Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 153
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid "مصاحبه بازیکنان و مربیان آ اس رم در فصل 2010/2011"

به نام خدا

هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34

2. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma اشتباه کردم

برای رویارویی با اینتر آماده‌ام

جان آرنه ریسه مدافع نروژی جالوروسی که در دیدار مقابل برشا مقصر اصلی گل خوردن تیمش بود حالا آماده رویارویی با اینتر است. ریسه اتفاقات بازی با برشا را پشت سر گذاشته و آماده جدال با نراتزوری است.

"بدبختانه ما فقط مقابل برشا یک امتیاز گرفتیم و من بازیکنی بودم که اشتباه کرد و اجازه داد آنها گل بزنند و کار به تساوی کشیده شود. ما در نیمه اول به اندازه کافی کار کردیم و در نیمه دوم هم بهتر شدیم و موقعیتهای زیادی ساختیم و متسحق برد بودیم."

"اما حالا یک بازی بزرگ مقابل اینتر هست و ترکیب ما تقریبا کامل است."

"من نمی‌توانم برای این بازی صبر کنم. بازی سختی خواهد بود با نبردهای متعدد. نمی‌توانم برای رویارویی با مایکون صبر کنم. این برای ما مثل یک مسابقه است. او به همراه دنی آلوز بهترین مدافع راست جهان است. ما نبردهای هیجان انگیزی داشتیم که همیشه خوب و جالب بوده است."

اما اسامی بازیکنان رم برای دیدار با اینتر اعلام شد ولی نام فرانچسکو توتی در میان آنها دیده نمی‌شود. گفتنی است که دیروز سایت رسمی باشگاه از بیماری کاپیتان رم خبر داده بود. ضمن اینکه فیلیپ مکسس هم دو جلسه از همراهی گرگها محروم است. در اردوی اینتر هم چیوو چهار جلسه از همراهی تیمش محروم است!

سرجیو، بوریلو، بریگی، برادران بوردیسو، کاستی، کاستلینی، دروسی، دونی، گرکو، ژوان، لوبونت، لوریا، منز، پروتا، ریسه، رزی، سیمپلیسیو، تادی، ووچینیچ

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانيري: غيبت توتي و آدريانو مشكلي براي ما ايجاد نمي كند

آنها با لئوناردو تيم متفاوتي هستن
    به گزارش Romanews.IR و به نقل از سایت گل،
    كلوديو رانيري، سرمربي رم، تاييد كرد كه تيمش ديدار پرتنشي مقابل اينتر خواهد داشت اما مطمئن است كه تيمش در خانه حريف از شانس زيادي براي پيروزي برخوردار است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آزمون خيلي خوبي خواهد بود. اما ما آماده ايم و بازي بسيار خيلي خوبي انجام خواهيم داد. اين ديدار براي ما بسيار مهم است. ما براي فتح اسكودتو مي جنگيم و مي خواهيم همان طور كه هميشه بازي مي كنيم، بازي كنيم.
    فلسفه بازي اينتر تغيير كرده؛ آنها با لئوناردو تيم متفاوتي هستند. ما بايد به همه مشكلاتي كه با آن روبرو خواهيم شد، آگاه باشيم."
    توتي به دليل تب و سرماخوردگي نمي تواند در مقابل اينتر به ميدان برود و آدريانو نيز از ناحيه شانه مصدوم است.
    " اين اتفاقات شرايط را پيچيده مي كند اما ما در ديدار هاي گذشته نيز در زمان بازي تغييراتي داشته ايم و موفق بوده ايم. نداشتن اين دو كار را براي ما دشوار نمي كند.
    بازيكنان مي دانند كه بايد چه كار كنند. آنها مصمم هستند و ما به آنجا مي رويم تا بازي خودمان را انجام دهيم."

نوشته شده توسط Feri

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

6. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانیری: ناپولی بهتر بازی کرد. ما تسلیم نخواهیم شد!

قبول اشتباهات تان تا کی؟
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،
    کلودیو رانیری حرفی برای گفتن ندارد. او قبول دارد که تیمش مقابل ناپولی ضعیف عمل کرده است. چیزی که او هر بار پس از هر نتیجه ناخوشایندی بیان می کند اما مشخص نیست این سخنان تا کی ادامه دارد!
    " آنها بهتر از ما بازی کردند. حتی آنها روی نیمکت نیز تلاش فراوانی می کردند. "
    پس از باخت 5-3 مقابل اینتر و اولین شکست خانگی در این فصل مقابل ناپولی امید ها برای کسب اسکودتو بسیار کم رنگ شد طوری که حتی کسب سهمیه هم کار دشواری به نظر می رسد.
    سرمربی رم گفت: " ما مقابل تیمی بازی کردیم که هر 11 نفر شان تلاش زیادی می کردند. حتی آنها روی نیمکت هم تمرینات سختی را انجام می دادند! "
    " ما تنها یک موقعیت در نیمه اول داشتیم اما پس از آن تیم حریف بازی را در دست گرفت و بازی بهتری را نسبت به ما ارائه داد. "
    " ما باید آنها را در دست های مان قرار می دادیم. باید آنها را می شناختیم تا عملکرد مصمم تری در زمین مسابقه داشته باشیم. "
    " آنها نشان دادند که دارای یک قدرت واقعی هستند. یک روحیه بالا! من فقط می توانم آن ها را ستایش کنم. چرا ناپولی بهتر از رم بود؟ من نمی دانم شما می توانید از والتر ماتزاری این سوال را بپرسید! "
    علامت سوالی برای رمیها پیش آمد و آن این بود که در دقیقه 49 مارک همسیک در درگیری با خوان خودش را به روی زمین انداخت و در عین ناباوری داور مسابقه اعلام پنالتی کرد!
    رانیری در حالی که شانه ای بالا می اندازد می گوید: " کمک داور این تصمیم را گرفته بنابراین ما باید آن را بپذیریم. "
    " وقتی بازی 1-0 شد ادامه بازی برای ناپولی آسان تر شد. حمله و دفاع آن ها در یک لحظه ما را دچار مشکلات بزرگی می کرد. فشار آن ها در هر منطقه ی میدان می توانست موقعیت خطرناکی را ایجاد کند. به ناپولی تبریک می گویم! "
    اهداف بلند پروازانه رم برای کسب اسکودتو از بین رفت و اکنون تنها امید آنها به کوپا ایتالیا است چرا که با این تیم نمی شود در لیگ قهرمانان و مقابل بزرگان جهان پیروز شد!
    " من فکر نمی کنم یک بازی بتواند تلاش 1 سال و نیمه ی ما را از بین ببرد. ما نباید دل شکسته شویم. در این فصل ما با مشکلاتی مواجه شدیم که هیچ شباهتی به فصل قبل ندارد اما ما تسلیم نخواهیم شد! "
    " اکنون ما یک مصاف حساس با شاختار دونستک اوکراین داریم. یک تیم سرسخت دیگر. تیمی که سخت تلاش می کند و بازیکنان بسیار خوبی دارد! "

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

8. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma رانیری دوست من است

هواداران رم به تیمشان فشار می‌آورند

سرمربی شاختار دونتسک اوکراین میرسئا لوچسکو در آستانه رویارویی تیمش با رم در مورد مسائل مختلف مربوط به این دیدار حساس صحبت کرد. این مربی کهنه‌کار دوستی قدیمی با کلودیو رانیری سرمربی رم دارد اما آنها قصد دارند با درس گرفتن از باخت 4-0 در آخرین دیدارشان مقابل جالوروسی این بار در الیمپیکو موفق شوند.

"همه چیز شش سال قبل شروع شد، وقتی من مربی شاختار شدم. رئیس رینات آهمتوف از من خواست تا تیمی بین‌المللی بسازم. او می‌خواست یک جام اروپایی ببرد و ما توانستیم با برد مقابل وردربرمن در فینال یوفاکاپ در استانبول این کار را انجام بدهیم."

"ما می‌خواستیم برای اولین بار به مرحله حذفی لیگ قهرمانان برسیم، بعد از ناکامی در گذشته، ما سرانجام توانستیم در این فصل آن را انجام بدهیم و لیاقتش را داشتیم."

گفتنی است که شاختار در مرحله گروهی با پنج برد و یک باخت بالاتر از آرسنال به مرحله بعد صعود کرد. لوچسکو که بارها در الیمپیکو با رم دیدار کرده معتقد است که بازی در این ورزشگاه سخت است.

"بدبختانه بازی در الیمپیکو بسیار سخت است. هواداران رم فشار زیادی به حریفان می‌آورند، اما به تیم خودشان هم همین طور. مطممئنا ما در بازی آخرمان چیزهایی یاد گرفتیم که این بار به ما کمک می‌کند. من در مورد این مطمئن هستم."

"بعد از بازی بشیکتاش و چلسی من و رانیری با هم در تماس ماندیم و با هم اطلاعات مبادله می‌کردیم. برای او احترام زیادی قائلم چون هر کجا که رفته خوب کار کرده است. نمی‌خواستم به عنوان یک حریف با او دیدار کنم چون دوستی محکمی داریم."

"فاصله بین فوتبال شرق و غرب اروپا کم شده است. بسیاری از بازیکنان با استعداد به شرق می‌آیند. بردن یوفا کاپ توسط گالاتاسرای، زسکا مسکو، زنیت و شاختار به این معناست که این کشورها هم امیدواری بیشتری برای موفقیت در لیگ قهرمانان دارند."

!!! No Totti No Party

10. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » سرنا: هدف ما گلزنی مقابل رم است

یک بازی دیگر نیز در دونستک باید برگزار شود!
    داریو سرنا، کاپیتان تیم شاختار اوکراین از طریق وب سایت رسمی باشگاه شاختار قبل از بازی مقابل رم مصاحبه ای را انجام داد.
    " رمیها یک تیم خوب با بازیکنان با تجربه مانند، توتی، بوریلو، ووچینیچ و منز دارند که می توانند در هر زمان خطری را روی دروازه ما ایجاد کنند. هدف ما این است که حداقل یک بار دروازه آنها را باز کنیم. سپس در دونستک بازی برگشت را راحت تر انجام خواهیم داد. "
    " من باور دارم که در رم بازی دشواری داریم. ما همه نگران هستیم چون نمی دانیم تیم آنها واقعی چگونه است. اما با این حال من مطمئن هستم که ما آنچه را که بخواهیم می توانیم انجام دهیم. از کیفیت بازی ما مشخص است! هدف کنونی ما صعود به مرحله 1/4 نهایی است. با این حال حریف بسیار قوی است اما ما سعی خود را خواهیم کرد. "

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

12. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » ماتزونه: رانیری مقصر است!

ماتزونه مربی سابق رم در سال های 1993 تا 1996 درباره ی وضعیت رم و بحرانی که قرار دارد می گوید که عامل اصلی مشکلات رانیری است. او معتقد است که رانیری نمی تواند به خوبی آرامش را به تیم آورد.
    او می گوید: "رانیری نفر اول است. آنها بعد از تساوی برابر برشا در المپیکو و باخت هایی برابر اینتر و ناپولی به شدت آرامش خود را از دست داده اند. البته نباید خیلی فشار انتقاد را به تیم بیاوریم که گسل در تیم ایجاد شود."
    او البته در ادامه صحبت های خود می گوید: "البته هم اکنون رم در شرایط بدی قرار دارد. آنها هر روز یک صحبت در تیمشان وجود دارد. آنها قطعیت کامل برای آینده خود ندارند. این فقط باعث بی ثباتی در تیم می شود. رانیری هم کار سختی در تیم برای ثبات آرامش یارانش دارد. "
    او درباره ی نقطه ی عطف رم می گوید: "امیدوارم نقطه عطف رم از بازی با شاختار باشد. رمی ها هم در چمپیوز لیگ و هم در جام حذفی کار بسیار دشواری دارند. آنها مهره های خوبی دارند. امیدوارم بتوانند به خوبی از مهره هایشان استفاده کنند."
    محسن

!!! No Totti No Party

14. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma رم آرامش ندارد

رانیری مشکل رم نیست

پس از تساوی مقابل برشا، رم وارد بحران شد و با دو شکست سنگین مقابل اینتر و ناپلی در جدول رده‌بندی سقوط کرد. سایت calciomercato.it با کارلو ماتزونه سرمربی سابق رم در بین سالهای 1993 تا 1996 مصاحبه‌ای در مورد شرایط فعلی جالوروسی انجام داده است.

"چندین عامل باعث بوجود آمدن شرایط کنونی رم شده‌اند. مهمترین چیز فشار در شهر و در نتیجه روی تیم است. احتمالا این یکی از سخت‌ترین لحظات تاریخ باشگاه است و بلاتکلیفی عمیقی در مورد آینده وجود دارد و هر روز صحبت‌های مختلفی انجام می‌شود. این تنها باعث بی ثبات شدن جو اطراف تیم شده و روی آرامش آنها و در نتیجه عملکردشان در زمین تاثیر گذاشته است."

بسیاری از هواداران رم کلودیو رانیری را مسئول بوجود آمدن این شرایط می‌دانند اما کارلتو چنین نظری ندارد.

"فکر می‌کنم انتقادات از این مربی و تیمش نادرست و بیش از حد است. مطمئنا رانیری هم مقصر است و اشتباهاتی داشته اما یک مربی تا این اندازه روی کار یک تیم تاثیر ندارد. این برای ما آسان است که پس از دیدن یک بازی قضاوت کنیم. مشکل انتخاب‌های او نیست، مشکل کمبود آرامش است. کلودیو یک حرفه‌ای است، یک مربی‌ای که حاضر است از جیب خودش خرج کند تا بازیها را ببرد. تعویض مربی در حال حاضر کمکی نمی‌کند زیرا او مشکل رم نیست."

تقریبا قهرمانی رم در لیگ غیرممکن شده و آنها باید به فکر کسب سهمیه لیگ قهرمانان باشند، هر چند که رسیدن به این هدف هم سخت است.

"در حال حاضر حتی رسیدن به لیگ قهرمانان هم برای رم سخت است، اما من دلگرم هستم چون این رم کیفیت رسیدن به این هدف را دارد. امیدوارم که بازی چهارشنبه مقابل شاختاردونتسک نقطه بازگشت آنها باشد. اگر بازیکنان سعی کنند که ذهنشان را آرام کنند مطمئن هستم که پیروزی را کسب می‌کنند زیرا از تیم اوکراینی قوی‌تر هستند."

!!! No Totti No Party

16. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma مربی مثل شوهر است؟

لوچسکو را به خوبی می‌شناسم

کلودیو رانیری خبرهای مربوط به از دست دادن شغلش را بی‌اساس خواند و از بازی مقابل شاختار در لیگ قهرمانان گفت. تینکرمن پس از دو شکست پی‌درپی در سری آ شرایط خوبی ندارد.

"مربی مثل شوهر است. او همیشه آخرین کسی است که از این چیزها باخبر می‌شود."

"اینها تنها شایعات بی‌اساس رمی است که به عشق تیم ساخته می‌شوند. من انتظار یک بازی بسیار زیبا را مقابل شاختار دارم. ما دوباره کارمان را مقابل یک تیم بزرگ آغاز می‌کنیم."

"من میرسئا لوچسکو را به خوبی می‌شناسم. دیدن دوباره او افتخار بزرگی است. شاختار یک تیم عالی است. هر کسی که گفته این قرعه آسانی برای ما بوده باید دوباره فکر کند."

"مدتی قبل از پسرها پرسیدم که آیا اشکالی وجود دارد، یا آیا مشکل من هستم و آنها جواب دادند نه."

"ما می‌خواهیم بجنگیم و خوب کار کنیم و تا پایان هم می‌جنگیم."

اما لوچسکو سرمربی شاختار به جالوروسی اخطار داد و گفت که تیم او به سختی شکست می‌خورد.

"همان طور که آرسن ونگر گفت، ما یک تیم جوان با پتانسیل و آینده عالی هستیم. ما به سختی شکست می‌خوریم."

"این برای ما سخت خواهد بود چون این بازی اولین دیدار رسمی ما در سال 2011 است. چنین استراحت طولانی روی آمادگی بدنی تاثیر می‌گذارد. اما من می‌گویم که ما در فرم خوبی هستیم و می‌توانیم واقعا با رم رقابت کنیم."

"در دونتسک اکنون دما 20- است، بنابراین ما به دبی و اسپانیا رفتیم تا برای این مسابقه آماده شویم و پس از مسابقات ملی مستقیما به ایتالیا آمدیم."

"رم هرگز سه بازی پی‌درپی شکست نخورده بود. من می‌گویم سه چون تساوی خانگی آنها برابر برشا مثل یک باخت بود. انتظار دارم که رم کمی عصبی باشد."

"شاختار برزیلی‌های زیادی دارد و آنها دوست دارند حفظ توپ کنند. رویارویی بازی خواهد بود که 180 دقیقه کامل طول خواهد کشید."

!!! No Totti No Party

18. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانیری: تیم با من است

به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، کلودیو رانیری در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد تا در مورد دیدار حساس فردا شب دو تیم رم و شاختار صحبت کند.. دیداری از مرحله 1/8 نهایی که در ورزشگاه المپیکو برگزار می شود و بازی برگشت نیز در ورزشگاه خانگی شاختار خواهد بود. تیمی که معمولا در زمین خود بازی بسیار زیبایی را ارائه می دهد و شاید روز سختی را برای گلادیاتور ها رقم بزنند. اما این مرد رمی که به پایان قرارداد خود نزدیک می شود از روحیه نسبتا بالایی برخوردار است. مسلما رمیها روز های سختی را می گذرانند. روحیه بازیکنان بسیار پایین آمده است و مطمئنا با برد در این دیدار گرگها خود را پیدا خواهند کرد!
    با اینکه جیالوروسی ها 3 بازی پیاپی در سری آ را بدون برد پشت سر گذاشتند و در آخرین دیدار نیز مغلوب ناپولی شدند اما تینکرمن بسیار آماده به نظر می رسد. او در پاسخ به اینکه انقلابی در رم رخ خواهد داد و شاید او نتواند رم را همراهی کند می گوید: " مربی مانند شوهر است. بعضی چیز ها هستند که من می دانم. اگر از من در مورد مونتلا بپرسید من معتقدم این تنها یک شایعه بی اساس است. او می دانی چرا؟ به این دلیل که من از تیم حمایت می کنم. "
    رانیری احساس می کند تیم همراه اوست. او معتقد است حتی بدون پیزارو هم تیم رم می تواند از سد حریف بگذرد.
    " پسران من با شکست مقابل ناپولی اعتماد به نفس شان را از دست دادند اما آن ها هنوز خود را نباخته اند. آنها به راحتی می توانند بهتر شوند. من انتظار بازی خوبی مقابل تیم لوچسکو دارم. ما به یک بازی بزرگ احتیاج داریم. ما بسیار مشتاقیم که در لیگ قهرمانان اروپا رو به جلو حرکت کنیم. "
    " ما نباید خودمان را فریب دهیم و باید امتیاز کامل این بازی را به دست آوریم. "

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

20. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma بازیکنان مناسب داریم

انتظار دارم رم خوب کار کند

در آستانه دیدار حساس رم و شاختار در لیگ‌قهرمانان اروپا، آلدایر مدافع افسانه‌ای جالوروسی ابراز امیدواری کرد که تیم محبوبش پیروز شود. او معتقد است که گرگها بازیکنان مناسب را برای خروج از بحران دارند.

"انتظار دارم که رم امشب خوب کار کند. روی کاغذ آنها به نظر حریف آسانی هستند اما این نباید باعث به هم خوردن تمرکز مردان رانیری شود زیرا اگر آنها به تیم‌هایی مثل رئال مادرید و بارسلونا ببازند طبیعی است، اما باخت مقابل شاختار مشکل‌ساز است و بحران را شدیدتر می‌کند."

آلدایر در مورد وضعیت پیش آمده در پایتخت هم گفت:"این مشکل در پیش از شروع فصل هم بود، و به نظر همه چیز تمام شده بود ولی همچنان مشکلات وجود دارد. رم بازیکنان مناسب را برای خارج شدن از این شرایط دارد."

زیبی بونیئک مهاجم سابق جالوروسی هم شاختار را یک حریف ایده‌آل می‌داند اما از نظر او رویارویی با آنها چندان هم آسان نیست.

"شاختار تیمی است که همه می‌خواستند با آن بازی کنند. اما این آسان هم نیست چون آنها تمرینات کاملی داشته‌اند و همواره در لیگ قهرمانان بازی کرده‌اند. به هر حال، آنها نسبت به دیگر حریفان ضعیف‌تر هستند. به نظر من شاختار تیمی است که زیاد می‌دود و شانس‌های زیادی ایجاد می‌کند. امیدوارم که رم ببرد اما به یکی از بهترین رم‌های این فصل نیاز است."

اسطوره فوتبال لهستان در مورد جدایی خانواده سنسی از رم هم گفت:"سنسی‌ها با قلب و پولشان در اینجا کار کردند. اداره کردن یک تیم فوتبال آسان نیست. تیم‌های کوچکتر می‌توانند بازیکنانشان را برای پیشرفت بفروشند اما رم، میلان، اینتر و یوونتوس می‌خواهند ببرند. همه باید از خانواده سنسی متشکر باشند."

!!! No Totti No Party

22. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)