خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
آقا بخدا به پیر به پیغمبر اگه ما با روابط عمومی کاری داشته باشیم.حداقل ریز بنویسیدش.5ثانیه هم بزارین ما حفظش میکنیم دیگه یادمون نمیره.
راز باش
ولي فاش نشدني!
اوه چه جالب عملکرد!!!!!
کدوم عملکرد عزیزان من... باید چیزی ببینیم که اسمشو بزاریم عملکرد!
رسانه ای که به سریال هاش بیشتر اهمیت میده تا بازی تیم ملیش که دیگه نباید واسش عملکرد قائل شد.
زجر آور ترین چیز واسه من بنرهای تبلیغاتی ای هستن که حین مسابقه با سایز بزرگ میزارن. که متاسفانه یا خوشبختانه تا پایان بازی یار و همراه ما خواهند بود.
آخه اگه قرار به تبلیغاته پس این اگهی های بازرگانی رو واسه چی گذاشتیم.
خب حالا یه خورده بریم تو بحث فوتبال خارجی:
چی! دزدی میکنن!؟ چرا حرف تو دهنم میزارینهمرو میخرن بابا اون آرم هایی هم که میبینید واسه این خاطر میزنن که شاید کسی از بینمون باشه و ندونه بازی مربوطه از سری کدوم مسابقاته !!!
بازی هایی هم که تحت پوشش قرار میدن بین دو تیم معروف اسپانیایی در حال چرخش هست به نظرم این مقام تصمیم گیرندمون خیلی از این لیگ خوشش اومده!
قربون گزارش گرامونم که برم . هیچ جذابیتی به بازی نمیدن. کسایی که بازی رو از شبکه های عربی دنبال میکنن میفهمن مقصود حرفم چی میتونه باشه. خداییش واسشون فرقی نمیکنه چه تیمی بازی میکنه ! ولی اینجا همه چی برعکسه. بعضا" تو گزارشگری هاشون علاقه هم به وضوح نمایان میشه!
زیاد نگم بهتره چون اونوقت دردسر میشه واسمون..ولی این نصفی از حرفام بود!!
!!! No Totti No Party
بدقولی که زیاد می کنند تو سایتش نوشته چهارشنبه تاریخ فلان ساعت فلان پخش زنده ماهم تو بخش رئال مادرید شبکه هارو می گذاریم بعد شبکه باتاخیر می زاره کاربر هم می ریزن رو سرم.
بعضی اوقات کاراش خنده داره مثلا بازی لیورپول منچستره همون موقع هم پرسپولیس بازی داره اون هم با یه تیم ضعیف باون کیفیت چمنش.بازی لیورپول منچستر رو نمی زارن میرن بازی پرسپولیس رو می زارن.
من که واقعا ناراضی هستم.
HALA MADRID
کلا باید بی خیال شبکه سه شد چون تمام اون فوتبالی هم که نشون میدن یا دزدیه یا اگه بازی حساس باشه میرن از یه جایه بی کیفیت میگیرن که وسطش سوتی ندن شما اگه بازیایه ایتالیا رو نگاه کونی یا همون اسپانیا رو متوجه حرف من میشی و به کیفیت صویر پایین فوتبال پی میبری البته بازیه بارسا رو باید از تمام فوتبالا سوا کرد چون شبکه سه که نیست شبکه بارسلوناست
ویرایش توسط AlexDelpiero : 11-17-2011 در ساعت 21:57
ای توف به این شبکه سه نه همون شبکه بارسا خاک تو سرشون با اون بازی نشون دادناشون اه اه من که حالم داره به هم میخوره
شبکه سه که اشتباهه باید گفت بارسا و رئال تی وی .
Barsa & real tv
امیدوارم بازی های لیگ انگلیس رو بیشتر نشون بدند ..... دیگه شورشو در اوردند ..............
فردوسی پور هم دیشب در پایان بازی بارسلونا و زاراگوزا یه سوتی داد : به جای روسل گفت لاپورتا![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)