اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
- این IDM هم سر ناسازگاری داره با ما ! باید برم دست کاریش کنم تا فایل ها رو دانلود کنم !
- امضا هم کپی شده از بچه هاست و من هیچ دخل و تصرفی ندارم توش !
- من از همون بازی رفت روی 2 فروردین فکر می کردم ! تا الان هم هیچ جا نرفتم تاریخو چک کنم ! الان که تو گفتی رفتم نگاه کردم دیدم آره سه شنبه بازیه !
به سلامتی فردا یوونتوسیها میخواند عیدی ما رو با برد میلان بدهند.
فردا اینطور که معلومه استوراری و آلهفیکسند البته ممکنه این بیشعور بوریلو هم فیکس باشه
ایشالا بازیو ببرند و به فینال صعود کنند.خیلی دوست دارم آله حداقل یه جام بالا سرش ببره.خیلی دوست دارم.
اصلا امکان نداره بوریلو تو بازی نباشه نیدونم چی به خورد کونته داده که اینهمه بهش بازی میدهاما هرچی هست همین آله بازی می کنه کافیه
![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
من واسه بازی امشب استرس زیادی دارم ! مقابل این میلان و این وضعیت که خط دفاعی داره ما تیم دوم رو میاریم تو زمین ! یه کم نگران کننده به نظر میاد ! البته مهره هایی مثل کوا ، آله ، کاسرس ، پادوین و حتی اون استوراری خودشون در اندازه یه بازیکن فیکس خوب هستند اما عالی نیستند !
یووه اگر بتونه بازی رو کنترل کنه و دقایق اولیه گل نخوره مطمئن باشید بازی رو خوب تموم می کنه !
مقابل این میلان زخمی بهترین راه استفاده از توپ های سرعتی پشت دفاع هست ! اگه مثل بازی رفت میلان رو بکشیم تو زمین خودمون که البته با توجه به اینکه میلان نیاز به برد داره باید هم حمله کنه میشه از کندی بازیکنانی مثل نستا و یا ضعف اعصاب مکسس نهایت استفاده رو برد ! من تو این بازی خیلی به جاکرینی امیدوارم ؛ مثل بازی رفت میتونه فرار های ویران کننده ای داشته باشه ! البته خیلی دوست داشتم که کراسیچ هم بازی کنه ! راست فرار های کراسیچ و چپ هم جاکرینی ! دهن دفاع میلان سرویس می شد ! اون ور ناپولی کار سختی داره بیاد فینال ! امیدوارم راه قهرمانی امشب هموار بشه ! ستاره نقره ای!
انشاالله اولین پیروزی یووه در سال جدید پیروزی مقابل میلانه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط omid2 : 03-20-2012 در ساعت 14:44
<b></b>hotberd
10992 فرکانس
v
27500 سیمبولریت
شبکه rai 1
بازی رو رایگان پخش میکنه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 03-20-2012 در ساعت 22:42
هوررراااااااااااااااااااا ااااااااااا دلپیرو گل زد
لعنت به باعث و بانی این بغض
ما که رفتیم فینال.وای آقام آله......و برادر اسلام میرکو.
فقط دوستان مرحمت کنند 45 فحش ناموس به خاندان ستون پنجم یووه بوریلوی سابق فراموش نشود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)