به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: اگر ثابت شود فردی از اعضای تیم فوتسال پرسپولیس تخلف یا کمکاری کرده به شدت با او برخورد خواهیم کرد.
جمشید زارع گفت: با توجه به مسائل مطرح شده درباره آخرین روز مسابقات فوتسال، بررسی و تحقیقات را آغاز کرده ایم.
چنانچه ثابت شود حتی یک بازیکن تیم، خارج از اصول حرفه ای و انسانی، کم کاری کرده است، طبق ضوابط و آئین نامه ها به شدیدترین شکل با آن برخورد خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس به سهم خود تصمیم دارد، بطور جدی این مساله را بررسی کرده و در صورت اثبات تخطی از اصول بازی جوانمردانه، برخورد شدیدی صورت خواهیم داد. به این منظور طی روزهای گذشته گزارش های کاملی را از سرپرست و سرمربی تیم دریافت کرده ایم که در کنار آن، فیلم بازی در حال بررسی است. در همین ارتباط کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس هم ماموریت یافته است این مساله را بطور جدی دنبال کرده و تحقیقات لازم را درباره آن انجام دهد.
وی افزود: امیدوارم از اظهار نظرهای غیر مستند و احساسی پرهیز شود تا فضا برای بررسی دقیق هر دو بازی انجام شده مهیا باشد.
زارع در ادامه با اشاره به جوی که علیه یکی از دو بازی روی داد، گفت: هر دو بازی باید به دور از هرگونه هیاهو و جنجال در یک فضای آرام و منطق سالار مورد بررسی لازم و تصمیم گیری قرار بگیرد و هر دو بازی یکسان دیده شود. جامعه فوتبال هم اطمینان داشته باشد مدیریت باشگاه پرسپولیس شبهات مطرح شده را تا پایان دنبال می کند و در صورت اثبات هرگونه تخلف براساس اختیاراتی که دارد، طبق ضوابط و مقررات باشگاه، به شدیدترین شکل با آن برخورد خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به اردوی آماده سازی که پرسپولیس برای بازی با الهلال در قطر برپا کرده بود، گفت: برنامه ریزی باشگاه برای برپایی اردوی چهار روزه قطر به درخواست سرمربی تیم بود که با موافقت آقای رویانیان شرایط آن فراهم شد.
زارع اضافه کرد: در این اردو همه چیز طبق برنامه پیش رفت و آماده سازی خوبی انجام شد. جا دارد تقدیر ویژه ای از رئیس محترم فدراسیون فوتبال قطر داشته باشیم که همه گونه امکانات از هتل، اتوبوس و سایر نیازها را به صورت رایگان در اختیار ما گذاشتند، همچنین باید از مسئولان باشگاه الاهلی قطر نیز بابت در اختیار گذاشتن زمین تمرین و زمین اصلی خودشان تشکر کنیم و البته همه اینها به خاطر حمایت و همراهی سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در قطر، جناب آقای سهرابی محقق شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
گلزن پرسپولیس در بازی با مس کرمان گفت: تمرینات سختی را انجام دادم تا بتوانم دوباره به ترکیب اصلی برگردم. یک پنالتی گرفتم و یک گل زدم، اما از پیروزی تیم، بیشتر از گل زدن خودم خوشحال می شدم.
جواد کاظمیان که گل او در بازی با مس، باعث رقم خوردن نتیجه تساوی شد، درباره آن بازی و آخرین شرایط خود و تیم می گوید: بد آوردیم. در روزی که حملات زیادی روی دروازه حریف خود داشتیم، آنها از تنها موقعیتی که به دست آوردند، به گل رسیدند.
برای رسیدن به پیروزی در نیمه دوم حملات بسیاری انجام دادیم اما توپ وارد دروازه نمی شد.
وی افزود: به هواداران حق می دهیم که از نتیجه ناراحت باشند هر چند که کیفیت بازی بالا بود. حالا باید در بازی با نفت تهران و الشباب جبران کنیم تا هم به هواداران عیدی داده باشیم و هم سال جدید را خوب شروع کنیم.
مهاجم پرسپولیس ادامه می دهد؛ در بازی با صبا، دو پنالتی گرفتم. جلوی الهلال دوندگی خیلی زیادی داشتم تا بتوانم به تیم و گرفتن کنترل بازی کمک کنم و در این بازی هم یک پنالتی گرفتم و یک گل زدم. من تمرینات سختی را دنبال کردم تا به ترکیب برگردم و با نفرات خوبی که داریم، تلاش زیادی لازم است تا بتوانم موقعیت خودم را حفظ کنم. البته خیلی خوشحال تر می شدم اگر حتی گل نمی زدم اما جلوی تیم مس می بردیم.
کاظمیان در پایان گفت: هفت بازی تا پایان لیگ برتر داریم. شرایط خیلی سخت است اما باید تمام تلاش خودمان را برای رسیدن به سهمیه آسیایی به کار بگیریم و با تمام قوا برای پیروزی برابر نفت و الشباب تلاش می کنیم.
تمرین پرسپولیس پس از تساوی یک بر یک مقابل مس کرمان از ساعت ۱۱:۳۰ صبح امروز برگزار شد.
در این تمرین بازیکنانی حضور داشتند که در بازی روز گذشته به میدان نرفتند و فقط علیرضا محمد از بازیکنان اصلی در تمرین امروز حضور داشت. ۱۳ بازیکن در تمرین حضور داشتند.
* ممدوتال زیر نظر کادر پزشکی در کلینیک تمرین کرد.
* در تمرین امروز دنیزلی غایب بود. وی به دلیل مشکلات شخصی به ترکیه رفته است. مهدی مهدویکیا و هادی نوروزی نیز در تمرین امروز حضور نداشتند. خبری از زادمهر سرپرست پرسپولیس هم نبود.
* تمرین امروز زیر نظر عاشوری برگزار شد.
* شکوری و زارع با تاخیر در تمرین حضور پیدا کردند.
* حمیدرضا علی عسگری سبکتر نسبت به سایرین بازی کرد.
* پس از اینکه مسئولان انتظامات باشگاه از عاشوری استعلام گرفتند، خبرنگاران اجازه حضور در تمرین را پیدا نکردند.
* دو دستگاه ون که یکی آمبولانس باشگاه و دیگری ماشین تشریفات است در مقابل نردههای ورزشگاه درفشیفر پارک شد تا خبرنگاران هیچگونه دیدی به داخل ورزشگاه نداشته باشند.
* حدود ۱۵ هوادار در تمرین حضور داشتند و از محسن خلیلی بابت گریهاش پس از زدن گل به عنوان بازیکن با تعصب و با غیرت یاد و تمجید کردند.
پروين:سال 90 براي من هم مثل استيلي بد بود
پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: پس از برگزاري انتخابات و براي موفقيت فوتبال ايران بايد مثل شير از کفاشيان حمايت کنيم.
علی پروین در گفتوگویی در خصوص اتفاقات سال ۹۰ ناگفتههایی را بیان کرد که در ذیر متن کامل صحبتهای وی را میخوانیم:
* آقای پروین ابتدا از اینجا شروع کنید که سال ۹۰ برای شما چطور بود؟
متأسفانه هر کاری میکنم که خاطرات خوبی به ذهنم بیاید این اتفاق نمیافتد. سال ۹۰ برای من خیلی بد بود. مخصوصا اتفاقاتی که در آن افتاد که از تلخی هم برایم تلختر بود. امیدوارم که دیگر این اتفاقات برایم تکرار نشود.
* منظورتان چه اتفاقاتی است؟
در کل به شما میگویم که سال ۹۰ را دوست ندارم و چند مورد سال را برایم خوش یمن نکرد.
رفتن ناصر حجازی، دوست، یار و رقیب من بزرگترین و تلخترین خاطره زندگیام در سال ۹۰ بود. وقتی ناصر را روی تخت بیمارستان میدیدم جگرم کباب میشد و وقتی خبر درگذشت او را شنیدم تا سه چهار روز نمیدانستم باید چطور باور کنم. برخی اوقات وقت می کردم پشت درب بیمارستان میرفتم و گوشهای میایستادم و دعاهای مردم را برای سلامتی ناصر میشنیدم. روزهای بدی بود اما ناصر را از دست دادیم و اسطورهای را به خاک سپردیم. جایش خالی یادش باقی و مردم قطعا همیشه یاد ناصر حجازی را زنده نگه میدارند. الان وقتی که میبینم در استادیومها نام ناصر و یادگار او را میبرند لذت میبرم. ناصر در قلب تک تک ایرانیها جا دارد.
*پرسپولیس 90 را چگونه دیدید؟
در کل به نظرم از اول پرسپولیس اشتباه بسته شد و در این بین بنده خدا حمید استیلی فنا شد دعوا و مرافهای بین کاشانی و دایی پیش آمد و همین موضوع باعث شد تا حمید نتواند خود را در این تیم نشان دهد. پرسپولیسیها خوب یارگیری نکردند و با ۱۲ یا ۱۳ نفر رفتند و در ترکیه اردو تشکیل دادند. به نظرم این تیم اسیر حاشیهها شد؛ تیمی که کامل بسته نشود همین طور میشود و قطعا در این بین حمید استیلی دچار مسائلی شد که نباید برایش پیش میآمد.
* اما استیلی خودش هم مقصر بود!
کاری به این حرف ها ندارم، اما این بچه نتوانست افکار خودش را در پرسپولیس پیاده کند. به نظرم سال ۹۰ برای حمید استیلی نیز مثل من بسیار بد بود و امیدوارم حمید درسهای خوبی گرفته باشد و دوباره با آن اخلاق خوبش به صحنه فوتبال برگردد. حمید برای تیم ملی و پرسپولیس زحمت زیادی کشیده است.
* آیا صحت داشت که شما با آمدن مربی خارجی مخالف بودید؟
من دوست نداشتم مربی خارجی دست دو یا سه برای ما بیاورند. البته دنیزلی آمد که با آمدن او نیز خدا رو شکر تیم ما جمع و جور شد و به خودش آمد. درست است حالا نتیجه نمیگیریم اما بچه ها به خودشان آمدند و دنیزلی نیز افکار خوبش را خوب پیاده کرده است. انشاءالله سال آینده بتواند با پرسپولیس به نتایج دلخواه برسد. خود آقا مصطفی میداند رفاقت خوبی با ایشان داریم و همیشه سعی کردم در کنارش باشم. من برایش آرزوی موفقیت میکنم.
* چرا پرسپولیس با استیلی و دنیزلی جام نگرفت؟
موضوع حمید را گفتم که در حق آن بنده خدا جفا شد و بهتر است زیاد حرف نزنیم اما متأسفانه دو جام حساس را از دست دادیم و زیاد نباید درباره اش حرف بزنیم، انشاؤالله بچه ها به خودشان بیایند و یک جام آسیایی را برای این هواداران کسب کنیم، چون پرسپولیس با جام قشنگ تر است. دلایل مختلفی دارد اما بهتر است ما الان دیگر دربارهاش حرفی نزنیم تا انشاءالله پرسپولیس ۹۱ کوبندهتر شود و مقامهای خوبی را کسب کند.
* اما تیم ملی ایران و گروهبندی مرحله دوم جام جهانی 2014؟
ببینید من بعد از گروه بندی اعلام کردم که در گروه بدی قرار نگرفته ایم، اما به یک باره دیدم همه مصاحبه میکنند و میگویند خیلی آسان است و مدعی هستند که کار تیم ملی راحت است. آخه چه خبر است؟ شما مگه تیمها و برنامهریزی آنها را نمیبینید؟ به نظرم گروه خوبی است و ما شایسته صعود هستیم، اما کار سخت است. یک مثال برای شما میزنم همین تیم قطر به ایران آمد و ما را با نتیجه 2 بر 2 متوقف کرد. پس همین قطر و لبنان هم شاید برای ما دردسر ساز شوند.
*یعنی فوتبال ما به جایی رسیده که در مقابل قطر و لبنان دچار مشکل شود؟
بله. فوتبال غیرقابل پیش بینی است. یک چیز را باید جدی بگیریم و آن این است که هیچ تیمی را نباید دستکم بگیریم. باید منظم و با برنامههای کیروش پیش برویم و باشگاهها همراه تیم ملی باشد. مردم یار دوازدهم شوند تا انشاءالله راحت و در یک سراشیبی به جام جهانی برویم.اگر حریفان را دستکم بگیریم و اشتباه کنیم؛ دوباره باید به جای بازی در جام جهانی زانوی غم بغل بگیریم.
*نظرتان در مورد اتفاقات فدراسیون فوتبال؟
من مطمئنم صددر صد با ماندن علی کفاشیان ما به نتایج خوبی میرسیم. کفاشیان چهار سال در فوتبال ما فعالیت کرد؛ سرد و گرم را چشید و حالا میتواند بازدهی خوبی داشته باشد. قطعا افرادی که به کفاشیان رأی دادند بدون برنامه این کار را نکردند، پس حالا باید گود را به کفاشیان تحویل دهیم و مثل شیر پشت سر آن باشیم و دیگر بحثهای حاشیهای را جلو نکشیم. ما کار سختی برای مسافر شدن به برزیل داریم.
* اما آقای پروین شما از کفاشیان انتقادهایی نیز کرده بودید؟
بله. من همیشه نظرم را شفاف بیان کردهام تا شاید به درد این فوتبال بخورم، اما حالا می گویم آقایان کفاشیان چهار سال در این فوتبال صدمه دید تجربه لازم را دارد و کار بلد است میتواند دست پر رو به جلو برود، پس همه باید او را حمایت کنیم. کفاشیان فردی است که روزهای سخت و شیرین فوتبال ما را در چهار سال گذشته چشیده و میداند کجاها اشتباه کرده و کجاها درست عمل کرده است. سابقهاش هم بد نیست، اگر چه اشتباهاتی هم داشت اما اکنون به درد فوتبال ما میخورد. من از مسئولان خواهش میکنم که مشکلات و مانعها را از پیش رو بردارند تا کفاشیان کار خود را شروع کند و فوتبال ما از این التهابها خارج شود.
*نظرتان درباره بازی استقلال و شاهین در فینال جام حذفی چیست؟
ببینید آقایان اگر زمین خراب باشد هیچ فایدهای این فینال ندارد. مردم منتظر هستند تا یک بازی خوب را ببینند، بازیکن هم در چمن خراب مجبور است فقط زیر توپ بزند. آن طوری که ما شنیدیم اوضاع چمن زیاد خوب نیست، اما امیدواریم بازی خوبی از آب درآید و هر تیمی که شایسته و لیاقتش را داشت در جام حذفی قهرمان شود.
* کدام مدال ورزشکاران ما در مسابقات جهانی و آسیایی سال ۹۰ شما را خوشحال کرد؟
هرکسی که برای این مملکت مدال کسب کرد دل ما را شاد کرده و می کند؛ از بردن وزنههای سنگین بالای سر توسط بهدادسلیمی و بازیهای خوب تیم ملی والیبال و حتی بستکبال کشورمان و چند اتفاق دیگر، کاری کردند که در سال 90 خوشحال شویم. پهلوانان در این سال پهلوانان این مملکت به عشق مردم خوب ظاهر شدند و من امیدوارم سال ۹۱ نیز دست پر دل این مردم را با مدالهای خوشرنگشان شاد کنند.
* نظرتان درباره دربی ۷۴ و هت ریک زاید؟
ببینید دربی همیشه مزه و لذت خاص خودش را دارد. پرسپولیس و استقلال رقیب یکدیگر هستند، بچه ها در زمین با یکدیگر میجنگند و در بیرون زمین بازی با همدیگر رفیق هستند. هر تیمی هم که بهتر بازی کند، فرصتطلب باشد و اشتباه نکند برنده دربی می شود. شاید دقایق و ثانیهها تکلیف نتیجه دربی را مشخص کند.
*نگفتید نظرتان درباره دربی ۷۴ ؟
دوست دارید به هر طریق که شده به جواب خود برسید؛ دربی ۷۴ جزو خاطراتی بود که مرا یاد ۶تایی کردن استقلال انداخت. به نظرم یک معجزه بود. در 10 دقیقه زاید تمام استادیوم را برعکس کرد. به نظرم یک معجزه بود، البته استقلالی ها هم غرور داشتند ولی این بازی تمام شد و به نظرم پرسپولیس مزد زحماتش را گرفت.
* با رویانیان که مشکلی ندارید؟
من و رویانیان همیشه با هم حرف میزنیم، نظراتمان را اعلام میکنیم. من با سردار هیچ مشکلی ندارم و همه میخواهیم به پرسپولیس کمک کنیم.
* در پایان اگر حرفی دارید بگویید.
ابتدا جا دارد چند روز مانده به ابتدای سال ۱۳۹۱ این عید را به تمام ایرانی ها در داخل و خارج کشور تبریک بگویم. امیدوارم سال ۹۱ سالی پر از خوشی ، موفقیت، سلامتی و سربلندی برای مردم ایران و کشور عزیزمان ایران باشد.
وب سایت خبری بلیچر رپورت روز گذشته در گزارشی به بررسی بدترین قضاوت های تاریخ فوتبال جهان پرداخته است و نکته جالب اینکه در میان 18 قضاوت بدنام تاریخ فوتبال جهان، رتبه نخست به محسن ترکی رسید!
در حالی که هنوز هواداران پرسپولیس هنرنمایی این داور را در جریان دربی های پایتخت ایران فراموش نکرده اند، قضاوت ترکی در بازی چین و عمان در چهارچوب بازی های مقدماتی المپیک 2012 لندن عنوان بدترین قضاوت تاریخ فوتبال جهان را بدست آورد!
دو تیم در شرایطی در مسقط به مصاف هم رفتند که در بازی رفت عمان با یک گل چین را شکست داده بود. اما چین در بازی برگشت با گل دقیقه 69 خود این نتیجه را جبران کرد و روند بازی به گونه ای بود که به نظر می رسید چینی ها بتوانند در مقدماتی المپیک 2012 لندن به مبارزه خود ادامه بدهند.
اما اخراج بحث برانگیز و عجیب بازیکن چین در دقیقه 72 همه چیز را تغییر داد تا بازی در وقت قانونی با همین نتیجه به پایان برسد و در وقت های اضافی عمان با شکست چین موجبات حذف این تیم را فراهم کند. اتفاقی که با واکنش شدید میروسلاو بلاژویچ سرمربی وقت تیم ملی امید چین همراه بود
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
نتایج هفته قبل لیگ ایتالیا
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از محرز شدن تباتی یزخی از بازیکنان تیم فوتسال این باشگاه در دیدار با گیتی پسند خبر داد و گفت: ضمن برخورد شدید انضباطی با متخلفان، از همه کسانی که در این خصوص آسیب دیدند عذرخواهی میکنیم.
محمد رویانیان در خصوص تخلفاتی که در دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و پرسپولیس در هفته آخر رقابت های لیگ برتر فوتسال اتفاق افتاد ضمن بیان مطلب فوق گفت:
با بررسی هایی که انجام دادیم تبانی تعدادی از بازیکنان تیم فوتسال پرسپولیس برای ما محرز شد، ضمن ابراز تأسف از این مسئله، در باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته ایم که بازیکنان خاطی از تیم اخراج شوند.
وی با بیان اینکه 30 درصد از قرارداد کلیه بازیکنان کسر خواهیم کرد، افزود: ضمن تأکید بر سلامتی کاری حیدریان سرمربی تیم، از ایشان انتظار داشتیم که با هوشیاری بیشتری از تبانی صورت گرفته جلوگیری کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تأکید بر سلامت کاری سرپرست تیم فوتسال این باشگاه نیز اظهار داشت: انتظار ما این بود که سرپرست تیم به عنوان نماینده مدیرعامل باشگاه در خصوص این قضیه با هوشمندی مدیریت کند اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد بنابراین تصمیم گرفته شد تا وی را نیز از سمت خود عزل کنیم.
وی در خصوص آینده تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: بزودی در خصوص ادامه فعالیت و یا انحلال تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس تصمیم گیری خواهیم کرد.
رویانیان تأکید کرد: لازم است در اینجا به نمایندگی از مسئولان ذیربط فوتسال باشگاه پرسپولیس و همچنین به نمایندگی از سوی این باشگاه بزرگ، از کسانیکه در این زمینه ناراحت شدند و یا آسیب دیدند عذرخواهی کنم.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان ذیربط به ویژه مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص مسائل پیش آمده بیشتر دقت و توجه کنند. به عنوان نمونه در قضیه ای که برای شیث رضایی و محمد نصرتی پیش آمد، علی رغم حکم جریمه سنگین مالی و محرومیت این دو بازیکن توسط باشگاه پرسپولیس به ویژه در خصوص شیث رضایی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دستور به محرومیت موقت وی داد و هیچ توجهی به حکم انضباطی باشگاه پرسپولیس نکرد، بنابراین با حکم این کمیته، این بازیکن از باشگاه پرسپولیس از لحاظ مالی طلبکار نیز می شد.
رویانیان تصریح کرد: خوشبختانه کمیته استیناف با رأیی که در خصوص این بازیکن داد، باعث شد که حداقل ما بتوانیم از وی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنیم ، در این خصوص از کمیته استیناف و همچنین سازمان لیگ تشکر می کنم. در واقع انتظار ما از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این است که به احکام انضباطی باشگاه ها توجه بیشتری کرده و حتی از آن حمایت نیز کنند.
وی در خاتمه اظهار داشت: انتظار ما از رسانه ها این است که در صورت پیش آمدن یک مسئله انضباطی به باشگاه مربوطه فرصت دهند ، در یک فضای آرام تصمیم قاطعی بگیرند و پس از آن در خصوص تصمیم گرفته شده، موضع گیری کنند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باید با پیروزی مقابل نفت با روحیه بالا به مصاف الشباب امارات برویم.
مهدی مهدوی کیا در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: روز گذشته به صورت انفرادی تمرین کردم و احساس درد نداشتم. اگر مشکل خاصی پیش نیاید امروز در تمرینات گروهی شرکت می کنم و با صلاحدید دنیزلی برای بازی با الشباب آماده هستم.
وی افزود: شرایط بدنی ام به گونه ای نیست که مقابل نفت تهران بازی کنم اما با تمام توان در بازی با الشباب در خدمت پرسپولیس خواهم بود.
مهدوی کیا در خصوص بازی فردای پرسپولیس نیز گفت: نفت تهران یکی از پدیده های لیگ امسال است و نتایج بسیار خوبی گرفته اما باید با پیروزی مقابل نفت با روحیه بالا به مصاف الشباب برویم.
کاپیتان پرسپولیس با اشاره به تساوی این تیم مقابل مس کرمان گفت: متاسفانه در این بازی موقعیت های گلزنی زیادی را از دست دادیم و تمرکز لازم را نداشتیم. کسب سهمیه آسیایی با وجود رقبایی چون تراکتورسازی و سپاهان سخت است اما تمام تلاشمان را می کنیم تا بهترین نتایج را در هفته باقی مانده کسب کنیم اما هدف اصلی ما درخشش در بازی های لیگ قهرمانان آسیاست.
همه اين سال را كه به نفسهاي آخر رسيده، كريم باقري دور از فوتبال گذراند و هواداران در حسرت خداحافظي او كه شايد هنوز ميتوانست براي پرسپوليس ناجي باشد.
اين حسرت را خود باقري هم به دل دارد اما به گونهاي ديگر و آن را نشانده كنار دلتنگيهايش براي فوتبال. با اين همه هنوز اصرار دارد كه به موقع كفشهايش را آويخته و با اينگونه رفتن، احترامش را براي هميشه در اين فوتبال باقي گذاشته.
امروز هم همه آرزويش براي اين فوتبال را تعليق نشدن ميداند و سامان گرفتن پرسپوليس.
خداحافظيات مال پارسال بود ولي سال 90 را به طور كامل دور از فوتبال بودي، اين مدت چطور گذشت؟
(كمي مكث ميكند)... سال خوبي بود. شايد يك تجربه متفاوت بود ولي خب نميتوانم بگويم بد گذشت. واقعيت اين است كه من از خيلي وقت پيش خودم را براي اين تصميم آماده كرده بودم و به همين خاطر توانستم راحت با آن كنار بيايم.
يعني قبل از خداحافظي خودت را آماده كرده بودي؟
نه، خيلي قبل تر از آن. من با بازيكنان بزرگ زيادي همبازي بودم و ميديدم كه چطور از فوتبال خداحافظي ميكنند. خودم را از سالها پيش آماده كرده بودم كه من هم مثل آنها بايد يك روز بروم. نميگويم راحت بود. نه، واقعا نبود ولي خيلي هم سخت نگذشت.
در اين مدت براي فوتبال دلتنگ هم نشدي؟
خيلي زياد اما برايش يك راهحل پيدا كردم. هر وقت دلم تنگ ميشد سالني، زمين چمني پيدا ميكرديم و با دوستانم ميرفتيم فوتبال.
به اين هم فكر كردي كه يك روز دوباره برگردي؟
ديگر خيلي زشت است اگر بخواهم برگردم.
چرا زشت است؟
وقتي رفتم گفتم فوتبال هم مثل زندگي است. يك بار به دنيا ميآيي و يك بار هم ميميري. برگشت من مثل اين است كه يك مرده بعد از تشييع جنازهاش دوباره زنده شود. نميخواهم بگويم خداحافظي باشكوهي داشتم ولي بد هم نبود. احترام خودم را نگه داشتم و اجازه ندادم كسي به من بياحترامي كند.
در اين مدت كه نبودي بازيهاي پرسپوليس را ميديدي؟
هر كسي ميگويد من بازي پرسپوليس يا فلان تيم را نديدم يا پز الكي ميدهد يا خودش را به بيخيالي ميزند. مطمئن باش همه كساني كه قبلا در پرسپوليس و استقلال بازي كردهاند بازيهاي اين دو تيم را ميبينند. هيچكس نميتواند بگويد كه بازي تيم محبوبش يا تيمي كه در آن بازي كرده را نديده.
بازيها را كه ميديدي هيچوقت پيش خودت نگفتي كه اگر من بودم اين كار را ميكردم يا آن كار را نميكردم، نميگفتي كاش توي زمين بودم؟
نه.
نميخواهم حرفي كه ميزني شعار باشد، واقعيت را بگو.
هيچوقت حتي در دل خودم هم چنين احساسي نداشتم چون خودم را تافته جدا بافته نميدانم ولي اگر چنين فكري هم ميكردم درست نبود. بالاخره بازيكنان پرسپوليس در جوي قرار گرفتند كه نتوانستند خوب خودشان را نشان بدهند و شك نكنيد اگر كريم باقري هم بود فرقي نميكرد. همين الان علي كريمي را ببينيد كه در تيم ملي چطور بازي ميكند و در پرسپوليس چطور. او بازيكن خيلي بزرگي است ولي در پرسپوليس هر چقدر تلاش ميكند به اندازه تيم ملي موفق نيست. يك كريم باقري هم نميتوانست پرسپوليس را نجات بدهد. من تنها حسرت ميخورم كه چرا وضعيت تيم آنطور نشد كه بايد ميشد!
يكي از اتفاقهايي كه امسال براي فوتبال افتاد برگزاري انتخابات فدراسيون بود؛ آن را چطور ديدي؟
من تا به حال در زندگيام چنين انتخاباتي و چنين مجمعي نديده بودم. نميگويم نبوده اما من نديده بودم يك مجمع اينقدر كامل و آزاد باشد كه رييسش را خودش انتخاب كند. اين را نه در فدراسيون ديده بودم و نه در باشگاهها. نخستين چيزي كه ما بعد از اين انتخابات فراموش كرديم قدم بزرگي بود كه به سمت دموكراسي برداشتيم. اين خودش يك پيام بزرگ برايمان دارد و با كمك آن ميتوانيم بخشهايي از فوتبال ايران را كه از فوتبال حرفهاي دور است، ارتقا بدهيم.
با راي مجمع موافق بودي؟
مجمع بهترين انتخاب را داشت و اين تنها چيزي است كه ميتوانم بگويم.
اگر خودت حق راي داشتي چه كسي را انتخاب ميكردي؟
مطمئنا علي كفاشيان.
اگر گزينه ديگري هم انتخاب ميشد باز همين حرف را ميزدي؟
من در اين سالها نشان دادم كه نه چاپلوسم و نه دروغگو. اگر كفاشيان هم انتخاب نميشد باز ميگفتم به او راي ميدادم. نه كار من دست او گير است و نه كار او دست من ولي كفاشيان در اين چهار سال همه چيزهايي را كه بلد نبود ياد گرفت و درست نبود كه برويم سراغ يك نفر ديگر. اميدوارم كفاشيان، مجمع، فدراسيون و من را كه ميگويم او بهترين انتخاب بود سرافكنده نكند و موفق باشد.
اما بعد از انتخابات سازمان بازرسي اعلام كرد كه علي كفاشيان به خاطر بازنشستگياش نميتواند رييس فدراسيون باشد!
درباره وزارت ورزش و سازمان بازرسي من و شما نميتوانيم صحبت كنيم چون بياطلاع هستيم و هر چه بگوييم درست نيست. مطمئنا ما درباره اتفاقهاي پشت پرده وزارت ورزش و سازمان بازرسي چيزي نميدانيم، تنها اين را شنيدهام كه هيات وزيران ميتواند براي كفاشيان مجوز فعاليت بگيرد.
اما هنوز اين اتفاق نيفتاده و ممكن است مجوز دير صادر شود!
اينها هم از همان داستانهاي پشت پرده است كه گفتم من و شما دربارهاش نميدانيم ولي هر چه كه باشد به ضرر فوتبال ايران نيست.
فكر ميكني آخر اين داستان چه ميشود؟
اميدوارم كه همه چيز ختم به خير شود. خواهشم از دوستان در وزارت ورزش و سازمان بازرسي هم اين است كه لطف كنند از مسوولان و مديران ورزش در اين چهار سال مشاوره بگيرند تا بدانند كه اولتيماتوم تعليق فيفا اصلا شوخي نيست و ميتواند يك نگراني بزرگ براي فوتبال ما باشد.
از اين بحث بگذريم؛ هنوز اصرار داري كه به فوتبال برنميگردي؟
آدم اگر از روي عقلش حرف بزند تصميمش را خيلي زود عوض نميكند. من درباره خداحافظيام فكر كردهام و واقعا هم علاقهاي به مربيگري ندارم. از زندگي در كنار همسر و پسرهايم راضيام و اصلا احساس نميكنم در زندگي ام چيزي كم است. گفتم زياد دلتنگ ميشوم ولي اين خلأ آنقدر بزرگ نيست كه بخواهم براي جبرانش مربيگري كنم.
صحبتهايت با كارلوس كروش براي حضور در تيم ملي به كجا رسيد؟
به اينجا كه ديگر اصلا نميخواهم دربارهاش حرف بزنم. هر خبرنگاري به من زنگ ميزند نخستين سوالي كه ميپرسد اين است كه بالاخره به تيم ملي ميروي يا نه. احساس مي كنم دارد در جامعه اينطور جا ميافتد كه كريم باقري ميخواهد براي خودش تبليغ كند. من حرفهايم را زدهام. اگر بخواهند دوباره ميآيند سراغم و اگر نه هم كه هيچ. نه من از كروش طلبي دارم و نه او از من كه بخواهيم رودربايستي كنيم.
سال 91 را چطور پيشبيني ميكني؟
تنها اميدوارم با خبرهاي بد مثل تعليق فوتبال شروع نشود و بعد هم بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم و باشگاهها موفق باشند. براي همه ايرانيها هم آرزوي سلامتي و موفقيت و خوشبختي دارم.
شاید فقط علی کریمی بتواند از شوق پوشیدن پیراهن پرسپولیس قید فینال جام حذفی آلمان را بزند و در تهران مقابل فلاش دوربین عکاسان خبری قراردادش را با پرسپولیس امضا کند.
علی کریمی که به گواه بسیاری از کارشناسان بهترین بازیکن فوتبال ایران حداقل در سال های بعد از انقلاب بوده است، با وجود جادوی مهارنشدنی اش در مستطیل سبز، در زندگی خصوصی غرور و تکبر را راه نمی دهد.
جادوگر سرخ ها که قید فینال جام حذفی آلمان را زد تا دوباره پیراهن تیم محبوبش پرسپولیس را به تن کند مثل همیشه غیرقابل پیش بینی صحبت می کند: «هیچ فکری در مورد سال های بعد از دوران بازیگری ندارم و نمی توانم به طور قطع از آن دوران حرف بزنم، ممکن است یک روز وارد دنیای مربیگری شوم یا به طور کلی از فوتبال فاصله بگیرم.»
مردی که می گوید از کودکی پرسپولیسی بوده و در روزهایی که با همراهی پدر برای تماشای بازی پرسپولیس به ورزشگاه آزادی می رفته، آرزو داشته روزی پیراهن سرخ این تیم را به تن کرد.
شماره 8 پرسپولیس برایمان از دربی 74 می گوید و از تصمیم برای تلاش تا آخرین ثانیه مسابقه و رسیدن به پیروزی ، نتیجه ای که جادوگر می گوید در فوتبال جهان هر چند سال یکبار تکرار می شود و باید دربی 74 را از این حیث در تاریخ ثبت کرد.
او البته هنوز خودش را به خاطر اشتباهی که منجر به گل استقلال در دربی شد سرزنش می کند و می گوید ، اگر پرسپولیس در دربی 74 به پیروزی نمی رسید ، او هرگز نمی توانست خودش را ببخشد.
متن کامل مصاحبه متفاوت و نوروزی با علی کریمی را می توانید در ایام نوروز از طریق مرجع خبری پرسپولیس بخوانید.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)