سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
سلام
خوشحالم که این بخش راه افتاده و امیدوارم همین شکلی ادامه داشته باشه ....
اینجا نظر کسی پاک نمیشه ... البته اگر نظر باشه و قصد توهین به کاربر یا تیم خاصی نباشه ...
من تا حالا پستی تو این انجمن پاک نکردم ...
اینجا مهم نیست که حتما هوادار بارسا باشید تا نظتونو اعلام کنید .. کاملا مسالمت آمیز هم رئالی ها ، هم بارسایی ها و هم هواداریای تیمهای دیگه میتونند تبادل نظر داشته باشند !
موفق باشید..
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
داداش اسم تاپیک همینه !!!!! حرف های هواداران با تعصب بارسلونا !!!!!
منم تمام حرفای اینجامو با تعصب میگم !!!! قانونش همینه دیگه !!!!!
در ضمن فقط بارسلونایی ها !!!وقتی نوشته حرف های خودمونی یعنی چی ؟ ! یعنی کسایی که هم عقیده هستند و هم فکر و اینجا فقط بارسلونایی ها اینجوری اند !! پس ما با کسی مشکل نداریم !
مهدی تو به دل نگیر این داداش سینای ما زیادی به بارسا متعصبه که همین بالاخره کاردستش میده.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
واي چه خبره!!! بابا هم رئال هم بارسا زياد بازيكن خراب كردن رئال مايكل اوون رو به روز سياه نشوند بارسا هم زلاتان البته اين آمار آخرين تلفاته...... اصلا اگه رئال و بارسا اين بازيكنا ي بزرگ رو بازي نده پس كي بايد بازيشون نده؟؟؟!!
اصل اينه كه رئال هميشه كهكشانيه بارسا هم شكست نا پذير هر تيم هم يه سبكي داره فك كنم اينقدر موضوع وجود داشته باشه كه بخوايم درباره اش بحث كنيم..
رئال هم كه نوري شاهين رو خريده اردو نبردنش تا با تيم دوم تمرين كنه زيدان هم نظارت داره رو خريدهاي جديد ي كه مورينيو اونا رو نبرده...
بارسلونا هم كه منتظر سانچسه به نظر من كه اگه از سانچس استفاده كنن مثل اين كه اتوئو و داويد ويا ولي با ورژن بالاترش تو زمين گذاشتن كلا بازيكن كامليه واسه خط حمله ، بازيش هم به سبك و بازيكناي تيم ميخوره
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
خب سانچس هم بارسايي شد تبريك
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
لطف کن یا بیا اینجا از بارسا حمایت کن یا به هیچ وجه تیمی که حتی در سطح آرسنال هم نیستو با بارسا مقایسه نکن![]()
![]()
خیلی باحال اومدی........
امّا من یوونتوسو دوست دارم. ولی اگه قرار باشه واسه بارسا شاخ بشه؛ آره![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)