لوکا تونی مهاجم بایرن مونیخ که در نیم فصل دوم به طور قرضی به رم پیوسته است، به دلیل مشکلاتی که با لوئیس فن خال، سرمربی بایرن مونیخ دارد، در پایان فصل به فوتبال آلمان باز نمیگردد.
قرارداد قرضی لوکا تونی ماه آینده به اتمام میرسد و بایرنی ها قصد دارند تا این مهاجم همیشه گلزن را نزد خود نگه دارند اما مهاجم بلند قامت جالوروسی بهItaSportPress.it گفت:"من تنها در مورد سه دیدار آینده ی رم فکر میکنم و باید منتظر بمانیم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ میدهند. من با تیم بایرن مونیخ قرار داد دارم و رابطه خوبی با آنها دارم ، اما اگر ون خال بخواهد فصل آینده در بایرن باشد ، ماندن در آنجا برای من سخت میشود و هر کسی میداند که من با این مربی هلندی مشکل دارم. ما با هم صحبت کردیم و تصمیمی گرفتیم تا برای هر دو طرف رضایت بخش باشد ، و آنها به من کمک کردند تا به رم بپیوندم و من به این دلیل از آنها تشکر میکنم."
لوکا تونی تا بدین جای کار در 10 مسابقه در سری آ برای رم به میدان رفته که موفق شده 5 گل به ثمر برساند ، پس از پیوستن تونی به رم، یک انرژی مثبت نزد بازیکنان رواج پیدا کرد و همچنین حضور تونی موجب شد تا دست رانیری برای تعویض مهاجمین باز باشد و میزان مصدومیت مهاجمین نیز کاهش پیدا کند.
لوکا تونی ماه آینده میلادی 33 ساله میشود و امضا قرار داد با یک بازیکن 33 ساله در صورتی برای رم مناسب خواهد بود تا بازیکنان جوانی چون اوکاکا را از دست ندهد ، چرا که سن دونی ، خوان ، ریسه ، کاستی ، پیزارو ، توتی ، ، پروتا ، بریگی و ریگو تادئی هم بیشتر از مرز 30 سال خواهد بود!