نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
پوئل: اين باخت به معناي پايان آرزوهاي ليون نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال المپيك ليون گفت: باخت يك بر صفر در آليانس آره‌نا به معناي پايان كار ما نيست.


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، كلود پوئل اظهار داشت: باخت يك بر صفر به معني خاتمه آرزوهاي ما نيست. مي رويم آماده تدارك ضدحمله به بايرن در ديدار برگشت شويم. بايرني‌ها نبايد فكر كنند صعودشان قطعي است و هواداران ما هم نبايد از حذفي زودهنگام دلسرد شوند.
اين مربي كه شب گذشته (چهارشنبه) تيمش در دومين بازي رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا يك بر صفر در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا مغلوب بايرن‌مونيخ آلمان شد، افزود: بايد پذيرفت در اين جدال، مردان من اشتباه پشت اشتباه داشتند. شانس آورديم فقط يك گل دريافت كرديم.
وي عنوان كرد: در نيمه اول با اخراج ريبري از بايرن، يك نفر بيشتر از حريف در زمين داشتيم؛ ولي از اين برتري در نيمه دوم تا زمان اخراج تولان، استفاده نكرديم كه واقعا افتضاح بود.
اين مربي كه چندان محبوب هوادارن تيمش نيست، ادامه داد: رقيب‌ آلماني يك برد در كارنامه دارد و با غرور به نزد ما مي آيد. ‌آنها نشان داده‌اند در ديدارهاي برگشت در فصل جاري ليگ قهرمانان‌ هميشه نتيجه‌ها را به سود خود تغيير مي‌دهند. ما بايد مانع استفاده آنها از چنين برتري شويم.
وي اظهار داشت: بپذيريم بازي بدي ارائه كرديم؛ ولي بدون هيچ مبالغه‌اي مي گويم ما در بازي برگشت مي توانيم برنده شويم و جلوي حريف بايستيم.
ليوني ها شب گذشته در دقيقه 69 مغلوب شوت زيباي آرين روبن از فاصله 25 متري شده و يك بر صفر باختند. در نيمه اول اين جدال فرانك ريبري از بايرن و در نيمه دوم تولان از جمع فرانسويان از زمين اخراج شدند.