اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
به امید خدا نیمه دوم گل بیشتری بزنیم![]()
یووه گل سوم زد![]()
چه بازی داره میکنه یووه . بعد از چند هفته نتیجه نگرفتن امشب تا دقیقه 75 تو زمین فیورنتینا 5 تا گل زده . البته اخراج شدن بازیکن فیورنتینا تو دقیقه 20 بازی هم تو این نتیجه تاثیر گذاشته .
ولی این برد پر گل تو خونه حریف میتونه یه تجدید روحیه واسه تیم باشه و امیدوار بشیم واسه هفته های آینده![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویرایش توسط Saeid~Barca : 03-18-2012 در ساعت 00:59
از همین الان تبریک میگم برد یوونتوس رو بالاخره بعد چند هفته مساوی یه برد تپل آوردیم عشق میکنم این پیرلو رو ایولا ایولا
ایاشالا دوباره برگردیم صدر جدول
![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
امشب بالاخره یووه کونته داره تو یه بازی به اونچه استحقاقشو داشت رسید
مطمئن باشید اگه 10 نفره هم نمیشدن میبردیم
میرکو ووچینچ و آندره پیرلو بهترین بازیکنای زمین بودن
میرکو واقعا عالی بود و آندره هم دوباره کلاس بازیشو نشون داد و با شوت قشنگش تکمیلش کرد
هرچند کونته بازم به اله بازی نداد و بازی کردن بوریلو یکم بردو حداقل واسه من زهر مار کرد
نکته مثبت گلزنی و بازی فوق العاده پرنس یووه تو این بازی بود. مطمئنم کلودیو با این گل دوباره به روزای خوبش برمیگرده
همه عالی بودن مخصوصا بازی پائولو که خیالمونو داره از سمت چپ راحت میکنه همینطوری پیشرفت کنه و گل بزنه دیگه لازم نیست دفاع چپ بگیریم کاش اینطوری بشه
p.s: مشخصه تو این دیقه های آخر ذخیره انرژی میکنن وگرنه 6-7 تا رو شاخش بود
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
آلبالو و باقلوا یعنی این بازی.
پسر همه چی خوب بود هر چند نفهمیدم شماره 7 فیوره چرا اخراج شد فکر کنم سرگی بود تو اون لحظه برق رفت و من نتونستم بفهمم چی شد.ولی گل عالی میرکو نشون داد یووه برا برد اومده و این همون شروع کاره.بعدش نوبت به ویدال رسید که خوشحالیش با عمو بنوچ خیلی به من روحیه داد و کلی با عمو بونوچ حال کردم و گل سوم دوباره برق رفت و من فکر کردم متری زده که انگار پرنسس یووه با سر زد تئ صحنه اهسته و گیر گورهای نت ایران و برق رفتن نفهمیدم چی شد.
گل چهارمم که پیرلو زد حرکتش خیلی قشنگ بود و اما گل پنجم که واقعا پیرلو نشون داد ژاوی بقلش صفره و گل پادووین که جدا خوب پیرلو اونو دید.
و اما بازی ندادن اله جدا ذوق مرگ شدم و وقتی بوریلو اومد تو زمین دیگه خواستم مهدیو جر بدم.
راستی خودمونیم آمائوری هم خفن رید نشون داد بد نخاله ایه.![]()
ای ولدم هرچی یوونتوسی گرم.مردیم از بس مساوی کردیم!تبریک به همه ی دوستان
تبریکی گرم به پهنای خلیج همیشه فارس !
دیروز عصر در جریان تعمیرات خونه ، خط تلفن مشکل پیدا کرد و گند زد به این زندگی !
خوشحالم از این که بالاخره نوار این مساوی های خسته کننده پاره شد ! دیگه کم کم روح و روان بیانکونری به هم می ریخت ! باید برم هایلایت و گل ها رو دانلود کنم ببینم بچه ها ها چه شاهکاری به خرج دادند {؟}! امیدوارم برای بازی با چهارشنبه مقابل میلان هم به همین خوبی بازی کنیم و دل آلپی رو به کشتارگاه روسونری تبدیل کنیم !
پ. ن : حضور دوستان جدید ( چیچاریتو و Ali_tak ) رو هم خیر مقدم عرض می کنیم !![]()
به نظرم شرایط بازی دقیقا به نحوی بود که یووه میخواست. اخراج بازیکن اونا تاثیر گذار بود ولی قبل اونم خوب بازی میکردن. یه جورایی موقعیتای بازی جنوا تو این بازی به بار نشست
زدن 5 گل تو یه بازی اونم تو شرایطی که داشت بازی به بازی اعتماد به نفس مهاجما پایین میومد خیلی حیاتی بود و میتونه نقش مهمی تو چند بازی فشرده و سخت و حساس آینده داشته باشه
هرچند 4 گل از این 5 گلو هافبکا زدن و مهاجمای نوکمون هم گل نزدن ولی بازم اعتماد به نفسه برمیگرده
در ضمن پای مارکیزیو هم به گل باز شد فک کنم با این گل دیگه جواب انتقادا رو داده باشه
مهدی بازی به جز گلا نکته خاص زیادی نداشت یه سیو عالی بوفون بود که با کمک تیرک گرفت
یه دروازه خالی داشتیم که متری نتونست گلش کنه (شوت میرکو به تیر خورد و تو ریباند متری زد بیرون!)
شادی گل ویدال هم جالبترین بخش بود. صحنه دعواشون تو بار رو با بونوچی بازسازی کردن!
بهترین بازیکن زمین هم ووچینیچ بود هرچند اگه پیرلو نبود حداقل 4 تا از گلا به ثمر نمیرسید!
اینم لینک دانلود خلاصه ها:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اینجا دانلود کنید:
اون لینکای تو امضای مهدی چرت و پرتی بیش نیستن!
سه شنبه با چهارشنبه بازی داریم!برای بازی با چهارشنبه مقابل میلان![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)