به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
ابراهیم آفلای
مارتین دمیکلیس
ریکاردو کاکا
دنیل اگر
به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک آرژانتینی مورد توجه اینتر قرار دارد.
سایت گل – گاتزتا دلو اسپورت گزارش داده که اور بانگا ممکن است از والنسیا جدا شود و اینتر به دنبال خرید این بازیکن بازیساز است.
اینتر میخواهد خون تازهای در رگهای خط میانی جاری کند و در ابتدا نوری شاهین را زیر نظر گرفته بود، اما اکنون که این ملیپوش ترک در راه رئال مادرید است آنها رو به این بازیکن آرژانتینی آوردهاند.
بانگا 22 ساله در ژانویه 2008 از بوکا جونیورز به والنسیا پیوست و پس از شروعی دشوار در اسپانیا تبدیل به بازیکنی کلیدی برای والنسیا شد.
قرارداد فعلی او تا تابستان 2013 اعتبار دارد، اما والنسیا ممکن است در صورت داشتن پیشنهادی خوب او را بفروشد.
گنارو گتوزو هافبک کهنهکار ميلان در جريان جشن قهرماني اين تيم عليه لئوناردو شعر خواند که واکنش سرمربي اينتر را در پي داشت.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، پس از تساوي بدون گل ميلان برابر رم که موجب قهرماني روسوندي شد، گتوزو به سوي گروهي از هواداران ميلان رفت و با آنها عليه لئوناردو شعار داد.
لئوناردو که هم به عنوان بازيکن و هم به عنوان مربي در ميلان فعاليت کرده است، دسامبر گذشته به عنوان مربي، به رقيب همشهري ميلان يعني اينتر پيوست.
لئوناردو در اين خصوص گفت: زماني که در فصل گذشته تصميم گرفتم ميلان را ترک کنم، گتوزو به من گفت اگر ميخواهي در تيم ديگري مربيگري کني، منطقي تصميم بگير. چندين روز است که در نشريهها ميخوانم که گنارو پس از قهرماني ميلان عليه من شعار داده است. او هنوز هم در مورد همه چيز نظر خودش را دارد. خيلي دوست دارم بدانم چه جملاتي را بر زبان آورده است. نبايد همه چيز را از ديد خودش نگاه و درمورد آن قضاوت کند. بسيار علاقمندم موضع باشگاه ميلان را در اين خصوص بدانم.
لئوناردو و گتوزو در زماني که لئوناردو سرمربي ميلان بوده با يکديگر اختلافهاي بسياري داشتند.
ماسيمو موراتي مالک باشگاه اينتر نيز در اين مورد گفت: لئوناردو از اين موضوع ناراحت است. ما اين اتفاق را از جانب باشگاه ميلان نمي بينيم بلکه آن را از سوي يک بازيکن مي بينيم و اميدواريم باشگاه در اين خصوص کاري انجام دهد.
سرمربي اينتر از سکوت باشگاه ميلان در خصوص کارهاي گتوزو بسيار عصباني شده است.
varzesh3.com-به نقل از سايت تراي بال، جنارو گتوزو در جريان جشن قهرماني ميلان، به سمت گروهي از هواداران ميلان که عليه لئوناردو شعار ميدادند رفته و آنها را در اين کار همراهي کرده است.
رسانههاي ايتاليا طي هفته گذشته بارها شاهد جوابهاي تند اين دو عليه يکديگر بودهاند.
لئوناردو که طي دوران فوتبالش سالها براي ميلان بازي کرده و افتخارهاي بسياري با اين تيم بدست آورده، سال گذشته نيز در روسونري مربيگري کرد ولي به دليل نتايج ضعيفي که گرفت کنار رفت. او چند ماه قبل هدايت رقيب همشهري ميلانيها يعني اينتر را به عهده گرفت که ميلانيها به هيچ وجه از اين موضوع استقبال نکردند و برخي از بازيکنان از جمله گتوزو به انتقاد از وي پرداختند.
لئوناردو در اين خصوص گفت: به هيچ وجه نميتوانم کارهاي گتوزو را بپذيرم. او بايد بگويد که چرا اين کارها را انجام داده است يا اينکه بگويد در سرش چه ميگذرد. دوست دارم موضع باشگاه ميلان را در اين خصوص و همچنين دليل سکوت آنها را بدانم.
بابا یکی نیست بزنه تو دهنه این گتوزوی وراج...!؟!؟!؟!؟!![]()
ویرایش توسط MohaZalla : 05-14-2011 در ساعت 21:02
روبرتو کالندا، مدير برنامه هاي مايکون، شايعات اخير در مورد جدايي اين بازيکن از اينتر در تابستان پيش رو را به شدت رد کرد.
ورزش 3 - این شایعه بعد از آن شکل گرفت که سردار آدلی، مدیر ورزشی باشگاه بشیکتاش اعلام کرد باشگاهش تا دو هفته دیگر این مدافع راست برزیلی را به خدمت خواهند گرفت. اما کالندا این شایعات را رد کرد و تاکید کرد که اینتری ها قصد از دست دادن این بازیکن را ندارند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" تماس با باشگاه اینتر ادامه دارد. من هر روز با آنها در تماس هستم. بنابراین اگر مسئله ای وجود داشت آنها با من تماس می گرفتند. مایکون فروشی نیست. او با اینتر قرارداد دارد و در حال حاضر عضو این تیم است. ما هیچ چیزی در این مورد نشنیده ایم و هیچ پیشنهادی نداشتیم. در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد اما در این مورد هیچ معامله ای انجام نشده است. این چیزی است که می تواند آن را تایید کنم.
مایکون بهترین بازیکن دنیا در پست خودش است و طبیعی است که باشگاه های بزرگ علاقه مند به خرید او باشند. اما او همین حالا هم در قوی ترین تیم اروپا بازی می کند که قهرمان جام باشگاه های جهان نیز هست. جای او خوب است. دوباره می گویم، از حالا تا 31 آگوست هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.اما در حال حاضر هیچ احتمالی برای تغییر باشگاه وجود ندارد."
اینتر قصد دارد فرناندو را از پورتو خریداری کند و آماده پیشنهادی 13 میلیون یورویی برای خرید این ستاره سابق تیم جوانان برزیل است.
ورزش3-باشگاه اینتر به دنبال تقویت خط میانی خود در تابستان است و پیشرفت این بازیکن 23 ساله را مدتی است که زیر نظر گرفته.
این بازیکن سابق ویلانووا قهرمان جهان را متقاعد کرده که کیفیت بالایی دارد و آنها به دنبال پیشنهادی رسمی هستند.
اینتر در اواخر این هفته با پورتو تماس میگیرد، چرا که قهرمان پرتغال فعلا با براگا باید فینال لیگ اروپا را برگزار کند.
انتظار میرفت فرناندو به یوونتوس برود اما حالا اینتر مقصد بهتری به نظر میرسد.
ورزش3-مائوریتسیو زامپارینی، رییس باشگاه پالرمو گفت که خاویر پاستوره در سیسیل میماند و شایعات مبنی بر این که اینتر این بازیساز 21 ساله را میخواهد را رد کرد.
ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری گفته بود اینتر بختی پنجاه، پنجاه برای خرید این بازیکن آرژانتینی دارد.
اما زامپارینی بلافاصله پاسخ داده و گفته اینتر هرگز برای خرید پاستوره پا پیش ننهاده: «اینتر از ما درباره پاستوره چیزی نپرسیده. دستیاران موراتی هم پیش نیامدهاند.
ما قیمتی برای پاستوره تعیین نکردهایم چون او فروشی نیست.»
پاستوره مورد توجه رئال مادرید و بارسلونا هم هست و اخیرا گفته بود سبک بارسا را میپسندد.
وسلي اسنايدر، بازيکن تهاجمي اينتر به اين باشگاه اطمينان داده که براي فصل بعد هم در اينتر ميماند.
ورزش3-آینده ملیپوش هلندی در ابهام بود و گزارش شده بود که منچستریونایتد هم به دنبال خرید او در تابستان جاری است.
اما سورن لربی، مدیر برنامههای او در روز چهارشنبه این شایعات را رد کرد و گفت که اغلب به شکلی بیپایه نام موکلش را کنار باشگاههای بزرگ اروپایی قرار میدهند.
اسنایدر 26 ساله هم گفت: «فصل بعد هم همین جا خواهم بود.»
اسنایدر در طول فصل درگیر مصدومیت بود و اینتر هم نتوانست در لیگ قهرمانان و سری آ قهرمان شود. این بازیساز سابق آژاکس میخواهد تیمش جام حذفی را فتح کند.
او گفت: «بدون هیچ مشکلی با تیم تمرین میکنم. بیتردید مقابل پالرمو (در فینال جام حذفی) بازی خواهم کرد. میخواهم جام حذفی را ببرم و فصل را به شکل خوبی به پایان ببریم.»
اسنایدر در تابستان 2009 از اینتر به رئال مادرید پیوست و الهامبخش سه قهرمانی اینتر در فصل گذشته بود. او در این فصل سری آ که اینتر دوم شد، 4 گل زد و 6 گل ساخت و 25 بار هم به میدان رفت.
يوتو ناگاتومو، مدافع ژاپني اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که تمايل زيادي دارد تا در فصل آينده مبدل به بهترين مدافع دنيا شود.
ورزش3-این ستاره ژاپنی در بازار نقل و انتقالات زمستانی با قراردادی قرضی و شش ماهه از چزنا به اینتر منتقل شد و اکنون از او به عنوان یکی از بهترین بازیکنان در پست تخصصی اش یاد می شود.
با این وجود ناپاتومو در صحبتهایی اعلام کرد که می خواهد پیشرفت کند و به وب سایت رسمی اینتر گفت:« می خواهم به روند پیشرفتم ادامه دهم.این شش ماه حضور در اینتر به من کمک زیادی کرد. یک سال حضور در این تیم برابر با ده سال حضور در تیمی دیگر است. هدف شخصی من برای فصل بعد این است که مبدل به بهترین مدافع جهان شوم.»
این ستاره 24 ساله در ادامه صحبتهایش خوشحالی اش را از برد 1-3 تیمش مقابل پالرمو درکوپا ایتالیا ابراز کرد و گفت:« در طول این یک سال اتفاقات زیادی رخ داد و به نظر می رسد که بعد از حذف تیممان از جام جهانی آفریقای جنوبی، همه چیز برایم فوق العاده پیش می رود و الان حس می کنم که در رویاهایم زندگی می کنم.»
انتظار می رود که سران اینتر برای انتقال دائم ناگاتومو از رختکن چزنا به سن سیرو وارد عمل شوند.
خاوير زانتي، کاپيتان اينتر، تاکيد کرد پيروزي 3-1 تيمش مقابل پالرمو و قهرماني در کوپاايتاليا نشان مي دهد هرگز از قهرماني خسته نمي شوند و احساس مي کند تيمش با سه قهرماني، فصل فوق العاده اي را پشت سر گذاشت.
ورزش3-این مدافع 37 ساله تیمش را به دلیل پیدا کردن دوباره ذهنیت قهرمانی مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در کوپاایتالیا یک لذت فوق العاده برای همه طرفدارانی است که شایسته این بودند که فصل را به این شکل به پایان برسانند. اینتر خانواده من است. من علاقه بسیار زیادی به اینتر دارم . این لذتی است که فراموش نمی شود.
ما امیدواریم همچنان به پیروزی های مان ادامه بدهیم. ما امشب ثابت کردیم که از قهرمانی خسته نمی شویم. این سومین جام این فصل ماست. ما همیشه امیدواریم که خوب کار کنیم.
ما باید به جنگیدن ادامه بدهیم زیرا تیم قدرتمندی هستیم هرچند میلان نیز تیم قدرتمندی است."
"زنده باد خاویر با تعصب"
تیم فوتبال اینتر میلان با غلبه بر پالرمو به مقام قهرمانی رقابتهای فوتبال جام حذفی ایتالیا رسید.
به گزارش واحد مرکزی خبر،در دیدار نهایی رقابتهای فوتبال جام حذفی ایتالیا که در ورزشگاه المپیک شهر رم برگزار شد، تیم فوتبال اینتر میلان با حساب سه بر یک از سد پالرمو گذشت و به مقام قهرمانی این رقابتها دست یافت.در این دیدار ساموئل اتوئو در دقایق بیست و شش و هفتاد و شش و میلیشو در دقیقه نود برای اینتر گلزنی کردند و تک گل پالرمو را مونوز و در دقیقه هشتاد و هشت بازی به ثمر رساند.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)