به نام خدا
گفتگوی فنی آبی های لندن فصل 2011/12
گفتگوی فنی هواداران چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا از ایجاد بحث هایی که فاقد بار فنی هستند خودداری کنید.
به نام خدا
گفتگوی فنی آبی های لندن فصل 2011/12
گفتگوی فنی هواداران چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا از ایجاد بحث هایی که فاقد بار فنی هستند خودداری کنید.
چلسی 27 مهرماه در ورزشگاه خانگی خود ، اسنمفورد بیریج میزبان ختگ بلژیک خواهد بود . این بازی در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود که چلسی کار بسیار آسانی خواهد داشت .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط DanielBahrami : 10-19-2011 در ساعت 20:33
آمار های چلسی قبل از بازی با خنک بلژیک
جدول لیگ انگلیس :
جدول لیگ بلژیک :
بازی های خانگی چلسی در برابر تیم های بلژیکی در لیگ قهرمانان اروپا
فصل 71-1970 : چلسی 4 - 0 بروخه : یک چهارم نهایی جام برندگان جام
فصل 95-1994 : چلسی 2 - 0 بروخه : یک چهارم نهایی جام برندگان جام
فصل 06-2005 : چلسی 1 - 0 اندرلخت : مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب چلسی برایر خنک اعلام شد :
سیستم : 3 - 3 - 4
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
3 Ashley Cole
16 Raul Meireles
6 Oriol Romeu
8 Frank Lampard (c)
39 Nicolas Anelka
9 Fernando Torres
15 Florent Malouda
نیمکت نشینان :
22 Ross Turnbull,
19 Paulo Ferreira
, 33 Alex, 12 John
Mikel Obi
, 21 Salomon Kalou,
10 Juan Mata, 23
Daniel Sturridge.
ویرایش توسط DanielBahrami : 10-19-2011 در ساعت 22:04
الان دقیقه ی 22 بازی است
چلسی 2 بر 0 جلو افتاده با گل های تورس و میرلس
حتما میبرید
پیشاپیش تبریک میگم بهتون
یه روز خوب میاد ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 23:06
چلسی 5 – 0 گنک
تیم فوتبال چلسی موفق شد در سومین دیدار لیگ قهرمانان خود برابر قهرمان فصل گذشته لیگ بلژیک قرار گیرد و با نتیجه 5 بر 0 این تیم را در هم بکوبد.
ترکیب چلسی : چک ، ایوانویچ ، بوسینگوا (78- الکس ) ، لوئیز ، کول ( 46 – فرییرا ) میرلس ، رومئو ، لمپارد ( 68 کالو ) ، مالودا ، آنلکا ، تورس
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، میکل ، ماتا ، استاریج
گل : میرلس ( 8 ) ، تورس ( 11 ، 27 ) ، ایوانوویچ ( 42 ) ، کالو ( 72 )
اخطار: لوئیز
ترکیب گنک : کوتلس ، ماسوئرو ( 46 – کموس ) ، وندن بوره ، انکونگا ، هایلند ، توزر ، بافل ، پادیل ، ووسن ( 81 - انوانگانا ) ، دبروئنه ، باردا ( 70 – دوگاری )
بازیکنان استفاده نشده : ساندومیرسکی ، داویل ، اوگانجیمی ، لیمبومبه
اخطار: هایلند ، پادیل
داور:الکسی نیکولاوف
ورزشگاه : استمفوردبریج
تماشاگران : 38518 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب: چلسی 13-0 گنک
شوت خارج از چارچوب: چلسی12 - 3 گنک
کرنر: چلسی 5-4 گنک
خطا: چلسی 8-10 گنک
درصد مالکیت توپ: چلسی 58 - 42 گنک
ویرایش توسط DanielBahrami : 10-20-2011 در ساعت 12:52
بهتون تبریک میگم بابت برد دیشب من خیلی خوشحال شدم از گل زدن تورس من از تورس خیلی خوشم میاد خیلی بازیکن با حالیه
تورس كم كم داره به روزهاي خوبش برميگرده!بايد به خودش اعتماد داشته باشه!
برد چلسي رو هم به شوما تبريك ميگم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بهترین بازیکنان چلسی مقابل خنک
Chelsea 5 - Genk 0
1-فرناندو تورس: بدون شك امشب بهترين بازيه تورس براي چلسي بود. يه شرح مختصر از كارهايي كه توي اين بازي كرد مي كنم:
1-زدن يك توپ به تير 2-ايجاد يك موقعيت گل از سمت راست در نيمه اول كه نزديك بود گل زني كنه 3-يك سانتر فوق العاده در نيمه اول براي فرانكي كه با بدشانسي روي سر فرانكي جفت و جور نشد 4-يك فرار زيبا كه در طي اون پاسي فوق العاده رو در نيمه اول به مالودا داد 5-زدن دو گل در بازي 6-گل پنجم هم روي ريباند شوت تورس به ثمر رسيد. تمام اين هايي كه گفتم گواه رسيدن تورس به اون وضع مطلوبي هست كه همه انتظارش رو داشتيم.
2-رائول ميرلز: ميرلز هم خوب توي تركيب جا افتاده. شركت كردن در كارهاي متعدد تيمي در اين بازي و داشتن دو تا پرس عالي در نيمه اول و مهمتر از اين دو مورد زدن يك گل و دادن يك پاس گل از نكات بارز نمايش فوق لعادش توي اين بازي بود.
3-اوريل رومئو: ميدونم ميشد ايوا، لوئيز و فرانكي رو انتخاب كرد ولي من رومئو رو انتخاب كردم چون توي اين بازي واقعا نشون داد كه اسين آينده چلسي خواهد بود. وسط زمين رو به خوبي در اين بازي پوشش داد، هميشه نزديك خط دفاع بود و به خط دفاع كمك مي كرد، چند توپ گيريه خوب داشت و كلا بسيار خونسرد و عالي بود، من بهش خيلي اميدوارم.
كانون هواداران چلسي تو ايران رسمي شده!!!!!!!
اين يه خبر خوب واسه هواداراي چلسيه!
تبريك..
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)