Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 97 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

آرسنال

سانیا: آرسنال با رفتن سسک و نصری همچنان زنده است

ستاره فرانسوی به این نکته اشاره کرد که با وجود جدایی دو ستاره تراز اول آرسنال از این تیم، توپچی ها همچنان در کورس رقابت حاضر خواهند بود

سایت گل- باکاری سانیا، ستاره فرانسوی دنیای فوتبال معتقد است که با وجود جدایی سسک و سمیر نصری از آرسنال، این تیم همچنان در کورس رقابت باقی خواهد ماند.
    سسک به بارسلونا پیوست و انتظار می رود که سمیر نصری هم درهمین روزها به منچسترسیتی منتقل شود. از سوی دیگر آرسنال در بازار نقل و انتقالات تابستانی ژروینیو، الکس شامبرلین، کارس جنکینسون و جول کمپبل را به خدمت گرفته است.
    سانیا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه آرسنال منتشر شد گفت:« ما بازیکنان بزرگ و دوستان خوبی را از دست دادیم ولی زندگی ادامه دارد. آرسنال همچنان زنده است و فکر می کنم که همه ما اطمینان داریم که می توانیم به قهرمانی رسیده و موفق باشیم. ما الان باید برروی بازیهای پیش رویمان تمرکز کنیم و بازی به بازی پیش برویم و برروی عملکرد خودمان تمرکز کنیم. فقط برای سسک و نصری آرزوی موفقیت می کنم و آنها هم برای ما آرزوی موفقیت می کنند.»
    این ستاره 28 ساله در دیدار با لیورپول در زمین حاضر بود و امیدوار است تا در صورت نیاز در دیدار مقابل اودینزه هم در ترکیب ثابت تیمش قرار بگیرد:« برای من افتخار بزرگی است که در ترکیب ثابت تیم باشم. مصدومیتها باعث شده تا من تمرکز بیشتری داشه باشم و بیشتر با مدافعان دیگر تیم صحبت کنم. من در بازی با لیورپول در پست مدافع چپ بازی کردم و این فرصت خوبی برای من بود تا بازی کردن در پستهای مختلف را تجربه کنم.»

Only Arsenal

2. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ونگر: این تصادفی نیست که همه به سیتی می روند؛پول نصری را وسوسه کرد

مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که دوست نداشت تا نری یا فابرگاس را از دست بدهد ولی به خاطر مسائل روانشناسی به آنها اجازه جدایی داده

سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که سمیر نصری و بازیکنان دیگری که به منچسترسیتی پیوسته اند، توسط ثروت فراوان مالکان این باشگاه وسوسه شده اند نصری با قراردادی 23 میلیون پوندی به ورزشگاه «اتحاد» خواهد رفت و پیراهن سیتی را برتن خواهد کرد.
    پیش از او هم گائل کلیشی با قراردادی 7 میلیون پوندی در بازار تابستانی به سیتی رفته بود ونگر در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تیم روبرتو مانچینی بهترین و بامهارت ترین بازیکنان لیگ برتر را به لطف حساب بانکی بی پایانشان به رختکن سیتی برده اند.
    ونگر دراین باره به وب سایت رسمی آرسنال گفت:« من واقع بین هستم، پس خودم را گول نمی زنم. این بخشی از زندگی مدرن یک بازیکن حرفه ای است. این تصادفی نیست که همه بازیکنان درنهایت روانه منچسترسیتی می شوند»
    مربی فرانسوی آرسنال درمورد نصری ادامه داد:« سمیر صبح سه شنبه با ما تمرین کرد ولی من قبل از جلسه تمرینی از ماجرا اطلاع داشتم. او نمی دانست و تمام تصمیمات صبح سه شنبه و قبل از آغاز جلسه تمرینی گرفته شده بود. به همین خاطر سمیر به جلسه تمرینی آمد. من تعهد یا حرفه ای گری سمیر را زیر سوال نمی برم. اگر من به او می گفتم تو با ما می آیی و بازی می کنی، او این کار را می کرد؛ دقیقا مثل روز شنبه ولی تو از برخی چیزها تعجب می کنی.» ونگر ادامه داد:« قوانین فوتبال این طور ساخته شده اند که بازیکن می تواند الان ارزش مالی فراوانی داشته باشد ودر شش ماه دیگر هیچ.پس این منطقی به نظر نمی رسد ولی در پایان مجبور شدیم تا بنا به مسائل روانی و مالی تصمیم گیری کنیم. »
    ونگر معتقد است که دوره اینکه بازیکنانی تمام عمرشان را در یک تیم سپری کنند، به سر آمده؛ به ویژه وقتی تیمهای دیگر پیشنهادات هنگفتی را برای جذب این بازیکن ارائه می کنند:« ما نمی خواستم تا فابرگاس را از دست بدهیم ولی در شرایطی که نمیخواستیم، قرار گرفتیم. نصری هم در شرایطی است که خود او نمی خواهد قراردادش را تمدید کند . »

Only Arsenal

4. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ونگر و فرصت یک هفته ای برای خرج 90 میلیون پوند

در واقع این مبلغ مجموع پول فروش فابرگاس و نصری و همچنین مبلغی است که باشگاه پیش از این برای فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته بود.

سایت گل- به گزارش بخش بین المللی سایت گل، هیئت مدیره باشگاه آرسنال به آرسن ونگر اجازه داده تا از تمام 90 میلیون پوندی بودجه باشگاه در یک هفته پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی برای خرید بازیکن جدید و تقویت تیم استفاده کند.
    در واقع این مبلغ مجموع پول فروش فابرگاس و نصری و همچنین مبلغی است که باشگاه پیش از این برای فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته بود.
    آرسنالی ها فصل نقل و انتقالات را با بودجه ای 51.5 میلیون یورویی آغاز کردند و با فروش فابرگاس، کلیشی، ابوئه و جی امانوئل توماس و همچنین انتقال 26 میلیون یوریی و قریب الوقوع نصری به منچسترسیتی افزایش پیدا کرد.

در حالی که تنها یک هفته تا پایان بازار نقل و انتقالات باقی مانده، آرسنالی ها تنها سه بازیکن جدید به خدمت گرفته اند. ژروینیو، الکس اکسلید چمبرلین و کارل جنکینسون که در مجموع 28 میلیون یورو هزینه برای این باشگاه داشت.
    این در حالی است که با کامل شدن انتقال نصری، باشگاه آرسنال 103 میلیون یورو (90 میلیون پوند) در اختیار خواهد داشت، بودجه ای که با آن ونگر می تواند حداقل 5 بازیکن خوب در پست های مختلف به خدمت بگیرد.
    در حال حاضر ادین آزارد، یوآن امویلا، گری کیهیل، اسکات دان و فیل جاگیلکا بازیکنانی هستند که در فهرست آرسنال قرار دارند.
    البته با توجه به بازی امشب آرسنال در لیگ قهرمانان، ونگر تنها به صعود به دور گروهی فکر می کند زیرا حذف از این رقابتها خود می تواند ضرر مالی قابل توجهی برای باشگاه به همراه داشته باشد.
    " در حال حاضر ما تنها به صعود فکر می کنیم. ما به اندازه کافی خوب هستیم که بتوانیم به چنین هدفی برسیم. بعد از آن باید ببنیم چه خواهد شد.
    ما چمبرلین را خریدیم که خواهید دید چه بازیکن فوق العاده ای است. ژروینیو هم بازیکن بسیار خوب است اما ما به دنبال بازیکنان بیشتری هستیم."

Only Arsenal

6. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

زنده ایم و با اعتماد به نفس

تلاش باکاری سانیا برای تهییج تیم ...

این روز ها آرسنال زیر فشار سختی قرار گرفته و امشب نیز بازی بسیار مهمی برابر اودینزه دارد که این بازی مشخص کننده وضعیت صعود کننده به مرحله اصلی لیگ قهرمانان است و می تواند تاثیر بسیار زیادی بر ادامه روند تیم آرسنال در این فصل داشته باشد .
    باکاری سانیا از بازیکنان با تجربه تیم آرسنال تمام تلاش خود را در چند روز اخیر برای تهییج تیم و دوباره بازسازی آرسنال انجام داده و در آخرین مصاحبه خود نیز درباره زنده بودن آرسنال و اعتماد به نفس داشتن بازیکنان این تیم صحبت کرده است .
    وی نیز درباره از دست دادن بازیکنانی نظیر سمیر نصری و سس فابرگاس صحبت می کند اما وی باور دارد آرسنال بدون این بازیکنان نیز می تواند به موفقیت برسد .

" ما بازیکنان بزرگی از دست دادیم و در سویی سمیر و سس دوستان ما بودند اما زندگی در حال گذر است .
    آرسنال همچنان زنده است و من فکر می کنم ما همگی با اعتماد به نفس برای برنده شدن و موفقیت پیش می رویم . حالا فقط باید روی بازی متمرکز شویم و و بازی به بازی با تمرکز روی بازی خودمان حرکت کنیم .
    من فقط می خواهم برای آن ها آرزوی موفقیت کنم و همچنین اینکه آن ها برای ما آرزوی موفقیت کنند . "

اما سانیا در بازی برابر لیورپول در سمت چپ خط دفاعی به بازی گرفته شد .

" برای من فقط شروع کردن بازی باعث افتخار بزرگی است . مصدومیت ها فقط باعث ایجاد تمرکز بیشتر برای من و همینطور صحبت بیشتر با دیگر مدافعین در طول بازی می شود .
    این موقعیت بزرگی برای من است که بتوانم درس های متفاوتی از بازی در دیگر پست ها به دست آورم و از این بابت مفتخرم .
    ما فقط می خواهیم از روشی که می خواهیم بازی کنیم و بتوانیم کلین شیت کنیم . ما نمی خواهیم فشار مضاعفی بر روی تیم ایجاد کنیم . ما می دانیم اودینزه برای گلزنی خواهد آمد و بازی بازی ارائه خواهد داد و ما باید برای گلزنی تلاش کنیم . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

آرسنال باری دیگر در لیگ قهرمانان اروپا ...
    نتیجه دیدار رفت در لندن : آرسنال 1 اودینزه 0

آرسنال اولین هجوم رو به روی دروازه ی اودینزه داشت تا نشان دهد با روحیه ی خوبی پا به میدان گذاشته است.
    در دقیقه ی 1 جروینهو از سمت چپ یک نفوذ عالی به درون منطقه ی جریمه داشت که با هشیاری مدافعان دور شد.

دقیقه ی 9 بازی اودینزه هم برای آرسنال خط و نشان کشید و اولین توپ دی ناتاله تبدیل به گل شد اما داور آفساید اعلام کرد.
    یک دقیقه ی بعد باز هم جروینهو همان نفوذ دقیقه ی 1 را اینبار از سمت راست انجام داد و بازهم توسط مدافعان خنثی شد.

این حملات پیاپی 2 تیم خبر از بازی هیجان انگیزی میداد.
    دقیقه ی 17 هجوم همه جانبه ی بازیکنان اودینزه به روی دروازه آرسنال و خطری که باز هم با پرچم کمک داور خنثی شد.

5 دقیقه ی بعد بهترین موقعیت اودینزه باز هم توسط دی ناتاله به تیر دروازه کوبیده شد.
    مهاجم اودینزه واقعا تشنه ی گل زدن نشان میداد.
    در دقیقه ی 29 ونپرسی کاپیتان تیم آرسنال توی یک رفت و برگشت صاحب موقعیت شوت شد اما توپ رو به آسمان کوبید.
    رفته رفته توپچیها صاحب توپ و میدان شدند به طوری که در دقیقه ی 36 باز هم با نفوذ جروینهو صاحب بهترین موقعیت گل خود شدند.
    اینبار نفوذ جروینهو پاس خوبی هم برای ولکات در بر داشت که با بی دقتی تمام ولکات توپ را در دستان دروازه بان هدف قرار داد.

تا دقیقه ی 36 مالکیت توپ 61 به 39 به نفع آرسنال بود واین آمار نشان از برتری آرسنال بر اودینزه داشت.
    اما بر خلاف جریان بازی در دقیقه 39 دی ناتاله رو سانتر ارسالی از خروج چزنی بهترین استفاده را کرد و دروازه ی آرسنال را گشود.
    زیرکی و موقعیت طلبی این آقای گل 2فصل گذشته ی لیگ ایتالیا به وضوح روی این گل به چشم آمد.

بازی با کنترل اودینزه در نیمه ی اول بدون اتفاق خاصی به پایان رسید.

در ابتدای نیمه ی دوم تعویض رزیچکی به جای فریمپونگ نشان از برنامه های هجومی بیشتر از سوی آرسن ونگر داشت.
    10 دقیقه ای بازی کاملا ساکن ادامه پیدا کرد تا اینکه ...

دقیقه ی 55 حرکتها و نفوذ های جروینهو که کاملا طبق برنامه های قبلی انجام میشد به ثمر نشست.

اینبار ونپرسی توپ ارسالی جروینهو را به گل تبدیل کرد.

در دقیقه ی 58 اوج هیجان بازی بود جایی که داور در یک صحنه در شلوغی بازیکنان در محوطه جریمه آرسنال اعلام پنالتی کرد.

بله، پنالتی به سود اودینزه آب سردی بود به روی بازیکنان و کادر فنی آرسنال.
    خطای ورمالن یک کارت زرد هم برای او دربرداشت.

دی ناتاله مهاجم خطرناک اودینزه سنگینی این ضربه را به دوش گرفت .

ضربه زده شد اما واکنش فوق زیبای چزنی خوشحالی را به تیم بازگرداند.

گرفتن پنالتی دی ناتاله انرژی بسیار زیادی به تیم مضاعف کرد آرسنال سوار بر بازی شد.

10 دقیقه بعد از صحنه ی پنالتی در دقیقه ی 69:

سرعت بی نظیر ولکات بعد از همکاری با سانیا از جناح چپ و هجوم به سمت دروازه ی اودینزه کار را تمام کرد.

آرسنال به گل دوم رسید تا ولکات شادی را برای آرسنال به اردو بیاورد.

حرفه ای بودن بازیکنان آرسنال در حفظ توپ کاملا آرسنال را سوار بر بازی نگه داشت و
    20 دقیقه ی پایانی به جز چند صحنه ی نصفه و نیمه به روی دروازه ها اتفاق خاصی در بر نداشت.

آرسنال آمار 100 درصد پیروزی در مرحله ی قبل از گروهی جام باشگاههای خود را حفظ کرد تا بار انتقادات تا حدودی از دوش ونگر کم شود.

چند نکته :
    دقیقه ی 74 ضربه ی آرنج مدافع اودینزه به فک ولکات از چشم داور دور ماند .
    دقیقه 58 ورمالن،سانی 73" ،74"ولکات و 75" جنکینسون کارت زرد دریافت کردند.
    به جز جایگزینی رزیچکی به جای فریمپونگ در ابتدای نیمه ی دوم 86" ترائوره به جای جروینهو و 90" آرشاوین بجای ولکات وارد زمین شدند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

10. 2 کاربر از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

نصری: هواداران آرسنال به اندازه کافی پر شور نبودند

سمیر نصری، خرید جدید منچسترسیتی، در انتظار بازی برای تیم جدیدش است.

نصری روز گذشته به طور رسمی به منچسترسیتی پیوست و قراردادی چهار ساله با این باشگاه امضا کرد.

او معتقد است هواداران آرسنال از شور و هیجان لازم برخوردار نبودند و به همین دلیل برای بازی در مقابل هواداران پرشور منچسترسیتی لحظه شماری می کند.

او به خبرنگاران گفت:" من می دانم که هواداران منچسترسیتی واقعا پر شور هستند و من را اندکی به یاد هواداران مارسی می اندازند.

آرسنال هواداران خوبی دارد اما از زمانی که از هایبوری به امارات رفتند، دیگر شورو هیجان سابق را ندارند. من به یاد دارم زمانی که ما به منچسترسیتی 3-0 باختیم، تماشاگران آنها فوق العاده بودند.

این چیزی است که من می خواهم. دوست دارم در یک جو فوق العاده فوتبال بازی کنم."

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

12. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

فان پرسی: خرید بازیکنان جدید برای آرسنال حیاتی است

ستاره هلندی آرسنال معتقد است آرسنال باید تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات چند خرید بزرگ انجام دهد

سایت گل -
    رابین فان پرسی مهاجم هلندی آرسنال معتقد است خرید بازیکن های جدید برای این تیم امری حیاتی است.
    سسک فابرگاس و سمیر نصری دو ستاره آرسنال این تیم را به ترتیب به مقصدهای بارسلونا و منچسترسیتی ترک کردند و آرسن ونگر بعد از فروش این دو بازیکن اعلام کرد بازیکن جدید به خدمت خواهد گرفت.
    فان پرسی بعد از گلزنی در دیدار مقابل اودینزه و صعود آرسنال به مرحله گروهی لیگ قهرمانان می گوید:"سسک و سمیر دو بازیکن اصلی تیم ما بودند و از دست دادن آنها برای ما بسیار سخت بود. اکنون خرید بازیکنان جدید برای آرسنال حیاتی است. باید جای این دو را پر کنیم."
    "در دیدار مقابل اودینزه بسیار خوب بودیم و جوانات تیم نمایش بسیار خوبی داشتند. دروازه بان یک پنالتی را مهار کرد و ینکینسون هم یکی از بهترین بازی هایش را انجام داد."

Only Arsenal

14. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

سس خوشحال از صعود توپچیها
    کاپیتان پیشین توپچیها از صعود هم تیمی های سابقش به دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است...

سس که خود را همراه با بارسلونا برای دیدار برابر پورتو در سوپر جام اروپا آماده میکند در مصاحبه پیش از این دیدار اعلام کرد در بازی دیشب تیمهای آرسنال و اودینزه، پس از اولین گل تیم ایتالیایی و پنالتی گرفته شده برای این تیم به سختی توانسته بر اعصاب خود مسلط باشد.
    میاندار 24 ساله بارسا همچنین در طول مصاحبه از عبارت "ما" برای توصیف آرسنال استفاده میکرد:"بازی را نگاه کردم و البته زمانی که آنها (اودینزه) به گل رسیدند و صاحب پنالتی شدند کمی ترسیدم.
    "ولی فکر میکنم زمانی که روی پنالتی دروازه را بسته نگه داشتیم بازی برای ما راحت تر دنبال شد و فکر میکنم که بسیار خوب بازی کردیم.
    "من برای آرسنال و هوادارانشان بسیار خوشحالم زیرا آنها شایسته حضور در لیگ قهرمانان هستند.
    "این یک حرکت رو به جلو برای باشگاه و بازیکنان است زیرا فصل بسیار سختی است و من مطمئنم آنها از این پیروزی اعتماد به نفس زیادی برای ادامه راه پیدا خواهند کرد."
    فابرگاس صحبت هایش را در مورد ضعف جو حاکم بر امارات که توسط سمیر نزری مطرح شده بود را اینگونه ادامه داد:"من فکر میکنم شما باید از هوادارانی این سوال را بپرسید که هر سال برای بلیط های فصلی پول میدهند.
    "من هرگز مانند زمانی که در هایبوری بودیم در هیچ ورزشگاه دیگری در جهان احساس حضور در خانه نکردم، ولی من تصمیم گیرنده نبودم، این تصمیم باشگاه بود و این همان چیزی بود که در آن برهه زمانی باشگاه در پی آن بود.
    "هایبوری یک چیز ویژه بود که فکر نمیکنم دیگر تکرار شود، ولی ما باید...آرسنال باید حالا امارات را تبدیل به خانه خود کند و ویترین افتخاراتی دیگر بسازد تا همه چیز دوباره از ابتدا شروع شود."
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

16. کاربر روبرو از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

فن پرسی: باید بازی خوب مان مقابل اودینزه را باز هم تکرار کنیم

توپچی ها علی رغم از دست دادن فابرگاس و نصری، در دیدار برگشت مقابل اودینزه نمایش بسیار خوبی ارائه دادند و موفق شدند با پیروزی 2-1 در خانه حریف به مرحله گروهی چمپیونزلیگ برسند.

سایت گل- رابین فن پرسی، ستاره هلندی آرسنال، از هم تیمی هایش خواست پس از پیروزی مقابل اودینزه و راهیابی به لیگ قهرمانان، به بازی های خوب شان ادامه بدهند.
    توپچی ها علی رغم از دست دادن فابرگاس و نصری، در دیدار برگشت مقابل اودینزه نمایش بسیار خوبی ارائه دادند و موفق شدند با پیروزی 2-1 در خانه حریف به مرحله گروهی چمپیونزلیگ برسند.
    با این وجود، فن پرسی معتقد است نباید به این نتیجه دل خوش کرد و باید به دنبال اهداف بزرگترین بود.
    او در گفتگو با نشریه میرر گفت:" البته هفته سختی بود. فابرگاس رفت، نصری رفت. ما به دلایلی نه چندان خوب تیتر یک روزنامه ها بودیم.
    اما فکر می کنم علی رغم فشار زیادی که روی مان بود، بازی خوبی مقابل اودینزه انجام دادیم. و اکنون به خودمان بستگی دارد که این نمایش را هر سه یا چهار روز ارائه بدهیم. زیرا فوتبال همین است.
    نباید بقیه ماه یا سال را تنها به این بازی فکر کنیم. ما باید این نمایش را در هر بازی تکرار کنیم. فکر می کنم با این بازی خیلی را شگفت زده کردیم. امیدارم بتوانیم این نمایش را تکرار کنیم."

Only Arsenal

18. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

مایلز و اعتمادش به ونگر

دیوید مایلز و اعتمادش به ونگر در روز های باقی مانده نقل و انتقالات...

یکی از مدیران تیم آرسنال ( club secretary ) می گوید توپچی ها در روز های باقی مانده نقل و انتقالات به شدت در نقل و انتقالات مشغول هستند و وی به اعتماد از آرسن ونگر در جذب بهترین بازیکنان بر آمد .
    وی در مصاحبه با اسکای اسپورت پس از قرعه مکشی لیگ قهرمانان اروپا در اینباره صحبت کرد و وضعیت تیم آرسنال را در روز های باقی مانده نقل و انتقالات شرح داد .

" من فکر می کنم شما باید درک کنید که من دقیقا نمی توانم اطلاعات دقیق بدهم اما همگی در اینجا متعهد هستند .
    اگر اینجا بازیکنان با کیفیتی برای به خدمت گرفتن باشند من تمامی اعتمادم را به آرسن ونگر رای جذب آن ها خواهم داد .
    شما می گویید ما فقط کم تر از یک هفته وقت داریم . من باید خود را در دقایق نیز مشغول کنم و حتی در آخرین دقایق نقل و انتقالات نیز در واقع فکر می کنیم ما مشغول باشیم . "

اما مایلز درباره قرعه کشی صورت گرفته گفت :

" اول از همه مهم ترین نکته این است که واقع بین باشیم و من فکر می کنم می توانیم از از بابت قرعه کشی خوشبین باشیم .
    ما هر فصل زیر نظر آرسن ونگر در لیگ قهرمانان حضور داشتیم . از این بابت که برای بازی ها سفر های طولانی نخواهیم داشت خوشحالم و آرسن نیز این را مهم ترین نکته می بیند . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] منبع

Only Arsenal

20. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 97 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)