به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
منم با سعید موافقم بارسا نباید رسینگ سانتاندر رو دست کم بگیر چون رسینگ برای سقوط نکردن بازی میکنه ... پس تیم خطر ناکی میتونه باشه ...
نقطه ضعف رسینگ هم خط دفاعشه که تا هفته ی گذشته 35 گل خورده ...
بارسا هم که سبک بازیش رو همه میشناسن ممکنه تو ترکیب 2 الی 3 تغیر ایجاد بشه که اونم طبیعیه ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
به نظر من بازیه زیاد سختی نباید باشه ! ریسینگ تو چند هفته ی اخیر 4تا 4تا گل خورده !
ولی ما هر بار امدیم یه تیمی رو دسته کم بگیریم بدتر گیر افتادیم و چوبش رو خوردیم !!!
فقط خدا کنه بجای پدرو که وحشتناک افت کرده به کریس تلو بازی بده !!! چون الان هم با روحیه س و هم موقعیت خوبیه که تو ترکیب باشه.
امروز تیم ب بازی داره و تلو هم حتما تو اون بازی هست پس تلو تو بازی فردا نیست کوئنکا جای پدرو باشه بهتره
بازی بعد بارسا هم تلو شاید نباشه چون روز بعد بازی تیم ب بازی داره
شاید هم الکسیس به بازی بعد برسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 03-11-2012 در ساعت 12:39
به نظر من در بدترین حالت فقط یه دونه میزنیم ولی این که مساوی کنیم یا ببازیم از لحاظ علم فیزیک و تجربه و قوانین نیوتون و انیشتین و .... یه چیز تقریبا محاله البته بازی سختی ولی از نظر گل زدن چون راسینگ برای مساوی می آد و احتمالا همش توی ئفاع هستن پس گل زدن بهشون سخته فقط امیدوارم پیکه یه ذره از این حال و هوا در بیاد یه ذره درست و حسابی بازی بکنه وگرنه فاتحه ی شروع بازی از دفاع رو باید بخونیم و مستقیم بازی کنیم که یه جورایی برای بارسا غیر ممکنه
به هر حال امیدوارم ببریم![]()
لیونل کار ریسینگ رو میسازه
پنج تا پنج تا شاید هم بیشتر
وای لئو![]()
ریسينگ سانتاندر-بارسلونا
يكشنبه- 90/12/21
ساعت 20:30
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول:
5 بازی آخر ریسینگ :
5 بازی آخر بارسا:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لالیگا:
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل
اینم ترکیب احتمالی به نقل از barcastuff :
والدز
آدریانو----- پویول----- ماسکرانو----- آلوز
بوسکتس
اینیستا------- ژاوی
کوئنکا ----- مسی -----سسک
ترکیب بازی به نقل از اسپورت:
یک چند تا پست هم بالا دادم بخونید بهره مند بشید البته اجبار نیست
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط David7 : 03-11-2012 در ساعت 16:58
تبریک
خوب بازی کردیم و حقمون بیشتر از 2 تا بود ولی بازم خدا رو شکر
مسی باز هم ستاره ی بازی بود . بالاخره هم واسه بارسا یه پنالتی گرفتن و مسی سومین گل خودش تو این فصل از روی نقطه پنالتی رو به ثمر رسوند
پدرو هم امشب یکم بهتر از بازی های قبل بازی کرد و دوندگی خوبی توی زمین داشت
باید کریستین تلو رو هم زودتر بجای کوئنکا توی زمین میاوردن دیگه فرصتی برای درخشش نداشت .
دروازبان سانتاندر هم عالی کار کرد وگرنه بیشتر از اینا باید گل میزدیم .
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
سویا - بارسلونا
شنبه - 1390/12/27
ساعت 22:30
ورزشگاه : رومان سانچز پیسخوان
خب بعد از بازی با ریسینگ سانتاندر میرسیم به بازی سختمون جلوی سویایی که تو بازی رفت تو نوکمپ با درخشش دروازه بانش نتیجه ی مساوی بدون گل گرفت و مسی هم یه پنالتی رو تو اون بازی خراب کرد.
سویا همیشه جلو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]با انگیزه و سخت کوش بوده . به خصوص تو خونه!
سویا رده ی 11 جدوله و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رده ی 2 جدول! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 5 بازی آخرشو برده ولی سویا 2 باخت و یک تساوی و 2 برد داشته.
با مشکلی که دوباره برای آبیدال به وجود اومده ، تیم دوباره میتونه مثل پاسال وحدتشو بیشتر کنه و با انگیزه تر کار کنه و امیدوارم آخر فصل دوباره جام لیگ قهرمانان تو دستای اریک باشه
برد تو این بازی برای حفظ اختلاف 10 امتیازی واجبه! امیدوارم بازیکنا مثل این چند بازی آخر خوب بازی کنن و با یه نتیجه ی خوب از این بازی خارج بشن.دوس دارم مسی هتریک کنه و یه پنالتی هم گل کنه تا جبران بازی رفت رو کرده باشه
بازم امیدوارم تیو 20-30 دقیقه ی آخر رو بیاد تو بازی. واقعا بازیکن خوبیه!
صدا و سیما هم که تا الان اسمی از این بازی نبرده.
به امید بازی خوب
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
بارسلونا هر 5 بازی قبل خودشو با برد سپری کرده ولی سویا 2 باخت ، یک مساوی و 2 برد داشته
بارسلونا : سویا
بارسا2-0ریسینگ : سویا0-1گیخون
بارسا7-1لورکوزن:سویا1-1اتلتیکو مادرید
بارسا3-1گیخون : سویا2-1والنسیا
بارسا2-1اتلتیکو مادرید : سویا 2-0اوساسونا
بارسا5-1والنسیا : سویا0-2سوسیداد
در 5 بازی اخیر بارسا-سویا 2 بار بارسلونا برده ، 2بار مساوی و یکبار هم باخت
بارسا 0-0 سویا
بارسا 1-1 سویا
بارسا 5-0 سویا
بارسا 4-0 سویا
بارسا 1-3 سویا
به امید پیروزی پر گل بارسلونا و شکست طلسم مساوی ها در دو بازی آخر...
من 3-1 پیشبینی میکنم
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)