به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سویا تیم سرعتی خوبی داره ولی نمیدونم چرا اینقدر جلوی ما با انگیزه بازی میکنن.بهترین کار اینه که از اول بکوبیمشون.یک جورایی رفتن ابیدال به نفع تیم شد.به نظر منم انگیزه خوبی به تیم میده مخصوصا برای لیگ قهرمانان.
تركيب پيش بيني شده توسط اسپورت :
![]()
منم با تركيب بالا موافقم
اميدوارم فقط ببريم چون هم اين اختلاف 10 امتياز كه داورا به مادريد دادن بيشتر نشده و هم روند برد هاي بارسا حفظ بشه
و خيلي هم دوست دارم بازم مسي گل بزنه
اميدوارم با اين وحشي بازي هاي بازيكناي سويا مصدوم نديم
به اميد برد![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
سویا - بارسلونا
شنبه - 1390/12/27
ساعت 22:30:
پ.ن:
يکشنبه 28/12/1390 ساعت : 00:30
هفته 28 لاليگا (با تاخير) : سويا - بارسلونا
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
![]()
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول:
5 بازی آخر سویا :
5 بازی آخر بارسا:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لالیگا:
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
همیشه سویا جلوی ما طوری بازی میکنه که انگاری اگه این بازی رو بردن حتما قهرمان میشن ! همیشه هم رو میارن به خشونت و جنگ روانی ! خدا کنه شبیه بازی برگشت با لورکوزن بازی کنن ! همون تیکی تاکای اصیل![]()
حالا بازی سخته ولی اگه همون بازی گواردیولایی خودمون که توی بازی لورکوزن بازی کردیم بازی کنیم، اون وقت حتما میبریم! امسال هم سویا چیزی نیست مثل سال قبل که بترسیم! بردیم ایشالله
در مورد کارای وحشیانه سویا هم باید بگم، خب اونم یه رئالیه دیگه واسه خودش![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
به نظرتون چرا کلآ تیما جلوی بارسا طوری بازی میکنن که انگار بحث مرگ و زندگیه و یا هم به شدت دفاع میکنن ولی با رئال با این سرسختی و تلاش بازی نمیکنن و دفاع معض هم اصلا!!راحت حمله میکنن و رئال هم راحت میاد با بازیکنای سریعش گل میزنه!
البته این نظر منه شاید هم اشتباه حس کردم
من خیلی در مورد این مسئله فکر کردم به تنها نتیجه ایم که رسیدم جو رسانه هاست
رسانه ها کاری می کنن که بازی جلوی بارسا برای همه ی تیما به یه مسئله ی حیاتی تبدیل میشه که حتی بازی با رئالم اون حساسیت رو براشون نداره در حالی که بارسا خیلی کمتر به ضد حمله های سریع رو می آره ولی رئال خیلی راحت با اون بازیکنای سرعتیش ضد حمله میزنه
به امید پیروزی توی بازی امشب![]()
بازی با سویا با همون گل های ژاوی17 و مسی24 تموم شد!
هورررررااااااا بازم بردیم!!!!!!!!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)