Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 161
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کارلتو-لیپی
    بازیکن محبوب
    لمپارد-کریس رونالدو
    اسم واقعی شما
    اردلان
    تشکر ها
    53
    تشکر شده 123 در 57 پست

پیش فرض ** اخبار و مصاحبه های بازیکنان و کادر شیــــاطیـــن ســـرخ**

به نام خدا

تمامی اخبار و مصاحبه های بازیکنان و کادر تیم منچستر یونایتد در همین تاپیک قرار میگیرد

---------------
    با تشکر
    [CENTER][B]

2. 6 کاربر از پست مفید A-R-D-A-L تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

سر الکس فرگوسن نانی در حال تبدیل شدن به یک فوق ستاره است!

سر الکس فرگوسن سرمربی افسانه ای شیاطین سرخ در صحبت هایی اعلام کرد که نانی به سرعت در حال پیشرفت است و او به یک فوق ستاره تبدیل خواهد شد. فرگی به خبر نگراران گفت : نانی در حال بهبود است او در بازی های مهم نمره های خوبی را کسب میکند. نانی در بازی مقابل منچستر سیتی بسیار عالی و موثر ظاهر شد. او هر وقت که در محوطه ی جرمه توپ نصیبش میشود شما میگوید که حتما یک اتفاقی خواهد افتاد. او به زودی به یک بازیکن سطح جهانی تبدیل خواهد شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گوارديولا

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    266
    تشکر شده 812 در 345 پست

manutd فرگوسن: تکل کاراگر روی پای نانی شرم‌آور بود

سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد درباره تکل جیمی کاراگر روی پای نانی در جریان شکست مقابل لیورپول صحبت کرد.

پای نانی 24 ساله به دلیل این تکل بخیه خورد و فرگوسن می‌گوید: «چه تکل ننگینی بود. این را می‌دانیم اما باید ادامه دهیم.
    سخت بتوان گفت او دقیقا چه زمانی برمی‌گردد اما او به بازی شنبه آینده مقابل بولتون نمی‌رسد.
    ما پای او را بخیه زدیم و این خبر خوبی است. ما نگران آن هستیم که پایش عفونت نکند.
    ورم پایش تا حد زیادی کم شده. البته پس از شنبه، دو هفته بازی‌های ملی داریم و او می‌تواند آماده شود.»

6. 4 کاربر از پست مفید le0_1O تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گوارديولا

Lionel Messi

تشکر ها
    266
    تشکر شده 812 در 345 پست

manutd هشدار وین رونی به بازیکنان منچستریونایتد: حالا آرسنال در لیگ برتر خطرناک تر است

آرسنالی ها که در فاصله چهار روز از دو جام خارج شدند، اکنون فرصت بیشتری برای استراحت کردن دارند اما یونایتدها باید در سه جبهه بجنگند.

وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، در دیدار روز گذشته تیمش مقابل آرسنال در جام حذفی گل دوم شیاطین سرخ را به ثمر رساند تا توپچی ها را از سومین جام این فصل نیز خارج کند اما او معتقد است شاگردان ونگر اکنون در لیگ برتر حریف خطرناک تری هستند.
    آرسنالی ها که در فاصله چهار روز از دو جام خارج شدند، اکنون فرصت بیشتری برای استراحت کردن دارند اما یونایتدها باید در سه جبهه بجنگند.
    رونی در گفتگو با تاک اسپپورت گفت:" شما نمی دانید آنها چگونه واکنش نشان خواهند داد. هفته دشواری برای آنها بود زیرا باید در 10 روز در سه جام شرکت می کردند.
    اما اکنون تنها در لیگ برتر هستند و فرصت استراحت خواهند داشت. آنها دیگر لازم نیست روی رقابت های دیگر تمرکز کنند در حالی که ما باید در سه جام بجنگیم.
    از بعضی جهات این به نفع آنها شد اما اگر آنها به دنبال قهرمانی هستند، خیلی هم به نفع شان نشد."
    رونی از اینکه در دیدار مقابل آرسنال در خط میانی بازی کرد، خوشحال است و نمایش دو قلوهای داسیلوا را مورد ستایش قرار داد.
    " ما به سختی کار کردیم. ما جلو آنها را گرفتیم و اجازه ندادیم از مرکز دفاع نفوذ کنند. نمایش جسورانه ای داشتیم.
    ما می دانستیم آرسنال مقابل بارسا بازی فیزیکی ای انجام داد و با استفاده از چند بازیکن جوان و دونده آنها را خسته کردیم. پیروزی مقابل آرسنال در چنین دیدار حساسی نتیجه فوق العاده ای برای ما بود."

8. 4 کاربر از پست مفید le0_1O تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گوارديولا

Lionel Messi

تشکر ها
    266
    تشکر شده 812 در 345 پست

پیش فرض وین رونی: بی صبرانه منتظر قهرمانی در جام حذفی هستم

شیاطین سرخ در مرحله نیمه نهایی مقابل سیتی قرار خواهند گرفت.

وین رونی ستاره باشگاه منچستریونایتد بی صبرانه منتظر قهرمانی تیمش در رقابتهای اف ای کاپ است

ستاره سابق اورتون تا به حال دو بار در فینال این رقابتها حاضر بوده ولی هر دو بار طعم تلخ شکست را تجربه کرده است

در سال 2005 یونایتد و رونی در فینال اف ای کاپ مغلوب آرسنال شدند و دو سال بعد شاگردان فرگوسن مقابل چلسی به زانو در آمدند

در این فصل با از پیش رو برداشتن آرسنال، شاگردان فرگوسن به مرحله نیمه نهایی این رقابتها راه یافتند و برای رسیدن به فینال باید مقابل منچسترسیتی به میدان بروند

وین رونی به میرر گفت:« بی صبرانه در انتظار قهرمانی در جام حذفی هستم. من در دو فینال این رقابتها طعم شکست را چشیده ام و به همین خاطر تا این حد به قهرمانی فکر می کنم.جام حذفی تورنمنت فوق العاده ای برای ماست و باید تلاش کنیم تا به قهرمانی برسیم. در این فصل شانس زیادی برای قهرمانی داریم.»

در حال حاضر شاگردان فرگوسن خود را برای مصاف با مارسی در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در روز سه شنبه آماده می کنند.

10. 3 کاربر از پست مفید le0_1O تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

وين روني: روياي من پيشي گرفتن از آمار قهرماني‌هاي ليورپول است

ملي‌پوش انگليسي مي‌خواهد تيمش به قهرماني نوزدهم در ليگ برسد.

وین رونی گفته می‌خواهد بخشی از تیم منچستریونایتد باشد که از لیورپول پیشی می‌گیرد.

دو باشگاه 18 قهرمانی در لیگ کسب کرده‌اند، و یونایتد با برتری پنج امتیازی در صدر جدول احتمالا به قهرمانی نوزدهم می‌رسد و به تنهایی رکورد بیشترین قهرمانی در لیگ را از آن خود می‌کند.

رونی که در جوانی طرفدار اورتون بود و پدیده این تیم به شمار می‌رفت گفته: «این چیزی است که بسیار به آن فکر می‌کنم.

من از شهر لیورپول آمده‌ام و به عنوان طرفدار اورتون بزرگ شدم و حضور در تیمی که رکورد لیورپول را پشت سر می‌گذارد بسیار عالی است.»

ali
    only
    karimi

12. 2 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

فرديناند حاضر به ديدار با کاپلو نشد

سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس اعلام کرد: مدافع تيم منچستريونايتد پيشنهاد ديدار با وي را رد کرده است.

پس از اعلام تصمیم فابیو کاپلو مبنی بر انتخاب دوباره جان تری مدافع تیم چلسی بعنوان کاپیتان اول تیم ملی انگلیس ، وی قصد داشت با ریو فردیناند کاپیتان قبلی تیم گفتگو کرده و علت تصمیم خود را برای وی توضیح دهد اما فردیناند 32 ساله این درخواست را نپذیرفت.

فردیناند که به علت مصدومیت لگن تا پایان فصل از همراهی یونایتدها باز خواهد ماند در فوریه 2010 و پس از رسوایی اخلاقی تری ، بازوبند کاپیتانی را به دست آورد.

کاپلو گفت : در حاشیه بازی منچستریونایتد مقابل مارسی در لیگ قهرمانان نیز قصد داشتم با او صحبت کنم اما متاسفانه فردیناند حاضر به گفتگو نشد.امیدوارم او در آینده این اجازه را به من بدهد چون این مساله ای نیست که بتوان در گفتگوی تلفنی توضیح داد.

ali
    only
    karimi

14. 2 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

manutd فرگوسن: اين فصل اگر به يک جام هم دست پيدا کنيم، خوشحال مي شوم

سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، گفت اهميتي ندارد اگر نتوانند اين فصل براي دومين بار به سه جام دست پيدا کنند و رسيدن به يک جام قهرماني هم برايش رضايت بخش خواهد بود.

فرگوسن گفت: شاید ما شانس قهرمانی در هر سه جام را داشته باشیم اما رسیدن به این هدف بسیار دشوار است. نباید طمع کارانه به فکر کسب سه جام باشیم. اگر هر فصل یک جام هم به دست بیاوریم باید خوشحال باشیم. اگر این فصل به یکی از این سه جام مهم هم برسیم، من خوشحال خواهم بود.

سرالکس افزود: رسیدن به سه گانه در این فصل نسبت به سال 1999 دشوار است. اگر به آن زمان برگردید می بینید که ما در سه ماه پایانی هیچ مصدومی نداشتیم. فوق العاده بود، یک جور خوش شانسی. در حال حاضر ما مصدومان زیادی در خط دفاعی داریم.
    سرمربی منچستریونایتد گفت: من از شخصیت بازیکنانم راضی هستم. آنها هرگز تسلیم نمی شوند. همیشه این احتمال وجود دارد که منچستریونایتد در دقایق انتهایی به گل برسد.
    در سال 1999 بود که منچستری ها موفق شدند با قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شده و با پیروزی دراماتیک مقابل بایرن مونیخ، قهرمانی در چمپیونزلیگ را نیز جشن بگیرند.
    در رقابت های این فصل نیز یونایتدها از شانس زیادی برای قهرمانی در سه جام برخوردارند، هرچند دیدارهای دشواری پیش رو دارند. آنها در لیگ برتر در صدر قرار دارند، در جام حذفی و در مرحله نیمه نهایی باید مقابل منچسترسیتی قرار بگیرند و در چمپیونزلیگ نیز در مرحله یک چهارم نهایی چلسی را پیش رو دارند.

16. 3 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460

manutd

رونی در انتظار قهرمانی

وین رونی: دوست دارم رکورد قهرمانی لیورپول را بشکنم ، هم بخاطر یونایتد و هم بخاطر ...اورتون!

وین رونی با بیان اینکه چقدر دوست دارد تا به یونایتد کمک کند تا رکورد قهرمانی های لیورپول در انگلستان را بشکند، دشمنی خود با لیورپولی ها را آشکار میکند..

رقیب سنتی یونایتد توانسته 18 بار قهرمانی در انگلستان را تجربه کند اما این یونایتد است که در یک فصل دشوار، رقابت تنگاتنگی برای کسب نوزدهمین قهرمانی دارد.

رونی که از کودکی بعنوان یک طرفدار اورتون بزرگ شده و از دشمنی زیادی با لیورپول دارد، قصد دارد تا به فرگوسن کمک کرده و لیورپول را از روی سکو به پایین پرت کند.

رونی که این روزها حتی حضورش در بخش ابی پوش مرسی ساید هم پر دردسر شده ،گفته است که به هواداران اورتون بعنوان هدیه ، رکورد لیورپولی ها را بشکند.

مردان فرگوسن در حالی روز شنبه به مصاف وستهم می روند که قصد دارند در این فصل قهرمان شوند. یونایتد در حالی پنج امتیاز از ارسنال پیش است، که ارسنال یک بازی کمتر انجام داده و تیم های منچستر سیتی و چلسی بر سر رتبه های سوم و چهارم با یکدیگر رقابت دارند.

رونی می گوید: من بعنوان یک طرفدار اورتون بزرگ شده ام و عضو بودن در تیمی که رکورد لیورپول را بشکند بسیار عالی است. این مسئله هم برای بازیکنان و هم برای هواداران اهمیت زیادی دارد. این مسئله ای است که خیلی زیاد راجع به آن فکر کرده ام. می دانم که همه هواداران اورتون دوست دارند که ما این کار را انجام دهیم و امیداورم بتوانیم این کار را انجام دهیم."

" در این مرحله شما همیشه در انتظار بازی بعدی هستید و از همه چیز لذت می برید، بخصوص انکه در استانه فتح چند جام باشید."

"دانستن اینکه چند هفته اینده ممکن است چند جام را کسب کنید، هم برای هوادران هیجان انگیز است و هم برای بازیکنان"

یونایتد در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هفته آینده به مصاف چلسی می رود و ماه اینده در نیمه نهایی جام حذفی به مصاف منچستر سیتی می رود.

رونی مطمئن است که میتوانند تیم همسایه را از دور خارج کرده و به Inside United می گیود:" مطمئنم که میتوانیم انها را کشست دهیم. من قبلا دو فینال این جام را واگذار کرده ام و بی صبرانه منتظر فتح این جام هستم.این جام بخاطر قدمتش از اهمیت ویژه ای برخوردار است. "

رونی فکر میکند که در اختیار داشتن انتونیو والنسیا به انها در رسیدن به قهرمانی کمک زیادی میکند: "احتمالا من خوشحالترین فرد در تیم از بازگشت او هستم. داشتن نانی در یک بال و والنسیا در طرف دیگر فوق العاده است چون انها با خود کیفیت بالایی به همراه می آورند."

18. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460

چیچاریتو آماده برای رسیدن به 25گل

بل اسکولز خوب میداند که یک بازیکن خوب است وقتی که او را میبیند او به هرناندز گفت که با 25 گل زده این فصل رو برای یونایتد به پایان میرساند سرالکس فرگوسن اذعان کرد که پل اسکولز پیش بینی خود را وقتی کرد که هرناندز اولین گل خود را در برابر ستارگان MLS در جولای گذشته زد او پس از اینکه هرناندز اولین گل خود رو را در هوستون زد به من گفت که او در این فصل 25 گل خواهد زد ومن دارم این پیش بینی رو باور میکنم او یک قاضی فوق العاده است هرناندز فعلا 16 گل را تا اینجا برای یونایتدها به تمر رسانده سرالکس می گوید من میخواستم در این فصل از او به عنوان یک جانشین استفاده کنم ولی پیشرفت او به قدری چشمگیر بود که نمیشد او را نادیده گرفت بسیاری از بازیکنان ما درگیر یادگیری زبان هستند اما او می توانند انگلیسی صحبت کند واین برای او بهتر است او هر روز صبح برای آموزش میرود و کار خود را در سالن بدنسازی ادامه میدهد

20. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460

بازنشستگی الکس فرگوسن

الکس فرگوسن اعلام کرد این فصل اخرین فصلی هست که این باشگاه را رهبری خواهد کرد.این مربی 68 ساله که سال 1986 از تیم Aberdeen F.C به منچستر پیوسته در طی این 23 سال:11 قهرمانی لیگ جزیره,5 جام حذفی,4 جام اتحادیه,2 بار قهرمان چمپینز لیگ,1 سوپر کاپ و 1قهرمانی لیگ جهانی رو بدست آورده.

آرسن ونگر سرمربی آرسنال نیز درباره این خبر شکه کننده گفته
    "نه,من اصلا شکه نشدم,شما به نقش و رهبری فرگوسن نگاه کنین تیم فرگوسن هنوز هم تشنه قهرمانیه,گاهی چیزهایی هست که هرگز در انسان ها نمیمره ولی وقتی سن بالا میره مجبور میشی به خودت برسی و مواظب سلامتی باشی"

22. کاربر روبرو از پست مفید King Beckham تشکر کرده است .

صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 89101112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)