Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 101 نخستنخست ... 1422232425263474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1005
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

Bia Inja ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد دوم ㋡ ㋡

باب دل را هست مفتاحی عظیم
    اوست بسم الله الرحمن الرحیم
    در پناه حق.
    غمم غم بی و همراز دلم غم
    غمم هم صحبت و همراز و همدم
    غمت مهله که مو تنها نشینم
    مریزا بارک الله مرحبا غم
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-06-2012 در ساعت 19:03 دلیل: ویرایش عنوان

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ALEX-ss نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    من گفتم سلیقه ام رو .من بیشتر فیلم های دهه 50 و 60 ایران دوست دارم. اصلا از این فیلم های آبکی و تخیلی مسخره خارجی خوشم نمیاد.همش کامپیوتری هستند. البته نظر شما واسه من قابل احترام .اگر گفتم فیلم های آمریکن.... را دوست دارم یعنی اینکه من فیلم هی خارجی تو این سبک و دوست دارم چون حد اقل دیگه هیچیشون کامپیوتری و مونتاژ نیستن. دنبال هدفش هم نیستمبه نظرم مستند حیات وحش نگاه کنم بهتر از این فیلم های تخیلی و آبکیه خارجی داداشم.
    مرسی
    من فک کردم گفتی مقصد نهاییا رو دوست دارم! سری فاینال دستینیشن صددرصد جزو فیلمایی هستن که از بیشترین جلوه های ویژه و مونتاژ استفاده کردن!
    خب البته فیلمایی هم هستن که از جلوه های ویژه هم استفاده نمیکنن (یا حداقل محور اصلی فیلمشون نیست) اتفاقا خیلی هم فیلمای عالی و خوبی هستن. معمولا بهشون فیلمای هنری میگن مثل همین فیلم آرتیست که گفتم 5 تا اسکار برد امسال. یا you'll meet a tall dark stranger.
    این جور فیلما کمتر تو هالیوود پیدا میشه ولی سینمای اروپا (مخصوصا ایتالیا و فرانسه) پره از این دست فیلما. یا سینمای مستقل امریکا.
    الان سینمای دنیا رو محوریت پول میگرده درست مثل فوتبال واسه همین سعی دارن (خصوصا هالیوود) جذابیتای بصری فیلمارو بالاتر ببرن.
    راستش من چند تا از این فیلمای ایرانی قدیمی نگاه کردم. زیاد خوشم نیومد از فیلمفارسی. داستانای تکراری و بدون فیلمنامه و... هم دلایلش بودن
    ولی خب سلایق فرق میکنه...
    اما به نظرم یکم بی انصافیه بگیم نگاه کردن حیات وحش از این فیلما بهتره. بالاخره هر جوری هم که باشه یه فیلم چندلایه و پیچیده مثل inception هر چقدر هم ویژوال افکت و... داشته باشه روش زحمت کشیده شده و بیخود نیست منتقدا و تماشاچیا دوستش دارن
    مگه اینکه کلا فیلم باز نباشی و سینما رو دنبال نکنی که در اون صورت مسئله کلا فرق میکنه و جداست..

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

3. 10 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    مقصد نهایی که تا سری 5 اومده ! داستانش هم دیگه تکراریه !
    american pie هم اصلا فیلم جالبی نیست ! من خودم دیدم 3 سری از 7 تا سری رو منتها هیچ نکته جالبی نداره و صرف طنز ج*ن*س*ی بودنش باعث جذب مخاطب توی این رده سنی میشه ! من اگر بخوام فیلم ببینم بیشتر تو مایه های ژانر کمدی - اکشن سرچ می کنم ! خیلی به فیلم های جکی چان و جیم کری علاقه دارم !
    كمدي اكشن...:
    اول از همه اينو بگم كه حتما johnny english reborn رو ديدي ولي اگه نديدي مكث نكن...
    البته جديدا اينطور فيلما كم شدن ولي اينا حداقل ارزش يه بار ديدنو دارن و تقريبا شبيه اون سبكن:
    the a-team
    tactical force
    red
    expendables
    ....الان حضوره ذهن ندارم!...اگه خواستي بگو تا بعدا اسمه چند تا ديگه رم بگم....
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 9 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

Ohum

اكشن دوستانه محترم كلا من به شما ديدنه سرياله فوق‌العاده نيكيتا رو پيشنهاد ميكنم:
    نيكيتا:
    -عكس‌هايي از سريال:

خلاصه داستان:(البته جوري كه داستان لو نره!!!):
    داستان سریال از جایی شروع میشه که ما می بینیم نیکیتا سه سال هست از سازمان خودش فرار کرده سازمان مخفي که اون رو تو جوونی گرفته بهش اموزش های بسيار ويژه نظامی داده و تبدیل به یه ادمکش حرفه‌ایش کرده اما نیکیتا عاشق یه غیر نظامی میشه سازمان(که ما اون رو به اسم واحد می شناسیم) نامزد نیکیتا (دنیل ) رو میکشه و این قتل رو یه تصادف جلوه میده حالا نیکیتا از فرارش سه سال گذشته اما به دلایلی که خودتون در سریال خواهید دید برمی گرده و می خواد واحد رو از بین ببره و پرده از كارهايه كثيف واحد برداره…
    اين سريال مدت زيادي نيست كه پخش شده و تمام قسمت ‌هاشو(37قسمت) ميشه پيدا و دانلود كرد...خلاصه من كه خيلي باهاش حال ميكنم شما هم ميتونيد از ايام نوروز كه به قوله مشاورمون يه فرصت طلايي محسوب ميشه!!! ،استفاده كنيد و اين سريالو ببينيد...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 7 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    مقصد نهایی که تا سری 5 اومده ! داستانش هم دیگه تکراریه !
    american pie هم اصلا فیلم جالبی نیست ! من خودم دیدم 3 سری از 7 تا سری رو منتها هیچ نکته جالبی نداره و صرف طنز ج*ن*س*ی بودنش باعث جذب مخاطب توی این رده سنی میشه ! من اگر بخوام فیلم ببینم بیشتر تو مایه های ژانر کمدی - اکشن سرچ می کنم ! خیلی به فیلم های جکی چان و جیم کری علاقه دارم !
    اه اه اه آمریکن پای.اند مفتضح بودن.نامرد فیلم که نیست فقط منحرفه به سمت دخترای خراب.پسرای هوس باز.کلا من یک و دوشو چیزی حدود یه ساعتشو دیدم واقعا افتضاحه.همون اسپارتاکوس قشنگتره
    ایول ایول منم عاشق جیم کری هستم.نامرد فیلماش سراسر جذابیته.جکی چان هم خیلی قشنگه مخصوصا دوبله هاش جذابیت فیلمو دوچندان میکنه.بشخصه فیلماشونو خیلی میپسندم.البته بچه که بودم فیلمای پاگنده رو هم خیللی دوست داشتم ولی حیف که ادامه پیدا نکرد.
    راستی تا یادم نرفته پست بعدی یکمی منحرفه گفتم بذارم دوستان منحرف بشن

9. 6 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

گفتم دوستانو یکم منحرف کنم.فیضشو ببرند.
    یکی از شهدای ایران شهید همته که متولد شهرستان شهرضا است.
    شهید همت در جزایر مجنون در اثر برخورد ترکش خمپاره به سرش شهید میشه و به سردار خیبر معروف میشه.
    خب گفتم امروز ظهر برم سر مزارش چندتا عکس بگیرم براتون بذارم تو کمپ.
    خود منم اهل شهرضا هستم ایشالا همتون با شهدا محشور بشین.
    خب گفتم از اول شهر که نه ولی در ورودی شهرمون یه عکس بگیرم.
    اینجا سمت راستش استخر شهرضاست که 3 ساله در دست تعمیره سمت چپش پارکیه که شب و روز مسافرا توش استراحت میکنند.

خب عکس دوم عکسی است که نشون میده چقدر غریبه خیلی مرد بود جاش تو بهشت محفوظه.

قبر شهید همت در پایین امازاده شاهرضا شهرمونه که سال 88 تموم قبور شهدای شهرمونو خراب کردند ولی تموم همرزمان شهید نذاشتند سنگ قبر 30 سال پیش شهید همت تغییر پیدا کنه.

قبور شهدای جلو و مجاور آرامگاه شهید همت.

اینم قبور شهدایی که بعد از شهید همت به شهادت رسیدند همشون پشت سر قبر شهید همت هستند.

البته یه ویرایش بزنم که در عکس بالا درختهایی دیده میشه که شهدای رجعت داده شده به شهرضا و تعدادی شهید گمنام در بستر خاکند که اونجا رو روم نشد برم ..............
    فعلا بای.

11. 11 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

بابا اینجا که وضع افتضاحه
    به طور میانگین تو هر 3 ثانیه صدای ترقه میاد
    بعضی وقتا هم رگباریه
    انگار که جنگه
    خدا رو شکر که هنوز زنده ایم
    این همه صدا سیما داره خودشو جر میده مردم نرن بیرون و این همه داره انیمیشن نشون میده اما بازم مردم دارن ترقه بازی میکنن.
    کلا ایرانی جماعت اینطوریه دیگه
    تا بلا سر خودش نیاد عبرت نمیگیره
    یه روز خوب میاد ...

13. 11 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

Jadide خبر داغ

حوادث چهارشنبه پایان سال/انفجار در پمپ بنزین/ یک خانه در آتش سوخت

حوادث - انفجار در پمپ بنزین آتش سوزی یک خانه در عبدل آباد، کشف 7 کیلوگرم اکلیل و سرنج و بازداشت 3 نفر در حال ساخت مواد محترقه از جدیدترین حوادث رخ داده امروز است.

به گزارش خبرآنلاین، یک موتورسیکلت به علت استفاده از مواد محترقه در پمپ بنزینی در خیابان آذربایجان تهران منفجر شد ولی این حادثه تلفات جانی در پی نداشت. نوجوانانی که با مواد محترقه بازی می کردند منجر به انفجار یک موتور سیکلت در پمپ بنزین در خیابان آذربایجان شدند که این حادثه تلفات جانی نداشت. همچنین در منطقه عبدل آباد تهران یک منزل مسکونی به دلیل استفاده از مواد محترقه در آتش سوخت.
    براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران، سه جوان که در حال ساخت مواد محترقه دست ساز خطرناک بودند ساعتی قبل از سوی ماموران شناسایی و دستگیر شدند. از این افراد 7 کیلوگرم اکلیل و سرنج کشف و ضبط شد.

انفجار در پنج خانه و دو خودرو در پایتخت
    بنا بر اعلام خبرگزاری مهر، آخرین آمار از حوادث پایتخت از ساعت 17 تاکنون حاکی از آن است که انفجار مواد محترقه تا کنون به پنج منزل مسکونی و دو خودرو آسیب وارد کرده است. همچنین هفت سطل زباله و سه دپوی ضایعات هم در این حوادث آسیب دیده و آتش گرفته اند.

حوادث چهارشنبه سوری/۲نفرسوختند/ ۱کشته و ۵ مصدوم در حوادث مختلف

حوادث - چهارشنبه سوری هرسال با وجود ارائه هشدارهای لازم به شهروندان آبستن حوادث است. امروز نیز شاهد وقوع حوادث مختلفی در نقاط مختلف شهر بودیم که به برخی از آنها اشاره می کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، در نخستین حادثه چهارشنبه سوری 2نفر در پاسگاه نعمت‌آباد خیابان طالقانی خیابان تختی کوچه آذر آتش گرفتند. در پی این آتش‌سوزی مأموران ایستگاه 81 سازمان آتش‌نشانی شهر تهران به محل حادثه مراجعه کرده و نسبت به خاموش کردن این افراد اقدام کردند.
    سخنگوی مرکز اورژانس تهران نیز از سوختگی دست یک پسر 16ساله در چهاردانگه تهران بر اثر انفجار نارنجک خبر داد.
    حسن عباسی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به حادثه‌ای که در ساعت 15:50دقیقه امروز در چهاردانگه بر اثر انفجار نارنجکی صورت پذیرفت، اظهار داشت: در این حادثه یک نوجوان 16ساله بر اثر انفجار نارنجک دست راستش دچار سوختگی شدید شد که برای درمان بیشتر به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.
    همچنین گزارش شده دختربچه‌ای هفت‌ساله و پسری 15ساله به دلیل انفجار مواد محترقه آسیب دیدند و به اورژانس منتقل شدند.
    مرگ یک نفر در سمنان
    به گفته سرهنگ پاسدار محمد رضا میرزایی - فرمانده انتظامی استان سمنان- ساعت 21:55 شب گذشته انفجار مواد محترقه در ایوانکی شهرستان گرمسار در استان سمنان منجر به مرگ یک نفر شد و دو نفر را نیز راهی بیمارستان کرد. این انفجار هنگام ساخت مواد محترقه در زیرزمین یک منزل مسکونی رخ داد و بر اثر آن یک نفر کشته و یک نفر نیز به شدت مجروح شد. وی وضعیت مجروح این حادثه را وخیم عنوان کرد و گفت: این فرد برای مداوا به بیمارستانی در تهران منتقل شده است.
    سرهنگ میرزایی با بیان این که شدت انفجار به حدی بود که موج آن در بیرون منزل موجب مجروح شدن فرد دیگری شد، افزود: خوشبختانه این فرد در بیمارستان به صورت سرپایی مداوا و مرخصی شد.

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

15. 9 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

داداش امیر قوانین عوض شده
    کسی نباید اینجا اخبار بزاره
    اینجا بحث های خودمونیه اعضای دربیه
    یه روز خوب میاد ...

17. 7 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

سلام .
    ميبينم كه همه سالم هستيد قاطي جو گير ها هم نشديد
    بچه ها بهترين شركت اينترنتي تو ايران كدومه؟(خصوصي) يا مخابرات بهتره؟ شاتل خوبه؟
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

19. 9 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

اههههههه.تو 24 ساعت دهن کمپ رو ... کردید.دلتون به حال من بدون اینترنت هم بسوزه از صفحه 15 باید بخونم.
    چرا بحث فیلم شد منو خبر نکردید.الان یک خبر بد بدم از رمان که گفتم تو بیکاری بنویسم خبری نیست یک یارو رو پیدا کردم فیلم های خوبی داشت.خلاصه 100 تا فیلم و سریال vampire diaries رو ازش گرفتم البته به خاطر حجم بالا پسفردا بهم میده چون همه رو نداشت.خلاصه راجع به فیلم بهتون بگم از تجربه من تو فیلم استفاده کنید.ژانر ترسناک تخیلی و ژانر کمدی رمانتیک کلا چرت و پرته نگاه نکنید.یعنی یک جوری به سلیقه ایرانی ها نمیخوره.من کلا تو کار ژانر درام و معمایی اکشن و الپاچینو هستم.فیلم باید اصالت داشته باشه این فیلما که میگید چیه؟ امریکن پایی از اون درپیتای به درد نخور هست البته کسی ناراحت نشه ولی انصافا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد.کلا من با این فیلما خوب ارتباط برقرار کردم توصیه میکنم حتما ببینید.اکثرا ژانر اکشن درام هستن و ارزش دیدن دارن
    1-scarface عاشق این فیلم 3 ساعته هستم.اصلا وقتی این فیلم رو میبینم روحم شاد میشه مخصوصا وقتی لهجه خود ال رو میشنوم
    2-troy اولین فیلمی بود که خیلی باهاش حال کردم.فیلم حماسی درام اکشن و یکجورایی هم تقابل غرب و شرق رو نشون میده.
    3-the dept زیاد کلاس بالایی نداشت ولی یک معمایی جالب بود مخصوصا چون موضوش راجع به جنگ دوم جهانی و موساد بود خوشم اومد.
    4- 45 دقیقه (اگه اشتباه نگفته باشم.) یک فیلم تو ژانر معمایی با بازی ال که واقعا از بزرگان تاریخ سینما هست.زیاد باهاش ارتباط نداشتم ولی ارزش یک بار دیدن رو داره.
    5-killer elite یک فیلم واقعی در ژانر اکشن.یک سوپر اکشن که وقتی میفهمی واقعی هست مو به تنت سیخ میشه.جنگ شیخ های عرب و ام ای 6 هست.در اصل جنگ اطلاعاتی هست.با سوپر بازی از جویی استاتهام.
    6-god father series از اولین بازی های فوقالعاده ال.فیلم جالبی بود البته اونطور که براش تبلیغ میکنن ارزش دیدن نداره
    7-بی وفا(اسم انگلیسیش یادم نیست) یک فیلم در ژانر درام رمانتیک که ارتباط یک زن متاهل با یک مرد مجرد هست که منجر به اسیب های هر دو طرف میشه.اگه اهلش هستید حتما ببینید.
    8-گلادیاتور. که با اینم خیلی ارتباط برقرار کردم.فیلم خیلی توپیه.
    9-روزی روزگاری در امریکا.یک فیلم هنری و تاریخی از نابودی چند بچه معصوم در دنیای مافیا.ارزش چند بار دیدن رو هم داره.
    10-public enemies.یک سوپر فیلم با بازی استاد جانی دپ که خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد.حتما ببینیدش.
    کلا من صحنه های بعضی فیلم ها خیلی تو روحیم اثر میزاره و مدت ها اونا رو به یاد میارم و دایلگاشون رو تکرار میکنم. چند تا از صحنه ها رو براتون میگم شما هم موقع دیدن فیلم های بالا به این صحنه ها دقت کنید.
    توی فیلم اسکار فیس 10 دقیقه اخر رو بیش از 20 بار دیدم.واقعا زبان از توصیف اثر 10 دقیقه پایانی در انسان عاجز هست.دقیقا از لحظه کشته شدن مانی بیننده به یک حالت افسردگی فرو میره تا کشته شدن تونی که پایان داستان هست.انقدر این صحنه روم اثر داشت که دایلوگشون رو حفظ کردم.توی فیلم 45 دقیقه اون صحنه که ال کشته شدن خواهرش رو توضیح میده من رو خیلی جذب کرد.توی سری های پدرخوانده کشته شدن سانی بیشترین تاثیر رو روی من داشت.کیلر الایت در اون صحنه من رو متحیر کرد که اون قاتل حاظر به کشتن اون بچه نشد و یک جورایی نقطه عطف داستان همونجا بود که من رو جذب کرد.پابلیک انمیز هم اون صحنه اخرش خیلی منو ناراحت کرد.یک نفر که به قول ال باید همیشه بد باشه رو میکشن بدون اینکه حتی تو چشماش نگاه کنن.علتش ترس درونیشون از اون فرد بود.در تروی هم صحنه کشته شدن هکتور به دست اشیل من رو متاثر کرد چون در افسانه ها اومده خدا دو فرشته رو فرستاد تا جسد هکتور رو در اسمان بگیرن تا اسیبی به اون فرد وطن پرست نرسه.
    اینا صحنه هایی بود که خیلی در ذهن من مونده.البته اینا برای فیلمایی بود که همین اواخر دیده بودم ولی اگه واقعا توصیه منو میخوایید حتما اسکار فیس و پابلیک انمیز رو ببینید.پشیمون نمیشید.
    ویرایش توسط spiderkiller : 03-13-2012 در ساعت 22:17

21. 7 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

صفحه 24 از 101 نخستنخست ... 1422232425263474 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)