اینده رانیری در اینتر به بازی با مارسی تعلق ندارد
به نظر کلادیو رانیری اینده او در اینتر به بازی با مارسی در چهارچوب لیگ قهرمانان اروپا وابسته نیست .
گفته میشود اگر اینتر از لیگ قهرمانان حذف شود کلادیو رانیری از سمتش در اینتر برکنار خواهد شد . اینتر بالاخره با پیروزی مقابل کیه وو توانست نوار 2 تساوی و 5 شکست را پاره کند .
رانیری اظهار داشت :
" من هرگز به اخراجم فکر نکرده ام ، من در این فصل به کارم ادامه خواهم داد ، من فکر نمیکنم اینده من وابسته به بازی با مارسی باشد ، این اسان نیست که یک ماه در هیچ بازی به پیروزی نرسید ما در ورونا تا اخر جنگیدیم و بردیم ، ما در باره همه چیز مارسی مطلع هستیم ، درباره ضد حمله هایشان در باره نقاط ضعف و قوتشان ، مارسی تیم قوی و خوبیست و شکست دادنش کار اسانی نخواهد بود ولی ما تمام تلاشمان را برای صعود انجام خواهیم داد ، به نظرم ورزشگاه پر خواهد شد و وهواداران مارا حمایت خواهند کرد ، تیم ما قوی و در وضعیت نسبتا خوبی قرار دارد "
رانیری همچنان از عملکرد اشنایدر در بازی مقابل کیه وو راضی هست .
رانیری ادامه داد :
" او به خوبی به تیم کمک کرد او بازیکنیست که میتواند تفاوت ها را رقم بزند ، او قبلا در فرم اصلی خود نبود ولی اگر او در فرم باشد میتواند هر تیمی را کمک کند "
انتظار میرود رانیری تیمش را با ترکیب 4-3-1-2 وارد زمین کند اما شک و تردید در مورد حضور مایکون ، فورلان و پاتزینی وجود دارد .
" مایکون فعلا مشکل خاصی ندارد و میتواند فردا بازی کند ، فورلان و پاتزینی هم دو بازیکن با کیفیت ولی شیوه بازیشان مختلف میباشد من فردا درباره ترکیب تصمیم میگیرم ، درباره فروش بسیار بلیط ها هم اطلاع دارم و از هواداران متشکرم "