Design & Developed BY Patira

صفحه 164 از 259 نخستنخست ... 64114154162163164165166174214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,631 تا 1,640 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

هیچ مجازات اضافی برای پیکه در نظر گرفته نشد.

کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال اسپانیا(RFEF) روز پنجشنبه در مقابل کسانی که از پیکه بعد از بازی با اسپورتینگ به کمیته داوران شکایت کرده بودند اعلام کرد که هیچ مجازات اضافی برای مدافع مرکزی بارسلونا، جرارد پیکه در نظر گرفته نشده است.

کمیته مسابقات تصمیم گرفته است تا پرونده شکایت سوی کمیته داوران علیه پیکه را با توجه به دلایلی که تیم اف سی بارسلونا برای دفاع از بازیکن خود ارائه داد مختومه اعلام کند. دلایل باشگاه شامل استفاده از حق آزادی بیان پیکه و استفاده نکردن این بازیکن از الفاظ توهین آمیز بود.

کمیته داوران شکایت خود را علیه پیکه پس از اظهارات وی از بازی بین بارسلونا و اسپورتینگ گیخون در تاریخ 3 مارس 2012 ارائه داد. مدافع کاتالان در دقیقه 47 توسط داور زمین آقای ولاسکو کاربالو از زمین اخراج شد. پیکه بعد از بازی گفت: «در نیمه اول من از داور پرسیدم که چرا برای خطایی که روی کیتا انجام شد خطای پنالتی گرفته نشد و داور صحنه را به خاطر آورد». او اضافه کرد: «من احساس کردم که عمدا داور پنالتی نگرفته است». کمیته داوران ادعا کرد که چنین نظری مایه تاسف و بی احترامی است و این مسئله را به کمیته انضباطی (RFEF) گزارش داد.

با توجه به تصمیم نهایی هیچ گونه مجازاتی نسبت به محرومیت از بازی بعد برای این بازیکن تایید نشد و فقط به وی پرداخت جریمه نقدی 600 یورو به عنوان مجازات ارائه داده شد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

الکسیس و تیاگو برای سفر به سویا آماده می شوند.

جوزپ گواردیولا برای دیدار شنبه شب تیمش در سانچز پیزخوان، 19 تن از بازیکنان را فراخوانده است. مربی بارسا برای این مسابقه، دو بازیکن تازه از مصدومیت رهایی یافته تیمش یعنی الکسیس و تیاگو و همچنین مونیسا از تیم ب را نیز دعوت کرده است.

آبی و اناری پوشان تمرین روز جمعه خود را در زمین شماره یک سیوتات اسپورتیوای خوان گمپر برگزار کردند؛ این آخرین تمرین آنها قبل از پرواز به جنوب اسپانیا برای رویارویی با سویا در سانچز پیزخوان در هفته بیست هشتم رقابت های لالیگا بود.

19 بازیکن بارسا در تمرین امروز تیم در سیوتات اسپورتیوا شرکت کردند. الکسیس و تیاگو که از مصدومیت کاملا رهایی یافته اند و موافقت پزشکی برای بازی را نیز کسب کرده اند در بین آنها حضور داشتند. علاو بر تیاگو و آلکسیس، بازیکنان ذخیره شامل مارک مونیسا و کریستیان تیو نیز همراه تیم به سویا سفر خواهند کرد.

برنامه سفر به سویا

بازیکنان تیم صبح شنبه ساعت 9:15 به وقت محلی در نیوکمپ جمع می شوند و پس از آن برای پرواز به آندولسیا راهی فرودگاه ال پرات می شوند. ساعت شروع پرواز آنها 10:00 صبح خواهد بود و 11:40 به مقصد خواهند رسید. سپس بازیکنان مستقیما راهی هتل می شوند و پس از استراحت کوتاهی راهی استادیوم سانچز پیزخوان خواهند شد.

لیست بازیکنان

لیست کامل بازیکنان برای سفر به سانچز پیزخوان عبارت است از: والدس، پینتو، دنی آلوز، پیکه، فابرگاس، پویول، ژاوی، اینیستا، الکسیس، مسی، تیاگو، ماسکرانو، کیتا، سرجیو بوستکس، پدرو، آدریانو، آیزاک کوئنکا، تیو و مونیسا.
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

بازگشت آبيدال به فوتبال بعيد به نظر مي رسد

رييس کميته ملي‌ پيوند اعضاي اسپانيا گفت که بازگشت اريک آبيدال بازيکن فرانسوي باشگاه فوتبال بارسلونا که نياز به پيوند کبد دارد ، به زمين فوتبال بعيد و دشوار به نظر مي رسد.

رافائل ماتاسانز امروز در مصاحبه ای تصریح کرد :من مطمئن هستم که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت و آبیدال می‌ تواند ورزش های سختی را انجام دهد اما فوتبال ورزش ضربه ای و پر برخورد است و چیزی که یک پیوندی باید از آن اجتناب کند، ضربه در قسمت عمل شده و عضو پیوندی است.

وی افزود : آبیدال زندگی معمولی خواهد داشت زیرا او فردی قوی و ورزشکار حرفه ای است و ورزش هایی وجود دارد که افراد پیوندی می توانند به راحتی آنها را انجام می‌ دهند.

رییس کمیته ملی‌ پیوند ادامه داد : زندگی‌ آبیدال تغییر بسیاری خواهد داشت و وی را وادار می‌ کند که در زندگی‌ روزانه خود با احتیاط عمل کند و افزون بر آن ،باید مادام العمر با دارو زندگی‌ کند و تحت کنترل و آزمایشات پزشکی‌ دائم قرار گیرد.

ورزش 3

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

8. 6 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

گوارديولا: بيلسا بهترين مربي دنياست

گوارديولا که از مدت ها پيش يکي از طرفداران بيلساست، از دستاورد بيلبائو با هدايت اين مربي آرژانتيني چندان تعجب نکرده است.

پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، مارسلو بیلسا را بهترین مربی دنیا نامید و معتقد است صعود بیلبائو به یک چهارم نهایی لیگ اروپا با عبور از منچستریونایتد، حاصل بازی خوب این تیم بوده است.

شاگردان بیلسا شب گذشته موفق شدند با نتیجه 2-1 منچستریونایتد را شکست دهند و با پیروزی 5-3 در مجموع دو دیدار، راهی مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا شوند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بیلسا در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. ما خوش شانس هستیم که او در لا لیگا کار می کند و ما می توانیم از او چیزهای زیادی یاد بگیریم.

صعود بیلبائو به یک چهارم نهایی لیگ اروپا حاصل بازی خوب آنهاست."

بارسا و بیلبائو باید در دیدار فینال کوپا دل مقابل هم قرار بگیرند و گواردیولا این دیدار مطمئنا فوق العاده خواهد شد.

گواردیولا هنوز قراردادش را با بارسا تمدید نکرده و شایعات زیادی در مورد آینده او به گوش می رسد. سرمربی آبی و اناری ها تایید کرد از اینکه بازیکنانش مجبور هستند در مورد تمدید قرارداد او به خبرنگاران پاسخ دهند، ناراحت است.

" تایید می کنم که کمی احساس شرمندگی می کنم از اینکه بازیکنانم همیشه من را ستایش می کنند و از من می خواهند قراردادم را تمدید کنم.

مسی گفته که من برای بارسا مهم تر از او هستم؟ فراموش نکنیم که همه می خواهند بازی مسی را ببینند نه بازی من را."

اخیرا شایعاتی در مورد توافق شفاهی بارسا و گواردیولا برای تمدید قرارداد منتشر شد اما او این موضوع را رد کرد.

" نه، من پاسخی به باشگاه ندادم."

منبع : ورزش 3

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

10. 4 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

مسي: هيچ وقت از بارسلونا نمي روم

ليونل مسي مي خواهد بقيه دوران فعاليت حرفه اي خود را در تيم قهرمان اروپا بگذراند و معتقد است بارسلونا يکي از بزرگترين تيم هاي تمام دوران فوتبال است.
    به گزارش خبرگزاری رویترز، لیونل مسی گفت: واقعیت این است که نظر من این بوده که همیشه در بارسلونا بمانم و بقیه دوران بازی خود را در اینجا بگذرانم.

وی در گفت و گو با اسکای اسپورتس افزود: همانطور که همیشه گفته ام هیچ کس از آینده خبر ندارد اما اگر تصمیم در اختیار من باشد، بقیه دوران فعالیت حرفه ای خود را در بارسلونا می مانم.

مسی 24 ساله افزود: هیچگاه تیمی را ندیده ام که بهتر از تیم امروز بارسلونا فوتبال بازی کند.

وی گفت: من سایر تیم های بزرگی را که می گویند در تاریخ فوتبال وجود داشته ، ندیده ام. سن من آن قدر نبوده که تیم های بزرگی را که با آنها مقایسه می شویم، دیده باشم.

مسی گفت: اما از آنچه که دیده ام فکر می کنم تیم کنونی بارسا بهترین است. اما نمی توانم تیم های بزرگ قدیمی تر را که اطلاعات کافی راجع به آنها ندارم مقایسه کنم.

مسی از پپ گواردیولا برای موفقیت بارسلونا که برای سومین عنوان لیگ قهرمانان اروپا تلاش می کند و کمک به او برای زدن گلهای بیشتر تمجید کرد.

ستاره بارسلونا گفت: گواردیولا از زمان آمدن خود این شیوه بازی را ارایه کرده است. او مرا به خط حمله برای زدن گلهای بیشتر نزدیکتر کرد.

مسی گفت: گواردیولا آمادگی ما را در تمرینات و برای بازیها بهبود بخشید تا هر بازی برای ما یک فینال به نظر برسد.

ستاره بارسا افزود: آنچه که گواردیولا انجام می دهد نشان می دهد او بهترین مربی دنیاست.

مسی رکورد پنج گل را در یک دیدار لیگ قهرمانان مقابل بایرلورکوزن از آن خود کرد. در این دیدار بارسلونا با شکست هفت بر یک بایرلورکوزن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کرد.

وین رونی بازیکن منچستریونایتد بدنبال این رکورد، او را بهترین بازیکن دانست و مسی از این تمجید او ابراز خشنودی کرد.

مسی با بیان اینکه گفتن این کلمات از رونی باورنکردنی بود افزود: ابراز حمایت بازیکنان به ویژه بازیکنانی از دسته رونی مرا بسیار خوشحال می کند
    .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Argentina te quiero para siempre

12. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

مسي: هيچ وقت از بارسلونا نمي روم

ليونل مسي مي خواهد بقيه دوران فعاليت حرفه اي خود را در تيم قهرمان اروپا بگذراند و معتقد است بارسلونا يکي از بزرگترين تيم هاي تمام دوران فوتبال است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، لیونل مسی گفت: واقعیت این است که نظر من این بوده که همیشه در بارسلونا بمانم و بقیه دوران بازی خود را در اینجا بگذرانم.

وی در گفت و گو با اسکای اسپورتس افزود: همانطور که همیشه گفته ام هیچ کس از آینده خبر ندارد اما اگر تصمیم در اختیار من باشد، بقیه دوران فعالیت حرفه ای خود را در بارسلونا می مانم.

مسی 24 ساله افزود: هیچگاه تیمی را ندیده ام که بهتر از تیم امروز بارسلونا فوتبال بازی کند.

وی گفت: من سایر تیم های بزرگی را که می گویند در تاریخ فوتبال وجود داشته ، ندیده ام. سن من آن قدر نبوده که تیم های بزرگی را که با آنها مقایسه می شویم، دیده باشم.

مسی گفت: اما از آنچه که دیده ام فکر می کنم تیم کنونی بارسا بهترین است. اما نمی توانم تیم های بزرگ قدیمی تر را که اطلاعات کافی راجع به آنها ندارم مقایسه کنم.

مسی از پپ گواردیولا برای موفقیت بارسلونا که برای سومین عنوان لیگ قهرمانان اروپا تلاش می کند و کمک به او برای زدن گلهای بیشتر تمجید کرد.

ستاره بارسلونا گفت: گواردیولا از زمان آمدن خود این شیوه بازی را ارایه کرده است. او مرا به خط حمله برای زدن گلهای بیشتر نزدیکتر کرد.

مسی گفت: گواردیولا آمادگی ما را در تمرینات و برای بازیها بهبود بخشید تا هر بازی برای ما یک فینال به نظر برسد.

ستاره بارسا افزود: آنچه که گواردیولا انجام می دهد نشان می دهد او بهترین مربی دنیاست.

مسی رکورد پنج گل را در یک دیدار لیگ قهرمانان مقابل بایرلورکوزن از آن خود کرد. در این دیدار بارسلونا با شکست هفت بر یک بایرلورکوزن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کرد.

وین رونی بازیکن منچستریونایتد بدنبال این رکورد، او را بهترین بازیکن دانست و مسی از این تمجید او ابراز خشنودی کرد.

مسی با بیان اینکه گفتن این کلمات از رونی باورنکردنی بود افزود: ابراز حمایت بازیکنان به ویژه بازیکنانی از دسته رونی مرا بسیار خوشحال می کند.

14. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

مربی شیلی: تمایلی به جرو بحث کردن با گواردیولا ندارم

مربی آرژانتینی تمایلی ندارد تا برسر الکسیس سانچس با گواردیولا به جر و بحث بپردازد

کلودیو بورگی سرمربی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرده که درمورد مصدومیت اخیر الکسیس سانچس با گواردیولا جر و بحث نخواهد کرد الکسیس 23 ساله درروزهای اخیر مصدوم بود والبته تدریجا آماده بازگشت به زمین چمن می شود. او در جریان برد 1-3 بارسا مقابل اسپورتینگ خیخون دچار مصدومیتی جزئی شد
    در پایان دیدار بارسا- خیخون، پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا اعلام کرد که مصدومیت الکسیس در اردوی تیم ملی شیلی رخ داده بود و در بازی با خیخون این مصدومیت عود کرد. ولی بورگی، مربی تیم ملی شیلی ترجیح می دهد تا با گواردیولا، مربی تیم کاتالان جر و بحث نکند
    بورگی در صحبتهایی به افه گفت:« هیچ علاقه ای به جر وبحث کردن با گواردیولا ندارم. من هیچ تمایلی به دیدار شخصی با گواردیولا ندارم و به نظرم پاسخ دادن به صحبتهای او از طریق رسانه ها سخت است؛ چرا که همه آن چه را که می خواهند می شنوند و می خوانند. بازی کردن الکسیس در بارسا و برای تیم ملی شیلی، مهمترین نکته است.»
    سانچس در بازار نقل و انتقالات تابستان گذشته از اودینزه به بارسا پیوست و در 25 دیداری که برای تیم کاتالان برگزار کرده، به 11 گل رسیده.

16. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

فرانچسکو کوکو: بارسلونا قوی ترین تیم دنیاست

مدافع بازنشسته معتقد است که آبی اناری ها گزینه اول صعود به دور بعدی هستند ولی به آنها درمورد خطر ایبرا هشدار داده

فرانسچکو کوکو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا معتقد است که بارسلونا مدعی اصلی در بازی دو تیم بارسا- میلان در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپاست بعد از قرعه کشی روز جمعه مشخص شد که بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا باید مقابل میلان قرار بگیرد و این درحالی است که این دو تیم درمرحله گروهی هم با هم همگروه بودند و دو بازی آنها بایک برد به نفع بارسا و یک تساوی به پایان رسیده بود. دراین میان کوکو که در سال آخر حضورش در میلان به صورت قرضی به نوکمپ منتقل شده بود معتقد است که تیم گواردیولا از قدرت لازم برای راهیابی به مرحله نیمه نهایی برخوردار است
    کوکو به اسپورتس کوپ گفت:« بارسلونا قوی ترین تیم دنیاست و آنها شانس بیشتری نسبت به میلان برای راهیابی به دور بعدی رقابتها دارند؛هرچند که کارشان خیلی سخت خواهد بود.»
    این ستاره 35 ساله که در سال 2007 با فوتبال خداحافظی کرد در ادامه صحبتهایش یادآوری کرد که بازیکنان بارسا باید کاملا مواظب زلاتان ایبراهیموویچ باشند؛ بازیکنی که بعد از یک فصل کم فروغ در بارسلونا در سال 2010 به میلان منتقل شد. کوکو دراین باره گفت:« ایبرا قطعا انگیزه های زیادی برای این بازی خواهد داشت و به تنهایی می تواند روند بازی را تغییر دهد.»

18. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

بلان:اميدوارم اواين دوره سخت راپشت سر بگذارد

سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه ابراز اميدواري کرد مدافع اين تيم بار ديگر بتواند به ميادين بازگردد.
    به نقل از سایت فدراسیون فوتبال فرانسه، اریک آبیدال 32 ساله مارس سال گذشته تحت عمل جراحی کبد قرار گرفته بود و توانست پس از گذشت ۷ هفته از عمل به میادین بازگشته و در ۶ دیدار پایانی فصل گذشته از جمله پیروزی ۳ بر یک فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستریونایتد نیز بازی کند.
    اکنون زمانی برای بازگشت آبیدال مشخص نشده ولی به نظر می‌رسد او نتواند در بازی‌های این فصل برای تیمش به میدان برود.
    لورن بلان در این مورد گفت: در چنین شرایطی حرف زیادی برای گفتن ندارم. خبر بیماری آبیدال برای من بسیار ناراحت کننده است. این موضوعی است که باید فراتر از دنیای فوتبال به آن نگریسته شود.
    این مربی 46 ساله در ادامه گفت: دوست دارم آبیدال یک بار دیگر قدرت ذهنی خود را نشان داده و بتواند این دوره بسیار سخت را پشت سر بگذارد. می‌خواهم با او رو در رو در مورد شرایط حضورش در یورو 2012 صحبت کنم. تنها چیزی که اکنون می‌توانم در مورد آن حرف بزنم این است که هنوز در مورد هیچ چیز تصمیمی گرفته نشده ولی اگر مجبور باشم برای یورو 2012 همه گزینه‌ها را زیر نظر خواهم گرفت.

ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

20. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

سویا- بارسا: جدال در آندلس

شاگردان گواردیولا برای کسب سه امتیاز دیدار مقابل سویا راهی سانچس پیس خوان می شوند تا اختلاف با رئال را به 7 امتیاز کاهش دهند

ترکیب احتمالی

سویا

پالوپ
    کوکه, اسکوده, فاسیو, ناوارو

مدل

ناواس, راکیتیچ, تروخوفسکی, ریس
    کانوته

بارسا

والدس
    آلوس, پیکه, ماسچرانو, آدریانو
    ژاوی, بوسکتس, اینیستا
    مسی, سسک, پدرو

سویا در این دیدار مهاجم تاثیرگذارش، آلوارو نگردو را در اختیار نخواهد داشت. او که از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شده بود، از روز سه شنبه به تمرینات سویا برگشت اما در این چند روز جدا از بقیه تمرین کرد.
    امیر اسپاهیچ نیز این دیدار را از دست خواهد داد هرچند در چند روز اخیر در تمرینات فیزیوتراپی شرکت کرد.
    اما خبر خوب برای میزبان، بازگشت فدریک کانوته، خسوس ناواس و گری مدل به تمرینات و حضور احتمالی آنها در دیدار امشب است.
    اما در سمت مقابل، خبر نیاز اریک آبیدال به پیوند کبد همه اعضای باشگاه بارسا را در شوک فرو برد. این مدافع فرانسوی سال گذشته نیز برای خارج کردن تومور از کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت اما توانست خود را به فینال چمپیونزلیگ برساند. اما او اکنون به جراحی های دیگری نیاز دارد و در چند هفته آینده زیر تیغ جراحان خواهد رفت.
    در مقابل گواردیولا الکسیس سانچس و تیاگو را برای این دیدار در اختیار خواهد داشت. این دو که از ناحیه همسترینگ و ساق پا دچار آسیب دیدگی شده بودند، از روز پنج شنبه به تمرینات برگشتند. با این وجود بعید است این دو در ترکیب اصلی دیدار امشب قرار بگیرند.
    جرارد پیکه بعد از پشت سر گذاشتن یک جلسه محرومیت در این دیدار می تواند به میدان برود و احتمال دارد گواردیولا در دیدار امشب به پویول استراحت بدهد.

22. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

صفحه 164 از 259 نخستنخست ... 64114154162163164165166174214 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)