به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
بارسلونا - گرانادا
سه شنبه - 1391/1/1
ساعت 23:30
ورزشگاه : نوکمپ
خب رسیدیم به هفته ی 29 لالیگا و بازی با گرانادا. با توجه به اینکه با گرانادا بازی داریم و بازی هم تو نوکمپ هستش و تیم هم تو بهترین فرم خودش تو این فصل هستش بعید میدونم جز برد با اختلاف حداقل 2-3 گل نتیجه ی دیگه ای به دست بیاد.گرانادا رده ی 15 جدوله و بارسا هم رده ی دومه
مسی هم که خدا رو شکر تو بهترین فرم خودشه و چه از نظر بدنی و چه از نظر روحی تو اوج خودش هست. روحیه ی بالایی برای گلزنی داره و فکر کنم بتونه این بازی هم یکی دو تا گل حدافل بزنه تا پنالدو رو بگیره و ازش جلو بزنه.
فکر کنم تو این بازی تیو رو دوباره نیمه ی دوم سمت چپ خط حمله ببینیم. امیدوارم که بیاد به بازی.هروقت اومده تاثیرشو گذاشته
درکل فکر نکنم بازی مشکلی باشه و ایشالا ششمین برد پیای تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو هم جشن میگیریمبازی هم روز اول فروردین برگزار میشه و ایشالا یه عیدی خوب از پپ و بازیکنا میگیریم تا سال نو رو با یه برد شیرین شروع کنیم و سالمون آبی اناری شروع بشه
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط Arman.Leo : 03-19-2012 در ساعت 06:16
بارسلونا از 5 بازی قبل همه رو برده ولی گرانادا 2 برد و 3 باخت داره ...
بارسلونا : گرانادا
بارسلونا 2-0 سویا : گرانادا 2-1 خیخون
بارسلونا 2-0 ریسینگ : گرانادا 0-2 اتلتیکو مادرید
بارسلونا 7-1 لورکوزن : گرانادا 0-1 والنسیا
بارسلونا 3-1 خیخون : گرانادا 1-2 اوساسونا
بارسلونا 2-1 اتلتیکو مادرید : گرانادا 4-1 رئال سوسیداد
در بازی رفت با گل دقیقه 34 ژاوی بارسلونا 1-0 گرانادا را شکست داد ...
جالب اینجاست که هواداران تو سایت گل ، درمورد نتیجه نظر دادند و پر مخاطب ترین(هههه) نتیجه از اول تا سوم به این ترتیب بود:
بارسلونا 5-0 گرانادا با 32 درصد
بارسلونا 8-0 گرانادا با 13 درصد
بارسلونا 4-0 گرانادا با 13 درصد
دو نتیجه ی آخر دقیقا مثل هم بود نتایج
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
خوب رسیدیم به بازی با تیم گرانادا ... تیمی که فصل پیش از یه دسته پایین تر اومده و الآن تو لالیگا این نتایج رو گرفته به نظر من نتایجی خوبیه ... نقطه ضعفی که میشه از گرانادا گرفت ضعیف بودن خط دفاعشه ... البته الآن خوب موقعی به بارسا خورد چون الآن بارسا بازیکنای مصدوم زیادی داره و این یه امتیاز برای گرانادا حساب میشه ... بارسا به این 3 امتیاز خیلی نیاز داره تا فاصله خودشو با رئال مادرید کمتر کنه و گرانادا هم اگه برد بیاره و خوش شانس هم باشه یکی 2 پله صعود میکنه که احتمال برد گرانادا 1% ...
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
![]()
وضعیت دو تیم تو لالیگا:
![]()
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
به نام خدا
![]()
![]()
هفته 30 لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
شنبه 5 فروردین ساعت 20:30 به وقت ایران
ورزشگاه : ایبروستار
![]()
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول:
5 بازی آخر مایورکا :
5 بازی آخر بارسا:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لالیگا:
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
بنظر بازی خیلی آسونی میتونه باشه بارسا باید با اختلاف ببره ما هم 1 بار ازشون باختیم ولی نباید تو فکر باخت و مساوی بود مسی هم که تازه داره اوج میگیره ما فقط باید به فکر برد با اختلاف زیاد باشیم و تفاضل رو بالا ببریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
![]()
مایورکا- بارسلونا
ساعت:22.30 (ایران)
شنبه 5 فروردین 1391
ورزشگاه:ایبروستار
PRINCE LEO
....King Of Football....
مهشید خانم اطلاعات غلط به بچه ها ندین ... بازی ساعت 20:30 شروع میشه ...به نظر من مایورکا تیم متوسطی شده این فصل طبق آماری که آرمان زحمتشو کشید تو بازی هایی که میزبان بوده نمایش بهتری داشته ... بارسا هم که روان پیروزی های خودشو داره و مسی هم که الآن رفته رو ریل گل میزنه ... احتمالی هم وجود داره که پپ برای دقایقی از ابراهیم آفلای استفاده کنه ...
دوستان اطلاعات هردوتون غلط بود.بازی ساعت 21.30 به وقت ایران انجام میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)