Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 37 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 369
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

Lightbulb ツ اخبار و حواشی تیم ملی آلمان ツ

خب دیگه از اسمش معلوم دیگه تمام اخبار و حواشی تیم ملی آلمانو میتونید اینجا پیدا کنید.

ویرایش توسط Fc Bayern München : 09-03-2014 در ساعت 14:26 دلیل: زیبا سازی

2. 8 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

گوتزه:ميتوانم در تيم ملي آلمان بازي کنم

ماريو گوتزه، ستاره دورتموند، به دنبال اين است که در رقابت هاي يورو 2012 در ترکيب اصلي تيم ملي آلمان قرار بگيرد.

این ستاره 19 ساله در دو فصل اخیر یکی از بهترین بازیکنان بوندس لیگا بوده و اکنون قصد دارد به ترکیب اصلی تیم ملی کشورش نیز راه پیدا کند.

اما در حال حاضر لوو در پست او بازیکنانی مانند توماس مولر و لوکاس پودولسکی را دارد و گوتزه معتقد است رقابت با این دو ستاره، چالش بزرگی است.

او در گفتگو با کیکر گفت:" یک فوتبالیست دوست دارد بازی کند. و در چنین تورنمنت بزرگی، همه دوست دارند حضور داشته باشند."

گوتزه که در تیم ملی آلمان معمولا به عنوان یک بازیساز استفاده می شود، معتقد است می تواند در کنار اوزیل بازی کند.

" چرا که نه؟ بارسا هم چند بازیکن خلاق دارد و به کمک آنها، به موفقیت های پیاپی می رسد."

این ستاره جوان همچنین تاکید کرد در تیم دورتموند خواهد ماند و قصد دارند در رقابت های فصل بعد چمپیونزلیگ نمایش بهتری داشته باشند.

" لیگ قهرمانان رقابت های فوق العاده ای است. امیدوارم در فصل آینده نمایش بهتری داشته باشیم. اما ادامه همکاری من با دورتموند به این مسئله ارتباطی نخواهد داشت.

هرکسی که در باشگاهی مانند دورتموند بازی می کند، تنها به فکر ادامه حضور در این باشگاه است. در حال حاضر این مسائل مطرح نیست."

4. 2 کاربر از پست مفید دختر هامبورگی تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬یواخیم لو در مورد قرعه تیم آلمان در رقابتهای یورو 2012 عنوان کرد با تیمهای قدرتمندی هم گروه شده است
    یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در گفتگویی با خبرنگاران گفت: گروه ما سخت ترین و جذاب ترین گروه یورو ۲۰۱۲ است.
    "درگروه آلمان٬ دانمارک هم خطرناک است چون آنها هیچ ترسی از تیمهای بزرگ ندارند. در مورد قرعه تیم آلمان باید بگویم هیچ تیمی از قبل بازنده نیست. این رقابتهای یورو بسیار جذاب خواهد بود. رقابتهای یورو مانند جام جهانی نیست که شما با تیمهای ضعیف مانند کاستاریکا یا اکوادور بازی داشته باشید. اینجا تمام تیمها قدرتمند هستند".
    "قبل از چنین مسابقاتی همیشه مردم در مورد تیمها با هم بحث می کنند اما در آینده ممکن است بسیاری از اتفاقات مانند مصدومیت برای تیم به وجود بیاید. ولی تنها چیزی که مهم است این است که کدام تیم می تواند فرم ایده آل خود را برای رقابتهای یورو حفظ کند."
    مهمت شول ستاره سابق تیم ملی آلمان هم در مورد قرعه تیم ملی کشورش به خبرنگاران میگوید: "یک اشتباه خسارت جبران نا پذیری برای ما در پی خواهد داشت. این گروه برای تیم جوان آلمان بسیار دشوار است."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ۷ بازیکن تیم ملی زیر ۱۷ ساله های آلمان که اصلیتی ترکیه ای دارند در آستانه ملاقات با عبدلله آوچی سرمربی جدید تیم ملی ترکیه اظهار داشتند که قصد دارند همیشه برای تیم ملی آلمان بازی کنند.
    ۱۱ بازیکن ترک تبار تیم زیر ۱۷ ساله های آلمان ٬ امره چان ٬ کورای گانتر ٬ صمد یسیل ٬ کورای کوچینقلو ٬ رابین یالچین ٬ کان آیهان ٬ لونت آیچیچک و اوکای آیدین معتقدند که می خواهند در ملاقات با آوچی اعلام کنند قصد دارند به همکاری خود با تیم ملی آلمان ادامه دهند. عبدالله آوچی روز جمعه به آلمان سفر خواهد و طی ملاقاتی با این بازیکنان جوان قصد دارد به آنها پیشنهاد همکاری با تیم ملی ترکیه را ارائه دهد.
    صمد یسیل مهاجم تیم لورکوزن اعلام کرد که ملاقات با عبدالله آوچی سرمربی تیم ملی ترکیه هیچ چیز را ثابت نخواهد کرد.
    "من می خواهم بازیکن تیم بزرگسالان آلمان باشم ٬ ملاقات با آوچی هیچ چیز را تغییر نخواهد داد."
    امره چان از بایرن مونیخ و کورای گانتر ار دورتموند هم ٬ همچنین اظهار داشتند که هیچ علاقه ای به بازی کردن در تیم ملی ترکیه ندارند. کورای کوچینقلو بازیکن تیم کلن هم چنین احساسی دارد و می گوید: "من برای تیم ملی ترکیه بازی نخواهم کرد . من آمان را برگزیده ام و هیچ تغییری در نظرم به وجود نخواهد آمد."
    در موردی مشابه رابین یالچین بازیکن تیم اشتوتگارت هم بازی کردن برای تیم ملی ترکیه را مطلقا رد کرد و گفت: "هیچ جای سوالی برای من وجود ندارد که تیم ملی آلمان را انتخاب می کنم یا خیر."
    هرچند که کان آیهان از شالکه و لونت آیچیچک از وردربرمن سیاست دوگانه ای را برای آینده خود برگزینده اند اما این دو هم اظهار داشتند در صورتی مایل هستند برای تیم ملی ترکیه بازی کنند که تیم ملی آلمان جایی برای آنها نداشته باشد.
    آیهان میگوید: "اگر به تیم ملی آلمان دعوت شوم هیچ دلیلی ندارد که با آنها همکاری نکنم."
    آیچیچک هم میگوید: "اگر بتوانم برای مدت طولانی ای برای تیم ملی آلمان بازی خواهم کرد . اما اگر زمانی به تیم ملی آلمان دعوت نشدم . آن وقت در مورد آینده ام تصمصم گیری های لازم را اتخاذ می کنم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ الیور بیرهوف مدیر ورزشی تیم ملی فوتبال آلمان پس از همگروهی با هلند٬ پرتغال و دانمارک گفت آلمان در گروه سختی قرار گرفته و راه آسانی را در پیش نخواهد داشت.
    وی گفت: "بسیاری معتقدند که آلمان، قهرمان این دوره از رقابتهای یورو خواهد بود اما در بسیاری از مواقع، تیمهایی که حدس میزنید، قهرمان میشوند، این مقام را کسب نمیکنند، امیدوار هستم که این مساله برای ما پیش نیاید، درباره گروه باید بگویم که گروه ما، بسیار گروه سختی است و همه تیمها قوی هستند، فکر میکنم که راه آسانی را در پیش نخواهیم داشت."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تئو سوانسیگر، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان، روز گذشته در جشن پایان سال که هر ساله در فدراسیون فوتبال آلمان برگزار میشود از سمت خود به عنوان ریاست فدراسیون فوتبال آلمان، استعفا کرد.
    تمام مهمانان این جشن، بعد از اعلام این خبر از سوی سوانسیگر در شوک عجیبی فرو رفتند، در این جشن حدود ۱۰۰ نفر مهمان، حضور داشتند که ماتیاس سامر و شف از دست اندرکاران تیم ملی فوتبال آلمان تا دقایقی بعد از اعلام این خبر در سکوت کامل به سر میبردند.
    سوانسیگر در جمع مهمانان حاضر، گفت: "مدتی بود که قصد اینکار را داشتم و تصمیم خود را گرفته بودم. با خانواده خود و دوستانم، مشورت کردم. بعد از صحبت با پسرانم، آنها به من گفتند که تصمیم درستی گرفته ام. در سال ۲۰۱۰ هم قصد نداشتم که در انتخابات ریاست فدراسیون، شرکت کنم. در این پست برای خودم هیچ چیز جدیدی نمیبینم. فدراسیون فوتبال آلمان در حال حاضر آمادگی لازم در تمام زمینه ها را دارد، همه چیز به درستی انجام شده است و بهترین از این نمیتواند باشد. در زمان ریاست من، تیم های ملی فوتبال آلمان توانستند در کشور خود به قهرمانی برسند (تیم ملی فوتبال زنان و امید). احساس خوشبختی میکنم و آرامش زیادی دارم. به زودی وقت بیشتری برای خانواده ام خواهم داشت، چهار نوه دارم."
    او در آخر با چشمانی پر از اشک، اعلام کرد: "من میخواهم از مسابقات جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲، لذت ببرم. امیدوارم که یواخیم لو به عنوان هدیه برای خداحافظی از من، قهرمانی تیم کشورم را برایم کادو بیاورد."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ حضور بازیکنان مهاجر در رده های سنی مختلف فوتبال آلمان بحث های زیادی در این کشور ایجاد کرد اما سامر اعلام کرد قصد ندارند در این سیاست تغییری ایجاد کنند
    ماتیاس سامر، مدیر فنی تیم ملی آلمان، اعلام کرد تیم ملی فوتبال این کشور همچنان به سیاست استفاده از بازیکنان مهاجر ادامه خواهد داد.

حضور بازیکنان مهاجر در رده های سنی مختلف فوتبال آلمان بحث های زیادی در این کشور ایجاد کرد اما سامر اعلام کرد قصد ندارند در این سیاست تغییری ایجاد کنند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما به بازیکنانی که خانواده ای مهاجر دارند انگیزه، جدیت و فرصت پیشرفت می دهیم. آنها این شانس را پیدا می کنند که ارزش های شان را در فوتبال آلمان نشان دهند. علاوه بر این، موضوع نادیده گرفتن خطرناک است. ما تا زمانی که بازیکنانی با استعداد در بین این افراد وجود داشته باشند ما از آنها استفاده می کنیم. ما در استفاده از بازیکنانی که به دنبال فرصتی برای نشان دادن خودشان هستند، کاملا جدی و پیگیر هستیم."

سامر از مسوت اوزیل به عنوان الگویی مناسب یاد کرد و گفت:" اوزیل می تواند الگویی مناسب برای بازیکنان مهاجر باشد. او برای آلمان بسیار خوب کار کرده و بسیار به این تیم متعهد است."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬لوو اعلام کرده بود برای میدان دادن به بازیکنان جوان قصد ندارد دیگر بالاک را به تیمش دعوت کند، تصمیمی که با واکنش شدید کاپیتان سابق ژرمن ها همراه شد
    یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است دوران حضور میشائیل بالاک در این تیم می توانست پایان بهتری داشته باشد.

بالاک به دلیل مصدومیت در دیدار چلسی- پورتسموث در فینال جام حذفی انگلیس، نتوانست تیم ملی آلمان را در رقابت های جام جهانی 2010 همراهی کند و پس از آن برای رقابت های مقدماتی یورو 2012 نیز به این تیم دعوت نشد. لوو اعلام کرد برای میدان دادن به بازیکنان جوان قصد ندارد دیگر بالاک را به تیمش دعوت کند.

فدراسیون فوتبال آلمان از بالاک خواست که در دیدار دوستانه مقابل برزیل از تیم ملی خداحافظی کند اما هافبک باتجربه لورکوزن از این کار سر باز زد و اعلام کرد لوو با این کارش به او بی احترامی کرده است.

لوو در مصاحبه اخیرش تمام این اتفاقات را حاصل یک برنامه ریزی بد دانست.

او در گفتگو با اسکای بوندس لیگا گفت:" همه ما در این ماجرا نقش داشتیم باید به دنبال یک راه حل بهتر می بودیم. همه ما مقصر بودیم. این اتفاق قبال قبول نیست."

لوو همچنین اظهار امیدواری کرد که بتواند رابطه اش را با کاپیتان سابق ژرمن ها بهبود ببخشد. امیدوارم بتوانیم روزی این مشکل را حل کنیم."

قرارداد بالاک با لورکوزن در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او اعلام کرده قصد دارد بار دیگر برای یک تیم خارجی بازی کند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان به دلیل بازی های خوب و هماهنگش با تحسین های زیادی روبرو شده و لو اعتقاد دارد اتحاد تیمی هیچگاه در فوتبال تا این اندازه مهم نبوده است.
    یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است کار تیمی مناسب به مهمترین فاکتور برای موفقیت در فوتبال تبدیل شده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "به عنوان یک مربی رفتار بازیکنان در زمین می تواند باعث تعجب شما شود. داشتن یک تیم متحد هیچ وقت تا این اندازه در فوتبال مهم نبوده است. در تیم ما ارزشهایی وجود دارد که باید در هر تیمی وجود داشته باشد. بازیکنان باید به یکدیگر و همین طور رقبا احترام بگذارند. ارتباطات، تحمل، انضباط و اعتماد فاکتورهای بسیار مهمی هستند. در تیم ما کسی به دنبال نشان دادن خودش نیست. ما یک تیم خوب هستیم که در آن کسی نمی خواهد خودش را جلوتر از بقیه قرار دهد."
    لو همچنین تونی کروس و مارو گوتزه، دو ستاره جوان تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت: "گوتزه در دیدارهای امسال بازی های بسیار خوبی انجام داد، به عنوان مثال در دیدار مقابل برزیل که فوق العاده بود و مورد تحسین قرار گرفت. با این وجود او فروتنی اش را از دست نداد. او همیشه در مورد اشتباهاتش سوال می کند. تونی کروس نیز نمونه خوبی است. آسان نیست که یک بازیکن 20-19 ساله ناگهان این همه مورد توجه قرار بگیرد و این همه پول به دست بیاورد. بازیکنان جوان زیادی در این شرایط قرار می گیرند و از مسیرشان خارج می شوند و ممکن است حتی محو شوند اما اگر افراد درستی در اطرافتان باشند، می توانید کاملا روی فوتبال تمرکز کنید."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از دی‌ولت، باستین شواین اشتایگر که در ابتدای نوامبر دچار شکستگی استخوان ترقوه شد، اکنون دوره نقاهت را پشت سر گذاشته و آماده است در ادامه فصل باوارایی‌ها را همراهی کند.
    این بازیکن ۲۵ ساله معتقد است حتی با وجود مشکلاتی مثل مصدومیت ‌اکنون از تجربه زیادی بهره می‌گیرد که می‌تواند برای وی در ادامه دوران ورزشی‌ مورد استفاده مطلوب قرار گیرد.
    وی اظهار داشت: خوشبختانه سال به سال بر تجربه‌ام افزوده می‌شود. اکنون آن بازیکن خام ۲۰ ساله نیستم. آن‌قدر با مشکلات گوناگون ‌برخورده‌‌ام و کسب تجربه کرده‌ام که خودم را در موقعیت خوبی برای پیشبرد برنامه‌های تیمی می‌بینم.
    وی در مورد سال رو به پایان ۲۰۱۱ گفت: فکر می‌کنم سال خوبی را تجربه کردم. البته فوق العاده ایده‌آل نبود؛ اما تجربه‌های دلنشین‌اش بیشتر از موارد تلخ و گزنده بود.
    شواین اشتایگر که اکنون ۲۶۰ مرتبه در بوندسلیگا به میدان رفته و همه تحلیل‌گران از او به عنوان فرمانده بازی مونیخی‌ها یاد می‌کنند، اضافه کرد: امیدوارم در سال ۲۰۱۲ بازهم به تجربیاتم افزوده شود.
    کسب قهرمانی بوندسلیگا با بایرن و قهرمانی جام ملت‌ها دو تجربه بسیار لذت بخش خواهد بود که می‌توانم در سال آینده کسب کنم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان معتقد است زمان آن رسیده که لوکاس پودولسکی به تیمی خارج از بوندسلیگا بپیوندد.
    به نقل از خبرگزاری آلمان، یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان براین عقیده است که وقت آن رسیده لوکاس پودولسکی مهاجم ملی پوش باشگاه کلن به خارج از بوندسلیگا بپیوندد.
    بنابراین گزارش، وی دراینباره گفت: هنوز هم معتقدم که پودولسکی به پختگی لازم برای حضور در لیگ های خارجی رسیده اما چهار سال گذشته رفتن از بوندسلیگا برای او زود بود. علاوه بر آن امروزه ارتباطات بازیکنان حاضر در لیگ آلمان با لژیونرها فراوان است و لوکاس می داند که در تیم های خارجی چه چیزی در انتظارش است. مسلما وی همانند مسوت اوزیل و سامی خدیرا در رئال، موفق خواهد بود و اگر از کمک من بخواهد بهره ببرد با کمال میل او را حمایت می کنم.

صفحه 10 از 37 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)