوب با انريكه
    درود بر تو دوست عزیز.گل گفتی.بخدا حرف دل منو زدی
    زنده باد مردان شهر ابدی

12. 6 کاربر از پست مفید sajjadsh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    لوچانو اسپالتی&رودی گارسیا&آنتونیو کونته
    بازیکن محبوب
    باتیستوتا & توتی
    اسم واقعی شما
    سجاد

ArgentinaSS_TehranRoma

Farhad Majidi

تشکر ها
    94
    تشکر شده 85 در 14 پست

دوستانی که دارین از تیم انتقاد میکنین:ازتون خواهش میکنم که یکم صبر داشته باشین!
    بابا بخدا بارسا هم که الان بارساست بخاطر صبر هواداراش هستش.هوادارای بارسا بین 3 تا 5 سال تحمل کردن و به تیمشون اعتماد کردن و الان هم دارن جواب صبر و اعتماد و تحملشونو میگرن!
    دوستان بخدا من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم ولی بخدا بعضی از دوستان طوری از رم و انریکه انتقاد میکنن که انگار تا قبل از اینکه پروژه جدید رم شروع بشه و انریکه به رم بیاد,رم قبل از اون هر سال یه جام معتبر رو کسب میکرد!
    بابا توروخدا یکم تحمل داشته باشین.این همه سال رو تحمل کردیم 2سال دیگه هم روش!اصلا 1 سال,خوبه؟همیشه و همه جا صبر و تحمل علاج خیلی از دردا بوده.ما تا شاگردی نکنیم نمیتونییم اوستایی کنیم
    البته این گله من از بچه های سایت هوادارای رم هستش!وگرنه بچه های انجمن که همشون تغریبا منطقی صحبت کردن
    فورزا رما
    فورزا انریکه
    زنده باد مردان شهر ابدی

14. 6 کاربر از پست مفید sajjadsh تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma

لوپز قراردادی ۵ ساله را به ثبت رساند

دوستان تبریک میگم.یه بار دیگه عمو سابا نشون داده که علاقه ی زیادی به آوردن و پرورش دادن اینجور بازیکنای جوون وآینده دار. داره. البته من بازیشو ندیدم و نمیدونم تو چه سبکی بازی میکنه ولی خب اینو به خوبی میدونم که سابا به هر کی پیشنهاد نمیده. لابد یه چیزی ازش دیده که مجذوبش شده و یه قرارداد طولانی مدت باهاش بسته!
    بخوره به تخته. خوشتیپ هم هست!!!!

امیدارم بهترین بازیهاشو برای رم انجام بده

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 11-10-2011 در ساعت 15:07

16. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

ما آخر نفهمیدیم این نیکولاس لوپز کدوم یکیه؟ آخه چند تا نیکولاس ما داشتیم که دیگه واقعا گیج شدیمدر هرصورت تبریک میگم هر چند هیچکس هیچ بازی ازش ندیده اما خب سابا هیچوقت تیرش به سنگ نمیخوره! روزهای خوبی رو واسش در رم آرزو میکنم! با رفتن بوریلو ، سیمپیلیسیو ، کاستی و حتی تادی در زمستون احتمالا به یکی از جوانترین تیمهای مطرح اروپا تبدیل میشیم و این یعنی نفس تازه در هوای تازه!
    forza roma

18. 7 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

تو این روزا شنیدن خبر تمدید قرارداد دروسی از پنج برد پیاپی هم خوشحال کننده تره! هرچه زودتر باید این اتفاق صورت بگیره تا خیال همه از این بابت راحت بشه. گاهی اوقات میبینیم که خیلی چیزا از پول ارزش بیشتری داره و اینو یکی دو روز پیش برونو کونتی بهمون یادآوری کرد. و اون هم این بود که روزلا سنسی قبلا پیشنهاد 70 میلیون یورویی چلسی برای دنیله رو رد کرده بود!! با این تمدید قرارداد دروسی بعد از توتی پیش من دوست داشتنی ترین بازیکن میشه حتی خیلی بیشتر از باتی گل!

20. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    چيرو
    بازیکن محبوب
    فرانچسكو توتى
    اسم واقعی شما
    محمد

IranRomaPersepolis

Francesco Totti

تشکر ها
    1,823
    تشکر شده 446 در 89 پست

roma

اين موضوع تمديد قرار داد دنى خيلى داشت كشدار ميشد،ولى خب حالا كه تقريبا قطعى شده ميتونيم يه نفس راحت بكشيم
    ده روسى هم كه با اين كارش نشون داد يه رمى واقعيه و شايستگى جانشينى پادشاه رم رو داره
    صحبت هاى كونتى هم به نظر من بيانگر علاقه سنسى ها به رمه، چون اگه روزلا سنسى دنى رو با اون قيمت ميفروخت ميتونست تمام بدهى هاشو بپردازه تا مجبور به فروش باشگاه نشه ولى به خاطر حفظ كاپيتان آينده و بقيه ستاره هاى رم در باشگاه، خودش كنار كشيد
    ویرایش توسط IL Bimbo De Oro : 11-15-2011 در ساعت 21:01

22. 5 کاربر از پست مفید IL Bimbo De Oro تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)