به نام خدا
به آلبوم دربی خوش آمدید
در این تاپیک قصد داریم تا از شما دوستان گل تقاضا کنیم که عکسهای خودتون رو برای یادگاری در دربی بگذارید.
عکسهای شما در هاست سایت نگه داری میشود و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
منتظر حضور فعال شما هستیم
به نام خدا
به آلبوم دربی خوش آمدید
در این تاپیک قصد داریم تا از شما دوستان گل تقاضا کنیم که عکسهای خودتون رو برای یادگاری در دربی بگذارید.
عکسهای شما در هاست سایت نگه داری میشود و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
منتظر حضور فعال شما هستیم
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط alexandre dasilva : 05-13-2010 در ساعت 02:43
*Rossonero*,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,Ali-HD,Alireza_Lionel 10,amir-97,AmirUtd,ams7,Arsalant,Arsenal,arsenal4everz,ashly,Austin Justin 1995,azeraspeed,C R 7 9,Catalon,Chelsea FC,DanielBahrami,David7,Derby,drogba-maldini,Fc Bayern München,FC.Roma,feri71,flavia,Forza Milan,Gladiature_Roma,Great Milan,H@kem,ibrahim,icon,J. Mourinho,King Beckham,King Kenny,king123,lord7stark,Los Anseleig,mahdi sharifi,mansi,ManUtd,Mehrd@d,messi1373,MohaDeseh,Mohammad,MOHAMMAD ALI,Mohammad-SS,MohaZalla,mortezarm,MyEvil2011,Ozil-10,porya17,puyol 5,R.BAGGIO.10,sasahmad11,Shawty,shiv.vandersar,sina acm,spbarcelona,sss,مورینیو...,VILLA 4 EVER,Zid@ne,دریادار,سدانی ها,سعیدح
اقا این مال دو هفته پیشه از مسابقه در امد گفتم بزارم اینجا ناکام از دنیا نریم![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یه عکس با دوستان ... منو که میشناسید ،تیشرت پسته ای
جمله ای که هرکی عکس میزاره مینویسه : هرکی بخنده ....
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 11-11-2012 در ساعت 09:58
و اینک بازم من !
اینم لینک عکسم که مال تابستونه و رفته بودیم اردو اینقده حال داد
مکان اردو: پارک ملی تندوره ( منطقه ی چهلمیر ) درگز
یه روز خوب میاد ...
اینم از ورژن جدید من 2013
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
اینو تو یکی از شب های بارونی شیراز گرفتم با این پشت صحنش خیلی حال میکنم .
شرمنده این عکس دومیه یخورده کیفیتش خزه
اخه پول نداریم از این گوشی گرون قیمتا بخریم![]()
به قول مخاطب خاص ... ناخدا مصطفی ...
نخل های سوخته ی ارود کنار ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اینم من با 2 پس زمینه متفاوت
اینم جدیدترین ورژن بندهکه واسه بازی پرسپولیس 2-1 پیکان هست که پرسپولیس ترکوند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(به قول معروف برای نمایش کامل تصویر روی عکس ها کلیک کنید)
Just Real Madrid & Man Utdl
اینم عکس من درست3ساعت 18دقیقه 43 ثانیه 68صدم ثانیه بعد از تحویل سال92
من که الان عکسی در دسترس نیست اگه پیدا کردم حتما می زارم![]()
منم اومدم
رفتیم مسابقات فوتسال دانشجویی استان در خارگ
از سمت چپ دومی منم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)